• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

yeni anneler bebeklerinizin cinsiyetleri nedir? acaba 2012 ne yılı olucak? geçen sene kimi duyduysam erkekti....ya bu sene?
hamile olmayı bekleyen anneler inşallah burcu gibi sizinde süprislerinizi görücez okucaz burda....

Son düzenleme:
ay cok tesekkur ederım yaaa hakkaten zaten fecı duygusalım aglıcam sımdı. sen ne alemdesın hamıle mısın nerde oturuyosun?

seni çok iyi anlıyorum ama sen çoook şanslısın biliyor musun tatlım, en azından bebeğini kaybetmeden sorunun farkına varmışsın canım..o yüzden bunun kıymetini bil ve biran önce iyi bir doktora gözük, gerisi zaten onların yönlendirmesiyle ve Allahın yardımıyla yolunda gidecektir..ben ne yazık ki bebeğimi kaybettikten sonra bir sorunum olduğunu anladım..hamile değilim şuan iki ay önce kalbi durdu bebeğimin ve alındı, ama şimdi kendimi çok güçlü hissediyorum, daha temkinli davranıp Allahın izniyle yeniden hamile kalıp bebeğimi kucağıma almayı umut ediyorumm..devlet memuruyum, izmirin ilçesinde görev yapıyorum tatlım..sen neresindesin..

seni çok iyi anlıyorum ama sen çoook şanslısın biliyor musun tatlım, en azından bebeğini kaybetmeden sorunun farkına varmışsın canım..o yüzden bunun kıymetini bil ve biran önce iyi bir doktora gözük, gerisi zaten onların yönlendirmesiyle ve Allahın yardımıyla yolunda gidecektir..ben ne yazık ki bebeğimi kaybettikten sonra bir sorunum olduğunu anladım..hamile değilim şuan iki ay önce kalbi durdu bebeğimin ve alındı, ama şimdi kendimi çok güçlü hissediyorum, daha temkinli davranıp Allahın izniyle yeniden hamile kalıp bebeğimi kucağıma almayı umut ediyorumm..devlet memuruyum, izmirin ilçesinde görev yapıyorum tatlım..sen neresindesin..

cok gecmıs olsun. uzuldum. umarım kalkar bu sorunun ortadan kısa zamanda. ogretmenım ben de bornovadayım

cok gecmıs olsun. uzuldum. umarım kalkar bu sorunun ortadan kısa zamanda. ogretmenım ben de bornovadayım

çok teşekkür ederim canım..inşallah dediğin gibi olur..demek bornovadasın süperrr o zaman ege üniversitesine çok yakınsın, sait yücebilginde orda zaten..sen yine de bi araştır da canım..kafana yatarsa çok yakın sana iyi olur..

canım çok sevindim rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah çok sevindim bekliyodum senden güzel bi haber zaten. kendine çok dikkat et. coraspin kullanmıyacakmısın bende cuma günü öğrendim hamiş olduğumu bugun doktoru aradım söyledim benim değer cuma günü 54 çıkmıştı yarın tekrar kan testi yaptır 200 civarına olması gerek dedi inşlallah yükselmiştir coraspin ve becozyme c forte yi haftada i gün folbiol ve fragmin 0.2 her gün dedi

Canım bende çok sevindim senden gelen haberlere, kendi heyecanımdan seni kutlamayı unuttum. Umarım bugun istenen artışı gorursunuz tahlilde. Ben Coraspin kullanmıyorum, doktor senin gen bozuklugunda(MTHFR 1298 homozigot) aspirinin faydası olmaz iğne yeter dedi. Ama eski doktorum vermişti. Hepsi kendine göre uyguluyor tedaviyi işte. İnşallah güzel haberler gelir de sonunda kadar beraber takip ederiz gelişmeleri.

kızlar yine yaklaşan bir regl günü ve yine içimi saran umutsuzluk. 2 gündür herşeye ağlıyorum garip bir şekilde ister istemez vücudumda belirti arıyorum ama yok. yapmıcam bu ay umutlanmıcam diyorum ama beceremyorum ben bu işi. nasıl kurtulucam bu psikolojiden . sizin dışınızda kimseye de hiçbişey söyleyemiyorum artık herkes bıktı benden sanırım. o yüzde yazmak istedim kusuruma bakmayım lütfen ...

Bugun tahil yaptırdım ve doktora gittim. Bchg 13337 çıktı, herkes şokta, yani daha 1 gün geçmişti adetimden. Ama olay öyle değilmiş, meğerse üstüne görmüşüm. 6 haftalık olmuş bebiş, kalp atışını bile duydum minik bebeğimin. Şok oldum resmen. Geçen ay aşılama yapmıştık, aşılamanın 10. günü çok fazla kanamam olmuştu normal adet kanaması gibi, doktora gitmiştim alttan bakmıştı birşey görememişti, aşılama tutmadı diye de çok üzülmüştüm. O zaman çok ufak oldugu için görülmemiş. Hastanedeki herkes çok şaşırdı...
Doktor progestan verdi her ihtimale karşı, Clexane 0,4, folbiol ve benexol e devam. Ay hala şoktayım.
ay canım gerçekten bende şoktayım ne güzel bir haber tebrik ediyorum seni allahım sonuna kadar götürmeyi nasip etsin

kızlar yine yaklaşan bir regl günü ve yine içimi saran umutsuzluk. 2 gündür herşeye ağlıyorum garip bir şekilde ister istemez vücudumda belirti arıyorum ama yok. yapmıcam bu ay umutlanmıcam diyorum ama beceremyorum ben bu işi. nasıl kurtulucam bu psikolojiden . sizin dışınızda kimseye de hiçbişey söyleyemiyorum artık herkes bıktı benden sanırım. o yüzde yazmak istedim kusuruma bakmayım lütfen ...

ne kusuru canım üzüntüler paylaştıkça azalır hiç merak etme birgün gelecek bebeğin bence biraz kafandan çıkar bu durumu başka şeylerle uğraş bak benden bir örnek vereyim sana ilk gebeliğimde nerdeyse 1 yıl uğraşmıştık gitmediğim doktor kalmadı nerdeyse bir sürü ilaç iğne kullandım sonunda hamile kaldım oysa ikinci gebeliğimde korunmayı bıraktığım gün hamile kalmışım kafamda bebek düşüncesi yoktu ya demekki psikolojikmiş umarım hayırlı zamanda gelir bebeğin

Niye kusura bakalim cnm, bu forumda oyle kusura falan bakilmiyor... :) bende senin gibi burdan baska hicbir yere icimdeki duygulari soyleyemiyorum, cok zor bisey bu..ama Allahdan burasi var...konusuyoruz rahatliyoruz...

Ne zaman senin regl cnm?

Allah kucağınıza almayı da nasip etsin çok güzel bi duygu olsa gerek.benim gerizekalı doktorum kanamam var dediğim halde bana sadece hap verdi,şimdi okudumda iğne vuranlar hastaneye yatıranlar var.belki dokrot hatası yüzünden bebeğimden oldum :2: bir dahakine bana Clexane ve progestan vereceğini söyledi.deneme tahtası mıyım ben??

Canım sağol, ne yazık ki neredeyse hiçbir doktor 2 düşük yapmadan düşüklerin altında bir sorun aramıyor, bu aslında dünyada da geçerli birşey. Ben Clexane sayesinde olduguna inanıyorum bu sefer, hamilelikten önce başladık iğneye, progestan fitili de geçen salı hafif bir lekelenme oldu diyince önlem amaçlı verdi, zaten ilk 3 ay olur böyle kanamalar da dedi. Umarım bundan sonra bir daha böyle acılar yaşamayız hiçbirimiz.

kızlar bana dua edin 2 saat sonra doktor kontrolüm var.kanama tarzı lekelenmem hala devam ediyo ve bazen kasıklarımın ağrıdığını hissediyorum.ilk düşüğümde de bu tarz ağrılar vardı ama kötü düşünmek istemiyorum.inşallah bu sefer bu ağrılar bebişimin büyümesinden kaynaklanıyodur.ama bizim gibi anne adayları galiba hep aynı korkuyu yaşıyor.umarım her şey yolundadır.dua edin.

Canım bi haber ver ne oldu, ne dedi doktor?

Canım bende çok sevindim senden gelen haberlere, kendi heyecanımdan seni kutlamayı unuttum. Umarım bugun istenen artışı gorursunuz tahlilde. Ben Coraspin kullanmıyorum, doktor senin gen bozuklugunda(MTHFR 1298 homozigot) aspirinin faydası olmaz iğne yeter dedi. Ama eski doktorum vermişti. Hepsi kendine göre uyguluyor tedaviyi işte. İnşallah güzel haberler gelir de sonunda kadar beraber takip ederiz gelişmeleri.
inşallah sabah kan verdim 3 bucukta çıkacak sonuç bu sefer stres yapmıyorum ve içim çok rahat aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum inşallah birlikte buyutecez göbişleri senin sat ne zaman benim ki 13 ekim

canım böyle düşünme bu kesinlikle psikolojik bişey ben buna çok inanıyorum beynini nasıl şartlandırısan öle oluyo ben çok duydum yıllarca uğraşıp umudu kestik artık diyip hamile kalanı çünki umdm kestim diyo ve bu ay nolacak olacakmı olmayacakmı stresinde olmadığı için pat diye geliveriyo bol bol dua oku içini ferah tutmaya çalış neden olmasın rabbimim herşeye gücü yeter mutlka verecek belki seni deniyodr ne kadar sabırlı diye sen iste yeterki iste rabbim duaları geri çevirmez adet günü ne zaman belki güzel bi haber sendede gelir ben inanıyorum hiç üzme kendini ve içini buraya dök kimse kusura bakmaz hepimiz aynı dertten burdayız ne kusuru

canım kusura bakmazsan sana birşey sormak istiyorum....daha önce hep yazdık ama şimdi o sayfayı bulamadım...senin mutasyonun neydi? merak ettim....kıyasamaktan hesap kitp yapmaktan perişan oldum...dr un biri gebelikten önce iğne kullanacaksın dedi...diğeri sadece aspirin ve folbiol dedi...diğeri sadece folbiol...şaşırdım kaldım...güvendiğim bir dr da bulamıyorum....

Anladım ki belirti aramanın faydası yokmuş, baksana bizimki sessiz sessiz geliverdi. Korunmayı bıraktıktan 9 ay sonra oldu, her ay aynı heyecanı ben de yaşadım, toplamda 3,5yıllık bir uğraştan sonra bu aşamaya ulaşabildim, umarım bu sefer sonunu da görürüm.. Bunu yaşamayan kimse anlamaz, ne annem, ne kocam hiç kimse, merak etme biz her zaman buradayız, hem derdimizi hem sevincimizi paylaşacağız.

inşallah sabah kan verdim 3 bucukta çıkacak sonuç bu sefer stres yapmıyorum ve içim çok rahat aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıyorum inşallah birlikte buyutecez göbişleri senin sat ne zaman benim ki 13 ekim

Benimki 29 eylüldü ama doktor 5 ekim olarak kabul et dedi. 12 temmuzda beklenen dogum tarihiymiş.

canım ben de aynı durumdayım emin ol...eşimden gizli saklı ağlıyorum artık...bu melankolik halime onun bile abrı kalmadı...beni en iyi anlamayan kişi olduğunu düşünürdüm...eşlerimiz bile bir yere kadar katlanabiliyorlar...ben de umutsuzum diyorum kendi kendime ama içten içten umutlanıyorum farkında olmadan.sonra da adet olunca iki gün zırlıyorum.gebeliğin stresle ilgisinin oluğunu söyleyenlere inanmak gelmiyordu içimden ama bizzat kendim yaşadım...düşünmediğim beklemediğim bir anda hamile kaldım önceki gebeliğimde...olacak inşallah allahın izniyle ama sabır....sabır etmeyi öğrenmemiz lazım..Allahım bizi de görecek inşallah..umudunu kaybetme..aynı durumdayız...gönlünü ferah tut.

Benimki 29 eylüldü ama doktor 5 ekim olarak kabul et dedi. 12 temmuzda beklenen dogum tarihiymiş.

Ay canım ya inşallah beklenen zamanda sağlıkla gelir bebişin..şuan nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum....ben ağlamıştım hamile olduğumu ilk öğrendiğimde:5: inşallah herşey güzel devam eder...dua ediorum bütün hamilelerimiz için.

canım kusura bakmazsan sana birşey sormak istiyorum....daha önce hep yazdık ama şimdi o sayfayı bulamadım...senin mutasyonun neydi? merak ettim....kıyasamaktan hesap kitp yapmaktan perişan oldum...dr un biri gebelikten önce iğne kullanacaksın dedi...diğeri sadece aspirin ve folbiol dedi...diğeri sadece folbiol...şaşırdım kaldım...güvendiğim bir dr da bulamıyorum....
her dokor farklı bişey diyo insanında aklı karışıyo haklı olarak bende ilk sonucu aldığımda b topiğe girip tüm sayfaları okumak istedim ama mümkün olmadı bi tablo felan yapsak keşke anlayan varsa b işten bi el atsa çok iyi olur canım benim değerlerde MTHFR C677T HOMOZİGOT çıktı benim doktorum sonuc aldığım gün iğneye başlatı hamile kalana kadar haftada 2 gün fragmin iğne folbiol coraspin bide vitamin verdi zaten 7 tane iğne yaptım hamile kaldım şimdi hergün iğne ve folbiol haftada 2 gün coraspin ve vitamin

benimkide 19 temmuz inşllah
canım ben de aynı durumdayım emin ol...eşimden gizli saklı ağlıyorum artık...bu melankolik halime onun bile abrı kalmadı...beni en iyi anlamayan kişi olduğunu düşünürdüm...eşlerimiz bile bir yere kadar katlanabiliyorlar...ben de umutsuzum diyorum kendi kendime ama içten içten umutlanıyorum farkında olmadan.sonra da adet olunca iki gün zırlıyorum.gebeliğin stresle ilgisinin oluğunu söyleyenlere inanmak gelmiyordu içimden ama bizzat kendim yaşadım...düşünmediğim beklemediğim bir anda hamile kaldım önceki gebeliğimde...olacak inşallah allahın izniyle ama sabır....sabır etmeyi öğrenmemiz lazım..Allahım bizi de görecek inşallah..umudunu kaybetme..aynı durumdayız...gönlünü ferah tut.
çok doğru yazmışsın canım inan bizi bizden başka kimse anlamaz eşlerimiz bile benim eşim bana sen aklını mı kaçırdın dedi bi tane kızımız var işte ya hiç olmasaydı çok şükür allah vermiş işte daha ne uğraşıyon acı çekiyon bu kadar iğne felan kolaymı sanıyosun dedi ve 2. cocuğu istemiyoduu. erkekler çoçuk yapsa herhalde dünya nufusu diye bişey olmazdı hiç sanmam bizim çektiğimiz acıları çekeklerini
Ay canım ya inşallah beklenen zamanda sağlıkla gelir bebişin..şuan nasıl mutlu olduğunu tahmin edebiliyorum....ben ağlamıştım hamile olduğumu ilk öğrendiğimde:5: inşallah herşey güzel devam eder...dua ediorum bütün hamilelerimiz için.

rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin inşallah canım

Son düzenleme:
leylacım tebrik ediyorum yeni gördüm hamile olduğunu allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin benim değerimin biride 677 homozigot bana kimse gebelikten önce iğne demedi bu doktorları anlayamıyorum sanırım kayseridesin doktorunu öğrenebilirmiyim

Back
X