• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar merhaba
ben 2bebegimi biliyorum kaybettiğimi diğerlerinin araştırması yapılmamıştı ama kanımda pıhtılaşma varmış rahim filmi cektirdim 3ay önce ve allahıma şükürler olsun 6haftalık hamileyim iğnelerimi oluyorum umarım bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucagıma alırım sevinemiyorum bile doya doya inşallah herşey güzel gider

aminnn canım.tebrikler iğnelerin sana bebeğine şifa olsun inşallah.

canım bağışıklıkla ilgili testler var. onlarda çıktı sorun. senden daha farklı testlerde isteyebilirler hamilelik hiç oluşmadığı için. bu konuda uzman bir dr bulmanı tavsiye ederim. ben şimdi kortizon kullanıyorum ayrıca bu bağışıklık sorunu pıhtılaşmayıda arttıran bir faktör gün aşırıda iğne oluyorum o yüzden. bunların yanında omega 3, b12, folik asit ve aspirin de kullanıyorum. hamile kalıncada 10. haftaya kadar 3 haftada 1 IVIG immuglobilin serum uygulanacakmış canım.

canim cok gecmis olsunaleaef benimde bagisik sistemimde problem var anti duz kas antikorucikti bende 3 aydir prednol kullaniyorum ve acaba kortizon gebeligi geciktirmi diyede cok korkuyorum.en son kan testim yapildiginda anti duz kas antikoru negatof cikti. Cok sevindim tabiki.senin antikor problemin neydi

canım kaç gün var bata. benim ilk hamileliğimde regliye 4 gün kala 33 çıkmıştı kimyasal değildi. önemli olan 2 gün sonraki değer canım. sitres yapma bol bol dua et. bende edicem senin için.
Çok sagol duaların ıcin canım allah razı olsun sata göre 2 gün var ama hep 3 4 gün erken olurdu yani regl günüm gecen aykı kimyasal gebelık 53 off takmıcam dıyom ama ıster istemez stres oluyorm

arkadaslar yaklasık 2bucuk aydır gunde bır kez aspirin 100mg ve folbıol alıyorum yaklasık 1aydırda hergun mıdem agrıyor agrı sıddetlendıkce yemek borumdan agzıma kadar geliyor.aksam 8de alıyorum hapları yatmaya yakın agrım baslıyor.eşim aspırınden olabılecegını söylemişti ama ben oyle bır cıkıstımkı eşime ''o hapları asla bırakmam''diye bagırdım.
gecenlerde doktora gıttım aspırınden olabılır dedı o da.emin olmak için ultrason ıstedı mide bobrekler pankreas safra....allaha sukur bır sıkıntı cıkmadı bu meseleyi kadın dogumcumla konusmamı ıstedı reflü surubu verdi gebelıktede kulanabılırsın yan etkisi yok dedı.agrım olunca şurubu içiyorum ağrım geciyor ama reflümüyüm aspirinin yan etkisi mi bilemedim arkadaşlar:26::26:bir arkadaş daha böyle bir şikayetten bahsetmişti ama kimdi hatırlayamıyorum:50:

canım banada doktorum coraspirin midede çözünüyor haftada birgün içme demişti, başka bir doktorumda cooraspirin midede çözünüyor,ecopirin verelim o bağırsakta çözünüyor demişti.
doktoruna sor istersen ecopirini.

canim cok gecmis olsunaleaef benimde bagisik sistemimde problem var anti duz kas antikorucikti bende 3 aydir prednol kullaniyorum ve acaba kortizon gebeligi geciktirmi diyede cok korkuyorum.en son kan testim yapildiginda anti duz kas antikoru negatof cikti. Cok sevindim tabiki.senin antikor problemin neydi

canım benim ANA , CD56 (nk Cells), antigliadin ıgg, anti troglobulin pozitif çıkmış. ayyy yazınca gözüm korktu ne kadar çokmuş benimkiler. bende 20mg deltacortril kullanıyorum. bakalım negatife dönücekmi sonuçlar. hamileliği geciktireceğini sanmıyorum canım. ama beni şişiricek gibi bu gidişle iştah açıyor çünkü. bende belli bir kilonun üstüne çıkınca hamile kalamıyorum. inşallah birde hamile kalmak için uğraşmayız.

Çok sagol duaların ıcin canım allah razı olsun sata göre 2 gün var ama hep 3 4 gün erken olurdu yani regl günüm gecen aykı kimyasal gebelık 53 off takmıcam dıyom ama ıster istemez stres oluyorm

sakın tatlım sakın elimizde olan tek şey sitrese girmemek ve dua etmek. geç yumurtlamış olabilirsin ki geçen ay kimyasal geçirdiysen 1-2 gün gecikme çok normal. önemli olan şimdi kaç olduğu değil düzenli artması.

canım banada doktorum coraspirin midede çözünüyor haftada birgün içme demişti, başka bir doktorumda cooraspirin midede çözünüyor,ecopirin verelim o bağırsakta çözünüyor demişti.
doktoruna sor istersen ecopirini.

aaaa ben ikiside aynı sanıyordum ben ecopirin kullanıyorum demek ondan dokunmuyor. eee madem mideye dokunuyor bazı dr lar neden coraspirin veriyorlar

inanın forumu okumaya çalışıyorum dünden beri kafam allak bullak oldu, insanın başına gelmeyince bilmiyor.
meğersem aynı sorun ne kadar çok kişide varmış, maşallah bu konuda bayağı da bilgi sahibi olmuşunuz. herkesin güzel haberlerini alırız burada inşallah
3 düşükten sonra mthfr 1298 heterozigot çıktı bende. benim sormak istediğim sadece mthfr 1298 heterozigot olupta gebelik öncesi coraspin kullanan ve hamile kalan var mı?
benim kanımı çok sulandırdı adet peryodum kısaldı ve çok fazla oluyor kanamam. acaba fazla gelmiş olabilir mi diye düşünmeye başladım dün yazmıştım hamile de kalamıyorum ilaçtan bu yana.

amin insallah.
bebeginin iyi olmasina sevindim, Rabbim tamamina erdirsin insallah.
canim kimdi doktorun, istanbula geldiginde nerede calisacakmis? ismini yazarsan sevinirim... ben ingiltere'deyim ama yinede birilerine lazim olabilir..

doktorumun adı mesut polat canım çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim titizlikle takip ediyor hastalarını ve asla yarı yolda bırakmıyor herşeyle ilgileniyor..istanbuldaki hastanesinin adı gelmiyor aklıma öğrenip yazarım mutlaka tavsiye ederimmm...

canım listede yok musun ben mi görmedim. yoksan ve istersen ekleyelim senide iyi haberler listemize umut oluyor :)

ben listede olmayı çok istiyorum canım ama bana testler yapılmadı doktorum kordon kan akışından anladı kanımın pırtılaştığını ama eklerseniz sevinirim 15+4 günlük hamileyim cleaxcen 0.6 mg iğne kullanıyorum gebelikten önce sadece folik asit kullandım..

doktorumun adı mesut polat canım çok iyi bir doktor herkese tavsiye ederim titizlikle takip ediyor hastalarını ve asla yarı yolda bırakmıyor herşeyle ilgileniyor..istanbuldaki hastanesinin adı gelmiyor aklıma öğrenip yazarım mutlaka tavsiye ederimmm...

mesut polat bursa da sanırım.istanbulda tavsiye edeceğin başka isim sanırım.istanbul diyince hemen atladım doktor arıyorum :))lütfen bizim için de dua et

mesut polat bursa da sanırım.istanbulda tavsiye edeceğin başka isim sanırım.istanbul diyince hemen atladım doktor arıyorum :))lütfen bizim için de dua et

evet canım bursada fakat istenbula gelecek ocak sanu gibi hastaneyi öğrenip yazarım mutlaka gitmelisin mesut beye sürekli takip altındayım gidene kadar her hafta kontrollerim var...bursada yaşayanlar içinde bana sadece tek bir doktor tavsiye etti ismail küçük erdoğan pembe mavide tamamen özzel bir hastane canım istanbulda zeynep kamil kadın doğum hastanesine gelecekmiş doktor

Son düzenleme:
inanın forumu okumaya çalışıyorum dünden beri kafam allak bullak oldu, insanın başına gelmeyince bilmiyor.
meğersem aynı sorun ne kadar çok kişide varmış, maşallah bu konuda bayağı da bilgi sahibi olmuşunuz. herkesin güzel haberlerini alırız burada inşallah
3 düşükten sonra mthfr 1298 heterozigot çıktı bende. benim sormak istediğim sadece mthfr 1298 heterozigot olupta gebelik öncesi coraspin kullanan ve hamile kalan var mı?
benim kanımı çok sulandırdı adet peryodum kısaldı ve çok fazla oluyor kanamam. acaba fazla gelmiş olabilir mi diye düşünmeye başladım dün yazmıştım hamile de kalamıyorum ilaçtan bu yana.

canım benimde aynı mutasyonum ilk gebeliğimden bu yanada aspirin kullanıyorum. ilk gebeliğim 9. ayda olmuştu diğerleri korunmayı bıraktığım ayda oldu. bana olsa olsa yaradı diyebilirim. gerçi benim ek sorunlarımda var bağışıklıkla ilgili. o yüzden korunma döneminde gün aşırı iğnede oluyorum canım. kanaman çok oluyorsa adet olduğun gün alma istersen 1 günden birşey olmaz ama dr una yinede bi danış.

canım benimde aynı mutasyonum ilk gebeliğimden bu yanada aspirin kullanıyorum. ilk gebeliğim 9. ayda olmuştu diğerleri korunmayı bıraktığım ayda oldu. bana olsa olsa yaradı diyebilirim. gerçi benim ek sorunlarımda var bağışıklıkla ilgili. o yüzden korunma döneminde gün aşırı iğnede oluyorum canım. kanaman çok oluyorsa adet olduğun gün alma istersen 1 günden birşey olmaz ama dr una yinede bi danış.

teşekkürler
peki kromozon analizinden bahsediliyor onda nelere bakılıyor biliyormusun cnm, sen baktırdın mı
elimde bir dünya sonuç var ne olduğunu bilmiyorum başta çok önemsemedim sanırım ama şimdi açıkçası tedirgin olmaya ve araştırmaya başladım
birde çocuk var mı sende ilk mi

teşekkürler
peki kromozon analizinden bahsediliyor onda nelere bakılıyor biliyormusun cnm, sen baktırdın mı
elimde bir dünya sonuç var ne olduğunu bilmiyorum başta çok önemsemedim sanırım ama şimdi açıkçası tedirgin olmaya ve araştırmaya başladım
birde çocuk var mı sende ilk mi

birşey değil canım. kromozom analizi dediğimiz sitogenetik analiz raporu. bu analizde kromozom sayılarında bir sorun varmı ona bakılıyor. eşimize bize ve bebeğe bakılıyor. şükür bizde kromozomal bir sorun çıkmadı. malesef canım yok daha önce 3 kaybım var. bağışıklık sorunum daha yeni ortaya çıktı inşallah tedavisi olumlu olur.

sabah niyetine anlatıyorum dün gece rüyamda saçlarımı çok uzamış gördüm. normalde belimdeler ama rüyamda dizimin altına kadar uzundular. pek rüya görmem. sizce neye yormalıyım?

sabah niyetine anlatıyorum dün gece rüyamda saçlarımı çok uzamış gördüm. normalde belimdeler ama rüyamda dizimin altına kadar uzundular. pek rüya görmem. sizce neye yormalıyım?

hayır olsun inşallah, saç kesmeyi pek iyi yorumlamazlar, senin rüyanda tersi olmuş uzadığına göre iyi olsun diyelim iyi olsun cnm.
allah tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin

hayır olsun inşallah, saç kesmeyi pek iyi yorumlamazlar, senin rüyanda tersi olmuş uzadığına göre iyi olsun diyelim iyi olsun cnm.
allah tez zamanda bebişini kucağına almayı nasip etsin

öncelikle geçmiş olsun ben de de düz kas antikoru çıkmıştı.1/1000 di değerim yanılmıyorsam artı mthfr homozigot var.banada doktorum prednol kullanacaksın bir daha hamile kalırsan demişti.sanırım aynı doktorumuz sinan hocaya gidiyorum.son düşüklerden sonra bir de kortizon la deneyeceğiz bakalım.bana hamile kaldığında demişti kortizonu sen önceden başlamışsın neye göre dedi acaba hoca sana,benimde testlerde negatif çıktı inşaallah bir daha çıkmaz görüşmek üzere...

canım doktorun engec su zamana adet olursun demedımı sana .tekrar gitmedinmi ilaç da kullanıyordun sanırım degılmı??

canım ilacı kullan bitir adet olunca 3.gün gel dedi.ilaç bitti daha gelen giden yok.bekliyorum bakalım..çook ama çook sıkıldım.senin bata 4 gün mü kaldı..hadi hayırlısı inşallah

Back
X