Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

cok uzuldum cnm yaa.cok kotu oldum.zor okudum yazdiklarini.allahtan umit kesilmez.
babana duasini okuyacam canim birazdan
allahim.yardimcisi olsun.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun

çok geçmiş lolsun ne diyeceğimi bilemedim Allah yardımcınız olsun imtihanınız zor dualrımızdasınız

cnm çook geçmiş olsun.babanı Allah size bağışlasın.hasta olduğum için yasin okuyamam ama dualarım sizinle.en yakın zamanda Allahım şifa versin inşallah.

cnm ya sen hamile kalmak için homosistein 7nin altında olması gerekiyo deyince hemen gittim kendi tahlilime baktım.2ay önceki sonuç.inşallah değişmemiştir.çünkü 6.59.iyimi cnm sence?

iyi iyi sonucun.sen dedigim gibi yediklerine dikkat.

tamam cnm dikkat etcem.süt yoğurtla aram yok ama peyniri çok seviyodum.onuda kibrit kutusu kadar yiyebilirim hergün herhalde.diğer zeytin reçel kızartma hamur işi yasak değil demi.yuhhh okadarda değil diyosundur:))) etcil bir insan değilim otoburum.ordanda yırttım.hadi hayırlısı.porsiyonlarıma dikkat etmem lazım.vee en önemlisi midemi küçültmem lazım.bu iştahla zor olcak ama enazından hamile kalana kadar yapmayı başarabilirsem Allahın izniyle.kızkardeşimin cumartesi günü sezeryanla doğumu var.karnında fırfır dört dönüyodu.doğduktan sonra nezaman görebilirim Allah bilir.çok sevinçliyim.bir yeğen daha geliyo:)yerim ben onun ağzını burnunu.

emine baklagilleri yemek yasak mı serbest mi ? elifi alıntılamışım ama olsun

canım allah yardımcınız olsun.zor bir durum benzeri olaylarr benim başımdan 3 defa geçti.duasını okudum ali amcamın.

emineciğim ben o serpil değilim.unutman normal beni daha hamimemiliğimizi yeni öğrendiğimiz zamanlarda yazmıştım ben. aramızda bir hafta var.ben 30 haftalık oldum.neti pek kullanmıyorum.ama bir iki haftalık iş var dairede benide görevlendirmişler mecburen oturdum:)mthfr1298 heterezigottu benim.günde birer tane clexan 0,4 ve coraspin kullanıyorum.yanı sıra kan hapı (gyno ferro sanol) ve elevit birer tane alıyorum...Bir haftadır idrarda lökosit çıktı.monorol muydu neydi öyle bir ilaç verdiler.toz gece yatmadan suya katılıp içiliyormuş.onu içtim korka korka bilmiyorum artık ne olacak.inşallah geçerr (pazartesi tekrardan yaptıracam testi bakalım inşallah düzelir. o kadar da su içiyorum.hiç içmesem 2 litre kesin içiyorum genelde 2,5lt içiyorum.su içmeye dikkat ediyorum.niye oldu bilmiyorum.iç çamaşırımıda hergün değiştiriyorum (bakalım inşallahh geçerrrr.

emine baklagilleri yemek yasak mı serbest mi ? elifi alıntılamışım ama olsun

recel serbest.zeytin kisitli.kizartma da cok yememen lazim.elif vucuduna yag alimini kesiyorsun.beyaz un da kisitli.cavdar ekmegi yiyoruzya.dolayisiyla hamur isi de yeme sen bir sure.ozetle yedigin.herseyi sorgulayarak ve sayarak yiyeceksin.zeytin besi gecmiycek.mesela.kendi dr un.kendin.olacaksin.

baklagiller kisitli.bes yemek yasigindan fazla yenmiycek.bulgur yasak.

protein nelerde var diye bakarsaniz netten ve mumkun oldugunca uyarsaniz olur bu is.neticede size dr lariniz bu diyeti vermedi ve kati bir sekilde uymaniz gerekmiyor.sebze ve meyve protein icerse de serbest.

sen benim adimi.biliyorsun ama ben yine de seni hatirlayamadim kusura bakma:)gecmis olsun bu arada.

pıhtıcanlar 333 adet okudum duamızdan.Rabbim kabul etsin dualarımızı amin.Saglıkla ve hayırlısıyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alip büyütmeyi nasib etsin insaallah.amin

cnm çok özür dileyerek gene soru sorcam.ozaman bize proteinmi yasak.yencekse çok az yenilecek.doğruysa internetten bakcamda.yazmışınya internetten proteinlere bak diye.onlara bakıp kısıtlim.dediklerinede dikkat edim.inşallah işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…