• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

inşallah hayırlısıyla kalırsın canım.ne yapıcak acaba merak ettim.hemen gel demiş ya :)

valla bende merak ediyorum o zaman görüşelim deyince bişey demedim bişey yapmayacaktır öyle takip edecektir bence iğne falanda vermeyeceğine göre başka ne yapacak sanki bağışıklık testlerini yarın yaptırabilirsen banada haber verirsen sevinirim bende istiyorum yaptırmayı gerçi ben bağışıklık için lenfosit aşısıda yaptırdım fayda etmedi

cnm benim yazın dr.um bana rahmi kanlandırmamız gerekli diyerek histeroskpi yaptı. rahimi keserek kanlandırdılar ve bebeğin daha iyi tutunması içi yer açtılar. bitkisel ilaçlarla desteklediler tadaviyi . arkasından hamile kalmamı istedi dr.um hamile olduğumu öğrendiğim günde iğneye başladım. önceki bebeklerimde gelişim pek iç açıcı olmuyordu. şükür şimdi çok iyi. inşallah tamamına erdirmek nasip olur. darısı sizlerin başına arkadaşım.

cnm bu yazdıkların çok ilgimi çekti.sen nerde yaşıyorsun doktorunun adı ne?histeroskopi yi anesteziyle mi yapıyorlar cnm...?böyle bir tedaviye test falan mı yapıp kara verdi yoksa rahimde bi sorun mu görmüştü?çok soru sordum biliyorum :)

9 ay clexene iğne kullanam gerekıyor 4+3 günlük hamileyım ilk düşügüm 4 ay önce oldu.ben bu heyet raporunu devlet hastanesinden alabilirmiyım.yoksa üniversıte hastanesınden mi olması gerekıyorr :( cok yenıyım gercekten bişeyy bilmıyorummm

benım bıldıgım heyet raporları devlet hastanesınden alınıyor sen evraklarını topla develet hastanesıne ben ce gıt goster ne oldugunu goruruler ve raporunu yazarlar zaten bır yazı yazıp ımzaya goturuyorsun annemımın tansıyon ıcın yaptırmıştım ondan bılıyorum o da boyledır bence

benım bıldıgım heyet raporları devlet hastanesınden alınıyor sen evraklarını topla develet hastanesıne ben ce gıt goster ne oldugunu goruruler ve raporunu yazarlar zaten bır yazı yazıp ımzaya goturuyorsun annemımın tansıyon ıcın yaptırmıştım ondan bılıyorum o da boyledır bence
evrak derekn o ıgneyı kullanmamı gerektıren sonuclar degılmı?haftaya halledıcem bugun 2 kutu aldım 40 tl ödedım.heyet raporu cıkarmam lazım

9 ay clexene iğne kullanam gerekıyor 4+3 günlük hamileyım ilk düşügüm 4 ay önce oldu.ben bu heyet raporunu devlet hastanesinden alabilirmiyım.yoksa üniversıte hastanesınden mi olması gerekıyorr :( cok yenıyım gercekten bişeyy bilmıyorummm

canım Allah tamamına erdirsin ben üniversiteden aldım ama galiba devlette veriyor.

Aminnn canım cümlemizin yüzü gülsün inşallah. Bugun biraz daha iyiyim, hala üzülüyorum, arada gözlerim doluyor, arada ümitsizliğe kapılıyorum ama duzeliyor, iyi şeyler düşünmeye çalışıyorum. Bu hem bana, hem aileme yarıyor. Kendimi telkin etmeye çalışıyorum, bir süre sonra mantıgımın soylediklerine duygularım da inanmaya başlıyor, bir süreliğine de olsa ümitsizlik kayboluyor. Normale dondum mu? HAYIR. Ama herşeyin geçeceğine inandırmaya çalışıyorum kendimi, ümidin bittiği yerde hayatta biter çünkü. Öpüyorum hepinizi.
canım herşeye rağmen iyi şeyler düşün....
kızlar nolur bana dua edin.bugün doktor kontrolüm var.doktor diğer kontrolümde amniyosentez yapabiliriz falan demişti.umarım sorunlar ortadan kalkmıştır böle bişeye gerek duymaz.zaten biz son güne kadar acaba kaybedecek miyim kalp atışlarını duyacak mıyım iğne dozu yeterli mi diye birr sürü şey düşünüyoruz.bi de böyle bir şey olunca moralim iyice çöktü.dualarınıza ihtiyacım var.
allah şifa versin canım yardımcın olsun.
merhaba arkadaşlar,
ben hiç düşük yaşamadım çünkü hiç hamile kalamadım. tüp bebek denemesi sırasında yapılan test ile pıtılaşma problemim olduğunu öğrendim. son 2 denemede kan sulandırıcı iğne kullanmama rağmen yine gebelik oluşmadı. acaba başka ne gibi testler yapılıyor bilginiz var mı?
canım bende 2 tüp bebekten sonra 2 kere kendiliğinden hamile kaldım.biri 8 haftalıkken diğeri 9 haftalıkken kalbi durdu.zamanı gelince olur diye düşünüyorum hayırlısı olur inşallah.

scuba, bağışıklık problemin nasıl bir şey, nasıl anlaşıldı. ne gibi bir tedavisi var bahseder misin?

inanın forumu okumaya çalışıyorum dünden beri kafam allak bullak oldu, insanın başına gelmeyince bilmiyor.
meğersem aynı sorun ne kadar çok kişide varmış, maşallah bu konuda bayağı da bilgi sahibi olmuşunuz. herkesin güzel haberlerini alırız burada inşallah
3 düşükten sonra mthfr 1298 heterozigot çıktı bende. benim sormak istediğim sadece mthfr 1298 heterozigot olupta gebelik öncesi coraspin kullanan ve hamile kalan var mı?
benim kanımı çok sulandırdı adet peryodum kısaldı ve çok fazla oluyor kanamam. acaba fazla gelmiş olabilir mi diye düşünmeye başladım dün yazmıştım hamile de kalamıyorum ilaçtan bu yana.
aspirinin faydası olduğunu düşünüyorum yanında folbiol de kullandım 2 kere kendiliğinden hamile kaldım ama devam etmedi.şuan iğne vuruluyorum bakalım hayırlısı...
1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.
kızlar benide ekleyin dualarınıza
sevisev, burcu-gen, nigar50
kızlar dün akşam giremedim.saolun merak etmişsiniz.doktor ayrıntılı ultrasonla baktı.her şey gayet iyi.ölçümler,beyin gelişimi falan normal.tolga bey bence çok iyi ama amniyosentez yapılmasını gerekli görüyorum dedi.çünkü 3lü taramada bir değerim çok yüksek çıkmış.aslında o değer benimle ilgili ama doktorum o değerin yüksek olması çocukla ilgili problemin de işareti olabilir yapalım içimiz rahat etsin diyor.ben de tamam dedim.cumartesi günü yapacak amniyosentezi.korkuyorum inş bişey olmaz.etrafımda da bu operasyonu geçiren kimse yok.nelere dikkat etmem gerekiyor diye araştırıcam biraz.eğer bilgisi olan varsa da lütfen bilgileri paylaşsın..dua edin kızlar.
dualarımız seninle sen kalbini ferah tut demesi kolay tabikide ama lütfen iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun.

burcucum sen nezaman kürtaj omuştun.ben 17 kasımda oldum.özelden mesaj atamıyorum sana.

Son düzenleme:
kkızlar konuya direk dalıyım evvelinde bi liste vardı meryem suresi okudumda onlarında adının geçmesini istiyorum o listenin yerini bilenler varsa bana cevap verebilirmi geçmişe baktım ama göremedim de ben rica ediyorum

cnm bu yazdıkların çok ilgimi çekti.sen nerde yaşıyorsun doktorunun adı ne?histeroskopi yi anesteziyle mi yapıyorlar cnm...?böyle bir tedaviye test falan mı yapıp kara verdi yoksa rahimde bi sorun mu görmüştü?çok soru sordum biliyorum :)

cnm ben kırşehirde yaşıyorum. ama tedavi için ankaraya gidiyorum. dr.um prof. timur gürgan. histeroskopiyi genel anesteziyle oldum. rahmimde herhangi bir sorunum yok. kan pıhtılaşması için yapıldı bu işlem. test falan yapılmadı. benim pıhtılaşma sorunum ve bebek kayıplarımı görünce karar verdi bu işleme. ayrıca istediğin sorabilirsin.

canim ayni kaderi paylasiyoruz yanliz benim 1298 heterozigo hala devam ediyormusun canim sinan beye?ben 3 aydir kullaniyorum gebelikle birliktede kulllancakmisim simdi bebek icin calisiyoruz ins aralik ugur getirir

canım şimdi gitmiyorum hamilelikte geleceksin demişti bir çok doktora gittim hiç biri yeterli gelmedi bana beni tanıyanla devam edeyim dedim bakalım hayırlısı...düşük yaptın mı hiç inş. bizlerde bir gün anne oluruz..

cnm her hastaneden alabilirsin. ben özel bir hastaneden almıştım. 5 dakika sürdü almam. dr.um bilgisayarında yazdı. hepsi okadar. zaten eline kağıt vermiyorlar. hangi dr.a gidersen git yazdırmaya onun ekranında çıkıyo raporun ve ücret ödemiyosun. zaten bir seferde 9 kutu yazıyorlar. o da 3 ay yetiyor.

kkızlar konuya direk dalıyım evvelinde bi liste vardı meryem suresi okudumda onlarında adının geçmesini istiyorum o listenin yerini bilenler varsa bana cevap verebilirmi geçmişe baktım ama göremedim de ben rica ediyorum

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
eğer ismini yazıpta unuttuğum ark varsa tekrarlayabilirlermi?
isteyen perş isteyen cuma akşamı okuyor ve bu isimlere ve sonra istediklerine dua ediyor inşallah.dualarımız RABBİM katında makbul olsun inşallah

hadi arkadaşlar umutsuzluk yok.RABBİM den umudumuzu kesmiyoruz.hz musanın kıssasında olduğu gibi ısrarla ,umutla,inançla dua ediyoruz.hastalıklarımıza da fazla takılmayalım.RABBİM şafi sıfatıyla istediği an şifa verebilir bu yüzden hastalıklara takılmayalım.

Hayirli olsun, Allah tamamina erdirsin. Benim doktorum ozel bir hastanede calisiyor, SGK ile anlasmasi var hastanenin, ben oradan cikarttirdim.

cnm ben kırşehirde yaşıyorum. ama tedavi için ankaraya gidiyorum. dr.um prof. timur gürgan. histeroskopiyi genel anesteziyle oldum. rahmimde herhangi bir sorunum yok. kan pıhtılaşması için yapıldı bu işlem. test falan yapılmadı. benim pıhtılaşma sorunum ve bebek kayıplarımı görünce karar verdi bu işleme. ayrıca istediğin sorabilirsin.

HEMŞOM ben ist prof recep hasa gittim.enden istediler mi rahim filmi dedi yok dedim.o zaman gerek yok dedi.o hamile kalamayanların çektirdiği film değil mi?sende bişi çıktımı?

proteın c hakkında bılgı ıstıyorum kızlar kımsenın bılgısı yokmu yahu bende proteın c fazlalıgı cıktı bılgı acıllllllll 149 test sonucumda

1-12 m
2-hannem
3-gulsunoguz
4-serpil
5-meltem
6-sewqi54
7-yamanas
8-nigar50
9-birsen
10-hayel1
11-sunisa
12-sevil
13-umudum_31
14-tuba
15-tgbesr
16-Bengü
17-DOĞAY
18-EYLÜL_06
19-umudum24

ben ve benim bu listedeki güsel arkadaşlarım hatta listede olmayıpta topiştekilerin hepsi için meryem suresi yasin suresini ve bu sınavdan kolayca çıkabilmemiz için fetih suresini ve duaları okudum rabbim yar ve yardımcımız olsun dertlerimize derman ihsan eylesin ne sıkıntımız varsa bize bunla başa çıkaracak sabrı ihsan eylesin peygamber efndimiz(sav)yüzü suyu hürmetine de bize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eylesin

aminnnnnnnnnnnnn:))

Back
X