Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

önümüzdeki hafta kontrolüm var büyük ihtimal doktorum doğum için gün verecek o yüzden bu hafta evde eksiklerimi tamamlıyorum temizlik yapılıyo usta var evde o yüzden girip okuyamıyorum herkes iyi herşey yolundadır inşalllah...

canım allah yardımcın olsun. inş. herşey yolunda gider.

pihticanlar dogum yaklaştıkça panik oluyorum.doktorum çaktırmıyor bana ama galiba dogumdan 1 hafta önce bıraktıracak igneyi.ben 1298 homozigot mutantım ve 0*6 clexcan kullanıyorum ve 1 hafta önce bırakmaktan cok korkuyorum.bilgisi olan ya da doktoruna soran soracak olan varsa bilgi verirse sevinirim.Emine sen soracaktın:)Şu an 33+5 oldum Rabbimin izniyle.Masaallah.Darısı tüm pıhtıcanlarımın başına.amin

maşallah yeğenin oluyor demek. inşallah seneye bu zamanlar sen de kendi bebişini seversin :)

bu arada şenaycım 500 tane okudum duamızdan Allah kabul etsin.

ben sormuştum doktoruma, 38. haftada iğneyi bıraktıracakmış. normal doğum yapacağım için 2 hafta öncesinden bırakmış olucam yani. tabi bebiş daha erken gelmeye karar vermezse. bence hiç korkma, içini ferah tut

aynen oyle cnm.
sordum cnm sordum ds sen benim dr u dikkate alma cunku o hemen birakmami istiyo:)hatta 20. haftada birakmami istemisti ben kabul etmemistim.ona kalsa hemen birak.diyo.benim.iki mthfr heterozigot.faktir v im.olmadigi icin onemli girmuyo.
neticede bana kaldi simdilik ama eminim simdi kati olarak kes diyecegi zaman gelecek ve kescem ama bunun zamanini.bilmiyirum.malesef.

cevap verdigin icin sagol canım Rabbim hepimizin içini ferah tutsun insaallah.amin.saglıkla kavusalım insaallah evlatlarımıza.amin.senin mutasyonun neydi canım?

tabloyu geç yapıştırdım çünkü burada elektrik gitti.
[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD="align: right"]1000[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]333[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]766[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]5500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD="align: right"]350[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut25- Zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD="align: right"]1421[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bafs32[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LOLO-NİHAL[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]13670[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 5/11/2013
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 12/12/13
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

cevap verdigin icin sagol canım Rabbim hepimizin içini ferah tutsun insaallah.amin.saglıkla kavusalım insaallah evlatlarımıza.amin.senin mutasyonun neydi canım?

aminnn canım inşallah. benim faktör XIII homozigot. ama bende sadece faktör V, faktör II ve faktör XIII'e bakıldı. mthfr'ler ne durumda bilmiyorum.

hanımlar dualamamızı yaptım Allah kabul ederse. 2 rekat namaz kıldım, kenzül arş, enbiya, yasin, tebareke, amme, bakara, haşr, fil, kureyş, maun, kafirun, nasr, leheb, ihlas, ayetel kürsi, fatiha, felak, nas surelerini okudum. ismen herkese dua ettim. Canan arkadaşımızın babası da dahil. Allah kabul etsin inş.

Canım bendede 1298 homozigot 0.4 kullanıyorum iğneyi birde coraspirin. Aspirini 32.hafta itibariyle bırakıyorum.ama iğne dogiuma kadar devam dedi. Hatta ben normal doğumda sıkıntıolurmu öncesinde bırakmak gerekiyormu dedim hayır dedi son ana kadar devam igneye demişti. Bilmiyorum doğuma yakın ne der

Ağzına sağlık Allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…