- 3 Şubat 2013
- 3.210
- 1.478
- 448
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.301
Slm canım,
Igg ve ıgm normal değerler arasında ama altta anti kardiyolipin antikor kısmında 3 tane +++ işareti var
prednol ne işe yarıyor dr U ma da sorarım bi sonra gebeliğimde inşallah , moralim çok bozuk henüz kürtaj olmadım hergüm ağlıyorum((
. Allah tamamına erdirsin bana dua et inş inşirah sayısı bellimi ilginden dolayı müteşekkirimcanım benim bebiş yolda Allah kucağımıza almayı da nasip etsin sağlıkla inşallah. benim sorun mtfhr a1298t c677t heterozigot 4g/5g, bir de faktör 13 heterozigot. perşembe günleri dua ediyoruz canım eski sayfalara bak istersen bu hafta inşirah suresini okuyoruz
cnm acının aynısını bende yaşadığım için anlıyorum ama hep beterin beteri var demişimdir kendime.ben enfazla 8haftalığa çıkabildim.sen 38haftalıkken kaybetmişsin.senin acın çok daha büyük.Allahım kimseye yaşatmasın.sen 8yıl hamile kalamamışsın sonra hamile kalıncada kanpıhtılaşmasından kaybetmişin sanırsam.zaten zor hamile kalan birisin sanırım.tüpbebek yaptırsanız olmuyomu cnm.doktorların ne diyo.8yılda hiç yaptırmışmıydın.kanpıhtılaşması hamileliğe engel değil.hamilelik için doktora gitmen gerek.gidiyosundurda eminim.
Kader arkadaşlarım bunun nekadar acı oldunu anlayan anneler 8 yıl boyunca anne olmak için dua ettim yavrumu 38 haftalıkken kaybettim 29 Aralık 2012 de Fatma Zeyneb'im uçtu gitti ve zor ve acılı günlerle mücadele etme zamanı başladı ve ben bu yorgunluğun altında ezildim ve çok acı çektim anlatmama gerek yok anlarsınız ama içimin ateşi sönmüyor hele 1 yıldır hiç korunmamakla hala gebe olamamak içler acısı ve sıkıntım kanpıhtılaşması ne yapacagmı bilmediğim bir işin içindeyim 3 genimdede heterezigot yazıyor bu ne bilmiyorum tek bildim hamile kalınca iğne kullanmakmıiş ya hamileliğe engelmi ne yapmam lazım gebe kalmak için yediklerimizle alakalımı lütfen beni aydınlatın iyi dglm bi Umut'a ihtiyacım var duanıza bende kadınyavrusuz anne
düşüklerimi 1er yıl arayla gerçekleştirdim ilkinden sonra tam 1 yıl kendimi toparlayamadım.ikincisi ise martın 11rinde kaybettim 8 ay doldu yani korunuyoruz hala kromozom analizi testlerimizin sonuçlarını almayı beklerken doktor aradı ve kanlarımızın karıştığını söyledi yeniden kan vermeniz gerek dedi ve buda 25 gün daha beklemek demek zaten çok gerginim başka bir genetikçiye daha sordum ve sadece mthfr c677 heterozigot olduğu için planlı gebelik düşünüyorsan sadece folik asite başlaman yeterli dedi iğne yada aspirine gerek yok dedi bende ne yapacağımı bilmiyorum araştırdım ve iyi bir kadın doğumcu buldum 2 aralığa randevu aldım az önce gidince onada soracağım bakalım o ne diyecek danıştığım genetikçi kadın doğumcun gerek görürse aspirin yada iğne kan sulandırıcı kullanabilirsin dedi ben korkuyorum ne olacak diye ya yine kaybedersem diye çok zor beklemekte tekrardan korunmayı bırakmakta rabbim hepimizin yardımcısı olsun inş.
amin canım allahım herkese nasip etsin inşallah.doktorum normal kadın doğumcu fakat yaşadığım şehirdeki riskli gebeliklere bakann en iyi doktordu. tecrübesine güvendiğim için prof a gitmedim çünkü bizim gibi çok hastası varo zor yoldan sende geçtin demek anladım canım.Rabbim evladını sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.son olarak doktorun perinatolog yani riskli gebelik uzmanımıydı yoksa uzman kadın doğumcu muydu bu önemli mi doktor seçiminde bizim durumumuzdakiler için senin doktorun kimdi kendine iyi bak
Kızlar günaydın, doğum yapmış deneyimli annelere bir sorum olacak. Bez olarak premium care alayım diyorum ama yenidoğan yani 1 numarasından kaç tane almak gerekiyor. Bazı arkadaşlar 1 paket ancak kullanılıyor, kilosu çabuk değişiyor dedi. Siz ne kadar kullandınız 2- 5 kg arası olan 1 numaradan. Bilgilendirirseniz sevinirim.
Şenaycım şimdiden ağzına sğlık bende 30 tane okuya bildim bu arada istersen bu harfa la havle vela kuvvete illa billahil aliyil azimi çekelimünki hafta çarşambadan sonra safer ayına griyoruz bu bunu günde 100 kere çekmemiz lazım
kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha yeni hastaneden geldim bugün biraz ilerleme var babamda çok şükür eğer tekrar bir empoli atımı yaşanmazsa doktor felçli olan tarafın 6 ve 1 yıl arası sürede fizik tedavi ve egzersizle düzelebileceğini söyledi tamamen his kaybı olmamış çok şükür inşallah bir daha pıhtı atmaz bugünkü bu haber bile bizi çok umutlandırdı dualarınızda babamı eksike etmeyen tüm arkadaşlarımdan allah binlerce kez razı olsun diyorum hepinizi çok öpüyorum kızlar fırsat buldukça sizi haberdar edicem durumdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?