- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.501
canım allah yardımcın olsun. inş. herşey yolunda gider.önümüzdeki hafta kontrolüm var büyük ihtimal doktorum doğum için gün verecek o yüzden bu hafta evde eksiklerimi tamamlıyorum temizlik yapılıyo usta var evde o yüzden girip okuyamıyorum herkes iyi herşey yolundadır inşalllah...
tamam cnm dikkat etcem.süt yoğurtla aram yok ama peyniri çok seviyodum.onuda kibrit kutusu kadar yiyebilirim hergün herhalde.diğer zeytin reçel kızartma hamur işi yasak değil demi.yuhhh okadarda değil diyosundur:))) etcil bir insan değilim otoburum.ordanda yırttım.hadi hayırlısı.porsiyonlarıma dikkat etmem lazım.vee en önemlisi midemi küçültmem lazım.bu iştahla zor olcak ama enazından hamile kalana kadar yapmayı başarabilirsem Allahın izniyle.kızkardeşimin cumartesi günü sezeryanla doğumu var.karnında fırfır dört dönüyodu.doğduktan sonra nezaman görebilirim Allah bilir.çok sevinçliyim.bir yeğen daha geliyo:)yerim ben onun ağzını burnunu.
dualamaya talip olan var mı?
pihticanlar dogum yaklaştıkça panik oluyorum.doktorum çaktırmıyor bana ama galiba dogumdan 1 hafta önce bıraktıracak igneyi.ben 1298 homozigot mutantım ve 0*6 clexcan kullanıyorum ve 1 hafta önce bırakmaktan cok korkuyorum.bilgisi olan ya da doktoruna soran soracak olan varsa bilgi verirse sevinirim.Emine sen soracaktın:)Şu an 33+5 oldum Rabbimin izniyle.Masaallah.Darısı tüm pıhtıcanlarımın başına.amin
tamam canım allah şimdiden kabul etsin. cananın babasını da duamıza eklemeyi unutma.ben talibim canım
aynen oyle cnm.cnm çok özür dileyerek gene soru sorcam.ozaman bize proteinmi yasak.yencekse çok az yenilecek.doğruysa internetten bakcamda.yazmışınya internetten proteinlere bak diye.onlara bakıp kısıtlim.dediklerinede dikkat edim.inşallah işe yarar.
sordum cnm sordum ds sen benim dr u dikkate alma cunku o hemen birakmami istiyo:)hatta 20. haftada birakmami istemisti ben kabul etmemistim.ona kalsa hemen birak.diyo.benim.iki mthfr heterozigot.faktir v im.olmadigi icin onemli girmuyo.pihticanlar dogum yaklaştıkça panik oluyorum.doktorum çaktırmıyor bana ama galiba dogumdan 1 hafta önce bıraktıracak igneyi.ben 1298 homozigot mutantım ve 0*6 clexcan kullanıyorum ve 1 hafta önce bırakmaktan cok korkuyorum.bilgisi olan ya da doktoruna soran soracak olan varsa bilgi verirse sevinirim.Emine sen soracaktın:)Şu an 33+5 oldum Rabbimin izniyle.Masaallah.Darısı tüm pıhtıcanlarımın başına.amin
ben sormuştum doktoruma, 38. haftada iğneyi bıraktıracakmış. normal doğum yapacağım için 2 hafta öncesinden bırakmış olucam yani. tabi bebiş daha erken gelmeye karar vermezse. bence hiç korkma, içini ferah tut
cevap verdigin icin sagol canım Rabbim hepimizin içini ferah tutsun insaallah.amin.saglıkla kavusalım insaallah evlatlarımıza.amin.senin mutasyonun neydi canım?
pihticanlar dogum yaklaştıkça panik oluyorum.doktorum çaktırmıyor bana ama galiba dogumdan 1 hafta önce bıraktıracak igneyi.ben 1298 homozigot mutantım ve 0*6 clexcan kullanıyorum ve 1 hafta önce bırakmaktan cok korkuyorum.bilgisi olan ya da doktoruna soran soracak olan varsa bilgi verirse sevinirim.Emine sen soracaktın:)Şu an 33+5 oldum Rabbimin izniyle.Masaallah.Darısı tüm pıhtıcanlarımın başına.amin
hanımlar dualamamızı yaptım Allah kabul ederse. 2 rekat namaz kıldım, kenzül arş, enbiya, yasin, tebareke, amme, bakara, haşr, fil, kureyş, maun, kafirun, nasr, leheb, ihlas, ayetel kürsi, fatiha, felak, nas surelerini okudum. ismen herkese dua ettim. Canan arkadaşımızın babası da dahil. Allah kabul etsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?