Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Canim coraspin folbiol kullaniyordum çok ağladım çevremde okadar çok kötü insan vardiki neyse inşallah zamani gelince bu kez mutluluktan ağlarım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

insanlar neden bu kadar acımasız.insanın başına herşey gelir ya.Allahtan gelen şeyler bunlar.bugün gazetede 8,5aylık hamile kadın karnındaki çocuğun nekadar sağlam olduğnu ölçmek için keserle karnına vuruyo ve bunu eşi telefondan kameraya çekiyo.bu görüntüyüde internette yayınlıyolar.öyle cani insanlarda var.bebeğe bişi olmamış doğurmuş birkaç hafta sonra ama ya bişi olsaydı.Allaha havale ediyorum öyle insanları.böyle insanlar normal değil.tedaviye ihtiyacı var.görünce tüylerim ürferdi.

Son düzenleme:
Slm canım,
Igg ve ıgm normal değerler arasında ama altta anti kardiyolipin antikor kısmında 3 tane +++ işareti var
prednol ne işe yarıyor dr U ma da sorarım bi sonra gebeliğimde inşallah , moralim çok bozuk henüz kürtaj olmadım hergüm ağlıyorum ((

allah herkesi degisik seylerle siniyor.bize pihtilasma hastaligini vermis onlara da ruh hastaligi vermis canim.bir gun gelir o keseri onlar birbirlerine de vururlar.allah akil fikir versin.ruh sagligi,ic huzuru gibisi var mi? allahin bize verdigi bu hastaliga da sukurler olsun tedavisi var...

cnm eşin ve sen kromozon analizi yaptırdınızmı.bu çok önemli bir test.muhakkak yaptırmıssındır.doktorlar düşüğü çok olanlardan bu testi soruyolar.

cnm eşin ve sen kromozon analizi yaptırdınızmı.bu çok önemli bir test.muhakkak yaptırmıssındır.doktorlar düşüğü çok olanlardan bu testi soruyolar.
Evet kromozom genetik test yaptırdık onda sorun yok, sadece rahim filmi kaldı bugün Dr um perde olabilir dedi varsa ameliyatla halledilir dedi ama çok korkuyorum , düşük te başlamadı mecburen perş. Gunü kürtaj olcam artık içimde olunca dayanamıyorum hergün mahvoluyorum ...

3 ay önce kan pıhtılaşmasi nedeniyle bebeğimi kaybettim korunmayi yeni biraktik ama adetime bir hafta var dün test yaptrdm 1.20 cikti erken mi yaptirdm testi acaba psikolojik olarak çok etkilenmeye başladm aşırı kasık ve bel ağrm var bir hafta sonra bir daha test yaptirsm mi

MERHABA
erken yaptrmakta fayda var çünkü gebelik var ise iğne vurulaaksın,allah kuvvet versin.

evet canım 2. bebeği istiyorum çünkü kızım sürekli kardeş istiyor,yaş konusuna gelince maalesef 37 oldum eşim de 41 yaşında anlayacağın çok ta genç sayılmam,kısmet inşallah daha iyi olur herşey umarım sende sağlıkla bebeğini kucağına alırsın,yeni kürtaj olduğum için korunmam gerekecek3-6 ay bebek yok dedi doktor hem çok hazır hissediyorum hemde çok korkuyorum aynı şeyleri yaşamak fazlasıyla yıprattı beni,bugün patoloji sonucum çıktı dr.a gidemedim bile hastane yüzü görmek istemiyorum.hormon dengem altüst ,rabbim yüzümüzü güldürsün,meryem süresini üzerinde taşımanı tavsiye ederim.... :) sağlkıcakla kal

düşüklerimi 1er yıl arayla gerçekleştirdim ilkinden sonra tam 1 yıl kendimi toparlayamadım.ikincisi ise martın 11rinde kaybettim 8 ay doldu yani korunuyoruz hala kromozom analizi testlerimizin sonuçlarını almayı beklerken doktor aradı ve kanlarımızın karıştığını söyledi yeniden kan vermeniz gerek dedi ve buda 25 gün daha beklemek demek zaten çok gerginim başka bir genetikçiye daha sordum ve sadece mthfr c677 heterozigot olduğu için planlı gebelik düşünüyorsan sadece folik asite başlaman yeterli dedi iğne yada aspirine gerek yok dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum araştırdım ve iyi bir kadın doğumcu buldum 2 aralığa randevu aldım az önce gidince onada soracağım bakalım o ne diyecek danıştığım genetikçi kadın doğumcun gerek görürse aspirin yada iğne kan sulandırıcı kullanabilirsin dedi ben korkuyorum ne olacak diye ya yine kaybedersem diye çok zor beklemekte tekrardan korunmayı bırakmakta rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.

Kader arkadaşlarım bunun nekadar acı oldunu anlayan anneler 8 yıl boyunca anne olmak için dua ettim yavrumu 38 haftalıkken kaybettim 29 Aralık 2012 de Fatma Zeyneb'im uçtu gitti ve zor ve acılı günlerle mücadele etme zamanı başladı ve ben bu yorgunluğun altında ezildim ve çok acı çektim anlatmama gerek yok anlarsınız ama içimin ateşi sönmüyor hele 1 yıldır hiç korunmamakla hala gebe olamamak içler acısı ve sıkıntım kanpıhtılaşması ne yapacagmı bilmediğim bir işin içindeyim 3 genimdede heterezigot yazıyor bu ne bilmiyorum tek bildim hamile kalınca iğne kullanmakmıiş ya hamileliğe engelmi ne yapmam lazım gebe kalmak için yediklerimizle alakalımı lütfen beni aydınlatın iyi dglm bi Umut'a ihtiyacım var duanıza bende kadın yavrusuz anne

acı bir tesadüftürki aynı gün benzer şeyleri yaşamışız bende o gün 12 haftalık bebeğimi kaybetmiş, kürtaj olmuştum. zor günlerdi. ama burdaki arkadaşlarım ve birbirimize ettiğimiz dualar sayesinde toparlandım. burda çoğumuz erken dönemde kaybettik bebeklerimizi. bikaç arkadaş var onlar ileri haftalarda biri 27. haftasında biri 32. haftasında kaybettikten sonra pıhtılaşmayı öğrenmişler. şimdi ikisinin de bebeği var Allah onlara uzun ömür versin. sen de aramıza katıl dua edelim birbirimize dertleşelim bizi bizden daha iyi anlayan bir tek Rabbim var.

üzülme desem olmicak.insanın elinde değil üzülüyo ama geçecek cnm.sabır diliyorum.perdeden şüpheleniyosa dediğim gibi histeroskopi olcaksın.ben yakında olcam düşüncelerimi yazarım cnm.

Maşallah darısı bize duaya bende katılayım inş sen deki sorun ne peki bebeğin varmı

tekrar yaptırmanda fayda var.geç döllenme olabilir.daha 3ay olmuş kürtaj olalı.acele etme.kafana takmamaya çalış cnm.geçmiş olsun.hayırlı bir şekilde gene hamile kalıp bebeğini kucağna alırsın inşallah.

Maşallah darısı bize duaya bende katılayım inş sen deki sorun ne peki bebeğin varmı

canım benim bebiş yolda Allah kucağımıza almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah. benim sorun mtfhr a1298t c677t heterozigot 4g/5g, bir de faktör 13 heterozigot. perşembe günleri dua ediyoruz canım eski sayfalara bak istersen bu hafta inşirah suresini okuyoruz

inşallah hamile kalınca dediğni unutmam.arkadaşlar bu meryem süresini üzerinde taşıma mevzusunu hatırlatırsanız sevinirim.bende 36yaşındayım cnm.Allah yardımcımız olsun.

benim kendi fikrim.folikasitle beraber coraspirin kullansan iyi olur.önlem amaçlı benim kızkardeşime bile doktoru vermiş.sırf benim 4kürtajım ve kanpıhtılaşmam var diye.seninde kanpıhtılaşman var.kullansan iyi olur derim ama güvendiğin doktor varsa onun dediğini yap tabiki

cnm acının aynısını bende yaşadığım için anlıyorum ama hep beterin beteri var demişimdir kendime.ben enfazla 8haftalığa çıkabildim.sen 38haftalıkken kaybetmişsin.senin acın çok daha büyük.Allahım kimseye yaşatmasın.sen 8yıl hamile kalamamışsın sonra hamile kalıncada kanpıhtılaşmasından kaybetmişin sanırsam.zaten zor hamile kalan birisin sanırım.tüpbebek yaptırsanız olmuyomu cnm.doktorların ne diyo.8yılda hiç yaptırmışmıydın.kanpıhtılaşması hamileliğe engel değil.hamilelik için doktora gitmen gerek.gidiyosundurda eminim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…