genelde oyle telasda ve kosturmacada olunca tutuyor. Benim kardesim tup bebek denedi. O kadar yogunduki misafirleri gelen gideni ama kizcagiz ilk denemede tutturdu. ustelik o kadar cok geziyorki, masallah suanda 4 aylik olacak kiz yerinde durmuyor, benden hareketli....demem o ki ....bence olacagi varsa oluyor, Rabbim ol dedikden sonra hic bir kuvvet on une gecebilirmi...
Rabbim hayirlisiyla sorunsuz bir hamilelik nasip etsin sana.... Baskalarinin cocugunu degilde kendi cocugumuzu severiz insallah. Benim en cok zoruma giden, esimin ufak cocuklari sevmesi, icim cok aciyor, onun cocuk ozlemini goruyorum, ve kendimi yetersiz goruyorum, o anda aglayasim geliyor...bazen esim cocuklari sevmemeye calisiyor bir ortama girdigimizde benden dolayi...
Ben artik bir ise girip calismak istiyorum, boyle gebeligi bekledikce kafayi yiyecegim cunku, malum bu kadar dusundukce, normalde cok cabuk gebe kalan birisi ben, olmaz iste boyle...ise girip kafami toparlamam lazim, baska carem yok sanirim benimde...
Dualarim seninle. Yumurtlama gununu tutturmussun, sanirim bir 10 gun sonra kanda cikmasi lazim gebeligin, oyle degilmi?