• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ekledim canım:)aminnnnnn inşallah:)benim umudum varrrr.bakarsınız perş yada cuma okuruz pazarda profa gidiyom.inşallah güzel şeylere vesile eder RABBİM bu doktoruuu:)

burdaki arkadaşlarımız ve ailemizden başka kim okadar içten dua edebilirki.canım inşallah uğurlu gelir doktorun benim profda yüzümü güldürdü darısı sana ve isteyen tüm herkese olsun inşallah, perşembeyede ben gidiyorum meleğimi görmeye inşallah iyidir sağlıklıdır teyzesi:16::16::16:

1- 12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-minik0606
5-mltm2602
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-bucu2
canım şöle yapalım isteyen perş isteyen cuma okusun ama mutlaka iki günden birinde okuyalı.perş okuyamayanlar cuma okusun.en azından 1 ay dewam edelim.daha sonra isteyen isimini yazar isteyen nickini yazar oda bize kalmış artık.

arkadaşlar mutlaka bu hafta ya perş ya cuma meryem suresini okusunlar.ve burda isimleri yazan ark isimlerini not alsınlar.bence nick de olur.ama ismime olsun diyenler bu ark msj atsın ismini.önce bu ark isimlerini duamızda zikredelim.daha sonra eklemek istediklerinizi eklersiniz.sonrasında tüm isteyenlere de diyebilriz.
bende aranıza yeni katıldım.benide ekler misiniz?ben hergün dua okuyorum hepiniz,tüm anne olmak isteyenler dualarımda.Allah dualarımızı kabul etsin.

burcu_gen canım ben lütfü beyi daha iyi diye duymuştum.aslında ona karar vermiştim ama sen memnun olmayanlar da var diyince kafam karıştı yine.

canım ben lütfü beye gitmiştim pek konuşmuyor çok rahat bir adam soru sorarsan cevaplıyor tedavisi hep aynı ben sana söyleyim tedavisini gebelikten 2 ay önce coraspin folbiol keseyi görünce fraxparin 0.3*2 şeklinde burdaki arkadaşların hepsine aynı tedaviyi veriyor herkesin durumu aynı değil o yüzden bana pek iyi bir doktor izlenimi vermedi yinede sen bilirsin

bu ay yine umitle yaşayıp simitle öldüm .kan testi yaptırdım.klasik,alışılmış sonuçla karşı karşıya kaldım.negatif....bıktım......çıldırmak üzereyim....:( gerçekten çok mutsuzum.çokkkkk

canım dün akşam okudum ama yazamadım çok üzüldüm ne desem bilemedim. çünkü aynı duyguyu yaşadığım şu 5 ayda hiç bir cümle beni teslli etmiyor. hele üzülme olur elbet cümlesine gıcık oluyorum bide daha gençsinize. ama sanırım bir konuda haklılar hamile kalmanın ilk şartı kendimiz rahatlatmak. biz bunu başaramıyoruz aslında. bende seninle aynı duyguları yaşıyourm. her ay aynı şeyleri düşün bekle ve hüsran. . canım ya bir çözüm bulalım bu işe beraber. başımıza bir iş açalım ki bebek düşünmekten biraz uzaklaşalım . bakalım neler olacak o zaman .

çok zor günler geçiriyorum çok
sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
hergün sabah akşam kan alıyolar
kansızlık başladı
biraz daha düşerse kan vericekler
gece gündüz uykum yok dayanamıyorum bu agrılara
tüpümü kaybetmekten çok korkuyorum
bebek hala duruyor tüpte
dualarınızı esirgemeyin lütfen

sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte

CNM BENİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN. eN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞURSUN İNŞALLAH.

ço şükür kızlar dün dokttor herşeyin yolunda gittiğini söyledi herşey güzel dedi. bu haftalarda bebğin ense ve burun kemiğini görmemiz lazım dedi veeeeeeeeeeeee gördü ölçtü herşey güzel dedi... çok mutluyum inşallah sonuna kadar böyle giderrrrrr ve sağsalim alırız bebğimizi kucağımıza..RABBİM hepinize nasip etsin inşallah böyle güzel haberler :9::9::9::21::21:

sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte

ALLAH yardımcın olsun..sağ salim alırsın bebeğini inşallah kucağına

ço şükür kızlar dün dokttor herşeyin yolunda gittiğini söyledi herşey güzel dedi. bu haftalarda bebğin ense ve burun kemiğini görmemiz lazım dedi veeeeeeeeeeeee gördü ölçtü herşey güzel dedi... çok mutluyum inşallah sonuna kadar böyle giderrrrrr ve sağsalim alırız bebğimizi kucağımıza..RABBİM hepinize nasip etsin inşallah böyle güzel haberler :9::9::9::21::21:

canım gözün aydın.inşallah hep böyle devam eder.hep yüzün gülsün inşallah.

sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte

tahmin edebiliyorum canım.Allah çektiklerinin mükafatını verecek inşallah.Sağlıkla atlatırsın inşallah bu kötü günleri.her şerde bir hayır vardır.çok çok geçmiş olsun

canım dün akşam okudum ama yazamadım çok üzüldüm ne desem bilemedim. çünkü aynı duyguyu yaşadığım şu 5 ayda hiç bir cümle beni teslli etmiyor. hele üzülme olur elbet cümlesine gıcık oluyorum bide daha gençsinize. ama sanırım bir konuda haklılar hamile kalmanın ilk şartı kendimiz rahatlatmak. biz bunu başaramıyoruz aslında. bende seninle aynı duyguları yaşıyourm. her ay aynı şeyleri düşün bekle ve hüsran. . canım ya bir çözüm bulalım bu işe beraber. başımıza bir iş açalım ki bebek düşünmekten biraz uzaklaşalım . bakalım neler olacak o zaman .

aynı tesellilerli duymaktan ben de tıpkı senin gibi bıktım.rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor elimde değil.kafamı dağımaya çalışıyorum beceremiyorum.bütün akşam ağladım dün.aşılama mı yaptırsam,iğneye gebelik öncesi mi başlasam ne yapsam bilemedim.öyyyllleee mal mal oturuyorum canım :(

sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte
allahım yar ve yardımcın olsun canım çektiğin acılarının mükafatını alırsın inşallah dualarımız seninle

çok sevindim hep böyle güzel haberlerle gelirsin inşallah allahım kucağına aldığın günleri göstersin mutluluğun daim olsun

sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte

canım ya çok geçmiş olsun keşke başka bi doktora daha gözüksen allah korusun tüpüne zarar gelmesin bebek halen duruyorsa

gözün aydın canım inşallah rabbim hep güzzel haberler almayı nasip etsin darısı bizim başımıza

sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte

canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki ne diyeyim ALLAH yanında ve yardımcın olsun...inşallah sağlığına tez zamanda kavuşursun..

çok sevindim canım inşallah sonuna kadar böyle sorunsuz devam eder...hadi gözünaydın..

aynı tesellilerli duymaktan ben de tıpkı senin gibi bıktım.rahat olmaya çalışıyorum ama olmuyor elimde değil.kafamı dağımaya çalışıyorum beceremiyorum.bütün akşam ağladım dün.aşılama mı yaptırsam,iğneye gebelik öncesi mi başlasam ne yapsam bilemedim.öyyyllleee mal mal oturuyorum canım :(

canım gerçekten aslında kafamızdan atmalıyız bende kürtajdan sonra hamile kalamamıştım 9 ay sürmüştü bua rara klomen tarzı iğnelerde kullanmıştım ne zamanki kafamı rahat bıraktım tedaviye ara verdin ve eşimle konuşmuştuk adetimi bekliyordum tüp bebek yaptıralım demiştik çünkü olmayınca ben çok üzülüyordum o ay hamile kalmıştım tabi sende haklısın insan çok takıyor neden diye ama gerçekten kafanın rahatlaması çok önemli

canım benim, elinde değil biliyorum ama gerçektende biraz olsun atmaya çalışsan kafandan..bir de kızlar eşinizle görev gibi sadece çocuk için birlikte olmayın,ve ilişkiden sonra hemen kalkmayın..
inan bana görev gibi yapıncada kafanda hep bebek oluyo o zaman da ters tepiyo işte...tecrübeyle sabittir..

sürekli yatıyorum
dayanılmaz agrılarım var
sürekli baş dönmelerim
feci kan kaybediyorum
kansızlık başladı
bebek hala duruyor tüpte

dualarımız seninle canım.kısa sürede iyi olursun umarım.

Back
X