Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

uc gun onemli diyordun.cok sukur iyi gecti demek.ki uc gun.acil sifalar diliyorum canim babana.
allah kabul etsin senaycim.agzina yuregine saglik.

ağzına sağlık cnm.Allahım kabul etsin.

bende bu duayı dicektim.2-3gündür hergün 100tane çekiyodum zaten.safer ayına girdik sanıyodum.girmedikmi daha.çarşambadan sonra giriliyosa haftaya okuyaydık keşke.artık dahada fazla çekerim.çok güzel dua.bol bol çekelim arkadaşlar.

ağzına sağlık canım allah kabul etsin ben malum günlerdeyim katılamadım duaya hakkınızı helal edin

Kızlar duanıza benide katın nolur, Adım Zeynep ,
bende okuycam inş.

canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. sen de bebişine dikkat et az kalmış doğuma çok yorma kendini.

Sonuçlarım;Raporlarda yazıldığı gibi yazıyorum;biir kaç rapor da önemli bulduğum alanlar aşağıda,

-Anti nükleer antikor (A HEp-2++++ 1/100 sulandrım patern kaba granüler ( bu verinin altını dr um çizdi ve kan pıhtılaşması var dedi)
-Antikardiyolopin IgM 9,06 VE IgG 8,97 verileri normal sıkıntı yok dedi.
-MTHFR 677 C/T HETEROZİGOT GENOTİP
-Tanı: sistemik lupus eritematozusun diğer formları

Bugün tekrar dr a gittim kürtaj yapmadı ,ilaç verdi düşük başlaması için

canım bu testlerin yeni mi yapıldı yani bebeğin karnında kalbi durdu sanırım dimi? bebek karnındayken mi yapıldı..bana kürtajdan sonra doktorum dediki 2 ay bekle sonuçların doğru çıkmaz yoksa dedi nitekim dinlemedim yaptırdım kötü çıktı sonuçlar 4 ay sonra tekrar yaptırdım mthrf 677 dışında hepsi temiz geldi..bu kardiyolipin protein c s falan şuan hemogramın bile bozuk çıkar neden doktor şuan bakıyor bide karnında durması sakıncalı niye ısrarla kürtaj yapmıyor anlamadım ? doktorun kim inan çok merak ettim

Bazı ilaçlar, enfeksiyonlar ve yukarıda sözü edilen başka rahatsızlıklar ANA testi için yalancı pozitif sonuç verebilir.bu aca yani kardiyolipin testi içinde geçerli...nitekim benim öyle oldu birinde pozitiflik vardı ve 4 ay sonra düzelmiş..sorduğum bir doktor tanı için 3 ay arayla her ikisininde pozitif olması gerektiğini söyledi..aps yok sende dedi... bunlar insanın kafasını çok karıştırıyor canım ..Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bilmiyorum ısrarla kürtaj yapmak istemiyorum seni dedi, kese cok bozuk boşuna rahme zarar vermeyelim dedi ilaç verdi , rahim içi yapışıklığı olabiliyormuş .
Testleri bir yıl önce yaptırmıştım şimdi değil.

geçmiş olsun. bence de dr un doğru olanı yapıyor. en doğrusu ilk önce düşük yaptırmak. alttan filit koyup bunu sağlıyorlar. benim de 15 haftalık kaybımda böyle yapıldı. kendin düşük yaparsan rahim hasar görmüyor. ben zekai tahirde bu düşüğü yapmıştım ve en iyi kadın doğum hastanesi orası. ayrıca benim gibi çok hasta vardı, bebeği daha büyük olan da daha küçük olan da ve herkese bunu yapıyorlardı. yoksa onlar için en kolayı kürtaj. iki dakikalık iş. ben iki gün kalmıştım hastanede. o yüzden doğru olanın böyle olduğunu düşünüyorum.
ayrıca pıhtılaşma bizlerde doğuştan beri var olan bir kan hastalığı ve gebelikte de sonrasında da değişmez. bu değerler değişmez ama onun dışındaki kan değerleri değişkendir.
geçmiş olsun.

Son düzenleme:

canım banada hem ağızdan hem aşadan ilaç verdiler önce düşük yaptım sonra kalanları temizlediler.yavrum elime düştü wc deydim onun o minik ellerini kulağını ömrüm geçe unutmayacağım sanırım sakın bakma insan unutamıyor sonra ama hastaneye yatırmıştı beni ilacı verip eve yollamasını garipsedim ben bide 3 haftadan sonra sıkıntı böyle durumlarda hemen müdahale ediyorlar çünkü... bu genetik testleri dışındakiler değişken eğer fırsatın olursa tekrarlatmanı tavsiye ederim bu yollar çok zor yollar Rabbim sabrını versin canım hepimiz yürüdük bu yolları ama umud Allah tan kendini salma sakın için sıkılırsa gel burdayız emin ol bu geçmez dediğin günler geçiyor inşallah sıkıntının ardından ferahlığa tez vakit kavuştursun Rabbim

Allahım kabul etsin, ilk kez duaya katılamadım. okuyan arkadaşların ağzına sağlık, seninde yüreğine sağlık canım. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.

Canım şükür ki baban tehlikeyi atlatmış şimdilik inşallah bir daha emboli atmaz ve herşey yavaş yavaş yolunag irer. Rabbim sağlık ve şifa versin..

Kızlar iki gündür hastanedeyim bende o yüzdende ilk kez duamın karşısında dua sayısı yok ne yazık ki yazamadım.. Okuyan arkadaşlarımın ağzına sağlık Rabbim duaları kabul etsin inşallah.
İki gün önce sağ yan ağrısı ile kalktım bazen sürekli aynı tarafa yatınca ağrı oluyor bende öyle sandım ve işe gittim ama ağrı giderek arttı, böbrek mi acaba derken karın bölgeme yayıldı. Acile aldılar hastanede, tüm tetkikler yapıldı bişi çıkmadı. İdrar, kan temiz, ultrasonda böbreklerde safra kesesinde bişi yoktu. Ama ağrım geçmedi. Hamile olduğumu içinde çok fazla ağrı kesici kullanamadılar sürekli mai verdiler ve buscopan eklediler sadece. Ama ağrımı geçirmedi. Gece bebek hareketleri çok değişti. Yavrum bir yere toplanıyordu ve sürekli kendini geri bırakıyordu. Sertleşip kasılıyordu karnım sürekli kramplar halinde çok da korktuk. Doktorum sabah hemen nst ye bağladı ama sabah o kramplar geçmişti. Şükür ki kasılma ve sancı çıkmadı. Erken doğum belirtisi olabilir diye çok korkmuştuk. Şükür şimdi iyi. Ama hala sağ yan ağrılarım devam ediyor ve yana sağa sola bile dönemiyorum gece uykuda bile uyandırıyor beni eğer aniden dönersem acıyla bağırarak kalkıyorum. Allah yardımcımız olun kızlar anne olmak gerçekten zor ama evlatlarımızı sağlıkla, zamanında, vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin yeterki mevlam. Bu ağrılar geçer diyoruz. Rabbim sıkıntısız hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun..

canım çok geçmiş olsun. nst de çıkardı sancı olsaydı. çok şükür ki yok. benim de bir ara bacaklarıma çok kramp giriyordu drum osteocare kullan demişti ondan sonra kramplar ciddi oranda azaldı. karnımda da bazen çok sertleşme hissediyorum maden suyu içmek iyi geliyor o zamnlar. Allah bebilşinin de senin de yardımcın olsun Allaha emanet olun

çok geçmiş olsun serapçım. hepimizde değişik bir şey oluyor işte. iğnelerin yan etkisi midir nedir artık bilemiyorum. Allah bugünlerimizi aratmasın. sağ tarafta damarlar oluyormuşya o yüzden kolay kan akışı için sola yatmamız gerekiyormuşya. acaba bu damarlarla ilgili birşeymi? sağ tarafım ağrıdı diyince bu geldi aklıma. neyse daha iyisin sanırım şimdi. kolay kavuşamıycaz biz bu sıpalara yaa) bari doğduklarında kolay büyütsek...

ağzına sağlık canım allah kabul etsin ben malum günlerdeyim katılamadım duaya hakkınızı helal edin
canım ne demek sen duamıza katılamasan da aklıma isim isim dua etmek geldiğinde senin ismin muhakkak geliyor aklıma. gerçi ismi o an aklıma gelmeyenler için de adını hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım diye de genelleme yapıyorum. allah dualarımızı kabul etsin inş. elimizi boş göndermesin. sanırım her duamızda hepimizin olmasa birimizin muhakkak eli boş kalmıyordur diye düşünüyorum.

Kızlar duanıza benide katın nolur, Adım Zeynep ,
bende okuycam inş.
canım hemen ekliyorum listeye bu haftaki duamız kolay. la havle çekeceğiz.

canım çok geçmiş olsun rabbim bütün hamilelerimizi korusun inş. hamile olan arkadaşlarımızın hiçbirinden kötü haber gelmesin. neyse atlatmışsın. bu durum belki bebek büyüdüğünden yeri daraldığı için mi acaba. sen yine de sola yatmaya dikkat et eminenin dediği gibi. inşallah rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder.

Dogum yapali Aralikta 1 yil olacak tedavi ne yapayim aspirin kullanayimmi folio asidlebirlikte kanpihtilasmam heterezigot kafam karisik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…