• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

burcu ,ben de aynı doktora gidiyorum ve diğer arkadaşların doktorlarına göre daha zorlu bir diyet verdi Tolga bey. çikolata konusunda yasak var evet ama bu birşey değil. ben etli şeylere ve ayrana neredeyse aşeriyorum.doktorumdan kesinlikle memnunum herkese tavsiye ederim ama bu diyet beni düşündürüyor. mthfr 677 de heterozigot mutasyonum var. aynı durumda olan arkadaşlarımı bir kısmı iğne bile kullanmadı coraspinle hamilelik tamamladı, bana da bebeği yok yere beslemiyorsun diyorlar. 16 haftalık hamileyim, 0,4lük clexane iğneyi hem sabah hem akşam yapıyorum. kan değerlerime göre aylık dozu yeniden değerlendiriyor.

merhaba ben de aynı doktora gidiyorum.aylık kan değerlerine göre dozu ayarlıyor demişsin.ama tolga hoca bana aylık öyle bir değerlendirme yapmıyor.günde iki kez clexan yapıyorum ve sürekli devam et diyor.acaba o kan değerlendirmesi hangi testlerle yapılıyor.ben de yaptırayım eğer gerekiyorsa.bilgi verirsen çok sevinirim.

ne güsel bişiy yaa inşallah bizde bi gün buraya böle güsel şeyler yazarıs..senin hangisi kan pıhtılaşması? ve bebeğinden önce kaybın varmı

Merhaba canım inşallah birgün sizlerinde güzel haberlerini alırız

Benimki faktör 5leiden di ve kızımdan önce 4 ta
ne düşük yaptım coraspin,fragmin 5000 ignelerle kızımı kuca
gima aldım

ne güsel bişiy yaa inşallah bizde bi gün buraya böle güsel şeyler yazarıs..senin hangisi kan pıhtılaşması? ve bebeğinden önce kaybın varmı

Merhaba canım inşallah birgün sizlerinde güzel haberlerini alırız

Benimki faktör 5leiden di ve kızımdan önce 4 ta
ne düşük yaptım coraspin,fragmin 5000 ignelerle kızımı kuca
gima aldım

kızlarya ben önemli bi ayrıntıyı kaçırıyorum gibi geliyo ankarada çıktı aslında benim kan sonuçlarımdaki pıhtılaşma ama sonuçları ben almadım daha evveliyatında kan pıhtılaşmasını bilmeden önce bi doktora gittiğimdede aspirin verdi bana şimdi burdada bi uzmana gösterdim test sonuçlarımı oda hamile olnca hematoloğa gitmemi söyledi şimdi ben çıkan test sonuçlarınamı kan pıhtılaşmasını bilmeden aspirin yazan doktoramı yoksa uzmanamı inanmalıyım ya hamile olduğumu fark ettiğimde çok geç olursa her gün farklı bi duyguyla uyanıyorum çok mu takıyorum yada benimle sizde bu duyguları yaşıyomusunuz

ya bence kontrolu falan bekleme hemen doktora gıt bebegını gor ve rahatla umarım cok ıyıdır canım...normal hamıleler ayda 1kez kontrole gıdıyor bız 1-2haftada bırkez gıdıyoruz ınsan bunalıyo hastaneden doktordan ama ıcın rahatlar ihmal etme persembeye kadar kendını yıyıp bıtırırsın..seni cok ıyı anlıyorum

ewet canım daha bugünden bitirdim kendimi zaten ama perşembe günü gidicem doktora...

canım benim kırmızılar gelince bir yılgınlık oluyor bitince tekrar bir umut allahım çok bekletmez inşallah bizi 24 kasımı bekliyorum bu ay öğretmenler günü hediyem olucak kısmetse. umarım kasım ayı hepimize şans getirecek

evet aynen oyle canim. Insallah birdahaki aya nasip olur tum isteyenlere...dedigin gibi sans bizede guler...

canım üzülme demekki vakti değilmiş çalışmaya devam
sagol canim...O hayirli vakit tez zamanda gelir insallah..

günaydın kızlar..benim bugün hiç keyfim yok,2 gündür bulantım yok tiskindiğim çayı rahatlıkla içiyorum,alnımda ve vücudumda kırmızı döküntüler var ve bunlar benim için iyiye işaret değil..ama umarım bu kez yanılırım bu benim 7 inci hamileliğim ve her seferinde bu kötü belirtileri yaşadım...canım çok sıkkın ne olur dualarınızı eksik etmeyin..

Canim kiyamam sana...Hic moralini bozma tatlim, cunku herzaman belirtiler devam edecek diye bisey yok...Vucud gebelige alistikca, hormonlar duzene girince de belirtiler kesiliyor ya da azaliyor. Pozitif dusun, hersey cok guzel olacak insallah. Allahin izniyle. Ama icin rahatlamasi icin istiyorsan doktorunu ara bir git. Opuyorum Dualarim seninle

evet aynen oyle canim. Insallah birdahaki aya nasip olur tum isteyenlere...dedigin gibi sans bizede guler...

sagol canim...O hayirli vakit tez zamanda gelir insallah..

Canim kiyamam sana...Hic moralini bozma tatlim, cunku herzaman belirtiler devam edecek diye bisey yok...Vucud gebelige alistikca, hormonlar duzene girince de belirtiler kesiliyor ya da azaliyor. Pozitif dusun, hersey cok guzel olacak insallah. Allahin izniyle. Ama icin rahatlamasi icin istiyorsan doktorunu ara bir git. Opuyorum Dualarim seninle

çok sağol canım ama daha öncekilerde böle belirtiler yaşamıştım onu için korkuyorum,inşallah yanılırım..doktorada gitmek istemiyorum gününde giderim kötü bişey duymaktan korkuyorum..bilmiyorum umudum bugün çok kötüyüm ağlamaktan başım ağrıdı..

çok sağol canım ama daha öncekilerde böle belirtiler yaşamıştım onu için korkuyorum,inşallah yanılırım..doktorada gitmek istemiyorum gününde giderim kötü bişey duymaktan korkuyorum..bilmiyorum umudum bugün çok kötüyüm ağlamaktan başım ağrıdı..

seni cok iyi anliyorum, biliyosun en iyi bizbirimizi anlariz, hepimiz ayni yollardan gectik, ayni acilari yasadik. Ama bu sefer guzel olucak. Rabbim yar ve yardimcin olsun, elini uzerinden eksik etmesin. Biraz dua falan oku istersen rahatlarsin, ya da biliyorum zor ama rahatlayabilecegin biseyler yap canim.

seni cok iyi anliyorum, biliyosun en iyi bizbirimizi anlariz, hepimiz ayni yollardan gectik, ayni acilari yasadik. Ama bu sefer guzel olucak. Rabbim yar ve yardimcin olsun, elini uzerinden eksik etmesin. Biraz dua falan oku istersen rahatlarsin, ya da biliyorum zor ama rahatlayabilecegin biseyler yap canim.

canım sabahtan beri ağlıyarak yalvardım ALLAH ıma inşallah kabul eder..artık hakkımda ne hayırlı ise o olsun..

az önce aradım doktorumu yarın 5 te orda olucam dualarınızı eksik etmeyin..keşke yarın beni uyutsalar muayene bitince uyansam..

ewet canım daha bugünden bitirdim kendimi zaten ama perşembe günü gidicem doktora...

canım benim bütün dualarım seninle, neler hissettiğini çok iyi anlıyorum psikolojik olabilir belki bu belirtilerin canım benim lütfen moralini yüksek tutmaya çalış

az önce aradım doktorumu yarın 5 te orda olucam dualarınızı eksik etmeyin..keşke yarın beni uyutsalar muayene bitince uyansam..

gülüm güzel allahım yardımcın olsun.içini ferah tut olurmu,güzel düşün güzel şeyler olsun çünkü bizlerin hiç bi zaman büyük derdi olmadı çok şükür çünkü dertlerden kaçıp hep büyük bi rabbimiz var dedik gönülden

canım sabahtan beri ağlıyarak yalvardım ALLAH ıma inşallah kabul eder..artık hakkımda ne hayırlı ise o olsun..

Hayirlisi olacak insallah canim. doktoruna iyi yapmissin yarina almakla randevunu. bir gun erken demek senin bir gun once bu stres den kurtulman demek aslinda. Goruceksin guzel olacak, Buna inan. Icini biraz ferah tut. Rabbim dualarini kabul etsin insallah. Bak bugun mesajini okuyan butun kizlar senin icin dua edicek burdan, bundan guzel birsey olabilirmi. (Buarada ozel mesaj kutun dolmus senin mesaj gonderemiyorum sana, eski mesajlarini sil biraz canim:)

gülüm güzel allahım yardımcın olsun.içini ferah tut olurmu,güzel düşün güzel şeyler olsun çünkü bizlerin hiç bi zaman büyük derdi olmadı çok şükür çünkü dertlerden kaçıp hep büyük bi rabbimiz var dedik gönülden

çok sağol canım ALLAH razı olsun hepinizden..

Hayirlisi olacak insallah canim. doktoruna iyi yapmissin yarina almakla randevunu. bir gun erken demek senin bir gun once bu stres den kurtulman demek aslinda. Goruceksin guzel olacak, Buna inan. Icini biraz ferah tut. Rabbim dualarini kabul etsin insallah. Bak bugun mesajini okuyan butun kizlar senin icin dua edicek burdan, bundan guzel birsey olabilirmi. (Buarada ozel mesaj kutun dolmus senin mesaj gonderemiyorum sana, eski mesajlarini sil biraz canim:)

inşallah canım herşeyin hayırlısı güzel dileklerin için sağol arkadaşım iyiki varsınız hepiniz...şimdi boşaltırım mesaj kutusunu..

canım stres yapma lütfen bizlerin hamilelikte stresle hiç işi olmamalı aslında ama gebelik kayıplarımız olunca kendimize hakim olamıyoruz malesef gönlünü ferah tut inşallah bu sefer bebeğini kucağına alacaksın bizlere de umut olacaksın bende hamileyken çaydan tiksiniyorum bende senin gibi çay içince acaba bişeymi oldudiye doktora bile gitmiştim tabi doktora diyemedim ben çaydan tiksiniyodum bugün çay içtim evham yaptım diye ama o zaman herşey yolundaydı rahat ol lütfen dualarımız seninle canım

kızlar bugün bi kadım doğum doktorundan edindiğim bilgi aslında bu iğnelerin kanıtlanmadığını bizlerin iğneleri kullandığında bişey olmayacağına inandığımız için olmadığını bagışıklık sistemini bastırdığını falan söyledi deliricem artık hangisine inanacağımı şaşırdım

Back
X