Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

akıl akıldan üstündür demişler.mthrf nin folik asit b6 ve b12 takviyesi gerektiğni bilmiyodum.b12 vitaminim eksik kullanmayı bırakmıştım tekrar başlim.iştahımı açtı ama napalım.

cnm duamız Lahavle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim.

kurtaj olmus olsaydim ve dr korunmayi birak deseydi birakirdim.dr uma guveniyirum cunku.
ben gebelik oncesi ve gebeligin ilk xamanlarinda diyetime cok dikkat ettim.bunu anneme ve kayinvalideme de anlattim.onlara gittigimde yemek yemedim.yemek saati eve gitmem gerek dedim.cunku ben yemeklerimi zeytinyagiyla yapiyorum.kv tereyag kullaniyo.bunda hangi yagi kullandin.diye sordum hep.haa o zaman ben yiyemem dedim.normal ekmek yemedim.hep cavdar ekmegi yedim.annem benim.icin artik cavdar ekmegi.almaya basladi kendine de.yani demem o ki senin.cok guclu sebeplerin olunca ve cok dikkat ettigini ve onlarin.yaptigini yemedigini girunce onlar da dikkat etmeye basliyorlar artik.
benim bahsetyigim cay liptonun kiraz sapi cayi.marketlerde var.odem atmak.icin iyi geliyo sanirim.

canım çok geçmiş olsun pıhtılaşma hamileliğe engel değil ancak gebeliğin ilk dönemlerinde düşüğe neden olabiliyor. çoğu dr. B vitamini ve follik asit desteği veriyor. Bunun yanında coraspin ve hamilelikte de iğne ilva tedaviler.
canım bence diyet yapamıyorum diyosan uzman desteği alman şart. çünkü kilo hem hamile kalmaya engel hem de bizim gibi hastaların hamilikten önce hamilelikte kilosuna dikkat etmesi lazım. Bir de eminenin dediği gibi kendi iyiliğin için etrafındakilere diyet yapacaksan bunu kabul ettirmen şart. Benim diyeti neredeyse anlatmadığım insan kalmadı. çünkü bazı şeyleri yemiyorum haliyle insanlar merak ediyor. Bende utanmadan sıkılmadan anlattım. Insanlar o zaman kendileri sana yardımcı olmaya çalışıyorlar.

kaçtane okuyoruz adetliyken okunurmu ve kaç gün okucaz

canım la havle okuyoruz. Adetliyken de okunur bu dua. Perşembeye kadar okuyabildiğimiz kadar okuyoruz. Perşembe akşam 5 e kadar ne kadar okuuğunu yazıyorsun o gün kim dualıyacaksa o duasını yapıyor. Listeye senin ismini de ekledim şimdiden.

kızlar slm, dün beşinci defa bebeğimi kaybettim, düşük yaptım (((

çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Allah sabır versin. Bu durumda ne söylesek boş çok iyi anlıyoruz hepimiz de aynı yollardan geçtik malum. Canım bir de hamile kalmadan önce gebelik düşündüğünde iğne kullanmayı dene bence bir de kaçlık iğne kullanmıştın. Belki daha yüksek bir doz kullanman gerekir.

.

Cok saol son 3 te sırasıyla 0,2- 0,4- 0,6 cleaxan kullandım,,
Ben her gün kahroluyorum,, ağlamaktan yüzüm gözüm şişiyor , Sizce biter mi bu bekleyiş

.

Cok saol son 3 te sırasıyla 0,2- 0,4- 0,6 cleaxan kullandım,,
ben her gün kahroluyorum,, ağlamaktan yüzüm gözüm şişiyor , sizce biter mi bu bekleyiş

ben de aynı şeyleri yaşadım takip ettiysen şu an beklemedeyim. Ama tekrar hemile kaldığımda ne olur hiç bilmiyorum. Allahtan ümit kesilmez verecek olan o. Ancak o dilerse olur. Biz ne yaparsak yapalım kısmette yoksa olmaz. Ama böyle diye tabiki vazgeçmek de yok. Biz herşeyi yapacağız. Dr.lara gideceğiz ne denirse yapacağız. Ondan sonrasını allaha bırakacağız. Onun için bu sefer de olmadıysa tekrar deneyeceğiz. Bu sefer daha önce yapmadıklarımızı deneyeceğiz. Bence başka bir dr a daha görün. Hamile kalmadan önce 0,4 lük iğne başlayabilirsin bu sefer. Hamile kalınca da madem o.6 olmadı demekki daha yüksek doz kullanman gerekebilir. Bir de 0.8 deneyeceksin ama şimdi çok erken yeni kaybettin. Kaç haftalıktı sanırım kürtaja gerek kalmadı. O yüzden daha erken deneyebilirsin. 1-2 ay sonra bu sefer önceden aspirin vitamin, folikasit ve hatta iğne kullanarak hamile kalmayı dene canım. Ve bol bol dua et. Allaha sığın. şüphesiz o sığınacak ve bizi rahatlatacak tek makam.

Cok haklısın, Allahım hepimize evlat sevgisi yaşatsın ,evlat kokusunu içimize çekmeyi nasip etsin inş. Cok güzel şeyler yazmışsın cok saol , evet kürtaja gerek yok dedi hoca az bişey kalmış kanamayla atarsın dedi , bir ay sonra gidip rahim filmi çektirecem hayırlısıyla

amin canım. allah yardımcın olsun. kendini mümkün olduğunca çabuk toparlamaya çalış. sen iyi olacaksın ki sağlıklı gebelik yaşayabilesin. artık gideni geri getiremezsin. o yüzden kendine meşguliyet ara kafanı dağıtabileceğin ve iyi bir dr bumaya çalış. biran evvel folikasit, b vitamini ve coraspine başla.

bende de homozıgot mutasyon cıktı arkadaşlar ama ecopirin diye bi ilaçla tekrar çıktık yola, şuan klomen kullandım bitti, bakalım inşallah yine yeni yıla hamile girerim (diğer 2 hamileliğim de aralık ayında), iyi düşünelim iyi olsun..

canım nasılsın taşıdın mı evi. kolay gelsin canım bu kış zamanı minicik bebiişle zor. taşınmak ev yerleştirmek. allah kolaylık versin.

sagolsun cnm arkadaslar yardım ettı epey yerlestım ama tasındıdgım gun kız sefıllık cektı yanı.bendekı sans.geldık gene bu evde bacayla ugrastık tuttu.somıneye baglamıslar bacayı somınenın agızlarıno kapatık ole cektı.

Kızlar slm, dün beşinci defa bebeğimi kaybettim, düşük yaptım (((

cok gecmis olsun.umarim bu son olur.allahim bir sonraki gebeliginde yuzunu guldursun insallah.
senaya katiliyorum.bazen dr degistirmek iyi gelebilir.belki o dr un aklina farkli birsey gelir.pihtilasmadan farkli birseyde de problemin olabilir.mesela tiroid.allahim evladinin o guzel kokusunu burdaki herkese icine cekmeyi nasip etsin.

aslicim sana bazi sorularim olacak.
benim aptt 26 cikti ve panik durumdayim.dr um ileri haftalarda olabilir dedi.igneyi ikiye cikarmami da istemedi.normal dedi.
suan 31 deyim.senin bu zamanlarda kac cikmisti.bir ay onceki 33.5 ti.benim.iki mthfr heterozigot.senin tek mthfr heterozigottu degil mi.
sen bir ara ikiye cikardin igneyi sonra tek kullandin degil mi?son zamanlsrinda ve benim haftalarinda kacti aptt degerin?canim bana bi ozetlesen son zamanlarini.kiviyi ihmal etmistim.hemen.kivi ve limona basladim.ama cok bozuk moralim sorma.

canım sende benim gii bahtsız bedevisin.allah yardımcınız olsun.ben o hışımla ev alalım dedim eşime ama hesaplar tutmadı malesef gene kirada sürünecez

sağol canım antalya kumlucadayım.canım bizim tuvalet aşağı akıtıyormus onu tamir edecekmiş...

primaya uye oldum ve numune istemistim.iki tane bez gondermisler.aklininzda olsun.
prima iyi yollamıs molfix 1 tane yolladı

canım moralini bozma ve hiç panikleme sen bana aptt ile takip yapılıyor dediğinde ben küçük çaplı bi araştırma yapmıştım bazı doktorlar aptt ile takip olmayacağını Xa diye bir tahlille bunun takibinin yapıldığını söyledi.kişilerden örnekler verirsemde umudum31 pıhtılaşma topiğinden aptt si hep 23 müş ve o şekildede gebeliğini tamamladı şuan bebeğine kavuştu..benim pıhtılaşma sorunu olmayan bir yakınımında doğuma girmeden önce bakılan değerlerine bakmıştık doktor plt çok düşük olduğu için ankaraya sevk etmek istemişti yani bizlerin aksine kanamaya meyilliydi normal böyle problemi olmayan bi gebeden bahsediyoruz ve alt sınır 24 dü aptt onun 23 çıkmış ??? doktoruna güven bence zaten ben sen ve aslı dışında aptt si bukadar yukarılarda iğne kullananlardan bilmiyorum canım herşey yolundadır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…