Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

cnm ya geçmiş olsun.Allahım şifa versin.herşey yolunda gider inşallah.

günaydın kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır topiği özlüyorum ama pek fırsatım olmuyo kızım da büyüdü teyzeleri 5 aylık oldu allah herkese nasip etsin

canım ben de hem tetkikleri hem de ilaçları kendi kadın doğum doktorum istedi ne istediyse uyguladık allaha şükür kızımı kucağıma aldım

Kızlar birşey sorucam gebeliğinizin ikl haftaları akıntınızı. Sarı geldiği oluyor muydu doktora soruyorum bir sorun olmaz üçüncü aydan sonra ilaç veririm dedi....

canım hiç korkma ben hamile kaldığım gibi sarı akıntım başladı ve doğuma kadar da böyle devam etti ilaç falan kullanmadım doktorum normaldir dedi

Kızllarr kim topluyor duayı bilmiyorum ama öğleden sonra doktordayım o yüzden 700 tane eklermisiniz duadan bana.

canım çok geçmiş olsun. sanırım sürekli yatman gerekecek. tuvalet dışında kalkma bence. yeterki bebişler sağlıkla doğsun. henüz çok erken çünkü. mümkün olduğunca yat canım.
canım benim allah razı olsun. oy oy tatilde geliyor sağlıkla gelsin mis kokulun.
canim.diger topikte 8409. sayfada biri de sinan hocaya gidiyormus.bekleme asamasindaymis.belki okumak,onunla konsmak istersin diye gorunce hemen sana haber veriyim.dedim.
tamam canım bakarım. ben artık o topiğe bakmıyordum hiç iyi oldu söylediğin.
günaydın kızlar nasılsınız umarım herşey yolundadır topiği özlüyorum ama pek fırsatım olmuyo kızım da büyüdü teyzeleri 5 aylık oldu allah herkese nasip etsin
maşallah kuzuya büyümüş büyüsünle bebişlerimiz onlar bizim umutlarımız.
Kızllarr kim topluyor duayı bilmiyorum ama öğleden sonra doktordayım o yüzden 700 tane eklermisiniz duadan bana.
duayı ben topluycam canım. yazdım şimdiden. akşam 5 gibi tekrar bakarım kızlar siz yaza durun dualarınızı. 4'e kadar dersim var. ondan sonra bakarım tekrar.

duayi artik sen topluyuycaksin galiba.
dua toplayan hamile kaliyo:)eee hayirli bir ise vesile olunuyo sonucta.hamilelik sirasi sende o halde:) (insallah)
ben 1000 tane okudum.cnm.

kızlar la havle mi okunuyor bide hangi güne kadar vakit var? cevap verin lütfen

duayi artik sen topluyuycaksin galiba.
dua toplayan hamile kaliyo:)eee hayirli bir ise vesile olunuyo sonucta.hamilelik sirasi sende o halde:) (insallah)
ben 1000 tane okudum.cnm.
canım inşallah rabbim dualarımızı vesile kılar da hamile kalabilirim umarım. galiba sıra bende oluyor bu durumda::::) ama yakın zamanda gözükmüyo. zira koca yok yanımda:) hayırlarla rabbim en hayırlı şekilde nasip eder inş. hepimize.
kızlar la havle mi okunuyor bide hangi güne kadar vakit var? cevap verin lütfen
evet canım la havle okuyoruz. bugün toplanacak duamız. akşama kadar ne kadar okuyabilirsen yaz. saat 5 civarı dua tablomuzu internet sayfamıza yapıştırıyoruz.

dualamayı yapmaya talip olan var mı. yoksa bu hafta da ben yaparım ondan sonraki haftalarda sıradan devam ederiz. sıra kimdeydi bu hafta malum ben pek takip edememiştim.

Kızlar nasılsınız... Dua listemizi artık şenaycım devam edicek ben giremiyorum artık şimdi ye kadar kimin hakkı geçtiyse hepiniz hakkınızı helal edin.... Bu arada şenaycım 266 tane okudum

bu arada dün kontrolüm vardı. nst ye girdim şuan için sancı falan yok. önümüzdeki hafta yine nst yapılcak bulunduğum yerde bi doktora gidicem kendi doktorum nst için okadar yol gelme bana fax gönder duruma göre çağırırım dedi. iki hafta sonra da kendi doktoruma gidicem o zaman aspirini bırakıcam iğneyi doğumdan birgün öncesinde bıraktırıcak. tabi bunlar öncesinde sancılanma falan olmazsa böyle olucak tahmini 3 haftam falan var hayırlısı inşallah. rabbim bana ve benden sonrakilere sağ salim bebeklerimizi kucağomıza almayı nasip etsin...

sorun olmaz canım merak etme benim bi tanıdığıma da dikiş atıldı o şekilde durduruldu. ama sen yine de dikkat et dinlenerek geçirmeye çalış stent takıldıktan sonra erken doğum riskim benim de vardı çok şükür geçirdik onlar bizim kıymetli bebeklerimiz rabbim şifa versin canım.

Şenaycım 500 tane okudum Allah kabul etsin inşallah.

Neşe aman dikkat et canım. Allah korusun bebişlerini, umarım bir sıkıntı çıkmaz, yatman lazım sanırım artık. Umarım sağsalim kucağına alana kadar bi sıkıntı çıkmadan büyütürsün yavrularını. Dualarımız seninle.

Serapım güzel haberlerle gel sen de inşallah.

Helal olsun Tuğçecim sende helal et hakkını, Allahım sağsalim kavuşturur inşallah yavrularımıza bu duaların yüzü suyu hürmetine.

dualama için ben teklifte buluncaktım dünde giremedim internete.bu hafta hayırlısıyla ben yapim.haftaya hasta olcam.
duamızdan 3200tane okudum eklersin cnm.Allahım kabul etsin.dualamayı yapınca yazarım.

masallah az kaldi selmacim.hamilelik suphen oldugunda ilk bana soylemistin.ne kadar zaman gecmis.yuzdn yuzdun kuyruguna cok az kaldi.oralardan geliyorsun dr icin.zor valla.ama sonuc guzel olacak insallah allahin izniyle.senden sobra sira kimde acaba.cananda sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…