- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.261
31 haftalik olduk Rabbime cok sükür seninle aramizda cok yok eminecim.duada 99#199#444 gibi tek sayılarda okumaya calisiyorum:)öyle yaparsam icim rahat ediyor.doktorum kacıncı haftaya kadar igneyi kullanacagımı söylemedi halaa takma kafana bana bırak dio sen sordun mu?
kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha öncede paylaşmıştım sizinle babam kalp ameliyatı olacak diye çok şükür olmuştu ameliyatta gayet güzel geçmişti ama dün babamda pıhtı atması nedeniyle felçlik geçirdi sol tarafından şuan hastanede yatıyor ve pıhtı açılmaya çalışıyor ama 3 gün çok kritik bir dönemmiş doktor en kötüsünü söylüyor tabi ama rabbime sığınıyoruz allah başımızdan eksik etmesin babamı ve kimsenin annesini babasını kızlar duaya çok ihtiyacımız var dualarınızda babada yer verirseniz çok mutlu olurum babamın adı ali şimdiden hepinizden allah razı olsun diyorum ve dualrınızı bekliyorum.
kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha öncede paylaşmıştım sizinle babam kalp ameliyatı olacak diye çok şükür olmuştu ameliyatta gayet güzel geçmişti ama dün babamda pıhtı atması nedeniyle felçlik geçirdi sol tarafından şuan hastanede yatıyor ve pıhtı açılmaya çalışıyor ama 3 gün çok kritik bir dönemmiş doktor en kötüsünü söylüyor tabi ama rabbime sığınıyoruz allah başımızdan eksik etmesin babamı ve kimsenin annesini babasını kızlar duaya çok ihtiyacımız var dualarınızda babada yer verirseniz çok mutlu olurum babamın adı ali şimdiden hepinizden allah razı olsun diyorum ve dualrınızı bekliyorum.
var canım bi tane düşüğüm. 7.haftada kanama geçirmiştim düşüğü bi de kanamayı söyleyince gen taraması istedi doktor öyle cıktı pıhtılaşma. tesadüfen yani.
Merhaba arkadaşlar,Öncelikle Rabbim herkese şifasını versin inş.
Durumumu özetliyim,
bende 3 yıllık evliyim ,tam 4 kez bebeğimi kaybetim kan pıhtılaşması nedeniyle,,
en fazla gelişim gösteren max. 7 haftalık tı. Hiçbirinde kalp atıı duyamadık.Şuan yine 7 haftalık hamileyim ama ne yazıkki kese yine gelişmemişbugün Prof.Dr uma gittim ne yazıkki kürtaj dedi...
Çok umutsuzum ,bununla 5 defadır aynı şeyi yaşıyorum,hissettiklerim tahmin edilemez, Allah kimseye vermesin çaresi olmayan hast.
Yorumları okudum ama hepisini okuyamadım ,sizden ricam bu steyi uzun süredir takip eden biri varsa benim durumumda olup sağlıklı çocuk sahibi olan var mı? inanın bana umut olacak...
Cevaplarınızı merakla bekliyorum..
Kullandığım ilaçlar cleaxan 0,4 0,6 folbiol, coraspirin 100 mg. Farklı ilaç kullanan var mı ?
ayşe ikizler nasıl.az kaldı.ne zaman doğacaklar.sezeryan mı olacaksın.birde cinsiyetleri neydi cnm unutmusum...Canım Allah yardımcımız olsun bende seninle aynı durumdaydım.dört kaybı m oldu bu hamileliğimde diğerlerinden farklı olarak pozitifi görünce proluton depot iğne kullandım çok şükür bugünlere geldik.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
canım ne desem boş.inşallah tez vakitte Rabbim gönlüne göre verir...kızlar benim hayeller bu ayda rafta kaldı aşılama tutmamış hastalandım bugün canım baya sıkıldı kendimi hazırladığım zannediyordum ama tam olmamış demekki
gülneva cnm hiç tedavinden bahsetmiyosun hangi ilaçları kullanıyosun ne diyo sinan hoca biraz anlat bir ara
Kızlar masılsınız aramıza yeni kişiler katılmış gittikce çığalıyoruz bu arada kızlar duamızı yaptım. Dün de doktora girtik gördük ksemizi inş doktorumuz çok iyi dedi iyi başladık yani inş salı günü de çağırdı inş bu aralar sık görüşcez dedi bende görşelim dedim rabbim hep böyle iyi haberlerle gelmek nasip etsin... Dualarınızı eksik etmeyin....
benim mthfr 1298 homozigot.ben de kısmetse 2 aralikta kontrole gidicem.ben hatırlatırım merak etme.hamilelikte hafıza kaybı oluyormuş ben de yaşıyorum ve yaşadıgım herseye de cok şükrediyorum.:)evet aramizda iki hafta varmis.
benim dr 20. haftada birakalim demisti.ben kabul etmemistim.ben de bilmiyorum ne zaman.biraktircak ve dogumdan sonra devam ettircek mi.ama iki hafta sonraki kontrolumde soracam.soylerim.ama unutursam soylemeyi bana hatirlat soylerim.su siralar herseyi unutuyorum.hafizama guvenemiyorum.benim mthfr lerin.ikisi de heterozigot ve 4g4g var.senin.mutasyonlar neydi.kontrolum 7 aralikta bu arada.
Canım Allah yardımcımız olsun bende seninle aynı durumdaydım.dört kaybı m oldu bu hamileliğimde diğerlerinden farklı olarak pozitifi görünce proluton depot iğne kullandım çok şükür bugünlere geldik.rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
cok gecmis opsun.acin cok tazeymis.kalp atisini hic alnamis olman ve cok.kucuk kayiplarin dikkatimi cekti.acaba kromozom analizi hic yapildi mi.sadece pihtilasmadan olmayabilir bu kayiplar diye dusundum.ya da acaba kalp atisi olustu da sen dr a gittiginde durmusmuydu.ben de aysenin tedavisi gibi bir tedaviuyguladim.senden farkli olarak benexol kullandim.onceki gebeliklerimde hep kanamalarim oldugundan bu kez ilk uc ay hicbir sey olmamasina ragmen progestan kullandim ve haftada bir proluton depot igne kullaandim.bu igne kanamaya karsi bir igne yani progestanin igne hali denilebilir ve benim dr umun dedigine gore rahime esneklik sagliyormus.sendeki pihtilasma nelerde var onu yazmamissin.zaten pihtilasma ivin kan sulandirici igne cozum.aabunun.dozu da aptt degerine gore ayarlaniyor.sana neye gore 0,4 ya da 0,6 kullanildi acaba.
canım bende bilmiyorum ki anlamadım neden kaynaklanıyor, gitmediğim dr kalmadı ,2 tane prof. nedenini bulamadılarsa ne diyim Rabbim yardım etsin.
Antifosfolipid sendrom ve
heterizigot 677ct var bende
prof. bu kez dekort kullancam dedi o ne bilmiyorum
çok geçmiş olsun cnm.sana umut veren biri değilim sadece senin durumunu kendime çok benzettim.bende 3yıllık evliyim ve 4kürtajım var.aramızdaki tek fark senin hiç kalpatışının olmaması.benim 2sinde alamadık 2sinde kalpatışı aldık.bende enfazla 8haftalığa kadar çıkabildim.her hamile kaldığımda umutlanıyorum busefer olcak diye.her devasında hayal kırıklığına uğradım.ben kürtaj olalı 8ay oldu.kürtaj olmaktan yapışıklık oldu.histeroskopi olcak diğer ay hayırlısıyla.sonra gene düşünüyorum.hakkımızda hayırlısı olsun.ben 0,4den fazla kullanmadım.0,6 işe yarar diye düşünüyodum ama sende fayda olmamış.üzüldüm.bende rahim duvarımdada incelik var.sana doktorlar ne diyo cnm.bana sürekli deniceksin diyolar ama rahmim nekadar daylanabilir bilemiyorum.ben sana güzel haberler veremedim ama burda bizim gibi olup çok çocuk sahibi olan ve hamile olan arkadalarım var.onlar sana umut olsun.bende onlardan umutlanıyorum olcak diyorum.
üzülme nolur ,bizimde birgün olucak inşallah, sadece bu süreç canımızı sıkıyor, dr lara güvenemiyorum artık, nasıl çaresi olmaz, deneme yanılma yöntemi gibi kolay olmamalı bu !
Rabbim ol derse olur,dua edelim..
Birde sende ki sorunlar neydi? aynımı
bende antifosfolipid sendrom ve heterezigot 677ct var, bu sefer birde rahim filmi çektiricem.
kızlar benim hayeller bu ayda rafta kaldı aşılama tutmamış hastalandım bugün canım baya sıkıldı kendimi hazırladığım zannediyordum ama tam olmamış demekki
canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. rabbim babana acil şifalar versin inş.kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha öncede paylaşmıştım sizinle babam kalp ameliyatı olacak diye çok şükür olmuştu ameliyatta gayet güzel geçmişti ama dün babamda pıhtı atması nedeniyle felçlik geçirdi sol tarafından şuan hastanede yatıyor ve pıhtı açılmaya çalışıyor ama 3 gün çok kritik bir dönemmiş doktor en kötüsünü söylüyor tabi ama rabbime sığınıyoruz allah başımızdan eksik etmesin babamı ve kimsenin annesini babasını kızlar duaya çok ihtiyacımız var dualarınızda babada yer verirseniz çok mutlu olurum babamın adı ali şimdiden hepinizden allah razı olsun diyorum ve dualrınızı bekliyorum.
Canım tedavi iyi gidiyor şimdilik çok şükür. İlk zamanlar iki haftada bir gidiyordum kontrole. En son gidişimde bir ay sonra gelmemi istedi Sinan hoca. Geçen hafta gittim. Her şey yolunda dedi. İlaçlarıma aynen devam ediyorum, Folbiol pazartesi-cuma, Bemiks c ve Coraspin ise her gün. Bir de iğne tabi. En son 3'lü test istedi. Onun sonucu da yarın belli olacak. İnşallah hayırlısıyla sonuna da ulaşmayı nasip eder Rabbim. Hala tam olarak rahatlayamıyorum maalesef. Tabi bu doğana kadar da böyle devam edecek herhalde. Ama Allah bizim hakkımızda en hayırlısını biliyor ve istiyor nasılsa. En güzeli O'na teslim olmak :)
Sen nasılsın canım? Sanırım okuluna oldukça alıştın. Yazdıklarını okudukça çok mutlu oldum inan senin adına.. Rabbim bir kapıyı kapatıyor, bir diğerini açıyor.. İnşallah bundan sonra da her şey gönlüne göre olur, yüzünü bir de bebeğinle güldürür inşallah
Aklıma geldikçe dua ediyorum hepimiz için de. Burada öyle güzel duygularda birleşmişiz ki, farklı bir yeri oldu artık buranın bende.. Rabbim her birimizin gönlüne göre versin, sağlıkla, sıhhatle ve mutlulukla hayırlı bebeklere sahip olmayı nasip etsin inşallah hepimize..
üzülme nolur ,bizimde birgün olucak inşallah, sadece bu süreç canımızı sıkıyor, dr lara güvenemiyorum artık, nasıl çaresi olmaz, deneme yanılma yöntemi gibi kolay olmamalı bu !
Rabbim ol derse olur,dua edelim..
Birde sende ki sorunlar neydi? aynımı
bende antifosfolipid sendrom ve heterezigot 677ct var, bu sefer birde rahim filmi çektiricem.
aynı düşünceler içindeymişiz.eşime boşanalım ben de dedim.şükürler olsun birbirimizi seviyoruz.olsa çok iyi olur ama nasipte yoksa kaderimize boyun eğcez dedi.eşim ve ailesi asla beni üzecek harekette ve davranışta bulunmadılar çok sağolsunlar.okonuda çok şanslıyım.eski komşumuz vardı kaynanası bizim koyun doğurdu sen doğuramadın demiş.nekadar ağır bir laf.kaynanamla oturuyorum Allah ondan razı olsun.olmazsa evlatlık alır büyütürsünüz diyo.ben ne sıkıntılar ne üzüntüler yaşadım.2.kürtajda ağır depresyona girdim.ilaç kullandım.psikoloğa gittim.başka erkek olsaydı katlanamazdı.ama şimdi acıyamı alıştım nedir 3.kürtajdada 4.kürtajdada ağladım ama tekrar kürtaj olursam aklımı kaçırırım diyodum.şükür öyle bişi olmadı.bu acıya alıştımmı nedir.artık olmayabilirin farkına vardım da ondan arkadaşlar.allah çekemeyeceğmiz yük vermesin.
canım allah yardımcınız olsun.babana da şifa versin.zorrr dirayetli olmaya çalış...
canım bebeişin nasıl kaç günlük oldu.benimki 2,5 aylık oldu ama gaz sıkıntısı yüzüne gündüz gece kavramım kalmadı geçen gün sabahın 7 bucugunda uyudu 1bucuktan.zor bir dönemdeyim az kaldı 3.ay dolunca gaz sorunu kalmıyor diyorlar inşallah...
canım çok zor anlıyorum seni.bende aynılarını kullandım.birde bende ilk gebeliğimde preeklampsi geçirip 27 haftalık bebeğimi kaybettim tansiyon hastası oldum ondn tansiyon ilacı kullanıyorm.belki sadece pıhtılaşma yoktur sende.gizli şeker tiroit filan vardır onlarıda araştırtsana...
ayşe ikizler nasıl.az kaldı.ne zaman doğacaklar.sezeryan mı olacaksın.birde cinsiyetleri neydi cnm unutmusum...
canım ne desem boş.inşallah tez vakitte Rabbim gönlüne göre verir...
Demekki Allah nasip edince oluyor, hamilelik önce bi ilaç kullandınız mı,
Allah bebeğini kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin canım
MERHABA ;
Benim de 4 kürtaj ve bir düşükle toplam 5 kaybım var.hatta son kürtajımı olalı 21 gün oldu halen kanamam var,ara ara ağlama krizlerine girsemde insan acılara da alışıyormuş.bende çok düşündüm umutsuzluğa kapıldım.ama bunada şükür,sağlıklı bir kızım oldu .allah herkese nasip etsin.0,4 lük cleksan,100 coraspin,folbiol kullandım.doğuma girmeden 3 gün önce iğneyi kesti doktor.21 gün öncesinde de corspini kesti.soranlar için yazıyorum,sezeryan sonrası iğne hiç vurulmadım.dr. gerek yok dedi.profesöre gidiyorum.kürtajın 2 tanesi kızımdan önce ve diğer 2 kürtaj ve 1 düşük kızımdan sonra oldu.sizlere tavsiyem ben kızıma hamile iken meryem süresini hep üzerimde taşıdım hiç yanımdan ayırmadım sağlıkla doğdu şükür,sonrakilerde akıl edemedim,hepinize rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin,sağlıcakla kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?