dün benim için berbat bir gündü kontrole gittim ve rahimde bir sürü kalıntı kalımış onu temizledi mahvoldum...muayene bittikten sonra bana 2 ay korun sonra gel yumurta takibine başlayıp hemen hamile kal,hamileliğini erken tespit edip seni üniversite hastanesine yatıralım orda takip edelim dedi...çok sinirlendim benim hikayemi gittiğim bütün doktorlar biliyodu madem böyle birşey varsa neden bunca zaman yapılmadı dedim,hem hastaneye yatsam yine aynı tedavi uygulanmayacak mı... sakın vazgeçip ümidini kaybetme dedi...ama eşim kesinlikle istemiyor benim de kararım o yönde..
eşim senin bu kadar acı çekmene dayanamıyorum artık diyor..bakalım zaman ne gösterir herşeyin hayırlısı olsun..
benim sorunum sadece kan pıhtılaşması olsa bu kadar tedaviye çözülürdü zaten benim bağışıklık sistemimdeki sorun çözülemiyor..
bu sefer çok yıprandım her zaman fiziksel olarak bir sorunum olmazdı ama bunda belimin ve bacaklarımın ağrısı geçmiyor belimin gevşemesinden korkuyorum,biraz iş yapsam yerimden kalkamıyorum inşallah düzelirirm..7 tane olunca artık bedende sorunlar oluyo demek..
canım çok geçmiş olsun yaşadıkların kolay değil ama sabretmekten başka çaremiz yok en kısa zamanda toparlanır ve yolunuza devam edersiniz