Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Anladım canım, çok teşekkür ederim. Ben de çok zorlanıyorum inan. Hep canım yememem gereken şeyleri istiyor, kendimi çok zor tutuyorum Onları yiyemeyince ben de yiyebildiklerimin miktarını arttırdım kendimce. Ama onlar da karbonhidrat ağırlıklı maalesef, gereksiz kilo almama sebep oldu Bazen de içime bir korku düşüveriyor ama dediğin gibi bebek besleniyordur herhalde depolardan. Rabbim sabrını da verir inşallah..

canım 5 tane genindemi problem var yoksa faktör 5 geninde mi problem var? Allah tez vakit sağlıkla nasip etsin inşallah...oğlunda haberin yok muydu benim yoktu..kan sulandırıcı ne kullandın

canım 5 enimde problem var bunun içinde faktör v de var heteroziot mthfr heterozigot pa1 homozigot diğer ikisini hatırlayamadım şimdi oğlumda haberim yoktu canım asprin dahi kullanmadım son iki düşüğümün ilkinde 0.4 lük claksen kullandım sonuncuda ise sabah akşam 0.6 lık gene olmadı nasip

arkadaşlar sevindim düşükten 2 ay sonra tekrar hamile kaldım diye... bebegim 6 haftada kalp atışları duyuldu. gayet sağlıklı bir gebelik dedi doktorum tüm endişelenmelerimin yersiz olduğunu düşük ihtimalimin %4 oranında kaldığını belirtti. derken 8+2 haftalıkken bebeğimin kalp atışları durmuş ben bunu 10. haftada gece rahatsızlanmamla doktora muayne olmamla öğrendim. dünyam yine başıma yıkılmıştı. 3 yıldır hamile kalamıyordum 8 ayda 2. bebeğimi normal yollarla hamile kaldım sevinmelimiydim ? ve 2 bebeğimide bir düşük biri kalp durması nedeni ile kürtaj olup kaybettim üzülmeli miydim ? bebeğim patolojiye gönderildi. 10 gün ve üzeri ölü karnımda taşıdığım için bebekteki hücreleri ölmüştür denildi olumlu sonuç alamayız genetiğe gönderilmedi. o hafta eşim ve benden kromozom analizi ve kan pırtılaşması için testler istendi . verdik ve sonuçları bekliyoruz. hakkımızda hayırlısı ama tekrar aynı şeyleri yaşamaktan artık korkuyorum ama yürümeyede devam ... Allah yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin ... amiiinnnn

Hamile dglm ama korunmuyorum da faktör v kötü bişeymi iğneye ne gerek var hamileyken gerekli diye biliyorum
B 12 de sorun varmı bilmiyorum bu ara da ben hemotoloji uzmanına mı gitsem kafam karışık kadın doğumcular hamile kalırsan iğne kulanırız Dio bu kadarmı kolay sinirlerim bozuluyor öyle kolay mı

faktor v pihtilasma mutasyonlari icerisinde en onemlisi demek istedim.bazi dr lar pihtilasmada igne kullanimini gerekli gormuyor.gidecegin dr igne kullanimini gerekli goren bir dr olmali.
hamileyken kullanacaksin zaten igneyi ben de oyle dedim.

Cnm Allah tan sana sabır ve sağlık diliyorum

Canım cok tşkr ederim

sağolsun eşim hiçbişi demez.anlattım dün zeytinyağ meselesini tamam dedi.kaynanam istiyo tabi.ölmeden sizinde çocuğnuzu görsem diyo.iyi bir kadında cahillik var.anlayamayabilir.ben şimdilik gizli gizli yemekleri zeytinyağla yapim.çünkü anlatsamda anlamaz diye düşünüyorum.
b12 ilacı değil iğneyi kastedmiştim cnm.ilaç yerine iğne kullanmak daha iyi diye.ben b12yi ömür boyu bırakmamam lazım.et yiyemiyorum.et yiyenlerde bile eksiklik olabiliyo.benimde mthfr 1298 heterozigot.ozaman bende çok dikkat etmem lazım.

Son düzenleme:

Çok saol kardeşim, Dr umu şuam yeni değiştim rahim filmi istedi , inşallah çare bulabilir, Allah tan diliyorum inş, iyi ki varsınız

Inşallah bu kez olur, annem babam torunlarını görürler inşallah , Rabbimden isteği bu

eline sağlık cnm.bişi merak ettim.benim etle aram yoktur ama et ve balık yenilmeli deniliyor.eşimde yemem için ısrar ediyo.çocuk için yararlı olur diye ama bu diyette yasak.sebebini biliyomusun.meyve yasak değil demi.ahiret sorusu gibi oldu ama bilginden yararlanmak istedim.hamile kalınca yerim diye fındık ceviz ayırmıstım kendime.onları yok etsem iyi olcak.ama sen günde üçer tane ceviz fındık yiyomuşun.hergün yemek sakıncalı değilmi?

Son düzenleme:

benimde aklıma takılan soruyu sormuşsun cnm.

cnm hamilelikte homosistein kaçtan yukarı çıkmaması gerekiyo.çıkarsa ne gibi tehlikesi var.aptt düşüklüğü çocuk ölümüne neden oluyo diye hatırlıyorumda homosisteini hatırlayamadım.yoksa ikiside birbiriyle alakalımı?

çok şanslısın cnm.biçok genlerinde sorun var ve hiçbişi kullanmadan sağlıklı bişekilde olmuş.işte Allah nasip edince oluyo.enyakın zamanda kardeşte gelir inşallah.

slm herkeslere...çok uzun zman oldu buraya yazmayalı...bebişler doğmuş, doğmak üzere olanlar var :)) Allahım hepimizin gönlüne göre versin, dualarımız kabul olsun.Ben istanbuldan serpil.

kızlar hepinize selamlar giremedim kaç zamandır babamı pazar günü tekrar hastaneye kaldırdık kan pıhtılaşması için uygulanan tedavi sonucunda beyin kanaması geçirdi pazar gününden bu yana yoğun bakımda ve makinaya bağlı yaşatıyolar tıbben yapılabilecek hiç bişey kalmadığını söyledi doktorlar beyin kendini sıfırlamış durumdaymış sadece kalbi atıyomuş, bugün sabahta kalbi durmuş ama şokla yeniden çalıştırmışlar ama doktor kendinizi hazırlayın dedi bize biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz dediler açık açıkta konuştular bizimle şuan babamın sadece kalbi çalışıyomuş diğer bütün organlar makina bağlıymış ve kalp atarken makinadan ayırmak yasal olmadığı için ayrıca caiz olmadığı için makinadan ayıramıyolarmış, kızlar babam maneviyatı bizim gördüğümüz kadaıryla yüksek bir insandır tabi bunu en iyi rabbim bilir allahtan geldik ona gideceğiz elbette isyan etmiyoruz ama çok acılı bir durumdayız sizlerinde moralini bozmak istemem elbette ama hamileliğimizin ilk zamanlarından beri burdan birbirimize dualar ettik ve buraya girmek beni maanen rahatlattı her zaman için kızlar sizden ricam okuyabilecek arkadaşlarım babama yasin veya istediğiniz herhangi bir duayı kısa bir duada olsa okuyup adına gönderirmisiniz onun bizden tek istediği beni arkamdan hep duayla uğurlayın derdi babamın adı ali okuyan okumayan herkesten şimdiden allah razı olsun diyorum bir süre yazamayabilirm sizlerde allaha emanet olun inşallah her birimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağıma alırız çok zor zamanlar geçirsekte rabbim büyük dayanma gücü verir inşallah, hamile olmayan arkadaşlarımda hayırlısı olan en tez zamanda hamilelik haberini alır inşallah hepinizi öpüyorum kızlar.

Canım çok üzüldüm. Allahtan umut kesilmez ne diyeyim. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Ali amcamıza şifalar versin yavrusuna torununa bağışlasın inşallah. Dualarımız sizinle, bende dua ediyorum Ali amcaya.

Canım daha bu sabah seni düşünerek kalkmıştım, uzun zamandır girmiyor babası nasıl acaba kendi nasıl diye. Gerçekten çok üzüldüm. Herşey Allahtan biliyoruz ama gerçekten zor Rabbim acılarını hafifletsin babanın inşallah yardımcınız olsun. Bugün tekrar okuyacağım inşallah Ali amcaya. Sende dikkat et kendine biliyorum şu aşamada çok zor ama hamileliğinin son haftalarındasın çok önemli günlerdesin metanetli olmaya çalış. Rabbimden umut kesilmez. Allahım bu zor günlerinizde yardımcınız olsun inşallah.

meyve serbest istedigin kadar yiyebilirsin.sebze de oyle.gunde bir kofte buyuklugunde et urunu yiyebilirdin.kirmizi et tavuk balik ne olursa ama bir kofte jadar tani.sebebi de hayvansal gida olmasi.yani vucuda alinan hayvansal gdayi ve yagi kisiyorsun.kandaki yag oraniyla ilgili birsey sanirim.ceviz findik hamile degiljen ben yemefim.hamilelikte dr um.gunde ucer tane ye dedi.
diyet homosisteini dusuruyo.dr um hamilelik oncesi homosisteini dusuruyo.7 nin altinda olmasi gerekiyor hamile kalmak icin.
slm herkeslere...çok uzun zman oldu buraya yazmayalı...bebişler doğmuş, doğmak üzere olanlar var :)) Allahım hepimizin gönlüne göre versin, dualarımız kabul olsun.Ben istanbuldan serpil.

merhaba serpil.iyisindir umarim.nickini degistirmissin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…