Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım tahlil kağıdında yazdığı gibi yazsana inan anlayamadım :26::26rednolde bağışıklık sistemini baskılamak için kullanılıyor kortizon dekortta öle bişey bildiğim kadarıyla bilgi edinince doktorundan bizimlede paylaş canım

Son düzenleme:
. Allah tamamına erdirsin bana dua et inş inşirah sayısı bellimi ilginden dolayı müteşekkirim

Tüp denemedim tam niyetlendiğimde hamile kaldım doktora gittim bişeyin yok dedi bıraktım gitmeyi nekadar doğru bilmiyorum ben sezeryan lıyım kafam karışık arada ecopirin atıyorum ama korunmuyorum nasip canım sende bi daha böyle bi acı yasama inş cümlemize

basın sağolsun rabbım sabır versın bende 4 bebegımı kaybettım erken dusuklerdı enfazla 9.haftaya kadar geldik sımdı aklıma geldiğinde bile gozlerimden yas suzulur allah sana sabır versın cok zor yasadıkların hamıle kalınca ığne ve aspirin kullanmalısın ama bunun ıçin kendine ıyı bı dr bulmalısın dozajını ıyı ayarlamalı cunku 38 haftaya kadar gelmiş bebegin belki bı daha hamıle kaldıgında 38 haftayı beklemeden bebek alınabilir dr lar bişey soylemedimi neden kaybettığinle ılgılı bende 5.de kavustum evladıma sadece sabır ve dua baska çaremız yok aslında inşallah sen ve burdakı arkadaslarda evlatlarına kavussunlar yasayan anlar cunku bende yasadım ve herkesi çok ıyı anlıyorum 9 ay korkularla stresle gecti

benımde değerim senınle aynı evet folık asıt cok onemlı ama ama iğne ve aspirinde kullandım hatta 4.hamılelığmde 0.2 kullanmıstım kaybettım oğlumda 0.4 luk kullandım ama malesef bazı drlar bu degerlerde ığneye gerek yok diyolar

toplamayı da dualamayı da bu hafta ben yapıcam. tuğçe rica etti. akşam toplar dualarım. sizleri de bilgilendiririm. allah dualarımızı kabul etsin.

duamizdan 99 adet okudum.Rabbim kabul etsin amin.Saglikla ve hayırlısıyla saglikli ve hayirli evlatlarımizi kucagimiza alip büyütmeyi nasib etsin.amin

[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: İnşirah Suresi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]OKUNUŞU :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bismillahirrahmânirrahîm.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1- Elem neşrah leke sadrek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2- Ve vada'na 'anke vizreke[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3- Elleziy enkada zahreke[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4- Ve refa'na leke zikreke[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5- Feinne me'al'usri yüsren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6- İnne me'al'usri yüsren[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7- Feiza ferağte fensab[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8- Ve ila rabbike ferğab[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ANLAMI[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Rahmân ve Rahîm olan Allah'ın ismiyle.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1- Senin için bağrını açmadık mı?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2- İndirmedik mi senden o yükünü?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3- O sırtında gıcırdamakta olan (ve bu şekilde sana eziyet veren) yükünü?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4- Senin şanını yüceltmedik mi?[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5- Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6- Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var![/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7- O halde boş kaldığında yine kalk yorul![/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8- Ve ancak Rabbinden ümit et, hep O'na doğrul![/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]99[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD="align: right"]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]769[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 21/11/2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 28/11/13[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bu hafta 769 dua okumuşuz allah kabul etsin şimdi duasını yapmaya gidiyorum.

amin canım allahım herkese nasip etsin inşallah.doktorum normal kadın doğumcu fakat yaşadığım şehirdeki riskli gebeliklere bakann en iyi doktordu. tecrübesine güvendiğim için prof a gitmedim çünkü bizim gibi çok hastası var

ELİF

bebiş iyi teyzesi maaşallah ne kadar hızlı büyüyorlar böyle.yarın 2 aylık oluyor.gaz sancısı bizde de var ama sizinkini okuyunca halimize şükrettim. senin bebiş nasıl? inşallah bi an önce biter gaz sancıları kuzuların..

bize 5 paket gitti canım ondan sonra bi boy büyüğüne geçtik.ilk günlerde çok kaka yapıyorlar. bir de bizim hatun altını ıslatınca hemen ağlamaya başlıyor değiştiriyorum yeni bezi takınca hemen kaka yapıyor titiz çocuk

Son düzenleme:
Şenaycım şimdiden ağzına sğlık bende 30 tane okuya bildim bu arada istersen bu harfa la havle vela kuvvete illa billahil aliyil azimi çekelimünki hafta çarşambadan sonra safer ayına griyoruz bu bunu günde 100 kere çekmemiz lazım

sağol canım. allah dualarımızı kabul etsin. dualamamızı yaptım, yasin, tebareke, amme, meryem, fetih, cuma, alak, ayetel kürsi ve amenerrasulü okudum. hepimizin isimlerini söyledim. inşallah rabbim kabul eder. olur canım ben şimdi yeni duamızı ve isimleri yapıştırırım.

kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha yeni hastaneden geldim bugün biraz ilerleme var babamda çok şükür eğer tekrar bir empoli atımı yaşanmazsa doktor felçli olan tarafın 6 ve 1 yıl arası sürede fizik tedavi ve egzersizle düzelebileceğini söyledi tamamen his kaybı olmamış çok şükür inşallah bir daha pıhtı atmaz bugünkü bu haber bile bizi çok umutlandırdı dualarınızda babamı eksike etmeyen tüm arkadaşlarımdan allah binlerce kez razı olsun diyorum hepinizi çok öpüyorum kızlar fırsat buldukça sizi haberdar edicem durumdan.

[TABLE="width: 719"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 28/11/2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 05/12/13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bundan günlük 100 adet okumaya gayret edelim. yani haftaya kişi başı 700 adet olmuş olacak. rabbim şimdiden kabul etsin dualarımızı.

canım çok sevindim babanın iyi olmasına umarım çabucak toparlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…