Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bende duydum meryem suresini.HZ MERYEM DEN sebeb,bide ZEKERİYA AS dan sebeb,ZEKERİYA AS duası.canım ben hep dua ediyorum hatta az evvel ark birlikteydim.ben ettim onlar da amin dedi:)))kimin ağzından kabul olacağı belli olmaz.dualarımdasınız canım sevgilerle:)))
canım eline sağlık..listemiz gitgide uzadı...ama hamilelerimiz de artıyor..sağolasın
merhaba kızlar.. 11.11.2011 de ikinci kızımı da iğne olarak dünyaya getirdim. darısı tüm bebek bekleyen pıhtılaşma sorunu yaşayanların başına olsun:)![]()
merhaba kızlar.. 11.11.2011 de ikinci kızımı da iğne olarak dünyaya getirdim. darısı tüm bebek bekleyen pıhtılaşma sorunu yaşayanların başına olsun:)![]()
canım ben izzet baysalda yani bolu tıpta yaptırdım öncekileri.demek kiloyla bile değişiyor ha bend genetik bunlar değişmez diodum ama.2 test arasında hiçbişi kullanmadım ayrıca(((
benim dr umda folic plus u bıraktırıp folbiol a çevirdi.folbiol da folik asit daha fazlaymış öyle dedi.diğerini günde 3 defa alıyordum.çok düzenli alamıyordum gerçi.şimdi folbiol u günde bir defa alıyorum.
DOĞAY canım benim tsh ım yüksekti gebelikten önce rytin bir kontrolde öğrenmiştim düzenli olarak euthrox kullanıyorum. zaman zaman dozu değişiyor. gebelik için önemli ihmal etme canım . normalde olmasada gebelikte artabiliyor. kontrollü ol canım.
sagol tatlim. Evet listede gitgide uzuyor, insallah hamislerimizde artar,,suanda 32 kisiyiz yanlis saymadiysam, yaklasik 10 kiside hamis....
darisi listedeki biz hamisligi bekleyenlerin basina insallah...
Canim gozunaydin, Rabbim sorunsuz bir gebelik ve pesindende hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah. Seni listeye ekledim, cunku mthfr 1298 heterozigotsun, yani ben ve mtlm2602 ile ayni..biz ucumuzde mthfr 1298 hetero var....o yuzden bundan sonra sende yakin takibimdesin, lutfen bizimle paylas, doktorunun tavsiyelerini ve gelismeleriii...
Ne kadar çok 1298 heterozigot var.Gerçi benim doktorda en fazla olan bu demişti.Madem tek başına sorun yaratmıyor iğneye gerek yok neden düşük yapıyoruz diye haykırasım var. Bende hepinizi takip edeyim :)
arkadaşlar progesteron hapını günlük kaç mg kullanıyorsunuz?
Canim gozunaydin, Rabbim sorunsuz bir gebelik ve pesindende hayirli saglikli bir evlat nasip etsin insallah. Seni listeye ekledim, cunku mthfr 1298 heterozigotsun, yani ben ve mtlm2602 ile ayni..biz ucumuzde mthfr 1298 hetero var....o yuzden bundan sonra sende yakin takibimdesin, lutfen bizimle paylas, doktorunun tavsiyelerini ve gelismeleriii...
kimin kafasi karisik degilki, bende bu karisiklikdan dolayi artik unutkanlik basladi, cocugum olmadan bunamakdan korkuyorum :) Gelismelerden bizi haberdar et canim. sevgiler.
Bende okuyayim meryem suresini bakalim, insallah hepimizin dualari kabul olur. paylasimin icin sagol tatlim...buarada kizlar birbirimiz icinde yogun bir sekilde dua edelim, toplu duanin gucu cok fazlaymis, bende seda sayan'in programinda duymustum gecen yil..birde ibo hastalandiginda...
canim belki yeni yila girmeden once guzel haberler verirsin, 2012'ye bebeginle birlikde girersin..kimbilir..
protein c ve s..sanirim pihtilasma paneli icindeki testlerden birisi... Ama heryer pihtilasmadaki butun testleri yapmiyor, mesela ben yaptirdigimda mthfr 677'yi yapmislardi, doktor o zyuden hersey normal dedi bana. Ama baska gittigim doktor mthfr1298 yapilmamis dedi, ve onu yaptilarki asil problem ondaymis..yani baska doktora gitmeseydim, bende hersey normal gozukcekti...
b12'ye gelince, ben gebelikden once olan bir vitamin gurubunu kullaniyorum bunun icinde bir suru vitamin var...vitamin c'den tutda b'ler ve cinko falan... ama bizim gibi pihtilasma sorunu olanlara b12 sart![]()
canım çok sağol desteğin için kendimi kötü hissediyorum bende neyle uğraşıcağımı şaşırdım stresten dudaklarım uçuk doldu. ovulasyon testini deniyorum bende . şimdilik bir işe yaramadı bakalım hayırlısı böyleymiş demekten başka çare yok. bu ay bende çok ümitliydim öğretmenler günü hediyem olacaktı ama olmadı. bende 18 aralık diye tahmin ediyorum. yine birlikte beklicez desene bu ay. inşallah birlikte seviniriz canım. bekledikçe stresim artıyor. eşimin ailesinde de bizimkilerdede ilk torun olacak sabırsızlıkla bekliyolar iyi haberi. ama ben onları bu müjdeyi veremiyorum. allahım yüzümüze baksın bu ay ...
sağol canım kaç ay bekledin kürtajdan sonra canım. benim 3 ay oldu çok mu sabırsızım bilmiyorum ama olmayacakmış gibi geliyor artık
benımde sana guzel haberlerim var canımmm...sınan beye gıttım sonuclarım çok iyi çıktı hatta antı duz kas antıkoru bile negatıf.en önemliside gebe kalabilirsin artık dedi ben de sana umarım yakın zamnda guzel haberler verebilirim sen benim umudum olcaksınnn hamileliğini adım adım bilmek istiyorum beni merakta bırakma sakın kalp atışlarını ne zamn duycaksın bebişin inş sağlıklı sıhatli annesine kavusurrr miniğinnn
inşallah canım bayağı çoğaldık burda protein s düşüklüleri olarak bundan önce pek yoktu arkadaşlardan sen ben doğay var şimdilik bildiğim birbirimizxe destek oluruz inşallah bizimkilerde değişir diye umut ediyorumvalla okuduğum kadarıyla bayağı bi arkadaşa umut olmuşum:)))))hayırlısı ne ise o olsun arkadaşım.inşallah sizde de yanlışlık olmuşdur ve şimdiki sonuç güzel olur nne diyeyim:)