Teşekkür ederim

Bende bildiklerimin sadakasını vermek için paylaşıyorum. 4 yıl cok zor bi süreç geçirdim baktım drlardan fayda yok 4kez kayıp yasadım artık kendim aradtırıp kendi bildiklerimle ilerlemeye karar verdim.
Evet gebeyim şuan 8.haftamdayım. kendi bildiğim şekilde ilerliyorum. Drlar ne derse umrumda olmuyor tamam diyip cıkıyorum kendi bildiğimi uyguluyorum artık.
Dr 6.haftada iğne dedi hematoloji hemen dedi ordan ona yazı götürünce 7.haftada iğnemi yazdı. Ama benim elimde iğne vardı ve ben daha dr a gitmeden iğnelerimi burulmaya basladım gebe oldugumu öğrendiğimde.
Dr folik asit kullanacaksın dedi dedim vucudum folik asiti işleyemiyoe metilfolat içsem sen folik asit iç dedi. Ben 1 ay önce eczaneden zaten metil folat almıstım onu ictim.
1 hafta sonra multivitamin arastırdım onu aşmaya basladım. Kontrole gittiğimde hocam multivitamin yazacak mısınız dedim 12.haftadan sonra dedi. Ama ben içmeye basladım. Drumu değiştirdim cok iyi bilgili bi dr a denk geldim. Pazartesi günü ictiğim multivitamini gösterdim bunu iciyorum dedim buna devam et dedi

Ondan önce tshım cıktı dr a gittim ilaca gerek yok dedi. Hocam gebelikte 2,5üstü riskli tamam gebelik düşünüyorsan ilaç baslayayım dedi. Zorla dr ilaç baslamıs gibi oldu. Tshımı sürekli kontrol ettiriyorum. Değerim artmıs ilaç kullanmama rahmen ilacımın dozunu bir tık arttırdım. Normale düşmüş. Sonra 2 hafta sonra telrar değerlerim artımıs. Dr hangi dozda kullanıyordun dedi dedim dr böyle önerdi ama böyle lullanıyordum biraz arttırmıstım ilkten kızdı kadana göre arttıramazsın diye. Dedim dozumu söyledim ki ictiğim doza göre yeniden ayarlayın. Dedi 1 ay sınra tekrar kontrole gel ama poliklinikte olmam baska dr a denk gelirsin. Sen dedi mantıgımı anlamıssın zaten olayın dedi. Değerine göre baksr ayarlarsın dedi. Basta azarladı sonra böyle birşey söyledi. Yani bazı drlar agresif tavır icinde ama onlarda söylenenin dogru oldugunun farkında ama cokta itiraf edemiyorlar bazen. Bana işimimi öğretyorsun gibi yaklasıyorlar. Ben artık dr a tamam diyip geçiyorum bildiğimi yapıyorum en sonunda. Sonuc bakalım ne olacak suan güzel ilerliyor.