Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

evet aramizda iki hafta varmis.
benim dr 20. haftada birakalim demisti.ben kabul etmemistim.ben de bilmiyorum ne zaman.biraktircak ve dogumdan sonra devam ettircek mi.ama iki hafta sonraki kontrolumde soracam.soylerim.ama unutursam soylemeyi bana hatirlat soylerim.su siralar herseyi unutuyorum.hafizama guvenemiyorum.benim mthfr lerin.ikisi de heterozigot ve 4g4g var.senin.mutasyonlar neydi.kontrolum 7 aralikta bu arada.

çok geçmiş olsun cnm.dualarımızda babanda olcak.Allahın izniyle düzelecek inşallah.

Canımm çok üzüldüm ya, Rabbim bir an önce şifa versin inşallah Babana. Bizde dua ederiz Ali amca için sen merak etme.. Rabbim inşallah sağ salim herşeyiyle sağlıkla size bağışlasın. anne babamızı başımızdan eksik etmesin.. Sende dikkat et kendine üzüntü biliyorsun bu dönemlerde seni çok etkiler. İçini ferah tut ve Rabbime sığın.. Allahım yardımcınız olsun inşallah.

canım allah yardımcınız olsun.babana da şifa versin.zorrr dirayetli olmaya çalış...

var canım bi tane düşüğüm. 7.haftada kanama geçirmiştim düşüğü bi de kanamayı söyleyince gen taraması istedi doktor öyle cıktı pıhtılaşma. tesadüfen yani.

canım bebeişin nasıl kaç günlük oldu.benimki 2,5 aylık oldu ama gaz sıkıntısı yüzüne gündüz gece kavramım kalmadı geçen gün sabahın 7 bucugunda uyudu 1bucuktan.zor bir dönemdeyim az kaldı 3.ay dolunca gaz sorunu kalmıyor diyorlar inşallah...

canım çok zor anlıyorum seni.bende aynılarını kullandım.birde bende ilk gebeliğimde preeklampsi geçirip 27 haftalık bebeğimi kaybettim tansiyon hastası oldum ondn tansiyon ilacı kullanıyorm.belki sadece pıhtılaşma yoktur sende.gizli şeker tiroit filan vardır onlarıda araştırtsana...

ayşe ikizler nasıl.az kaldı.ne zaman doğacaklar.sezeryan mı olacaksın.birde cinsiyetleri neydi cnm unutmusum...

kızlar benim hayeller bu ayda rafta kaldı aşılama tutmamış hastalandım bugün canım baya sıkıldı kendimi hazırladığım zannediyordum ama tam olmamış demekki
canım ne desem boş.inşallah tez vakitte Rabbim gönlüne göre verir...

Son düzenleme:
gülneva cnm hiç tedavinden bahsetmiyosun hangi ilaçları kullanıyosun ne diyo sinan hoca biraz anlat bir ara

Canım tedavi iyi gidiyor şimdilik çok şükür. İlk zamanlar iki haftada bir gidiyordum kontrole. En son gidişimde bir ay sonra gelmemi istedi Sinan hoca. Geçen hafta gittim. Her şey yolunda dedi. İlaçlarıma aynen devam ediyorum, Folbiol pazartesi-cuma, Bemiks c ve Coraspin ise her gün. Bir de iğne tabi. En son 3'lü test istedi. Onun sonucu da yarın belli olacak. İnşallah hayırlısıyla sonuna da ulaşmayı nasip eder Rabbim. Hala tam olarak rahatlayamıyorum maalesef. Tabi bu doğana kadar da böyle devam edecek herhalde. Ama Allah bizim hakkımızda en hayırlısını biliyor ve istiyor nasılsa. En güzeli O'na teslim olmak :)

Sen nasılsın canım? Sanırım okuluna oldukça alıştın. Yazdıklarını okudukça çok mutlu oldum inan senin adına.. Rabbim bir kapıyı kapatıyor, bir diğerini açıyor.. İnşallah bundan sonra da her şey gönlüne göre olur, yüzünü bir de bebeğinle güldürür inşallah

Aklıma geldikçe dua ediyorum hepimiz için de. Burada öyle güzel duygularda birleşmişiz ki, farklı bir yeri oldu artık buranın bende.. Rabbim her birimizin gönlüne göre versin, sağlıkla, sıhhatle ve mutlulukla hayırlı bebeklere sahip olmayı nasip etsin inşallah hepimize..

Canım çok geçmiş olsun.. Allah yardımcınız olsun.. Rabbim en kısa zamanda şifasını nasip eder inşallah. Dualarımız sizinle...

Tuğçecim çok sevindim, hayırlı olsun canım.. Allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla..

benim mthfr 1298 homozigot.ben de kısmetse 2 aralikta kontrole gidicem.ben hatırlatırım merak etme.hamilelikte hafıza kaybı oluyormuş ben de yaşıyorum ve yaşadıgım herseye de cok şükrediyorum.:)

Bendede bir çok sorun var pıhtılaşna düşük vs...
Bunları toparlamak için
bebekseruvenim.blogspot.com u açtım artık orda paylaşıcam yazılarımı...belki faydam olur...

Demekki Allah nasip edince oluyor, hamilelik önce bi ilaç kullandınız mı,
Allah bebeğini kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin canım

üzülme nolur ,bizimde birgün olucak inşallah, sadece bu süreç canımızı sıkıyor, dr lara güvenemiyorum artık, nasıl çaresi olmaz, deneme yanılma yöntemi gibi kolay olmamalı bu !
Rabbim ol derse olur,dua edelim..
Birde sende ki sorunlar neydi? aynımı
bende antifosfolipid sendrom ve heterezigot 677ct var, bu sefer birde rahim filmi çektiricem.

rahim filmi çektir tabi.histeroskopiyide tavsiye ederim.rahim filmi kanalların açık olup olmadığını öğrenmek için yapılıyor biliyorum.biz hamile kalıyoruz.ben 2.kürtajdan sonra çektirdim.şükür bişi çıkmadı ama histeroskopi kamerayla bakılan bişey.rahminde ne var neyok bakılabiliyo.bilmiyorum doktorların tavsiye ediyomu.benim gittiğim doktorum gerek yok dedi ama 4.kürtajdan sonra adetim azalınca rahim duvarımda incelme olduğunu öğrendim.oda kürtaj olmaktan kaynaklanan bişey.yapışıklık olabilir diye yaptırcam.bütün önlemleri yapıp öyle korunmayı bırakmak istiyorum.benim protein S düşüklüğü, mhtr 1298 heterezigot, protrombin geninde homozigot mutasyon,atrirrombin III düşüklüğü var.kanpıhtılaşmam çok anlıcan.beni sanki 0,6da kesmez gibi geliyo :) biz elimizden geleni yapalım gerisi yüce Allahıma kalmış.kaderimizde çocuğuz olcağı varsa ne rahatsızlığımız olursa olsun Allahım verir.ben artık nasip kısmet diyorum.yapacak başka durumum yok.

kızlar benim hayeller bu ayda rafta kaldı aşılama tutmamış hastalandım bugün canım baya sıkıldı kendimi hazırladığım zannediyordum ama tam olmamış demekki

canım çok üzüldüm ama vazgeçme inş. bir dahakinde olur. olacak canım elbet olacak.
canım çok geçmiş olsun. çok üzüldüm. rabbim babana acil şifalar versin inş.

amin canım allah senden razı olsun. herşeyin yolunda gitmesine sevindim. çok şükür. ben çok şükür iyiyim. inan üniversitede öyle bir sıkıntının içerisindeydimki sanki rabbim beni çekti çıkardı oradan. şimdi şükresiyorum. sanırım milli eğitim daha iyi gibi geliyor artık. önceden sanki daha alt seviyesiymiş gibi geliyordu ama öyle değil. çok şükür. rabbim herkesin gönlüne göre versin. sizin dualarınız sayesinde iş sorunumu çözdüm. sıra bebişte inş. en kısa zamanda rabbim hepimize nasip eder inş.

umudum inşallah tez vakit Rabbim anneliği nasip eder.. bu antifosfolipid sendrom tanısı nasıl kondu canım sana onu merak ettim bu anti kardiyolipin ıgg ve ıgm var onlar pozitif mi çıktı.. dekortu başka bir yerde daha okumuştum bu bağışıklık sistemini baskılamak için kullanılıyor canım... zeyden63 arkadaşımız var pıhtılaşma ve ıgm pozitifliği vardı iğneler sonuç vermedi son gebeliğinde prednol kullandı ve bebğine kavuştu..inşallah sende tez vakit Rabbim nasip ederde tedaviler vesile olur kavuşursun bebğine umutsuz olma sakın bak nickin gibi umutlu ol senin gibi bu sorunu yaşayanlara umut ol inşallah güzel sonuçlar alda...umud Allahtan vesvese şeytandandır unutma canım..

Kızlar günaydın, doğum yapmış deneyimli annelere bir sorum olacak. Bez olarak premium care alayım diyorum ama yenidoğan yani 1 numarasından kaç tane almak gerekiyor. Bazı arkadaşlar 1 paket ancak kullanılıyor, kilosu çabuk değişiyor dedi. Siz ne kadar kullandınız 2- 5 kg arası olan 1 numaradan. Bilgilendirirseniz sevinirim.

MERHABA ;
Benim de 4 kürtaj ve bir düşükle toplam 5 kaybım var.hatta son kürtajımı olalı 21 gün oldu halen kanamam var,ara ara ağlama krizlerine girsemde insan acılara da alışıyormuş.bende çok düşündüm umutsuzluğa kapıldım.ama bunada şükür,sağlıklı bir kızım oldu .allah herkese nasip etsin.0,4 lük cleksan,100 coraspin,folbiol kullandım.doğuma girmeden 3 gün önce iğneyi kesti doktor.21 gün öncesinde de corspini kesti.soranlar için yazıyorum,sezeryan sonrası iğne hiç vurulmadım.dr. gerek yok dedi.profesöre gidiyorum.kürtajın 2 tanesi kızımdan önce ve diğer 2 kürtaj ve 1 düşük kızımdan sonra oldu.sizlere tavsiyem ben kızıma hamile iken meryem süresini hep üzerimde taşıdım hiç yanımdan ayırmadım sağlıkla doğdu şükür,sonrakilerde akıl edemedim,hepinize rabbim sağlıklı bir bebek nasip etsin,sağlıcakla kalın

Ccok şükür iyiyiz elif maşallah senin bebisin büyümüş rabbim bizlerede o güzel günleri nasip etsin kizimin başı çok aşağıda heran doğum olabilir serviks boyuda çok azalmış sezeryan olacak inşallah ama gittiği yere kadar götürmeye çalışacağız dualarini eksik etme...

Demekki Allah nasip edince oluyor, hamilelik önce bi ilaç kullandınız mı,
Allah bebeğini kucağına almayı öpüp koklamayı nasip etsin canım

Canim coraspin folbiol kullaniyordum çok ağladım çevremde okadar çok kötü insan vardiki neyse inşallah zamani gelince bu kez mutluluktan ağlarım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

acılarının karşışığını almışın cnm.sağlıklı bir kızın olmuş.nekadar güzel.Allahım isteyen herkeze versin.ikincisini istiyosun sanırım.burda senin gibi olup ikincisini kucağna alan çok arkadaş var.sende pes etme diyorum.yaşın fazla değil galiba.ben bir taneye kavuşabilsem 40ıma gelmeden diyorum.kader kısmet cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…