• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

burcu gen canım şimdi gördüm çok üzüldüm ya geçmiş olsun canım iğnede kullanıyorudun neden böyle olmuş:( off gerçekten çok üzüdüm ama şimdi iyi olmanada çok sevindim

burcu gen canım şimdi gördüm çok üzüldüm ya geçmiş olsun canım iğnede kullanıyorudun neden böyle olmuş:( off gerçekten çok üzüdüm ama şimdi iyi olmanada çok sevindim

Canım çok sağol. İğneye rağmen olmadı, dozu yetmedi herhalde. Çok üzüldüm ama yapacak birşey yok ne yazık ki. Umarım senden iyi haber gelir.

Merhaba arkadaslar, öncelikle yardım ve destekleriniz için teşekkür ederim .
Bugün hastaneye gittim , benim gibi sadece 1298 hetero.. Olup iğne kullananları goruncede acele ettim.
Drum la konuştum, 1 tane gebelik kaybım olduğunu söyledim.
İlk tedavimde de coraspin içtiğimi , buna rağmen bebeğimi kaybettiğimi söyledim.
Hem o , hem genetik dr unun ortak kararı ile clexane 0,4 e başladım bugün.
Çok şükür şimdi icim rahat.
Onlarda gebelik kaybımdan dolayı , iğne denenmeli dediler zaten .
Bugün keseyi de gördük .
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Bugün hastaneye gittim , benim gibi sadece 1298 hetero.. Olup iğne kullananları goruncede acele ettim.
İlk tedavimde de coraspin içtiğimi , buna rağmen bebeğimi kaybettiğimi söyledim.
Bugün keseyi de gördük .

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hep böyle devam etsin inşallah. kaç haftalık hamilesin canım

canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına hep böyle devam etsin inşallah. kaç haftalık hamilesin canım

5+3 .
Çok teşekkür ederim.
Omega 3 ile ilgili bişeyler okudum, bizim durumumuzda olanlar için yasak mı ?
Yoksa gerekli mı, tam anlayamadım.

5+3 .
Çok teşekkür ederim.
Omega 3 ile ilgili bişeyler okudum, bizim durumumuzda olanlar için yasak mı ?
Yoksa gerekli mı, tam anlayamadım.

omega 3 kanı sulandırıyor. son hamileliğimden önce kullanmıştım bana iyi geldiğini düşünüyorum çünkü bağışıklığada iyi geliyormuş ve en uzun süren hamileliğimdi iğneye başlayınca kadın doğumcum kesmemi söylemişti keşke kesmeseydim. dr una danış canım fazla gelmesin diye onay almak gerek. ben aspirinden daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Herkese merhaba, ben 2dusuk sonucu faktör v leiden heterozigot oldugumu öğrenmiştim. Gecen sene bu günlerde sonucu almıştım.. Moralim bozulmuştu cok ama yine de iğne ile çözüm olacağını düşünerek kendimi avutmustum.. Ocak ayında hmaile kaldım. Dualarla ignelerle (cleksan 0,4) progestan ilk uç ay kullanarak hamileliğimi stresle ( her an ya bisi olursalarla) tamamladım. Ekim basında cok sukur dünyalar tatlısı kızımı kucağıma aldım.. Su an 2 aylık meleğim yanımda uyuyor. Aklıma burası geldi.. Gecen sene öğrendiğimde sayfa sayfa buraları okuyarak moral bulmaya çalışmıştım. Belki benim bu yazdıklarımda birilerine umut olur die yazmak istedim.. Ne olur moralinizi bozmayın. Cok ağladım yeter die isyan ettim her kanama gördüğümde.. Son hamileliğimde de 16. Haftaya kadar kanamaalarim ara ara oldu. Allahım ol deyince oluyor. Moralinizi yüksek tutun ve bol bol dua edin. Birazda rahat olmak gerekiyor.. Dualarım ve kalbim sizinle.. Sevgiler..

umut olmaz mısınız . allahım sana ve evlatlarına uzun sağlıklı mutlu ömürler nasip etsin. bizlerede sağlılı hayırlı evlatlar nasip etsin

arkadaslaar ya adetıme 7-9gun var göğüslerim ağrımaya başladı böyle olunca ccok umutlanıyorum ama...:(((gecen ayda böyle olmuştu düşünmek istemiyorm sonra adet olunca zor toparlanıyorum size de :26::50::50:oluyomu

ah canım ya sorma. bu sabah okula gidicem kalktım hazırlandım çıktım. yolda akıntım olduğunu hissettim. adet oldum dedim . başımdan aşağı kaynar sular döküldü derler ya öyle işte.dokunsalar ağlayacaktım gözlerim doldu hayallerim yıkıldı. yol bana bitmez geldi. hatta işe giderken markete uğradım pet aldım. kimseyi gözüm görmedi okula gider gitmez lavaboya koştum
baktım yok kırmızılar. ama bir ben bir allah biliyor aklımdan geçenleri. düşün ki nasıl stresle bekliyorum . allahım bu sefer nasip etse iyi haberi vermeyi hayırlısıyla. çok zor çooookkkkkkkkkk :(:(:(

Alisveris gercekdende iyi geliyor, almak bir kiyafeti ustune denemek bile insanin kafasini dagitmasina yardimci oluyor, biraz yuruyus yapmak bile faydali tavsiye ederim, gerci eve dondugumuzde gercekle yeniden yuzlesiyoruz ama yinede insana bir nefes aldiriyor...sende dene tatlim.

cok iyi yapmissin, bizimle de paylas canim muhakkak bende merak ediyorum acaba homosistein yukselmesi dusugun isareti mi oluyor gercekdende, eger boyle ise duzenli aralikllarda olculmesi gerekiyor bir de ciddi anlamda diyet ve b vitamini folik asiti alimi sart..

Homosistein sonucum çıktı, normal aralıklarda. Protrombin zamanı, INR, aPPT hepsi normal. Zaten bir önceki de normaldi. Sadece homosisteine bağlı değil demekki ama neye bağlı ah bi onu bilsek :(

Homosistein sonucum çıktı, normal aralıklarda. Protrombin zamanı, INR, aPPT hepsi normal. Zaten bir önceki de normaldi. Sadece homosisteine bağlı değil demekki ama neye bağlı ah bi onu bilsek :(

canim, homosistein normalse eger demekki baska bisey olabilir. Bence su bagisiklikla alakali testlerin tekrar gozden gecirsin, doktorlar bile bazen testleri eksik yapiyorlar, benim mthfr1298 hetero oldugumu gittigim doktor testlerin eksik yapilmis bir tanesini yapmamislar dedi de oyle ortaya cikardi, yoksa bana hersey normal testlerin demislerdi, yani gozden kacan dikkat etmedikleri bisey olabilir. doktorundan memnunsun sen bildigim kadariyla ve Eminim doktorun simdi daha dikkatli inceleyecektir. birde yaren76x ve gamzeli24 dedigi ignelerin dozu yeterliligi testini d-dimer ve lupus anticoulation testlerinidoktoruna sor canim, bu onemli bisey belkide bebeklerimizi kurtaracak bisey...

Bugün keseyi de gördük .

kesenin boyutu ne çıktı canım.bizim için de dua et :)

canim, homosistein normalse eger demekki baska bisey olabilir. Bence su bagisiklikla alakali testlerin tekrar gozden gecirsin, doktorlar bile bazen testleri eksik yapiyorlar, benim mthfr1298 hetero oldugumu gittigim doktor testlerin eksik yapilmis bir tanesini yapmamislar dedi de oyle ortaya cikardi, yoksa bana hersey normal testlerin demislerdi, yani gozden kacan dikkat etmedikleri bisey olabilir. doktorundan memnunsun sen bildigim kadariyla ve Eminim doktorun simdi daha dikkatli inceleyecektir. birde yaren76x ve gamzeli24 dedigi ignelerin dozu yeterliligi testini d-dimer ve lupus anticoulation testlerinidoktoruna sor canim, bu onemli bisey belkide bebeklerimizi kurtaracak bisey...

Testlerı bı önceki doktorum yaptırmıştı zaten o yüzden daha önce de dediğim gibi şimdiki doktorumla konusacagım bu konuyu.

kızlar kafam karman çorman. ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırmış haldeyim. ben bugun hematolojı bolumune gıttım. ıkı tane mutasyon bulunmustu cunku özel doktorum da iğneye başlatmıstı. hematolog bana kadın dogumcunun soyledıklerının tam tersını soyledı. yanı pıhtılasman yok tam aksıne kanında sulanma var sen iğne ıle daha kotu yapıyorsun dedı. ıgneyı kullandıgımın 3. gunu burnum kanadı. mthr677 homozıgot mesela benım. bunun onemlı olmadıgını kan sulandırıcı hıcbır sey kullanmamam gerektıgını soyledı. tekrar tahlıl ıstedı ve bır ay sonra cıkacak. ne yapıcam ben??? 10 haftamı doldurdum bu arada.

Kizlarrr merhabalar uzun zamandir giremedim sizleri cok ozledim umudum31 basina sancilar saplandigini yazmisiin bendede oldu ozellikle şakaklarima bir kac saniye vuruyor corospinden olabilcegini hic dusunmedim doktoruma gittigimde sorucam bu ayda umutla gebeligiigi bekliyorum ovulasyon testi aldim 12.gunde 2 cizgi cikti ve daha sonraki gunler cikmadi boglemi olur kizlarrrr?

kızlar kafam karman çorman. ne yapacağımı kime inanacağımı şaşırmış haldeyim. ben bugun hematolojı bolumune gıttım. ıkı tane mutasyon bulunmustu cunku özel doktorum da iğneye başlatmıstı. hematolog bana kadın dogumcunun soyledıklerının tam tersını soyledı. yanı pıhtılasman yok tam aksıne kanında sulanma var sen iğne ıle daha kotu yapıyorsun dedı. ıgneyı kullandıgımın 3. gunu burnum kanadı. mthr677 homozıgot mesela benım. bunun onemlı olmadıgını kan sulandırıcı hıcbır sey kullanmamam gerektıgını soyledı. tekrar tahlıl ıstedı ve bır ay sonra cıkacak. ne yapıcam ben??? 10 haftamı doldurdum bu arada.

canım ya çok zor gerçekten ama bu forumdaki o kadar kişi iğne kullanıyor bu mutasyonla olupta bu kadar doktor mu bilmiyor dicem diğeride hematolog ama kadın doğumcuna güveniyorsan ona bir daha sor. ne desem bilemiyorum

Kizlarrr merhabalar uzun zamandir giremedim sizleri cok ozledim umudum31 basina sancilar saplandigini yazmisiin bendede oldu ozellikle şakaklarima bir kac saniye vuruyor corospinden olabilcegini hic dusunmedim doktoruma gittigimde sorucam bu ayda umutla gebeligiigi bekliyorum ovulasyon testi aldim 12.gunde 2 cizgi cikti ve daha sonraki gunler cikmadi boglemi olur kizlarrrr?

evet canım c çizgisi t den koyu oluyo ondan sonra test yapmana gerek yok canım

ahh canim bu doktorlar yokmu bir dedikleri digerini tutmuyor senin erinde olsam baska bir hemotolaga daha giderim zaman kaybetmeden

canım senin mutasyonunda kan sulanması olmaz bence kendi drunu dinle. sakın iğneyi bırakma gittiğin hematolog nasıl bir dr muş şaşırdım. mutasyonun dışında başka tahlillere bakarak bunu söylediyse belki iğne dozunu ayarlamak gerekebilir. ama mthfr 677 mutasyonları kanı sulandırmaz kanın pıhtılaşmaya meyilini arttırır.

herkese iyi akşmlar.bugün okula gittiğimde, bir veliminde bizim gibi kan pıhtılaşması sorunu yaşadığını öğrendim.bayanla konuştuk biraz.5 tane düşük yapmış ve çok yıpranmış.bir kadın doğumcuya gitmiş ,kadını kabul etmemiş ben bu olayla ilk defa karşılaşıyorum bir şey yapamam demiş.ağlayarak çıkmış dışarıya.orada bekleyen bir kadın serdar oral diye bir doktorun ismini vermiş.ona git sorunun kalmaz demiş.serdar beye gitmiş.adam saatlerce dinlemiş ve yaptığı tetkikler sonrası kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıkmış.verdiği tedaviyle bir kızı olmuş.şimdi 5 yaşındaymış.bana serdar beyi önerdi.kime önerdiysem çok memnun kaldı dedi.arkadaşlar; serdar oral hakkında bilginiz varmı?ben ilk defa ismini duydum.benim sıkıntım doktor bulamamaktı.bu olay beni çok heyecanlandırdı.sanırım bu doktor fransada eğitim görmüş.siz ne dersiniz?gideyimmi?

canım nerde yaşıyorsun?ben de istanbul da hematolog arıyorum lütfenn bildiğiniz yerler varsa söyleyin.

Back
X