- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.341
canım sık dişini az kaldı cok gecmiş olsunKızlar iki gündür hastanedeyim bende o yüzdende ilk kez duamın karşısında dua sayısı yok ne yazık ki yazamadım..Okuyan arkadaşlarımın ağzına sağlık Rabbim duaları kabul etsin inşallah.
İki gün önce sağ yan ağrısı ile kalktım bazen sürekli aynı tarafa yatınca ağrı oluyor bende öyle sandım ve işe gittim ama ağrı giderek arttı, böbrek mi acaba derken karın bölgeme yayıldı. Acile aldılar hastanede, tüm tetkikler yapıldı bişi çıkmadı. İdrar, kan temiz, ultrasonda böbreklerde safra kesesinde bişi yoktu. Ama ağrım geçmedi. Hamile olduğumu içinde çok fazla ağrı kesici kullanamadılar sürekli mai verdiler ve buscopan eklediler sadece. Ama ağrımı geçirmedi. Gece bebek hareketleri çok değişti. Yavrum bir yere toplanıyordu ve sürekli kendini geri bırakıyordu. Sertleşip kasılıyordu karnım sürekli kramplar halinde çok da korktuk. Doktorum sabah hemen nst ye bağladı ama sabah o kramplar geçmişti. Şükür ki kasılma ve sancı çıkmadı. Erken doğum belirtisi olabilir diye çok korkmuştuk. Şükür şimdi iyi. Ama hala sağ yan ağrılarım devam ediyor ve yana sağa sola bile dönemiyorum gece uykuda bile uyandırıyor beni eğer aniden dönersem acıyla bağırarak kalkıyorum. Allah yardımcımız olun kızlar anne olmak gerçekten zor ama evlatlarımızı sağlıkla, zamanında, vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin yeterki mevlam. Bu ağrılar geçer diyoruz. Rabbim sıkıntısız hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun..
canım bu testlerin yeni mi yapıldı yani bebeğin karnında kalbi durdu sanırım dimi? bebek karnındayken mi yapıldı..bana kürtajdan sonra doktorum dediki 2 ay bekle sonuçların doğru çıkmaz yoksa dedi nitekim dinlemedim yaptırdım kötü çıktı sonuçlar 4 ay sonra tekrar yaptırdım mthrf 677 dışında hepsi temiz geldi..bu kardiyolipin protein c s falan şuan hemogramın bile bozuk çıkar neden doktor şuan bakıyor bide karnında durması sakıncalı niye ısrarla kürtaj yapmıyor anlamadım ? doktorun kim inan çok merak ettim
Bilmiyorum ısrarla kürtaj yapmak istemiyorum seni dedi, kese cok bozuk boşuna rahme zarar vermeyelim dedi ilaç verdi , rahim içi yapışıklığı olabiliyormuş .
Testleri bir yıl önce yaptırmıştım şimdi değil.
Kızlar iki gündür hastanedeyim bende o yüzdende ilk kez duamın karşısında dua sayısı yok ne yazık ki yazamadım..Okuyan arkadaşlarımın ağzına sağlık Rabbim duaları kabul etsin inşallah.
İki gün önce sağ yan ağrısı ile kalktım bazen sürekli aynı tarafa yatınca ağrı oluyor bende öyle sandım ve işe gittim ama ağrı giderek arttı, böbrek mi acaba derken karın bölgeme yayıldı. Acile aldılar hastanede, tüm tetkikler yapıldı bişi çıkmadı. İdrar, kan temiz, ultrasonda böbreklerde safra kesesinde bişi yoktu. Ama ağrım geçmedi. Hamile olduğumu içinde çok fazla ağrı kesici kullanamadılar sürekli mai verdiler ve buscopan eklediler sadece. Ama ağrımı geçirmedi. Gece bebek hareketleri çok değişti. Yavrum bir yere toplanıyordu ve sürekli kendini geri bırakıyordu. Sertleşip kasılıyordu karnım sürekli kramplar halinde çok da korktuk. Doktorum sabah hemen nst ye bağladı ama sabah o kramplar geçmişti. Şükür ki kasılma ve sancı çıkmadı. Erken doğum belirtisi olabilir diye çok korkmuştuk. Şükür şimdi iyi. Ama hala sağ yan ağrılarım devam ediyor ve yana sağa sola bile dönemiyorum gece uykuda bile uyandırıyor beni eğer aniden dönersem acıyla bağırarak kalkıyorum. Allah yardımcımız olun kızlar anne olmak gerçekten zor ama evlatlarımızı sağlıkla, zamanında, vaktinde kucağımıza almayı nasip etsin yeterki mevlam. Bu ağrılar geçer diyoruz. Rabbim sıkıntısız hamilelikler ve doğumlar nasip etsin inşallah. Allaha emanet olun..
canım banada hem ağızdan hem aşadan ilaç verdiler önce düşük yaptım sonra kalanları temizlediler.yavrum elime düştü wc deydim onun o minik ellerini kulağını ömrüm geçe unutmayacağım sanırımsakın bakma insan unutamıyor sonra ama hastaneye yatırmıştı beni ilacı verip eve yollamasını garipsedim ben bide 3 haftadan sonra sıkıntı böyle durumlarda hemen müdahale ediyorlar çünkü... bu genetik testleri dışındakiler değişken eğer fırsatın olursa tekrarlatmanı tavsiye ederim bu yollar çok zor yollar Rabbim sabrını versin canım hepimiz yürüdük bu yolları ama umud Allah tan kendini salma sakın için sıkılırsa gel burdayız emin ol bu geçmez dediğin günler geçiyor inşallah sıkıntının ardından ferahlığa tez vakit kavuştursun Rabbim
canım ne demek sen duamıza katılamasan da aklıma isim isim dua etmek geldiğinde senin ismin muhakkak geliyor aklıma. gerçi ismi o an aklıma gelmeyenler için de adını hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım diye de genelleme yapıyorum. allah dualarımızı kabul etsin inş. elimizi boş göndermesin. sanırım her duamızda hepimizin olmasa birimizin muhakkak eli boş kalmıyordur diye düşünüyorum.
canım hemen ekliyorum listeye bu haftaki duamız kolay. la havle çekeceğiz.
canım çok geçmiş olsun rabbim bütün hamilelerimizi korusun inş. hamile olan arkadaşlarımızın hiçbirinden kötü haber gelmesin. neyse atlatmışsın. bu durum belki bebek büyüdüğünden yeri daraldığı için mi acaba. sen yine de sola yatmaya dikkat et eminenin dediği gibi. inşallah rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder.
rahim filmi çektir tabi.histeroskopiyide tavsiye ederim.rahim filmi kanalların açık olup olmadığını öğrenmek için yapılıyor biliyorum.biz hamile kalıyoruz.ben 2.kürtajdan sonra çektirdim.şükür bişi çıkmadı ama histeroskopi kamerayla bakılan bişey.rahminde ne var neyok bakılabiliyo.bilmiyorum doktorların tavsiye ediyomu.benim gittiğim doktorum gerek yok dedi ama 4.kürtajdan sonra adetim azalınca rahim duvarımda incelme olduğunu öğrendim.oda kürtaj olmaktan kaynaklanan bişey.yapışıklık olabilir diye yaptırcam.bütün önlemleri yapıp öyle korunmayı bırakmak istiyorum.benim protein S düşüklüğü, mhtr 1298 heterezigot, protrombin geninde homozigot mutasyon,atrirrombin III düşüklüğü var.kanpıhtılaşmam çok anlıcan.beni sanki 0,6da kesmez gibi geliyo :) biz elimizden geleni yapalım gerisi yüce Allahıma kalmış.kaderimizde çocuğuz olcağı varsa ne rahatsızlığımız olursa olsun Allahım verir.ben artık nasip kısmet diyorum.yapacak başka durumum yok.
canım çok geçmiş olsun. nst de çıkardı sancı olsaydı. çok şükür ki yok. benim de bir ara bacaklarıma çok kramp giriyordu drum osteocare kullan demişti ondan sonra kramplar ciddi oranda azaldı. karnımda da bazen çok sertleşme hissediyorum maden suyu içmek iyi geliyor o zamnlar. Allah bebilşinin de senin de yardımcın olsun Allaha emanet olun
çok geçmiş olsun serapçım. hepimizde değişik bir şey oluyor işte. iğnelerin yan etkisi midir nedir artık bilemiyorum. Allah bugünlerimizi aratmasın. sağ tarafta damarlar oluyormuşya o yüzden kolay kan akışı için sola yatmamız gerekiyormuşya. acaba bu damarlarla ilgili birşeymi? sağ tarafım ağrıdı diyince bu geldi aklıma. neyse daha iyisin sanırım şimdi. kolay kavuşamıycaz biz bu sıpalara yaa) bari doğduklarında kolay büyütsek...
canım ne demek sen duamıza katılamasan da aklıma isim isim dua etmek geldiğinde senin ismin muhakkak geliyor aklıma. gerçi ismi o an aklıma gelmeyenler için de adını hatırlayamadığım bütün arkadaşlarım diye de genelleme yapıyorum. allah dualarımızı kabul etsin inş. elimizi boş göndermesin. sanırım her duamızda hepimizin olmasa birimizin muhakkak eli boş kalmıyordur diye düşünüyorum.
canım hemen ekliyorum listeye bu haftaki duamız kolay. la havle çekeceğiz.
canım çok geçmiş olsun rabbim bütün hamilelerimizi korusun inş. hamile olan arkadaşlarımızın hiçbirinden kötü haber gelmesin. neyse atlatmışsın. bu durum belki bebek büyüdüğünden yeri daraldığı için mi acaba. sen yine de sola yatmaya dikkat et eminenin dediği gibi. inşallah rabbim sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip eder.
canım sık dişini az kaldı cok gecmiş olsun
ŞENAY
canım beni de dua listesine ekler misin?
cnm çok geçmiş olsun.az kaldı hayırlısıyla Allahım kurtarsın seni.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.
Kızlar iki gündür hastanedeyim bende o yüzdende ilk kez duamın karşısında dua sayısı yok ne yazık ki yazamadım..Okuyan arkadaşlarımın ağzına sağlık Rabbim duaları kabul etsin inşallah.
Kızlar, sağolun.. Rabbim bütün hamilelerin ve hamile olacakların rahat ve sağlıkla geçirtsin inşallah. Gerçekten hamilelikte bir anda bişi çıkıyor hiçbir şeyinr yokken aniden Rabbim sağlıkla atlattırsın önemli olan o, inşallah sağlıkla doğar bebişlerimizde rahatlarız. Rabbim hamile kalmak isteyen herkese hayırlı hamilelikler, hamile olanlarada sağlıklı doğumlar nasip etsin. Hayırlı güzel ömürleri olsun evlatlarımızın. Benimde biraz daha azaldı ağrılarım ama hala var, perşembe tekrar kontrole gideceğim inşallah herşey yolunda gider ve zamanında gelir bücürler..
canım nasılsın. izne ayrıldın mı?
elif merhaba,
bende de heterozigot 1298 var ve iki dusugum var...ilginctir, ilk dusukten sonra kurtaj oldum ve regl kanamalarinin miktari azaldi...kurtajla rahmin icin temizlendigi icin, yani miyom ve ufali kistler de gittigi icin kanama azaliyormus...yani agir kanamalara neden olan o miyomlarmis aslinda...afedersin cok buyuk pitilar atiyordum artik cok fazla yok...histeroskopi olacagini soylemen ilgimi cekti, sonuclarini ben de merakla bekliyorum ama buyuk ihtimalle bisey cikmayacaktir...
sagolasin senaycim.iyiyim.simdilik.15 gun senelik izin aldim.bitiminde de digum iznimi baslatcam.aktarma yapamiycam.
sen de iyisindir umarim.
Canım tekrar geçmiş olsun. Yorma kendini, ayaklarını uzat dinlen. Dediğin gibi kolay olmadı bu süreç ve dahada zorlayacağa benziyor. Allah kazasız belasız kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallah.
KIZLAR SORMAK İSTEDİĞİM KAN SULANDIRICI İĞNE YADA ASPİRİN YADA KULLANDIĞINIZ DİĞER İLAÇLARI GENETİKTEKİ DOKTORLAR MI ÖNERDİ YOKSA KADIN DOĞUM UZMANINIZMI ÖNERİYOR? BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU VE MTHFR C677T HETERİZİGOT SAPTANDI GENETİKTEKİ DOKTOR SADECE FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLARSAN PLANLI BİR GEBELİK İÇİN ÖNEMLİ DEDİ AMA DİĞER İLAÇLAR İÇİN BİRŞEY DEMEDİ BENDE KROMOZOM ANALİZLERİMİZİ YAPTIRDIĞIMIZ GENETİK DOKTORUNA SORDUM ODA KAN SULANDIRICIYA YADA İĞNEYE GEREK YOK DEDİ KADIN DOĞUMCUN GEREK GÖRÜRSE BAŞLARSIN DEDİ.SİZİNKİLERİ KİM ÖNERDİ???
ben de yariyil tatilini sabirsizlikla bekliyorum.dogum o zaman olacak.kismetse.hersey gonlunce olur insallah ve sinan hoca artik.sana olumlu seyler umarim.allah yuzunu.guldursun canim benim.hayırlısı canım az kaldı. inşallah sağlıkla gelir bebişin. ben de iyiyim çok şükür. yoğun geçiyor. sabırsızlıkla yarıyıl tatilini bekliyorum:)
serapcim oyle guzel aciklamiski tum dediklerine harfiyen katiliyirum. ekliycek hicbirsey bulamadim.KIZLAR SORMAK İSTEDİĞİM KAN SULANDIRICI İĞNE YADA ASPİRİN YADA KULLANDIĞINIZ DİĞER İLAÇLARI GENETİKTEKİ DOKTORLAR MI ÖNERDİ YOKSA KADIN DOĞUM UZMANINIZMI ÖNERİYOR? BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU VE MTHFR C677T HETERİZİGOT SAPTANDI GENETİKTEKİ DOKTOR SADECE FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLARSAN PLANLI BİR GEBELİK İÇİN ÖNEMLİ DEDİ AMA DİĞER İLAÇLAR İÇİN BİRŞEY DEMEDİ BENDE KROMOZOM ANALİZLERİMİZİ YAPTIRDIĞIMIZ GENETİK DOKTORUNA SORDUM ODA KAN SULANDIRICIYA YADA İĞNEYE GEREK YOK DEDİ KADIN DOĞUMCUN GEREK GÖRÜRSE BAŞLARSIN DEDİ.SİZİNKİLERİ KİM ÖNERDİ???
Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür kızlarım iyi ama açılma başlamış erken doğum riski olduğundan rahime acilen dikiş atılacak eğer atılmazsa 2 hafta sonra doğum olur dedi daha 21. haftadayız çok erken yani Perşembe günü atılacak inşallah bi sorun olmaz dualarınıza ihtiyacım var
KIZLAR SORMAK İSTEDİĞİM KAN SULANDIRICI İĞNE YADA ASPİRİN YADA KULLANDIĞINIZ DİĞER İLAÇLARI GENETİKTEKİ DOKTORLAR MI ÖNERDİ YOKSA KADIN DOĞUM UZMANINIZMI ÖNERİYOR? BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU VE MTHFR C677T HETERİZİGOT SAPTANDI GENETİKTEKİ DOKTOR SADECE FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLARSAN PLANLI BİR GEBELİK İÇİN ÖNEMLİ DEDİ AMA DİĞER İLAÇLAR İÇİN BİRŞEY DEMEDİ BENDE KROMOZOM ANALİZLERİMİZİ YAPTIRDIĞIMIZ GENETİK DOKTORUNA SORDUM ODA KAN SULANDIRICIYA YADA İĞNEYE GEREK YOK DEDİ KADIN DOĞUMCUN GEREK GÖRÜRSE BAŞLARSIN DEDİ.SİZİNKİLERİ KİM ÖNERDİ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?