- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.481
kızlar hepinize selamlar giremedim kaç zamandır babamı pazar günü tekrar hastaneye kaldırdık kan pıhtılaşması için uygulanan tedavi sonucunda beyin kanaması geçirdi pazar gününden bu yana yoğun bakımda ve makinaya bağlı yaşatıyolar tıbben yapılabilecek hiç bişey kalmadığını söyledi doktorlar beyin kendini sıfırlamış durumdaymış sadece kalbi atıyomuş, bugün sabahta kalbi durmuş ama şokla yeniden çalıştırmışlar ama doktor kendinizi hazırlayın dedi bize biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz dediler açık açıkta konuştular bizimle şuan babamın sadece kalbi çalışıyomuş diğer bütün organlar makina bağlıymış ve kalp atarken makinadan ayırmak yasal olmadığı için ayrıca caiz olmadığı için makinadan ayıramıyolarmış, kızlar babam maneviyatı bizim gördüğümüz kadaıryla yüksek bir insandır tabi bunu en iyi rabbim bilir allahtan geldik ona gideceğiz elbette isyan etmiyoruz ama çok acılı bir durumdayız sizlerinde moralini bozmak istemem elbette ama hamileliğimizin ilk zamanlarından beri burdan birbirimize dualar ettik ve buraya girmek beni maanen rahatlattı her zaman için kızlar sizden ricam okuyabilecek arkadaşlarım babama yasin veya istediğiniz herhangi bir duayı kısa bir duada olsa okuyup adına gönderirmisiniz onun bizden tek istediği beni arkamdan hep duayla uğurlayın derdi babamın adı ali okuyan okumayan herkesten şimdiden allah razı olsun diyorum bir süre yazamayabilirm sizlerde allaha emanet olun inşallah her birimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağıma alırız çok zor zamanlar geçirsekte rabbim büyük dayanma gücü verir inşallah, hamile olmayan arkadaşlarımda hayırlısı olan en tez zamanda hamilelik haberini alır inşallah hepinizi öpüyorum kızlar.
çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsunkızlar hepinize selamlar giremedim kaç zamandır babamı pazar günü tekrar hastaneye kaldırdık kan pıhtılaşması için uygulanan tedavi sonucunda beyin kanaması geçirdi pazar gününden bu yana yoğun bakımda ve makinaya bağlı yaşatıyolar tıbben yapılabilecek hiç bişey kalmadığını söyledi doktorlar beyin kendini sıfırlamış durumdaymış sadece kalbi atıyomuş, bugün sabahta kalbi durmuş ama şokla yeniden çalıştırmışlar ama doktor kendinizi hazırlayın dedi bize biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz dediler açık açıkta konuştular bizimle şuan babamın sadece kalbi çalışıyomuş diğer bütün organlar makina bağlıymış ve kalp atarken makinadan ayırmak yasal olmadığı için ayrıca caiz olmadığı için makinadan ayıramıyolarmış, kızlar babam maneviyatı bizim gördüğümüz kadaıryla yüksek bir insandır tabi bunu en iyi rabbim bilir allahtan geldik ona gideceğiz elbette isyan etmiyoruz ama çok acılı bir durumdayız sizlerinde moralini bozmak istemem elbette ama hamileliğimizin ilk zamanlarından beri burdan birbirimize dualar ettik ve buraya girmek beni maanen rahatlattı her zaman için kızlar sizden ricam okuyabilecek arkadaşlarım babama yasin veya istediğiniz herhangi bir duayı kısa bir duada olsa okuyup adına gönderirmisiniz onun bizden tek istediği beni arkamdan hep duayla uğurlayın derdi babamın adı ali okuyan okumayan herkesten şimdiden allah razı olsun diyorum bir süre yazamayabilirm sizlerde allaha emanet olun inşallah her birimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağıma alırız çok zor zamanlar geçirsekte rabbim büyük dayanma gücü verir inşallah, hamile olmayan arkadaşlarımda hayırlısı olan en tez zamanda hamilelik haberini alır inşallah hepinizi öpüyorum kızlar.
çok geçmiş lolsun ne diyeceğimi bilemedimkızlar hepinize selamlar giremedim kaç zamandır babamı pazar günü tekrar hastaneye kaldırdık kan pıhtılaşması için uygulanan tedavi sonucunda beyin kanaması geçirdi pazar gününden bu yana yoğun bakımda ve makinaya bağlı yaşatıyolar tıbben yapılabilecek hiç bişey kalmadığını söyledi doktorlar beyin kendini sıfırlamış durumdaymış sadece kalbi atıyomuş, bugün sabahta kalbi durmuş ama şokla yeniden çalıştırmışlar ama doktor kendinizi hazırlayın dedi bize biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz dediler açık açıkta konuştular bizimle şuan babamın sadece kalbi çalışıyomuş diğer bütün organlar makina bağlıymış ve kalp atarken makinadan ayırmak yasal olmadığı için ayrıca caiz olmadığı için makinadan ayıramıyolarmış, kızlar babam maneviyatı bizim gördüğümüz kadaıryla yüksek bir insandır tabi bunu en iyi rabbim bilir allahtan geldik ona gideceğiz elbette isyan etmiyoruz ama çok acılı bir durumdayız sizlerinde moralini bozmak istemem elbette ama hamileliğimizin ilk zamanlarından beri burdan birbirimize dualar ettik ve buraya girmek beni maanen rahatlattı her zaman için kızlar sizden ricam okuyabilecek arkadaşlarım babama yasin veya istediğiniz herhangi bir duayı kısa bir duada olsa okuyup adına gönderirmisiniz onun bizden tek istediği beni arkamdan hep duayla uğurlayın derdi babamın adı ali okuyan okumayan herkesten şimdiden allah razı olsun diyorum bir süre yazamayabilirm sizlerde allaha emanet olun inşallah her birimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağıma alırız çok zor zamanlar geçirsekte rabbim büyük dayanma gücü verir inşallah, hamile olmayan arkadaşlarımda hayırlısı olan en tez zamanda hamilelik haberini alır inşallah hepinizi öpüyorum kızlar.
kızlar hepinize selamlar giremedim kaç zamandır babamı pazar günü tekrar hastaneye kaldırdık kan pıhtılaşması için uygulanan tedavi sonucunda beyin kanaması geçirdi pazar gününden bu yana yoğun bakımda ve makinaya bağlı yaşatıyolar tıbben yapılabilecek hiç bişey kalmadığını söyledi doktorlar beyin kendini sıfırlamış durumdaymış sadece kalbi atıyomuş, bugün sabahta kalbi durmuş ama şokla yeniden çalıştırmışlar ama doktor kendinizi hazırlayın dedi bize biz elimizden gelen herşeyi yapıyoruz dediler açık açıkta konuştular bizimle şuan babamın sadece kalbi çalışıyomuş diğer bütün organlar makina bağlıymış ve kalp atarken makinadan ayırmak yasal olmadığı için ayrıca caiz olmadığı için makinadan ayıramıyolarmış, kızlar babam maneviyatı bizim gördüğümüz kadaıryla yüksek bir insandır tabi bunu en iyi rabbim bilir allahtan geldik ona gideceğiz elbette isyan etmiyoruz ama çok acılı bir durumdayız sizlerinde moralini bozmak istemem elbette ama hamileliğimizin ilk zamanlarından beri burdan birbirimize dualar ettik ve buraya girmek beni maanen rahatlattı her zaman için kızlar sizden ricam okuyabilecek arkadaşlarım babama yasin veya istediğiniz herhangi bir duayı kısa bir duada olsa okuyup adına gönderirmisiniz onun bizden tek istediği beni arkamdan hep duayla uğurlayın derdi babamın adı ali okuyan okumayan herkesten şimdiden allah razı olsun diyorum bir süre yazamayabilirm sizlerde allaha emanet olun inşallah her birimiz sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağıma alırız çok zor zamanlar geçirsekte rabbim büyük dayanma gücü verir inşallah, hamile olmayan arkadaşlarımda hayırlısı olan en tez zamanda hamilelik haberini alır inşallah hepinizi öpüyorum kızlar.
meyve serbest istedigin kadar yiyebilirsin.sebze de oyle.gunde bir kofte buyuklugunde et urunu yiyebilirdin.kirmizi et tavuk balik ne olursa ama bir kofte jadar tani.sebebi de hayvansal gida olmasi.yani vucuda alinan hayvansal gdayi ve yagi kisiyorsun.kandaki yag oraniyla ilgili birsey sanirim.ceviz findik hamile degiljen ben yemefim.hamilelikte dr um.gunde ucer tane ye dedi.
diyet homosisteini dusuruyo.dr um hamilelik oncesi homosisteini dusuruyo.7 nin altinda olmasi gerekiyor hamile kalmak icin.
merhaba serpil.iyisindir umarim.nickini degistirmissin.
cnm ya sen hamile kalmak için homosistein 7nin altında olması gerekiyo deyince hemen gittim kendi tahlilime baktım.2ay önceki sonuç.inşallah değişmemiştir.çünkü 6.59.iyimi cnm sence?
iyi iyi sonucun.sen dedigim gibi yediklerine dikkat.
tamam cnm dikkat etcem.süt yoğurtla aram yok ama peyniri çok seviyodum.onuda kibrit kutusu kadar yiyebilirim hergün herhalde.diğer zeytin reçel kızartma hamur işi yasak değil demi.yuhhh okadarda değil diyosundur:))) etcil bir insan değilim otoburum.ordanda yırttım.hadi hayırlısı.porsiyonlarıma dikkat etmem lazım.vee en önemlisi midemi küçültmem lazım.bu iştahla zor olcak ama enazından hamile kalana kadar yapmayı başarabilirsem Allahın izniyle.kızkardeşimin cumartesi günü sezeryanla doğumu var.karnında fırfır dört dönüyodu.doğduktan sonra nezaman görebilirim Allah bilir.çok sevinçliyim.bir yeğen daha geliyo:)yerim ben onun ağzını burnunu.
tamam cnm dikkat etcem.süt yoğurtla aram yok ama peyniri çok seviyodum.onuda kibrit kutusu kadar yiyebilirim hergün herhalde.diğer zeytin reçel kızartma hamur işi yasak değil demi.yuhhh okadarda değil diyosundur:))) etcil bir insan değilim otoburum.ordanda yırttım.hadi hayırlısı.porsiyonlarıma dikkat etmem lazım.vee en önemlisi midemi küçültmem lazım.bu iştahla zor olcak ama enazından hamile kalana kadar yapmayı başarabilirsem Allahın izniyle.kızkardeşimin cumartesi günü sezeryanla doğumu var.karnında fırfır dört dönüyodu.doğduktan sonra nezaman görebilirim Allah bilir.çok sevinçliyim.bir yeğen daha geliyo:)yerim ben onun ağzını burnunu.
emine baklagilleri yemek yasak mı serbest mi ? elifi alıntılamışım ama olsun
emineciğim ben o serpil değilim.unutman normal beni daha hamimemiliğimizi yeni öğrendiğimiz zamanlarda yazmıştım ben. aramızda bir hafta var.ben 30 haftalık oldum.neti pek kullanmıyorum.ama bir iki haftalık ipş var dairede benide görevlendirmişler mecburen oturdum:)mthfr1298 heterezigottu benim.günde birer tane clexan 0,4 ve coraspin kullanıyorum.yanı sıra kan hapı (gyno ferro sanol) ve elevit birer tane alıyorum...Bir haftadır idrarda lökosit çıktı.monorol muydu neydi öyle bir ilaç verdiler.toz gece yatmadan suya katılıp içiliyormuş.onu içtim korka korka bilmiyorum artık ne olacak.inşallah geçerr(pazartesi tekrardan yaptıracam testi bakalım inşallah düzelir. o kadar da su içiyorum.hiç içmesem 2 litre kesin içiyorum genelde 2,5lt içiyorum.su içmeye dikkat ediyorum.niye oldu bilmiyorum.iç çamaşırımıda hergün değiştiriyorum (bakalım inşallahh geçerrrr.
recel serbest.zeytin kisitli.kizartma da cok yememen lazim.elif vucuduna yag alimini kesiyorsun.beyaz un da kisitli.cavdar ekmegi yiyoruzya.dolayisiyla hamur isi de yeme sen bir sure.ozetle yedigin.herseyi sorgulayarak ve sayarak yiyeceksin.zeytin besi gecmiycek.mesela.kendi dr un.kendin.olacaksin.
baklagiller kisitli.bes yemek yasigindan fazla yenmiycek.bulgur yasak.
protein nelerde var diye bakarsaniz netten ve mumkun oldugunca uyarsaniz olur bu is.neticede size dr lariniz bu diyeti vermedi ve kati bir sekilde uymaniz gerekmiyor.sebze ve meyve protein icerse de serbest.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?