- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.321
uc gun onemli diyordun.cok sukur iyi gecti demek.ki uc gun.acil sifalar diliyorum canim babana.kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha yeni hastaneden geldim bugün biraz ilerleme var babamda çok şükür eğer tekrar bir empoli atımı yaşanmazsa doktor felçli olan tarafın 6 ve 1 yıl arası sürede fizik tedavi ve egzersizle düzelebileceğini söyledi tamamen his kaybı olmamış çok şükür inşallah bir daha pıhtı atmaz bugünkü bu haber bile bizi çok umutlandırdı dualarınızda babamı eksike etmeyen tüm arkadaşlarımdan allah binlerce kez razı olsun diyorum hepinizi çok öpüyorum kızlar fırsat buldukça sizi haberdar edicem durumdan.
allah kabul etsin senaycim.agzina yuregine saglik.sağol canım. allah dualarımızı kabul etsin. dualamamızı yaptım, yasin, tebareke, amme, meryem, fetih, cuma, alak, ayetel kürsi ve amenerrasulü okudum. hepimizin isimlerini söyledim. inşallah rabbim kabul eder. olur canım ben şimdi yeni duamızı ve isimleri yapıştırırım.
sağol canım. allah dualarımızı kabul etsin. dualamamızı yaptım, yasin, tebareke, amme, meryem, fetih, cuma, alak, ayetel kürsi ve amenerrasulü okudum. hepimizin isimlerini söyledim. inşallah rabbim kabul eder. olur canım ben şimdi yeni duamızı ve isimleri yapıştırırım.
Şenaycım şimdiden ağzına sğlık bende 30 tane okuya bildim bu arada istersen bu harfa la havle vela kuvvete illa billahil aliyil azimi çekelimünki hafta çarşambadan sonra safer ayına griyoruz bu bunu günde 100 kere çekmemiz lazım
ağzına sağlık cnm.Allahım kabul etsin.
amin kızlar allah hepimizden razı olsun inş.uc gun onemli diyordun.cok sukur iyi gecti demek.ki uc gun.acil sifalar diliyorum canim babana.
allah kabul etsin senaycim.agzina yuregine saglik.
sağol canım. allah dualarımızı kabul etsin. dualamamızı yaptım, yasin, tebareke, amme, meryem, fetih, cuma, alak, ayetel kürsi ve amenerrasulü okudum. hepimizin isimlerini söyledim. inşallah rabbim kabul eder. olur canım ben şimdi yeni duamızı ve isimleri yapıştırırım.
Kızlar duanıza benide katın nolur, Adım Zeynep ,[TABLE="width: 719"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 28/11/2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 05/12/13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
kızlar bundan günlük 100 adet okumaya gayret edelim. yani haftaya kişi başı 700 adet olmuş olacak. rabbim şimdiden kabul etsin dualarımızı.
kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha yeni hastaneden geldim bugün biraz ilerleme var babamda çok şükür eğer tekrar bir empoli atımı yaşanmazsa doktor felçli olan tarafın 6 ve 1 yıl arası sürede fizik tedavi ve egzersizle düzelebileceğini söyledi tamamen his kaybı olmamış çok şükür inşallah bir daha pıhtı atmaz bugünkü bu haber bile bizi çok umutlandırdı dualarınızda babamı eksike etmeyen tüm arkadaşlarımdan allah binlerce kez razı olsun diyorum hepinizi çok öpüyorum kızlar fırsat buldukça sizi haberdar edicem durumdan.
canım tahlil kağıdında yazdığı gibi yazsana inan anlayamadım :26::26rednolde bağışıklık sistemini baskılamak için kullanılıyor kortizon dekortta öle bişey bildiğim kadarıyla bilgi edinince doktorundan bizimlede paylaş canım
Sonuçlarım;Raporlarda yazıldığı gibi yazıyorum;biir kaç rapor da önemli bulduğum alanlar aşağıda,
-Anti nükleer antikor (A HEp-2++++ 1/100 sulandrım patern kaba granüler ( bu verinin altını dr um çizdi ve kan pıhtılaşması var dedi)
-Antikardiyolopin IgM 9,06 VE IgG 8,97 verileri normal sıkıntı yok dedi.
-MTHFR 677 C/T HETEROZİGOT GENOTİP
-Tanı: sistemik lupus eritematozusun diğer formları
Bugün tekrar dr a gittim kürtaj yapmadı ,ilaç verdi düşük başlaması için
Sonuçlarım;Raporlarda yazıldığı gibi yazıyorum;biir kaç rapor da önemli bulduğum alanlar aşağıda,
-Anti nükleer antikor (A HEp-2++++ 1/100 sulandrım patern kaba granüler ( bu verinin altını dr um çizdi ve kan pıhtılaşması var dedi)
-Antikardiyolopin IgM 9,06 VE IgG 8,97 verileri normal sıkıntı yok dedi.
-MTHFR 677 C/T HETEROZİGOT GENOTİP
-Tanı: sistemik lupus eritematozusun diğer formları
Bugün tekrar dr a gittim kürtaj yapmadı ,ilaç verdi düşük başlaması için
Bilmiyorum ısrarla kürtaj yapmak istemiyorum seni dedi, kese cok bozuk boşuna rahme zarar vermeyelim dedi ilaç verdi , rahim içi yapışıklığı olabiliyormuş .canım bu testlerin yeni mi yapıldı yani bebeğin karnında kalbi durdu sanırım dimi? bebek karnındayken mi yapıldı..bana kürtajdan sonra doktorum dediki 2 ay bekle sonuçların doğru çıkmaz yoksa dedi nitekim dinlemedim yaptırdım kötü çıktı sonuçlar 4 ay sonra tekrar yaptırdım mthrf 677 dışında hepsi temiz geldi..bu kardiyolipin protein c s falan şuan hemogramın bile bozuk çıkar neden doktor şuan bakıyor bide karnında durması sakıncalı niye ısrarla kürtaj yapmıyor anlamadım ? doktorun kim inan çok merak ettim
Bilmiyorum ısrarla kürtaj yapmak istemiyorum seni dedi, kese cok bozuk boşuna rahme zarar vermeyelim dedi ilaç verdi , rahim içi yapışıklığı olabiliyormuş .
Testleri bir yıl önce yaptırmıştım şimdi değil.
Bilmiyorum ısrarla kürtaj yapmak istemiyorum seni dedi, kese cok bozuk boşuna rahme zarar vermeyelim dedi ilaç verdi , rahim içi yapışıklığı olabiliyormuş .
Testleri bir yıl önce yaptırmıştım şimdi değil.
kızlar hepinize hayırlı akşamlar daha yeni hastaneden geldim bugün biraz ilerleme var babamda çok şükür eğer tekrar bir empoli atımı yaşanmazsa doktor felçli olan tarafın 6 ve 1 yıl arası sürede fizik tedavi ve egzersizle düzelebileceğini söyledi tamamen his kaybı olmamış çok şükür inşallah bir daha pıhtı atmaz bugünkü bu haber bile bizi çok umutlandırdı dualarınızda babamı eksike etmeyen tüm arkadaşlarımdan allah binlerce kez razı olsun diyorum hepinizi çok öpüyorum kızlar fırsat buldukça sizi haberdar edicem durumdan.
Kızlar iki gündür hastanedeyim bende o yüzdende ilk kez duamın karşısında dua sayısı yok ne yazık ki yazamadım..Okuyan arkadaşlarımın ağzına sağlık Rabbim duaları kabul etsin inşallah.
İki gün önce sağ yan ağrısı ile kalktım bazen sürekli aynı tarafa yatınca ağrı oluyor bende öyle sandım ve işe gittim ama ağrı giderek arttı, böbrek mi acaba derken karın bölgeme yayıldı. Acile aldılar hastanede, tüm tetkikler yapıldı bişi çıkmadı. İdrar, kan temiz, ultrasonda böbreklerde safra kesesinde bişi yoktu. Ama ağrım geçmedi. Hamile olduğumu içinde çok fazla ağrı kesici kullanamadılar sürekli mai verdiler ve buscopan eklediler sadece. Ama ağrımı geçirmedi. Gece bebek hareketleri çok değişti. Yavrum bir yere toplanıyordu ve sürekli kendini geri bırakıyordu. Sertleşip kasılıyordu karnım sürekli kramplar halinde çok da korktuk. Doktorum sabah hemen nst ye bağladı ama sabah o kramplar geçmişti. Şükür ki kasılma ve sancı çıkmadı. Erken doğum belirtisi olabilir diye çok korkmuştuk. Şükür şimdi iyi. Ama hala sağ yan ağrılarım devam ediyor ve yana sağa sola bile dönemiyorum gece uykuda bile uyandırıyor beni eğer aniden dönersem acıyla bağırarak kalkıyorum. Allah yardımcımız olun kızlar anne olmak gerçekten zor ama evlatlarımızı sağlıkla, zamanında, vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin yeterki mevlam. Bu ağrılar geçer diyoruz. Rabbim sıkıntısız hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun..
Kızlar iki gündür hastanedeyim bende o yüzdende ilk kez duamın karşısında dua sayısı yok ne yazık ki yazamadım..Okuyan arkadaşlarımın ağzına sağlık Rabbim duaları kabul etsin inşallah.
İki gün önce sağ yan ağrısı ile kalktım bazen sürekli aynı tarafa yatınca ağrı oluyor bende öyle sandım ve işe gittim ama ağrı giderek arttı, böbrek mi acaba derken karın bölgeme yayıldı. Acile aldılar hastanede, tüm tetkikler yapıldı bişi çıkmadı. İdrar, kan temiz, ultrasonda böbreklerde safra kesesinde bişi yoktu. Ama ağrım geçmedi. Hamile olduğumu içinde çok fazla ağrı kesici kullanamadılar sürekli mai verdiler ve buscopan eklediler sadece. Ama ağrımı geçirmedi. Gece bebek hareketleri çok değişti. Yavrum bir yere toplanıyordu ve sürekli kendini geri bırakıyordu. Sertleşip kasılıyordu karnım sürekli kramplar halinde çok da korktuk. Doktorum sabah hemen nst ye bağladı ama sabah o kramplar geçmişti. Şükür ki kasılma ve sancı çıkmadı. Erken doğum belirtisi olabilir diye çok korkmuştuk. Şükür şimdi iyi. Ama hala sağ yan ağrılarım devam ediyor ve yana sağa sola bile dönemiyorum gece uykuda bile uyandırıyor beni eğer aniden dönersem acıyla bağırarak kalkıyorum. Allah yardımcımız olun kızlar anne olmak gerçekten zor ama evlatlarımızı sağlıkla, zamanında, vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin yeterki mevlam. Bu ağrılar geçer diyoruz. Rabbim sıkıntısız hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun..
canım ne demek sen duamıza katılamasan da aklıma isim isim dua etmek geldiğinde senin ismin muhakkak geliyor aklıma. gerçi ismi o an aklıma gelmeyenler için de adını hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım diye de genelleme yapıyorum. allah dualarımızı kabul etsin inş. elimizi boş göndermesin. sanırım her duamızda hepimizin olmasa birimizin muhakkak eli boş kalmıyordur diye düşünüyorum.ağzına sağlık canım allah kabul etsin ben malum günlerdeyim katılamadım duaya hakkınızı helal edin
canım hemen ekliyorum listeye bu haftaki duamız kolay. la havle çekeceğiz.Kızlar duanıza benide katın nolur, Adım Zeynep ,
bende okuycam inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?