Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

dualama için ben teklifte buluncaktım dünde giremedim internete.bu hafta hayırlısıyla ben yapim.haftaya hasta olcam.
duamızdan 3200tane okudum eklersin cnm.Allahım kabul etsin.dualamayı yapınca yazarım.

elifcim duayi sen yapacakmissin.bir ricam var.neseye ve cananin babasi ali amcaya da ayrica dua edersen iyi olur.neseye sabah atilacakti dikis.sonucu bilmiyorum henuz.

dualama için ben teklifte buluncaktım dünde giremedim internete.bu hafta hayırlısıyla ben yapim.haftaya hasta olcam.
duamızdan 3200tane okudum eklersin cnm.Allahım kabul etsin.dualamayı yapınca yazarım.
tamam canım. maşallah ne kadar çok okumuşsun. allah senden razı olsun. tez zamanda bebeğine kavuştursun inş. içimizde duaya en çok asılan sensin. rabbim gönlüne göre verir inş.

canım misafirim geldi 100 tane okuyabildim ama geç haberim oldu Allah kabul etsin inş kusura bakmayın

199 adet okudum duamizdan.Rabbim kabul etsin insaallah.amin.Saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasib etsin insaallah.amin.Neşenin de Ali amcanın da tüm hastalarında yardımcısı olsun.amin.

[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]266[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]3200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut25- Zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD="align: right"]1028[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bafs32[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]9493[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 28/11/2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 05/12/13[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]199[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]266[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]3200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut25- Zeynep[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD="align: right"]1028[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bafs32[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]10193[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 28/11/2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 05/12/13[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

arkadaşlar dualamayı yaptım.rabbim kabul etsin.yasin,mülk,cuma,kıyamet,amme,amene rasulü,ayetel kürsü,fatiha,bakara süresi,ihlas,felak,nas okudum.hepimize dua ettim.
emineciğim isimler aklımda kalmadığı için 06kelebek arkadaşımın kızlarını koru hayırlısıyla doğurmak nasip et.babası hasta olan arkadaşımın babasına sağlık ver diye dua ettim.
arkadaşlar ben ev hanımı olduğum için dua okumaya zamanım oluyor.ev hanımıyım diye yan gelip yatmıyorum tabiki:)kaynanam sen temizlik hastasısın diyor.bence değilim ama ona göre öyle.kuran kursuna gidiyorum orda zaman buldukça okuyorum.hele ezbere biliyosam parmağıma takıyom sayacı beni durdurana aşk olsun:) mesela inşirak duasını ezbere bilmediğim için sadece 50tane okuyabilmiştim.biz az okuyoruz elif fazla okuyor diye düşünmeyin.çoğunuz çalışıyosunuz yada çoğunuz hamilesiniz.boşverin ben sizin yerinize de okuyorum.yeterki her dua edişinizde benide zikredin.unutmayın beni unutmayıııın:)

Son düzenleme:
bugün bişey duydum sizinle paylaşmak istedim.42yaşında bizim gibi birçok çocuk kaybetmiş.sonunda bir kızı olmuş bir kadınla tanıştım.hamile kaldığını öğrenince eşin parmağıyla karnınıza arapça bismillahirrahmanirrahim diye yazsın.arapça bilmiyosa biyere bakarak yazabilir dedi.bide bol bol nas felak ve ayetül kürsü okunması çok yararlıymış.oyle günde bir defa değil.heraklına geldiğinde boş zamanında falan.bunlar çocuğu koruyomuş.06kelebek ile slmeng arkadaşlarım yapabilirler.sadece onlar değil.tüm hamile arkadaşlarım yapsın.zararlı bişey değil sonuçta.bol bol dua edelim.hayırlısıyla doğumlarımız olsun inşallah.kızı olduktan sonra ikinci çocuk istemiş hamile kalınca bunları yapmamış iyi oldum diye fakat tekrar ölmüş bebeği.oyüzden bunlara çok inanıyorum dedi.paylaşim dedim canlarım.

kızlar nasılsınız.ben benlıkten cıktım.bılıyorsunuz ezgı sare 20 gunlukken ev tasıtım dun tasıntıgım eve gırelı 2 ay oldu ama ben tasınmak zorunda kaldım.ev sahıbı bız evde yokken eve gırmıs esım ve ben kzıdık esım tartıstı ev sahıbıde cıkın dedı.o cıkın demeseydıde bız cıkardık boyle bır durumda.yarın tasınıyoruz.ama ben yorgunum.lohusalıktı ev tasımaydı kızın uyku duzensızlıgıydı derrken bıtkınım.kız gecelerı uyumuyor.gaz sıkıntısı vardı gaz sıkıntısı azaldı ama gene uyku duzenı yok.uykusuzluk cok zor helede her gun devam edıyorsa nazen sınırler alt ust oluyor.. bılıyorum gırmıyoruz dıye kızıyorsunuz ama ınanın her gun gırıp bakıyorum fırsatım olursa yazıyorum olmazsa yarım yamalak okuyup cıkıyorum...

agzina saglik elifcim.allah kabul etsin.
nese de iyiymis sagol dua ettigin icin.operasyon sonrasi agrisi olmus ama simdi evde ve iyiymis.allah sana da bir sefer de bir kiz bir oglan ikiz bebek versin insallah:)
evet canim.masallah iyi okuyirsun.allah kabul etsin.seni hic unutmuyorum ben valla canim.elifiniz bir di iki oldu.aklimda dort isim.var.hicbirini unutmuyirum ben zaten.

elifçim Allah razı olsun senden. Allah kabul etsin dularını tez zamanda sana da nur topu gibi evlatlar nasip etsin sağlıklı ve hayırlı :)
Allah kolaylık versin canım ev sahiplerine de insaf versin. buna benzer şeyleri de geçen sene biz yaşadık. ev sahibimiz evi satılığa çıkaracağını söyledi biz ev aradık bulamadık sonra vazgeçti evin doğalgaz dönüşümünü yaptırdık eşyalarım mahvoldu o kadar sıkıntı o kadar pisliğini çektik. sonra da gidip doğal gazını açtırmadı bile kış günü rezil olduk. sonra da evi sattı. Alllahtan bize tam o zamnlar eşimden dolayı lojman çıktı oranın tadilatını yaptırdık 6 milyara yakın masrafımız oldu. şimdi lojmandayız bu seferde lojmanlara yıkım kararı çıktı şaka gibi. 1 senedir oturuyorum bakalım. Allah yardımcın olsun insan zihin olarak da beden olarak da çok yoruluyor. inşallah ev alırsınız da bu tür gereksiz insanlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.

arkadaşlar dün dikiş atıldı çıktığımda çok ağrım oldu ben bu kadar zor olacağımı düşünmemiştim zaten benin ağrı eşiğim düşüktür belkide ondan çok zorlandım yalnız Dr tam zamanında müdahale ettik dedi iyice açılmış artık daha çok istirahat etmem gerekecek çok şükür şimdi iyiyim ağrım yok hafif pembe akıntılarım oluyo hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim Allah hepimizin gönlündeki hayırlı dualarını kabul etsin bu arada duamızdan 400 okumuştum dua yapan arkadaşınızda ağzına sağlık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…