- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.361
Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür kızlarım iyi ama açılma başlamış erken doğum riski olduğundan rahime acilen dikiş atılacak eğer atılmazsa 2 hafta sonra doğum olur dedi daha 21. haftadayız çok erken yani Perşembe günü atılacak inşallah bi sorun olmaz dualarınıza ihtiyacım var
KIZLAR SORMAK İSTEDİĞİM KAN SULANDIRICI İĞNE YADA ASPİRİN YADA KULLANDIĞINIZ DİĞER İLAÇLARI GENETİKTEKİ DOKTORLAR MI ÖNERDİ YOKSA KADIN DOĞUM UZMANINIZMI ÖNERİYOR? BENİMDE 2 DÜŞÜĞÜM OLDU VE MTHFR C677T HETERİZİGOT SAPTANDI GENETİKTEKİ DOKTOR SADECE FOLİK ASİT KULLANMAYA BAŞLARSAN PLANLI BİR GEBELİK İÇİN ÖNEMLİ DEDİ AMA DİĞER İLAÇLAR İÇİN BİRŞEY DEMEDİ BENDE KROMOZOM ANALİZLERİMİZİ YAPTIRDIĞIMIZ GENETİK DOKTORUNA SORDUM ODA KAN SULANDIRICIYA YADA İĞNEYE GEREK YOK DEDİ KADIN DOĞUMCUN GEREK GÖRÜRSE BAŞLARSIN DEDİ.SİZİNKİLERİ KİM ÖNERDİ???
Kızlar birşey sorucam gebeliğinizin ikl haftaları akıntınızı. Sarı geldiği oluyor muydu doktora soruyorum bir sorun olmaz üçüncü aydan sonra ilaç veririm dedi....
canım çok geçmiş olsun. sanırım sürekli yatman gerekecek. tuvalet dışında kalkma bence. yeterki bebişler sağlıkla doğsun. henüz çok erken çünkü. mümkün olduğunca yat canım.Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür kızlarım iyi ama açılma başlamış erken doğum riski olduğundan rahime acilen dikiş atılacak eğer atılmazsa 2 hafta sonra doğum olur dedi daha 21. haftadayız çok erken yani Perşembe günü atılacak inşallah bi sorun olmaz dualarınıza ihtiyacım var
canım benim allah razı olsun. oy oy tatilde geliyor sağlıkla gelsin mis kokulun.ben de yariyil tatilini sabirsizlikla bekliyorum.dogum o zaman olacak.kismetse.hersey gonlunce olur insallah ve sinan hoca artik.sana olumlu seyler umarim.allah yuzunu.guldursun canim benim.
serapcim oyle guzel aciklamiski tum dediklerine harfiyen katiliyirum. ekliycek hicbirsey bulamadim.
canim.benim allah yardimcin olsun.iyiki de erkenden tespit edildi bu.burda biri dah dikisten bahsetmisti gebeligin ilk zamanlarindaydi hatirliyor musun.ayse miydi yoksa.onunki de ikiz.sanirim.oydu.dualarim seninle canim.allah yavrularini.korusun.
tamam canım bakarım. ben artık o topiğe bakmıyordum hiç iyi oldu söylediğin.canim.diger topikte 8409. sayfada biri de sinan hocaya gidiyormus.bekleme asamasindaymis.belki okumak,onunla konsmak istersin diye gorunce hemen sana haber veriyim.dedim.
maşallah kuzuya büyümüş büyüsünle bebişlerimiz onlar bizim umutlarımız.günaydın kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır topiği özlüyorum ama pek fırsatım olmuyo kızım da büyüdü teyzeleri 5 aylık oldu allah herkese nasip etsin
duayı ben topluycam canım. yazdım şimdiden. akşam 5 gibi tekrar bakarım kızlar siz yaza durun dualarınızı. 4'e kadar dersim var. ondan sonra bakarım tekrar.Kızllarr kim topluyor duayı bilmiyorum ama öğleden sonra doktordayım o yüzden 700 tane eklermisiniz duadan bana.
canım inşallah rabbim dualarımızı vesile kılar da hamile kalabilirim umarım. galiba sıra bende oluyor bu durumda::::) ama yakın zamanda gözükmüyo. zira koca yok yanımda:) hayırlarla rabbim en hayırlı şekilde nasip eder inş. hepimize.duayi artik sen topluyuycaksin galiba.
dua toplayan hamile kaliyo:)eee hayirli bir ise vesile olunuyo sonucta.hamilelik sirasi sende o halde:) (insallah)
ben 1000 tane okudum.cnm.
evet canım la havle okuyoruz. bugün toplanacak duamız. akşama kadar ne kadar okuyabilirsen yaz. saat 5 civarı dua tablomuzu internet sayfamıza yapıştırıyoruz.kızlar la havle mi okunuyor bide hangi güne kadar vakit var? cevap verin lütfen
Arkadaşlar kontrolden geldim çok şükür kızlarım iyi ama açılma başlamış erken doğum riski olduğundan rahime acilen dikiş atılacak eğer atılmazsa 2 hafta sonra doğum olur dedi daha 21. haftadayız çok erken yani Perşembe günü atılacak inşallah bi sorun olmaz dualarınıza ihtiyacım var
bu arada dün kontrolüm vardı. nst ye girdim şuan için sancı falan yok. önümüzdeki hafta yine nst yapılcak bulunduğum yerde bi doktora gidicem kendi doktorum nst için okadar yol gelme bana fax gönder duruma göre çağırırım dedi. iki hafta sonra da kendi doktoruma gidicem o zaman aspirini bırakıcam iğneyi doğumdan birgün öncesinde bıraktırıcak. tabi bunlar öncesinde sancılanma falan olmazsa böyle olucak tahmini 3 haftam falan var hayırlısı inşallah. rabbim bana ve benden sonrakilere sağ salim bebeklerimizi kucağomıza almayı nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?