• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benım nevsehırlı arkadasım var o soyledı de .orada bır bayan kadın dogumcu varmıs bu sene turkıyede en ıyı kadın dogumcu secılmıs ama adını unuttum aklıma sen geldın soyleyeyım dedım belkı ısıne yarar

:nazar::nazar::nazar:maaşallah tatlım rabbım sonuna kadar saglık hayır versın cok sevındım dıger gebelıklerıne kıyaslama bence ben 2gebelk yasadım ıkısındede belırtıler cok farklıydı ve hcg arttkca belrtıler baslıyor hepıyı haberlerını alırız ınsallah :nazar::nazar::nazar:

aadetın ne kadar gecıktıkı canım bazen hamıs olsanda hemen cıkmıyor.ayrıca 3 ay doktorlar ıcın cok erken bız anne adayları ne kadar sabırsızlansak da...

canım bugün yarın adet olmam gerekiyor. normalde hemen gebe kalıyordum ama son düşüğümden sonra iki ay korundum korunmayalı 3. ayım.asprin folik asit ve b12 kullanıyorum kaç aydır faydası olacak mı onu merak ediyorm gebe kalsam artık:(

canım bugün yarın adet olmam gerekiyor. normalde hemen gebe kalıyordum ama son düşüğümden sonra iki ay korundum korunmayalı 3. ayım.asprin folik asit ve b12 kullanıyorum kaç aydır faydası olacak mı onu merak ediyorm gebe kalsam artık:(

ya benim adetım 1hafta gectıkten sonra ıdrar testım pozıtıf cıkıyor mesela .beklemeden kan testi yaptırcam artık ıgneye erkenden baslamak ıcın.senı bılmıyorum tabı oncekılerde nasıl olmustu?sennde ona gore hareket et canım

ya benim adetım 1hafta gectıkten sonra ıdrar testım pozıtıf cıkıyor mesela .beklemeden kan testi yaptırcam artık ıgneye erkenden baslamak ıcın.senı bılmıyorum tabı oncekılerde nasıl olmustu?sennde ona gore hareket et canım

kan vermekten sonucunu sıfır görmekten sıkıldım bari dedim kendim evde yapayım.idrar testi yaptım sabah negatif eşime bile söylemedim gebe kalsam bile kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum eşim dışında yine düşerse diye

kan vermekten sonucunu sıfır görmekten sıkıldım bari dedim kendim evde yapayım.idrar testi yaptım sabah negatif eşime bile söylemedim gebe kalsam bile kimseyle paylaşmayı düşünmüyorum eşim dışında yine düşerse diye
senı cok ıyı anlıyorum canım ozaman bıraz daha sabredeceksın.belkı hamıssındır yarınn da adet olmazsan testını tekrarla bence hadı ıyı haberlerını alırız ınsallah

canım benım nevsehırlı arkadasım var o soyledı de .orada bır bayan kadın dogumcu varmıs bu sene turkıyede en ıyı kadın dogumcu secılmıs ama adını unuttum aklıma sen geldın soyleyeyım dedım belkı ısıne yarar

düşündüğün için sağol canım biliyorum o doktoru yılın doktoru seçildi ama öyle pek bir bilgisi yok tülay oludağ ben kafayı seki yılmaza taktım bir haftasonu gelelim diyoruz bakalım ne diyecek ona göre karar vereceğiz tamam veya devam diye benimki gerçekten çok riskli bir durum

düşündüğün için sağol canım biliyorum o doktoru yılın doktoru seçildi ama öyle pek bir bilgisi yok tülay oludağ ben kafayı seki yılmaza taktım bir haftasonu gelelim diyoruz bakalım ne diyecek ona göre karar vereceğiz tamam veya devam diye benimki gerçekten çok riskli bir durum

onemlı degıl canım.bende zekı yılmazı cok duyuyorum bencede bı gıt bakalım ne dıyecek? bızımle de paylas olurmu goruslerını merak edıyorum.bu arada sız calısmalara basladınızmı

onemlı degıl canım.bende zekı yılmazı cok duyuyorum bencede bı gıt bakalım ne dıyecek? bızımle de paylas olurmu goruslerını merak edıyorum.bu arada sız calısmalara basladınızmı

tabi paylaşırım canım bir gideyim bakalım çalışma yok gülüm benim durum sizlerden biraz farklı ben ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi geçirmiştim bu çok tehlikeli bir durum anne ölümlerine yol açıyor aslında burdaki kürtajımı yapan doktor bana hamileleği yasakladı ama benim içimdeki annelik duygusu daha ağır bastığı için işte bir umut arıyorum sen başladınmı canım çalışmalara allahım hakkımızda hayırlısın versin

tabi paylaşırım canım bir gideyim bakalım çalışma yok gülüm benim durum sizlerden biraz farklı ben ilk gebeliğimde şiddetli preeklemsi geçirmiştim bu çok tehlikeli bir durum anne ölümlerine yol açıyor aslında burdaki kürtajımı yapan doktor bana hamileleği yasakladı ama benim içimdeki annelik duygusu daha ağır bastığı için işte bir umut arıyorum sen başladınmı canım çalışmalara allahım hakkımızda hayırlısın versin

basladıkcanım gecen ay olmadı bu ay da bılmıorum belırtıler var sankı ama psıkolojık olma ıhtımalı cok yuksek gecen ayda boyle olmustu gogus agrısı mıde bulantısı falan ama kırmızılar geldı.oyuzden fazla umutlanmak ıstemıorum.bugun addet olmam lazım olmazsam yarn kayserıde olcam bı test yaptrcam bakalım ama korkum sevıncımı hayallerımı basstırıyor hep hayırlısı bakalım

basladıkcanım gecen ay olmadı bu ay da bılmıorum belırtıler var sankı ama psıkolojık olma ıhtımalı cok yuksek gecen ayda boyle olmustu gogus agrısı mıde bulantısı falan ama kırmızılar geldı.oyuzden fazla umutlanmak ıstemıorum.bugun addet olmam lazım olmazsam yarn kayserıde olcam bı test yaptrcam bakalım ama korkum sevıncımı hayallerımı basstırıyor hep hayırlısı bakalım

ay inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyorum ama olmazsanda üzülme idrar tahlili yapsana çıkar bence nasıl duruyosun ya ben olsaydım hemen yapardım

ay inşallah hamilesindir canım güzel haberlerini bekliyorum ama olmazsanda üzülme idrar tahlili yapsana çıkar bence nasıl duruyosun ya ben olsaydım hemen yapardım
canım benım hemen cıkmıyor cunku 2gebelıgımdede oyle oldu 1hafta sonra sılık cızgı cıkıyor ancak.oyuzden yapmaktan korkuyorum.yarın olmazsam gıderım doktora bakalım hayırlısı olsun ınsallah bundan sonrakıler saglıklı ve hayırlı olur sonuna kadar ins. rabbım bırdaha yasatmasın kımseye amıınn.sen peki baska doktorlara gıttınmı bu meseleyle ılgılı ne dıyorlar

canım bebek var sanırım hayırlı olsun inşallah Allah kucağına almayı nasip etsin.ben rıza bey hakkında ne düşündüğünü soracaktım benim de pıhtılaşmam yok ama riski gebelik kategorisindeyim doğuştan rahim anomalim var.ilk düşüğümden sonra birkez cerrahpaşa ya gittik görüştük orda tekrar gebe kal bana gel herşeyini burda yaparız demişti gebeliğimde ona gidicem inşallah biz çok uzun görüşemedik ama beni çok güzel rahatlattı net bir doktor özel muaynehanesine mi gidiyorsun ne şekilde ücret alıyor ultrason falan hepsi içinde mi oluyor ödediğin muayne ücretinin sanırım 350 gaymeymiş muaynesi:) rıca bey le ilgili tecrübelerini paylaşırsan çok sevirim.şimdiden teşekkürler..

Çok teşekkür ederim canım Allah tüm isteyenlerle birlikte bizimde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah.
Rıza beyin methini çok duymuştum. Giden arkadaşlarımda olmuştu. Tavsiye üzerine gittim bende.
Ben 1.5 senedir tanıyorum kendisini. Bu süre içinde 4. gidişim olacak.

Çok pozitif, inançlı, acayip motive edici bir insan. Beni kontrole her zaman çağırmayacağını söyledi.
ÖZel haftalarda gelirsin dedi. İkili test, detaylı tarama gibi. Bana Bakırköy Acıbadem yakın olduğu için oraya gidiyorum. Muayene ücretini tam olarak bilmiyorum canım. Ben özel sağlık sig.dan karşılıyorum. Ama muayene ücretinin biraz dolgun olduğunu duymuştum. Gebe kalmadan önce ben yine kendisine akıl danışmak için gitmiştim. Normal randevumu aldım. Sıramı bekledim. Sormam gereken soruları sordum. Gayet güzel yanıtlandırdı. ve muayene olmadığım için ücret bile almadı. Öyle güzel bir insan . : )

herkese merahaba ben birşey sorcaktım cevaplarsanız sevınırım.benım geçen cuma günü hcg 68 pazartesı 43tü.doktora sordum dış gebelik olablir mi dıye belkı dedi ama kımyasal gebelikten bahsetti daha çok.bugun tekrar kan değerlerime bakılacaktı fakat dun hastalandım ve sancılı oldu.bugun de halsızlık oldugu ıcın gıtmedım regl bıtınce gıtcem dış gebe olma ıhtımalı yoktur dimi?şimdiden herkese teşekkürler...

O rahim kasilmalari normal bildigim kadariyla. Ama tabi sen doktorunun dediigi gibi dinlen bol bol.. Ama cokda hareketsiz kalmamak gerekiyor sanirim, malum pihtilasma oldugu icin. Rabbim bebegini ve seni korusun insallah. Aslinda iki hafta da bir kontrol olsa harika olur bizim gibiler icin. Cunku bizim bisey olmasa bile psikolojimiz yetiyor, olmayacagi varsada..... sen progesteron kullaniyormusun? kullaniyorsan hangisini?

ben de aynı düşünüyorum.doktor önceleri 15 günde bir kontrol ediyodu ama 12 hafta bitince ayda bire çıktı.gerçekten 1 ay bizim için çok uzun.Allah korusun çocuğun kalbi durabilir veya bişi ters gidebilir ama doktorlar ona bakmıyor yoğunluğa bakıyor.1 ay bana işkence gibi geliyor.progestan kullanıyorum 200 mg lık.normal ağızdan alınan hap ama doktor vajinal yoldan al dedi çünkü bende çok baş dönmesi ve halsizlik yaptı günde 3 kez kullandığım için.

canım benım hemen cıkmıyor cunku 2gebelıgımdede oyle oldu 1hafta sonra sılık cızgı cıkıyor ancak.oyuzden yapmaktan korkuyorum.yarın olmazsam gıderım doktora bakalım hayırlısı olsun ınsallah bundan sonrakıler saglıklı ve hayırlı olur sonuna kadar ins. rabbım bırdaha yasatmasın kımseye amıınn.sen peki baska doktorlara gıttınmı bu meseleyle ılgılı ne dıyorlar

inşallah canım hakkında hayırlısı olsun biz ne yaparsak yapalım herşeyin bir vakti saati var yüce rabbim ol demeyince olmuyor benim duruma gelirsek kayseride mustafa başbuğa gittim ankarada lütfü önderoğluna gittim risk var diyorlar sıkı takiple aşarız diyorlar gerçekci konuşmıyorlar sadece burdaki doktor açık açık konuştu olacakları anlattı aslında eşim hiç istemiyor ama beni kırmamak için gidelim diyor

herkese merahaba ben birşey sorcaktım cevaplarsanız sevınırım.benım geçen cuma günü hcg 68 pazartesı 43tü.doktora sordum dış gebelik olablir mi dıye belkı dedi ama kımyasal gebelikten bahsetti daha çok.bugun tekrar kan değerlerime bakılacaktı fakat dun hastalandım ve sancılı oldu.bugun de halsızlık oldugu ıcın gıtmedım regl bıtınce gıtcem dış gebe olma ıhtımalı yoktur dimi?şimdiden herkese teşekkürler...cevaplarsanız sevınırım...

herkese merahaba ben birşey sorcaktım cevaplarsanız sevınırım.benım geçen cuma günü hcg 68 pazartesı 43tü.doktora sordum dış gebelik olablir mi dıye belkı dedi ama kımyasal gebelikten bahsetti daha çok.bugun tekrar kan değerlerime bakılacaktı fakat dun hastalandım ve sancılı oldu.bugun de halsızlık oldugu ıcın gıtmedım regl bıtınce gıtcem dış gebe olma ıhtımalı yoktur dimi?şimdiden herkese teşekkürler...cevaplarsanız sevınırım...

Merhaba genelde kan degerlerin dusuyorsa dış gebelik ihtimali çok olmuyor, dış gebelikse bile sonlandıgı anlamına gelir ama vakit bulur bulmaz yeniden kan tahlili yaptırmanda fayda var. Sıfırlandıgını veya beklendigi gibi azaldıgını gormen lazım. Normalde hamilelik devam ediyor olsa 2 günde bir 2 katına çıkması beklenirdi hcg degerinin, genelde bu kadar erken dönemde değerler düşüp adet kanaman başladığında kimyasal gebelikten bahsediliyor. Ben yerinde olsam sırf içimi rahatlatmak için adetimin bitmesini beklemezdim yarın gider yaptırırdım. Bu kaçıncı düşüğün, ilk mi?

Önemli değil ben cevabını okumuştum zaten. Sevindim yolunda olması, umarım kasılmalar devam etmez. Teşekkür ederim, evet aynı doktora gidiyoruz. Belki karşılaşırız birgün :)

inş bebişlerimiz sağlıklı dünyaya gelir ve hastanede odalarımız yan yana olur:) gerçi senin beklenen doğum tarihi nezamandı.benim 3 mayıs demişti doktor.Allahım inş o günlere sağ salim ulaşırız.çoook korkuyorum.

Back
X