- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.381
dualama için ben teklifte buluncaktım dünde giremedim internete.bu hafta hayırlısıyla ben yapim.haftaya hasta olcam.
duamızdan 3200tane okudum eklersin cnm.Allahım kabul etsin.dualamayı yapınca yazarım.
tamam canım. maşallah ne kadar çok okumuşsun. allah senden razı olsun. tez zamanda bebeğine kavuştursun inş. içimizde duaya en çok asılan sensin. rabbim gönlüne göre verir inş.dualama için ben teklifte buluncaktım dünde giremedim internete.bu hafta hayırlısıyla ben yapim.haftaya hasta olcam.
duamızdan 3200tane okudum eklersin cnm.Allahım kabul etsin.dualamayı yapınca yazarım.
gerçek adını da yazarsan iyi olur. dualamada isim isim dua ediyoruz o yüzdencanım misafirim geldi 100 tane okuyabildim ama geç haberim oldu Allah kabul etsin inş kusura bakmayın
Senaycıgım slm , Allah kabul ederse 700 tane okudum , dualarında beni unutma Allah A emanet ol,,bu hafta yine la havleye devam ediyoruz.
bu hafta yine la havleye devam ediyoruz.
arkadaşlar dualamayı yaptım.rabbim kabul etsin.yasin,mülk,cuma,kıyamet,amme,amene rasulü,ayetel kürsü,fatiha,bakara süresi,ihlas,felak,nas okudum.hepimize dua ettim.
emineciğim isimler aklımda kalmadığı için 06kelebek arkadaşımın kızlarını koru hayırlısıyla doğurmak nasip et.babası hasta olan arkadaşımın babasına sağlık ver diye dua ettim.
arkadaşlar ben ev hanımı olduğum için dua okumaya zamanım oluyor.ev hanımıyım diye yan gelip yatmıyorum tabiki:)kaynanam sen temizlik hastasısın diyor.bence değilim ama ona göre öyle.kuran kursuna gidiyorum orda zaman buldukça okuyorum.hele ezbere biliyosam parmağıma takıyom sayacı beni durdurana aşk olsun:) mesela inşirak duasını ezbere bilmediğim için sadece 50tane okuyabilmiştim.biz az okuyoruz elif fazla okuyor diye düşünmeyin.çoğunuz çalışıyosunuz yada çoğunuz hamilesiniz.boşverin ben sizin yerinize de okuyorum.yeterki her dua edişinizde benide zikredin.unutmayın beni unutmayıııın:)
elifçim Allah razı olsun senden. Allah kabul etsin dularını tez zamanda sana da nur topu gibi evlatlar nasip etsin sağlıklı ve hayırlı :)arkadaşlar dualamayı yaptım.rabbim kabul etsin.yasin,mülk,cuma,kıyamet,amme,amene rasulü,ayetel kürsü,fatiha,bakara süresi,ihlas,felak,nas okudum.hepimize dua ettim.
emineciğim isimler aklımda kalmadığı için 06kelebek arkadaşımın kızlarını koru hayırlısıyla doğurmak nasip et.babası hasta olan arkadaşımın babasına sağlık ver diye dua ettim.
arkadaşlar ben ev hanımı olduğum için dua okumaya zamanım oluyor.ev hanımıyım diye yan gelip yatmıyorum tabiki:)kaynanam sen temizlik hastasısın diyor.bence değilim ama ona göre öyle.kuran kursuna gidiyorum orda zaman buldukça okuyorum.hele ezbere biliyosam parmağıma takıyom sayacı beni durdurana aşk olsun:) mesela inşirak duasını ezbere bilmediğim için sadece 50tane okuyabilmiştim.biz az okuyoruz elif fazla okuyor diye düşünmeyin.çoğunuz çalışıyosunuz yada çoğunuz hamilesiniz.boşverin ben sizin yerinize de okuyorum.yeterki her dua edişinizde benide zikredin.unutmayın beni unutmayıııın:)
Allah kolaylık versin canım ev sahiplerine de insaf versin. buna benzer şeyleri de geçen sene biz yaşadık. ev sahibimiz evi satılığa çıkaracağını söyledi biz ev aradık bulamadık sonra vazgeçti evin doğalgaz dönüşümünü yaptırdık eşyalarım mahvoldu o kadar sıkıntı o kadar pisliğini çektik. sonra da gidip doğal gazını açtırmadı bile kış günü rezil olduk. sonra da evi sattı. Alllahtan bize tam o zamnlar eşimden dolayı lojman çıktı oranın tadilatını yaptırdık 6 milyara yakın masrafımız oldu. şimdi lojmandayız bu seferde lojmanlara yıkım kararı çıktı şaka gibi. 1 senedir oturuyorum bakalım. Allah yardımcın olsun insan zihin olarak da beden olarak da çok yoruluyor. inşallah ev alırsınız da bu tür gereksiz insanlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız.kızlar nasılsınız.ben benlıkten cıktım.bılıyorsunuz ezgı sare 20 gunlukken ev tasıtım dun tasıntıgım eve gırelı 2 ay oldu ama ben tasınmak zorunda kaldım.ev sahıbı bız evde yokken eve gırmıs esım ve ben kzıdık esım tartıstı ev sahıbıde cıkın dedı.o cıkın demeseydıde bız cıkardık boyle bır durumda.yarın tasınıyoruz.ama ben yorgunum.lohusalıktı ev tasımaydı kızın uyku duzensızlıgıydı derrken bıtkınım.kız gecelerı uyumuyor.gaz sıkıntısı vardı gaz sıkıntısı azaldı ama gene uyku duzenı yok.uykusuzluk cok zor helede her gun devam edıyorsa nazen sınırler alt ust oluyor.. bılıyorum gırmıyoruz dıye kızıyorsunuz ama ınanın her gun gırıp bakıyorum fırsatım olursa yazıyorum olmazsa yarım yamalak okuyup cıkıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?