Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım benım senın mutasyonun neydı nekadarlık ıgne kullandın.ve kacıncı haftada kaybetmıstn bebegını?hatırlayamaıdm kusura bakma!!!doktorumu aradım anlattım cevabı:ALAKASI YOK...oldu

yok canım normaldede burnum kanar uzun surerdı durması ama tesadufmuydu iğnedenmıydı bılemedım.doktorum alakası yok dedi inşallah haklıdır...

yaa çok ilginçmiş canım ilk kez duydum kafam allak bullak oldu olabılır hakkaten allahım ol desin olsun...hersey onun elinde cunku binbir çeşit örnek var cogu bılımsellıkten uzak kac kez düşük yaptık hangi doktor hangi prof durdurabıldı engelleyebildi düşükleri. ahh herseyımızle rabbimize teslim olabilsek beceremiyoruz ki aciziz annelik ruhu var işte.

mthfr677 heterezigot herşey normal giderken yani kese ve bebek erken görülmesine rağmen lekelenmelerim olunca aspirini kesti clexne0.2 kullanıyodum 8.haftada kalbi durdu

canım biz arkadaşlarla perş yada cuma isteyene göre değişior meryem suresini okuyoruz duamızı ediyoruz.istersen buna katıl.bide ben bi hoca hanımla görüştüm bana 41 gün aralıksız meryem suresini oku dedi.ben bunuda okuyorum.hastalanmıştım(regl) babam okudu aralıksız okunmalıymış.bide bunun yanında 18 tane ayetel kürsi oku suya üfle ve şifa niyetine iç dedi.bunuda yapmaya çalışıyorum.istersen böle 41 gün de okuyabilirsin.perş cuma ya gelenlerde ve diğerlerindede bu listedekilere dua eebilirsin.

ewet canım hepsi okunuyor.yani hepsini okuyoruz inşallah.ben seni listemizede ekleyim.sen 41 gün aralıksız oku istersen.

canım en son gittiğim prof bişi kullanma.dedi.artık başka dr a gidip para dökme hamile kalmaya çalış 12.haftada gel dedi.aslında fazrklı dr lar kafa karıştırmaktan başka bişi yapmıyor.

aynen banada öle dedi.yapacak bişi yok canım ya.güvenmek inanmak zorundayız die düşünüyorum.

canım benim biraz stressiz olmak gerekiyor sanırım.hamile kalınca pek nete girmeyi düşünmüyorum.araştırmada yapmamak lazım.şimdi dra gitsek vücüt olarak neler bulacaklar kimbilir.genel olarak diorum.ama gitmiyoruz hamd ols sıkıntıda yok inşallah.en azından kafa rahat idare ediyoz.o yüzden rahat olaım ALLAHA teslim olalım:)

canım bende bi hoca buldum kızlar yanlış anlamayın ama ne yapayım herşeyden herkestem medet umuyorum artık öneren bayan daha önce düşükleri varmış bu hocaya gitmiş beline ip bağlamış hamileliği süresince takmış ve bişey olmadan devam etmiş hamileliği ta bi herşey önce rabbimden ama ne yapalım böyle şeylerede kulağımı kapatamıyorum:(

canım biz arkadaşlarla perş yada cuma isteyene göre değişior meryem suresini okuyoruz duamızı ediyoruz.istersen buna katıl.bide ben bi hoca hanımla görüştüm bana 41 gün aralıksız meryem suresini oku dedi.ben bunuda okuyorum.hastalanmıştım(regl) babam okudu aralıksız okunmalıymış.bide bunun yanında 18 tane ayetel kürsi oku suya üfle ve şifa niyetine iç dedi.bunuda yapmaya çalışıyorum.istersen böle 41 gün de okuyabilirsin.perş cuma ya gelenlerde ve diğerlerindede bu listedekilere dua eebilirsin.

ewet canım hepsi okunuyor.yani hepsini okuyoruz inşallah.ben seni listemizede ekleyim.sen 41 gün aralıksız oku istersen.

canım en son gittiğim prof bişi kullanma.dedi.artık başka dr a gidip para dökme hamile kalmaya çalış 12.haftada gel dedi.aslında fazrklı dr lar kafa karıştırmaktan başka bişi yapmıyor.

aynen banada öle dedi.yapacak bişi yok canım ya.güvenmek inanmak zorundayız die düşünüyorum.

canım benim biraz stressiz olmak gerekiyor sanırım.hamile kalınca pek nete girmeyi düşünmüyorum.araştırmada yapmamak lazım.şimdi dra gitsek vücüt olarak neler bulacaklar kimbilir.genel olarak diorum.ama gitmiyoruz hamd ols sıkıntıda yok inşallah.en azından kafa rahat idare ediyoz.o yüzden rahat olaım ALLAHA teslim olalım:)
bende artık doktora gitmeyi düşünmüyorum desemde geçen gün eşime diyorum ya gitsekmi ne yapsak o da diyor ki gittik ne oldu bide gitmeyelim o zaman ne olcak bence bütün proflar aynı şeyi söylüyor bişey yok hamile kal gel doktora gitme hep tanıdık cümleler :)bakalım elendilde gitcekmiş rıza hocaya ona farklı bişey söyleyecek mi merakla bekliyorum

üzgünüm hemde çokkk yine kırıldı bi yerinden kalbim 24yaşındayım 16 aylık evliyim ama 16 yıl yaşlanmış hissindeyim ve çevremdeki herkes 2 düşük yaptım diye bana vebalı gözüyle bakıyolar ama ben kimseye anlatamıyorum bu bi sınavsa boynum kıldan ince rabbim eylerse güzel eyler diyorum ama üzülüyorum dayanamıyorum elimde değil nolur dua edin bana 2.5 ay kadar önce eşimin akrabası kız kaçırıp kayınvalidemlere getirmişti ve bana bi gün önce 2.5 aylık hamile olduğunu telefonda anlattılar öyle bi anlatmaydıki yanımda olsa gözüme sokacaklardı yok ağır geçiyomuş yok midesi bulanıyomuş kıskanmadm hemde hiç rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin ama bana deme şekli incitti bişeyleri aldı götürdü benden ve ben 2 gündür bidaha anne olamıcakmıyım düşüncesinde buluyorum kendimi üstelik derdimi ben seçmedimki bu benim kusurumsa bununla başkalarına fırsat verme rabbm nolursun demekten başka ne gelir elimden tansiyonum 4lere kadar düştü ve yanımda sizlerden başka kimse yok ağlarken bile gözyaşımı silecek bir allahın kulunu bulamıyorum dünde misafirim vardı ikisininde dünyalar tatlısı kızı var görmeliydiniz rabbim nazarlardan sakınsın sonra birinin babası eşimden için amcanada ver yasin dedi ve eşim gözümün içine baktı ya yıkıldım tüm dünyam yerle bir oldu ölsem inanın bu kadar dokunmazdı herhalde diyorum kendi kendime nolur acıtasyon yapmak değil niyetim ama anneme bile bırakın eşime bile bişey ddiyemiyorum siz anlayın beni içinizden biri üzülme dese oda yeter:((((

canım lütfen üzülme aynı şeyleri burdaki bütün arkadaşlar ve bende yaşıyorum bende eşim bi çocuk sevse gözlerim dolar hatta en son bebeğimizi kaybettiğimde eşim ağlayarak allahım sen bizi evlat hasretiyle sınama diye yalvardı çünkü benim eşim resmen çocuk delisidr rabbim inşallah birgün bizede yaşatacak bu duyguyu istemekten dua etmekten başka bişey gelmiyor malesef elimizden aslında başkaları hamile kaldığında yaşadığımız kıskançlık değil sadece biz neden bu duyguyu yaşayamıyoruz diye kendi kendimize yapıyoruz toparlan hadi kendine gel elbet birgün bizimde küçük meleklerimiz olacak

üzgünüm hemde çokkk yine kırıldı bi yerinden kalbim 24yaşındayım 16 aylık evliyim ama 16 yıl yaşlanmış hissindeyim ve çevremdeki herkes 2 düşük yaptım diye bana vebalı gözüyle bakıyolar ama ben kimseye anlatamıyorum bu bi sınavsa boynum kıldan ince rabbim eylerse güzel eyler diyorum ama üzülüyorum dayanamıyorum elimde değil nolur dua edin bana 2.5 ay kadar önce eşimin akrabası kız kaçırıp kayınvalidemlere getirmişti ve bana bi gün önce 2.5 aylık hamile olduğunu telefonda anlattılar öyle bi anlatmaydıki yanımda olsa gözüme sokacaklardı yok ağır geçiyomuş yok midesi bulanıyomuş kıskanmadm hemde hiç rabbim hepimize tez zamanda nasip etsin ama bana deme şekli incitti bişeyleri aldı götürdü benden ve ben 2 gündür bidaha anne olamıcakmıyım düşüncesinde buluyorum kendimi üstelik derdimi ben seçmedimki bu benim kusurumsa bununla başkalarına fırsat verme rabbm nolursun demekten başka ne gelir elimden tansiyonum 4lere kadar düştü ve yanımda sizlerden başka kimse yok ağlarken bile gözyaşımı silecek bir allahın kulunu bulamıyorum dünde misafirim vardı ikisininde dünyalar tatlısı kızı var görmeliydiniz rabbim nazarlardan sakınsın sonra birinin babası eşimden için amcanada ver yasin dedi ve eşim gözümün içine baktı ya yıkıldım tüm dünyam yerle bir oldu ölsem inanın bu kadar dokunmazdı herhalde diyorum kendi kendime nolur acıtasyon yapmak değil niyetim ama anneme bile bırakın eşime bile bişey ddiyemiyorum siz anlayın beni içinizden biri üzülme dese oda yeter:((((

bu arada bende 30 yaşındayım ve 6 senelik evliyim sen böyle yaparsan ben kafamı nerelere vursam::2:)

Aklıma birşey geliyor ama hala bağlantıyı kuramadım tam. Çok yakın bir arkadaşım şuan yurtdışında olduğu için görüşemiyoruz. İlk kimyasal gebelik yaşamıştı. Sonra 6. haftada sadece keseyi görmüştü. Sonraki gebeliğinde de 9. haftada kalp atışı durduğu için kürtaj olmuştu. Bende mail attım bebekli fotoğrafını görünce tedaviyle oldu dedi nasıl bir tedavi dedim klomen kullandım meğerse yumurtam yeteri kadar gelişmeden hamile kalıyormuşum ondan bebek gelişmiyormuş hergün yumurta ölçümü yaptırdım dedi. Pıhtılaşma testleri falan yaptırmamış.Şişli memeorial de dr Banu Göker Özdemir e gitmiş. Bende yumurta yeteri kadar gelişmeden hamile mi kalınır dedim içimden araştıramadım henüz. Başka bir arkadaşımın da hiç olmuyordu bütün tahliler yapıldı sebepsiz infertilite dendi.Tam tüp bebeğe karar vermiştiki gittiği başka bir doktor klomen kullandırmış hamile kaldı hemen şuan 6 aylık hamile. Bunu anlarımda düşüğe etkisi olurmu yumurtanın tam gelişmemesinin acaba..

canım en son dr a gittiğimde bana bunun da düşük yapmama etken olabileceğini söylemişti.tam gelişmemiş yumurta döllenirse düşüğe sebep olur demişti.ben de adamla dalga geçmiştim eve gelince...demek ki doğruymuş...bu ay bana da klomen başlayacak bakalım kısmet...

ben de aynılarını yaşıyorum canım bu acıların..kaynanam,görümcem sürekli imalı laflar ediyorlar,iğneliyorlar...ama artık aldırmıyorum...çünkü düşündükçe üzldükçe olan bize oluyor...stresten gebe kalmamız da zorlaıyor..o yüzden hiç üzülme...Rabbim bizim de mükafatımızı verecek elbet...gülüp kınayanı Allah bildiği gibi yapsın..İnşallah çok güzel anneler olacağız hepimiz gelecekte..Ama Rabbime kul olmak kolay değil...önce sabır...kalbini ferah tut...dua et...ağlama demiyorum ağla ama pes edip isyan etme...İnşallah sevinç gözyaşlarımız da gelecek yakında

merhaba benimde 2 düşüğüm oldu 8 haftalık kalbi durmuş ve kendi düşmüştü kürtaj olmadım. İkinciside 5 haftalık düştü yine kendisi. Pıhtılaşma için test yaptırdım. Sonuçları aşağıdaki gibi çıktı henüz doktora gitmedim bana yardımcı olurmusunuz.

MTHFR C677T .........heterozigot
MTHFR A1298C........heterozigot
PAI-1 4G-5G........... 4G/5G
ACE....................... D/D
ApoE (E2,E3,E4) .......E3/E3
Faktör V Leiden, Faktör V H1299R, Protrombin, Faktör XII V34L, ß-Fibrinojen -455 G-A, GPIIIa L33P, ApoB R3500Q mutasyon saptanmamış

12m canım sendede aynı mutasyonlar var sanırım doktor sana ne gibi tedavi uyguladı. bu arada ben klomenle 22mm kaliteli yumurta ile hamile kaldım ama 5. haftada düştü. bende klomen işe yaramadı inş. sizde yarar.

canimmm hayirli ugurlu olsun bebisin:49:sag saglikla ve sihatle bebisine ins cabucak kavusursun
allah razı olsun canım tesekkur ederim
ALLAH dualarımız kabul ediyorsa bu bizim imanımızı arttırır,
Geciktiriyorsa sabrınızı arttırır,
Eğer kabul etmiyorsa biliniz ki bizim için hazırladığı daha güzel mükafatlar vardır.
UNUTMAYALIM Kİ ALLAH İHMAL DEĞİL İMTİHAN EDER....
süperrrrr yaa harikaymış hannemcim
canım insan buraya yazınca cok rahatlıyor inan içini dökebilecegin en samimi yer burası.yazdıkların ıcımı parcaladı rabbim sabrının mukafatını elbet verecek bol bol dua edelim kımden ısteyelım Ondan baska...duadan başka ehemmiyetimiz mi var
mthfr677 heterezigot herşey normal giderken yani kese ve bebek erken görülmesine rağmen lekelenmelerim olunca aspirini kesti clexne0.2 kullanıyodum 8.haftada kalbi durdu
peki aspirini kesmiş olasından mı olmus.doktorun ne dedi?canım benimde mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot.clexan 04luk ve aspirin alıyorum gunde 1kez inşallah bunlar sebep olurda bebişlerimizi alırız kucagımıza

canım insan buraya yazınca cok rahatlıyor inan içini dökebilecegin en samimi yer burası.yazdıkların ıcımı parcaladı rabbim sabrının mukafatını elbet verecek bol bol dua edelim kımden ısteyelım Ondan baska...duadan başka ehemmiyetimiz mi var

peki aspirini kesmiş olasından mı olmus.doktorun ne dedi?canım benimde mthfr c677t ve mthfr a1298c heterozigot.clexan 04luk ve aspirin alıyorum gunde 1kez inşallah bunlar sebep olurda bebişlerimizi alırız kucagımıza

yok canım onu hangi doktor söyler onların hepsi ağız birliği yapmış gibi aynı lafı söylüyorlar sağlıksızmış düştü

canım en son dr a gittiğimde bana bunun da düşük yapmama etken olabileceğini söylemişti.tam gelişmemiş yumurta döllenirse düşüğe sebep olur demişti.ben de adamla dalga geçmiştim eve gelince...demek ki doğruymuş...bu ay bana da klomen başlayacak bakalım kısmet...

adet oldun mu canım

amin canım inşallah

kızlar cuma hastaneye gitmiştim ya doktorun yazdığı testlerin sonucu çıkmış.
kortizol :12,62 yanında Hyazıyor alt ve üst sınır yazmıyor.
anti endemisyum antikor (EMA)ıgG :negatif

fikri olan var mı?bir arkadaş yazmıştı o bilir adını hatırlayamadım şimdi.bağışıklık testleri diye

Kortizol, böbrek üstü bezinin kabuk bölgesinde üretilen, vücudun strese gösterdiği tepkiyle ilişkili bir kortikosteroid hormondur. Kan basıncını ve şekerini artırır, kadınlarda kısırlığa neden olur ve bağışıklık sistemini baskılar.
seklınde bır yazı var canım diğeri hakkında bilgim yok

12m canım sendede aynı mutasyonlar var sanırım doktor sana ne gibi tedavi uyguladı. bu arada ben klomenle 22mm kaliteli yumurta ile hamile kaldım ama 5. haftada düştü. bende klomen işe yaramadı inş. sizde yarar.

canım bende senin mutasyonlarının dışında bir de pai 4g 5g heterozigot var.yani 3 tane heterozigotum var.dr lardan bazıları aspirin kullan gebelik öncesi dedi kimisi gerek yok dedi.ama ben şuan hergün bir aspirin,folbiol ve haftada 2 kez benexol kullanıyorum.gebelikte de clexan kullanacağım.şimdilik bunlar var...sana ne dedi dr un?

canım bende senin mutasyonlarının dışında bir de pai 4g 5g heterozigot var.yani 3 tane heterozigotum var.dr lardan bazıları aspirin kullan gebelik öncesi dedi kimisi gerek yok dedi.ama ben şuan hergün bir aspirin,folbiol ve haftada 2 kez benexol kullanıyorum.gebelikte de clexan kullanacağım.şimdilik bunlar var...sana ne dedi dr un?

canım o dediğin bende de var
PAI-1 4G-5G........... 4G/5G (heterozigot)
ACE....................... D/D (homozigot)
aayrıca şu ACE olan D/D olması da hiç iyi değilmiş daha doktora gitmedim ama sonuçları netten araştırınca toplam 3 heterozigot birde homozigotum var. 30 aralıkta doktor randevum adetim yeni bitti şimdiden başlasam mı ki aspirine bende. benexol ne için?

canimmmm nsilsin benis yavas yavas buyuyor :emir_bebek:kaç haftalik oldunuzz

sağol canım iyiyim Allah'a şükür şimdilik bir problem yok, iğne, aspirin ve folbiole devam, bu hafta sonuna doğru tekrar kontrole gideceğim, 9. haftayı doldurdum, inşallah herşey yolundadır, midem bulanıyor ve acaip bir şişkinlik oluyor normaldir herhalde, herşey güzel gitsin yeter ki bulantılar hiç öenmli değil :)

sen neler yapıyorsun? Ne durumdasın?

kızlar ya kafam karıştı şimdi ben günlük iki iğne oluyorum ama iğneler 0.2lik yani günlük 0.4 lük almış oluyorum aspirinide haftada 2 gün acaba azmı sulanıyodur kanım, homozigot arkadaşlar sizin durum nedir bi bilgilendirirseniz beni ona göre doktoru arayıp bi sorcam

sağol canım iyiyim Allah'a şükür şimdilik bir problem yok, iğne, aspirin ve folbiole devam, bu hafta sonuna doğru tekrar kontrole gideceğim, 9. haftayı doldurdum, inşallah herşey yolundadır, midem bulanıyor ve acaip bir şişkinlik oluyor normaldir herhalde, herşey güzel gitsin yeter ki bulantılar hiç öenmli değil :)

sen neler yapıyorsun? Ne durumdasın?

ay canimm maasallah:nazar:dilimizi ısıralım inş bu sefer kavuşçakaınız birbirinize meleginle:16:bende bu ay ne olcak bilmiyorum cok heycanliyim yine bu haftadan sonra test yapicam insyeni yil sürprizi olurr

Back
X