Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım sık dişini az kaldı cok gecmiş olsun

ŞENAY
canım beni de dua listesine ekler misin?

benimde gebeliklerim çok küçüktü ama hiçbir doktor düşürmek için ilaç vermedi.hemen kürtaj oldum.uzatmadık.

düşürmek kürtajdan iyidir belki.bende yapışıklıktan şüpheleniyolar zaten.çok kürtaj olmakta insanı maffediyo.

cnm çok geçmiş olsun.az kaldı hayırlısıyla Allahım kurtarsın seni.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

O kadar içim sıkılıyorki hele birisi bebek sorsa iyice mahvoluyorum
Valla bende kürtaj olmak için gittim dr a ama ne yazıkki yapmadı ilaç verdi gönderdi bende bişey diyemedim.
Zaten ağzım dilim tutulmuş durumda,Rabbim hepimize yardım etsin,vardır bundada bir hayır,
Testleri bende tekrar yapmak için farklı hast. gittim ama oradaki dr tayin olmuş gitmiş,Romatoloji bölümü pek yok

amin canım bütün gönlümle yüreğimle amin diyorum sizleri kendime çok yakın hissediyorum yeri geliyor ailenle bile konuşamadığın şeyleri burda konuşuyorsun

elif merhaba,
bende de heterozigot 1298 var ve iki dusugum var...ilginctir, ilk dusukten sonra kurtaj oldum ve regl kanamalarinin miktari azaldi...kurtajla rahmin icin temizlendigi icin, yani miyom ve ufali kistler de gittigi icin kanama azaliyormus...yani agir kanamalara neden olan o miyomlarmis aslinda...afedersin cok buyuk pitilar atiyordum artik cok fazla yok...histeroskopi olacagini soylemen ilgimi cekti, sonuclarini ben de merakla bekliyorum ama buyuk ihtimalle bisey cikmayacaktir...

Selvi ben o osteocarei bayadır kullanıyorum ellerim uyuşmaya başladığında tavsiye etmişti ümit hoca. Magnezyum eksikliği de kramplara neden oluyor ya o yüzden sanada önermiştir.

Zaten uzun zamandır sola yatmaya çalışıyorum ben. Bebek için sağlıklı olan sola dedikleri için hiç alışkanlığım olmadığı halde sola yatmaya başladım. Hatta o yüzden yattığım yönü bile değiştirdim sağa dönmeyim diye ama olacaksa oluyor işte demekki canım.

canım sık dişini az kaldı cok gecmiş olsun

ŞENAY
canım beni de dua listesine ekler misin?

Sağol canım inşallah sağlıkla doğsunlarda bu ağrılar gelip geçici olsun..

cnm çok geçmiş olsun.az kaldı hayırlısıyla Allahım kurtarsın seni.bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Sağol elifcim. Amin inşallah canım..

Kızlar, sağolun.. Rabbim bütün hamilelerin ve hamile olacakların rahat ve sağlıkla geçirtsin inşallah. Gerçekten hamilelikte bir anda bişi çıkıyor hiçbir şeyinr yokken aniden Rabbim sağlıkla atlattırsın önemli olan o, inşallah sağlıkla doğar bebişlerimizde rahatlarız. Rabbim hamile kalmak isteyen herkese hayırlı hamilelikler, hamile olanlarada sağlıklı doğumlar nasip etsin. Hayırlı güzel ömürleri olsun evlatlarımızın. Benimde biraz daha azaldı ağrılarım ama hala var, perşembe tekrar kontrole gideceğim inşallah herşey yolunda gider ve zamanında gelir bücürler..

Canım tekrar geçmiş olsun. Yorma kendini, ayaklarını uzat dinlen. Dediğin gibi kolay olmadı bu süreç ve dahada zorlayacağa benziyor. Allah kazasız belasız kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Kızlar birşey sorucam gebeliğinizin ikl haftaları akıntınızı. Sarı geldiği oluyor muydu doktora soruyorum bir sorun olmaz üçüncü aydan sonra ilaç veririm dedi....

inşallah dediğin gibi bişey çıkmaz canım.benim zaten kanamam fazla olmuyodu.şimdi 2gün ancak oluyorum.histeroskopiden sonra rahim duvarı inceliği için hormon tedaviside olmam lazım.inşallah bu ay herşey belli olur hayırlısıyla.

sagolasin senaycim.iyiyim.simdilik.15 gun senelik izin aldim.bitiminde de digum iznimi baslatcam.aktarma yapamiycam.
sen de iyisindir umarim.

hayırlısı canım az kaldı. inşallah sağlıkla gelir bebişin. ben de iyiyim çok şükür. yoğun geçiyor. sabırsızlıkla yarıyıl tatilini bekliyorum:)

KIZLAR SORMAK İSTEDİĞİM KAN SULANDIRICI İĞNE YADA ASPİRİN YADA KULLANDIĞINIZ DİĞER İLAÇLARI GENETİKTEKİ DOKTORLAR MI ÖNERDİ YOKSA KADIN DOĞUM UZMANINIZMI ÖNERİYOR? BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU VE MTHFR C677T HETERİZİGOT SAPTANDI GENETİKTEKİ DOKTOR SADECE FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLARSAN PLANLI BİR GEBELİK İÇİN ÖNEMLİ DEDİ AMA DİĞER İLAÇLAR İÇİN BİRŞEY DEMEDİ BENDE KROMOZOM ANALİZLERİMİZİ YAPTIRDIĞIMIZ GENETİK DOKTORUNA SORDUM ODA KAN SULANDIRICIYA YADA İĞNEYE GEREK YOK DEDİ KADIN DOĞUMCUN GEREK GÖRÜRSE BAŞLARSIN DEDİ.SİZİNKİLERİ KİM ÖNERDİ???

Canım tekrar geçmiş olsun. Yorma kendini, ayaklarını uzat dinlen. Dediğin gibi kolay olmadı bu süreç ve dahada zorlayacağa benziyor. Allah kazasız belasız kucaklarınıza almayı da nasip etsin inşallah.

Canım, çok sağol.. inşallah hayatım, hepberaber alalım kucaklarımıza minikleri, buluşmalarımız şenlensin..:)

Genetikçiler zaten çok yorum yapmazlar bu konuda, hematologların çoğu da kan sulandırıcıyı kabul etmiyor, kadın doğumcularda bu konuda ikiye ayrılmış durumda canım. Yarısı kesinlikle kullanılması gerek derken yarısı hiçbir faydası yok diyor. Ama burdaki bütün arkadaşlarım ben dahil kullanıyoruz. Kendimize ona göre doktorlar bulduk. riskli gebelik uzmanları genelde kullandırma yönünde karardalar. MTHFR si heterozigot olan bir sürü arkadaşımız var burda ve hepside iğne kullandı. Tavsiyemiz kendine riskli gebelik uzmanı bulman ve özellikle iğne konusunda yardımcı olacak bir doktora gitmen. Sana hamileliğinde bunu verecek kişi kadın doğumcun olacak çünkü. onun kontrolünde devam edeceksin.

Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür kızlarım iyi ama açılma başlamış erken doğum riski olduğundan rahime acilen dikiş atılacak eğer atılmazsa 2 hafta sonra doğum olur dedi daha 21. haftadayız çok erken yani Perşembe günü atılacak inşallah bi sorun olmaz dualarınıza ihtiyacım var

hayırlısı canım az kaldı. inşallah sağlıkla gelir bebişin. ben de iyiyim çok şükür. yoğun geçiyor. sabırsızlıkla yarıyıl tatilini bekliyorum:)
ben de yariyil tatilini sabirsizlikla bekliyorum.dogum o zaman olacak.kismetse.hersey gonlunce olur insallah ve sinan hoca artik.sana olumlu seyler umarim.allah yuzunu.guldursun canim benim.
serapcim oyle guzel aciklamiski tum dediklerine harfiyen katiliyirum. ekliycek hicbirsey bulamadim.

canim.benim allah yardimcin olsun.iyiki de erkenden tespit edildi bu.burda biri dah dikisten bahsetmisti gebeligin ilk zamanlarindaydi hatirliyor musun.ayse miydi yoksa.onunki de ikiz.sanirim.oydu.dualarim seninle canim.allah yavrularini.korusun.

canim.diger topikte 8409. sayfada biri de sinan hocaya gidiyormus.bekleme asamasindaymis.belki okumak,onunla konsmak istersin diye gorunce hemen sana haber veriyim.dedim.

kan pıhtılaşman çıkmış cnm.gebeliği duşünüyosan folikasitle beraber coraspirin kullanmanda fayda var.hamile kalıncada kansulandırıcı iğne. kadın doğumcular söylüyolar.ben hiç genetik doktoruna gitmediğim için onlar ne der bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…