Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar hepinize hayırlı akşamlar dün babamı hastaneden çıkardık duamızdanda çok okudum ama inanaın sayı olarak hiç tutamadım sürekli la havle çekiyordum babam için, okuduğumuz kadarını rabbim kabul eylesin inşallah dualamayı yapan arkadaşım allah razı olsun dualarında babamıda unutmadığın için kızlar babamı şuan evde çok şükür pıhtı sorunu çözüldü görünüyo şuan için ama tabi sol taraf felçli şuan için doktorlar 1 yıla kadar fizik tedaviyle tekrar ayağa kalkabilir dediler ama şuan fizik tedaviye başlayamıyoruz kalp ameliyatı yeni olduğu için 1 ay sonra fizik tedavi başlıcak rabbim bundan kötüsünü göstermesin inşallah allah babama iyileşme gücü versin inşallah biz hepimiz onun yanındayız zaten ama o kendini kötü hissediyor sapasağlam insandı sonuçta elbette zor ama rabbim dermansız dert vermesin inşallah buda bizim sınavımız inşallah kolay geçitten geçerek aşarız dualarla hepinizi öpüyorum.

Kızlar e bebeği facede beğendiğinizde emzirme ürünlerinde %15 indirim veriyor. Ben şimdi lansinoh affinittyi 149.90 yerine 127 tl ye aldım. Alacaklarınız varsa uygulayın.

bu kış zamanı taşınmak zor olcak.hele elkadar bebekle.yakın olaydık yardım ederdim.sen nerde oturuyodun cnm.benim anlayamadığım evsahibi siz yokken evinize nasıl girdi.amacı ne?çıkmanızı istiyosa açıkca söylesin.nasıl bir insanmış.Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın.

Allah razı olsun cnm.hasta olmayı bekliyorum.hasta olunca histeroskopi için randevu alcam.busefer ertelenmez inşallah.hayırlısıyla olurum.korkuyorum.bir arkadaşımız olmuştuda açılmamıştı balon konulmuştu.o arkadaşımız daha girmiyomu.adı neydi unuttum
histeroskopi olunca rahim duvarı inceliği için tedavi görmem lazım.sendede rahim duvarı inceliği vardıya.ilacı korunmayı bırakmadanmı kullandın.bana doktor ilacı verim korunmayıda bırakırsın demişti.sen nasıl yapmıştın cnm.

baban tez zamanda ayağa kalkar inşallah.çok zor hem onun hemde sizin için Allahım yardımcınız olsun.

canancim tekrar gecmis olsun.zor zamanlari atlatti baban galiba cok sukur.gerisi yavas yavas gelir artik.cani sagolsun da...

dr bana ostorojen hormonu iceren bir hap vermisti.gunde uc tane bir seferde ictim on gun.ayni zamanda korunmayi da biraktim.sanirim.adetin 10. yacda 11. gunu baslamistim.hamile kaldim.ama gelisme olmadi.sadece kese gorundu dort-bes haftalik kese olustu 6haftalik olmama ragmen buyume olmadi kesede ve kanamayla kendi dustu. kurtaj falan olmadim.iki adet sonrasi da korunmayi biraktim ve hemen hamile kaldim.ama sunubda belirtiyim ki ben hep biri haric her hamileligimi ilk seferinde kaldim. o yuzden ostorojenin etkisi oldu mu bilmiyorum cnm.
insallah bu kez de bir aksilik cikmaz histeriskopinde.artik olsun da yoluna bak sen de di mi ama.iyi hanerlerini bekliyoruz senin de...

selam kızlar önceki gebeliğimde pıhtılaşmamdan dolayı hamile kalır kalmaz günde 10 tane folik asit bir 4 lük kan sulandrıcı iğne progestan ve asprin kullanıyodum bu ay sonucum 26 çıktı ama aynı gün kanamam başladı pazartesi tekrar kan vericem ben yine hamile kalır kalmaz aynı ilaçları içmeyemi başlamalıyım bebeğimin durması için sizler nasıl kullandınız ilaçları hemenmi yoksa gebelik kesinleşincemi
bu arada mthr c 677 t homozigotum

cnm ya.korkuyorum.bence o gebeliğin rahim duvarı ince olduğundan gelişememiş.benimde son gebeliğim senin gibi olmuştu.duvar ince kese tutunamıyo tabi.benimde düşerdi belkide ben genetik araştırma istediğim için vakit kaybetmeden kürtaj oluştum.gene öyle olurum diye korkuyorum.ilaç biayda nekadar fayda vercekki.artık rahim duvarımız eskisi gibi olmicakmı.hep böyle incemi kalcak.o ilac o ay için geçerliymiş çünkü.bişey sorcam.kürtajdan 2ay sonra hamile kaldım dedinya o zaman ostorojen ilacı kullandınmı?

Son düzenleme:

geçmiş olsun cnm.şimdiden folikasite ve aspirine başla cnm.iğneyede hamile kalınca başlarsın.0,4fayda vermemiş.iyi bir doktor bulup dozajını fazla verebilir.0,6 gibi.anlamadığım günde 10folikasit yazmışın.yanlış yazdın galiba.sen iyi bir doktor bul.o neyapman gerektiğni söyler.

b12 vitamini kullanan yada önceden kullanan arkadaşlar ilaç iştahınızı açtımı?folikasitte iştah açıyo galiba.b12de içince artık beni kimse durduramıyo:)oyüzden b12yi bıraktım

b12 vitamini kullanan yada önceden kullanan arkadaşlar ilaç iştahınızı açtımı?folikasitte iştah açıyo galiba.b12de içince artık beni kimse durduramıyo:)oyüzden b12yi bıraktım

canım ben de kullandım ama öyle bir yan etki görmedim. dikkat et canım. kilo da önemli hamile kalmak açısından

aslında detaylı yazmadım folik asidi yanlış yazmışım günde 5 tane kullandım
benim 9 aylık bebeğim var bu ayda böyle oldu peşinden bibebeğim daha olursa iyi olur diye düşündüm
fakat bu ay gebe kalabileceğimi düşünmemiştim çünkü zor hamile kalıyorum
ilaçlara erken başlayamam çünkü emziriyorum
doğumumdan öncee 5 düşüğüm var belki bi daha düşük yapmam diye düşünüyodum ama demekki yine düşük yapıyorum
çok zor uğraşmak Allah hepimizin yardımcısı olsun

duanız nedir bende katılmak isterim ismim nihal

dr um kromozom bozuklugundan dolayi dusuk olmustir dedi.materyalimiz olsaydi analiz yapardik ve bu sonucu gorurduk dedi.kendinden cok emin.olarak.valla bilemiyirum.cnm.ama sunu dusunuyirum ostorojen ve gebelik rahmin kslinlasmasini sagliyor.o gebelik kotu sonuclAnsa bile bir sobraki gebelik icin rahmi haxirliyo sanirim yani rahmin kalinlasmasini sagliyor.belki bunu dr lar bilincli olarak yapiyorlardir.
sordugun gebelik suanki gebeligim ve ostorojen kullanmadim.cnm.
b 12 yi sormussun.ben de kullandim.ve istah acmasi gibi birsey olmadi bende.bence kendi kendine kesme ilaclarini.istahinin arttigini dusunuyirsan bol bol sebze ye bence.ben marulu tavsiye ederim sana.baya sisiriyo insani.sen protein diyeti yapiyormusun elif.ben.bu diyetle dort kilo verdim bir de jiraz sapi cayi ictim.ama bu cayi gebelik calismalari zamaninda icme bence.

Bendede kanpıhtılaşması var heterezigot aspırınle folıkasıd kullanıyorum b12 şart mı kullanmak doktora başlıcam 39 haftalık kızımı kaybetim gecen sene bu pıhtılaşması gebeliğe engel mi

canım çok geçmiş olsun...Allah yardımcın olsun...umutmuyor ama alışıyor insan her acıya inşallah Rabbim tez vakit sağlıkla bebeğini kucağına alacağın bir gebelik nasip eder ve yaraların sarılır.. heterezigo demişsin hangi değerin? mthrf genindeyse sorun folik asit b6 ve b12 takviyesi çok önemliymiş araştırmalarım sonucu bunu söyleyebilirim..doktor gebelikte iğne kullandıracak mı bişey söledi mi canım hangi genlerinde mutasyonun var?

Âmin zor ama devam etmek zorundayız kağıdımda 3gendede vardı mthr hatırladığım. Faktör v bitane daha vardı ama hatırlamıyorum heterezigot tu hepsi peki kadın dogum uzmanı yeterlimi bu durum için

cok gecmis olsun.allah sabir versin.burda herkes bebwgibi degisik.haftalarda kaybetti ama seninki de cok.buyukmus.bebekte herhangi bir sikinti varmiydi sadece pihtilasmadan mi kaybettin.
sende faktir v varmis.mutsyonlarin icinde en onemlisi bu.icimizde tek mthfr heterozigot olup igne kullanip bebegini kucagina alan var.yani kesinlikle kan sulandirici igne kullanmalisin ve bunu uygulayacak dr a dwvam etmelisin.hepimizin.dr u kadin dogumcu.neticede gebelik takibi yapacak olan onlar.sr unun.unvani da cok onemli degil.dr larin.hepsi igne kullanilmasi konusunda hemfikir degil.prof olmasi bu konuda cok iyi oldugunu da gistermiyor.
peki senin dr un neye gore aspirin.kullandirdi.kan.pihtilasman.biliyordu ve onun icin.mi aspirin kullandirdi?boyle ise eksik bir tedavi uygulamis.burda cogu arkadasim igne ve aspirini ayni anda kullaniyorlar.hatta bir donem aspirin birakilip igneyle sonuna kadar devam ediliyor.hatta ignenin dozu da onemli.0,2 0,4 0,6 0,8 lik igneler var.cogunluk 0,4 kullaniyor ama bu da aylik yapilan aptt degerine gore ayarlaniyor.cunku igneye ragmen de bebek kayiplari olabiliyor doz eksik geldigi icin.
b 12 ve folik asit de cok onemli pihtilasmada.b12 yi bir sure ben de kullandim ama dwgerlerim ust siniri gecince biraktim.gebelik.boyunca kullanildigini sanmiyorum.

doktorun kromozon bozukluğundandır diyoya emin dedin hiç sanmıyorum.çünkü benim gebeliğimden sadece 6hücre çıktı.kızmış ve kromozon bozukluğuda çıkmadı.gelişmedi kese öyle kaldı oyüzden rahim duvarıyla alakalı olabilir diye düşündüm.o gebelikten 2ay sonra hamile kalmışsın.kürtaj olsaydında öyle yaparmıydın.yoksa biraz daha beklermiydin.b12vitamini sanada şeneyada iştah yapmamış.ben niye böyle oldum.bekarken böyle değildim.diyet yapamıyorum.kaynanamın yanındayımya.ben yalnız olsam çok dikkat ederimde şimdi Adan Zye herşeyi hazırlıyorum.pis boğaz olduğum için kendimi tutamayıp yiyorum.kahvaltıda zeytin peynir yeriz biz.kaynanama geldim.ya kızartma olcak ya hamur işi.bende dayanamıyorum yiyorum.bende de var hata da elimde değil.iştah kapatmaya ilaç olsaydı keşke.eşime kiraz sapı çayı varmış.al dedim.gitmiş atkardan biberiye çayı almış oda un gibi suya karışıyo içemedim.yarım dünyadan tam dünya olma yoluna doğru gidiyorum.

Allah sabır versin cnm.bi daha Allah yaşatmasın.pıhtılaşma gebeliğe engel değil cnm.bebeğin gelişmesine engel.onada kansulandırıcıyla engellemeye çalışıyolar ama zor oda.merak etme cnm.Allahın izniyle olur.folikasitle coraspirin kullanmakla iyi ediyosun.b12de eksikse kullan.onuda kan tahlili yaparak öğrenebilirsin.normalse kullanmana gerek yok diye düşünüyorum.benden daha deneyimli arkadaşlar bu konuda ne düşünüyolar bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…