Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

canım ağzına sağlık allah kabul etsin.

faktor v pihtilasma mutasyonlari icerisinde en onemlisi demek istedim.bazi dr lar pihtilasmada igne kullanimini gerekli gormuyor.gidecegin dr igne kullanimini gerekli goren bir dr olmali.
hamileyken kullanacaksin zaten igneyi ben de oyle dedim.
Anladım canım kafam karışık yanlış anladım bir şey merak ettim homosist ne demek konuşmuşta bazı arkadaşlar ben hamileyken balık mercimek yediğimde acillik oluyordum

Ağzına sağlık cnm.Allahım kabul etsin.

kızlar bişey sormak istiyorum ben 8gün önce aşılama yaptırdım bana doktorum kan sulandırıcı igne verdi oksapar 10 gün yapacam 5 tanem kaldı sizedemi hamilelikten önce kan sulandırıcı verildi

canım ben doğumdan bir gün önce sabahtan vurunduydum.

üsteki soruya cevap veriyorum.veriliyor canım.bazı arkadaşlar hamile kalmaya karar verir verme başlıyor

üsteki soruya cevap veriyorum.veriliyor canım.bazı arkadaşlar hamile kalmaya karar verir verme başlıyor

elifcim cevap verdigin icin tesekkür ederim.insaallah bana da senin gibi igneye devam etmek kısmet olur son ana kadar.amin

tesekkür ederim cevabın icin serapcım.persembe gidecegim kontrole ısrarla sorucam ne zaman bıraktırcak diye insaallah söyler.kafama takmıyım diye söylemiyor ama şansımı zorlayacagım.cevabını paylasırım sizlerle.Rabbim bagışlasın saglıkla ve hayırlısıyla evlatlarımızı bize de herkese de.amin

son gittiğim perinotoloji uzmanına korunmayı bırakınca en azından gün aşırı iğne kullansam diye sordum ama kabul etmedi.kalpatışı duyunca veriyorum ben deyince ilk ve son gidişim oldu.iyi bir doktor profösörde ama kafama yatmadı.bide 0,4den fazla vermiyorum ben dedi.ben kullandım fayda vermediki.ona göre kansulandırıcı iğne çok zararlı.doğrudur araştırdım.kalbi yoruyomuş ama napcaz başka çaremizmi var.ama deselerki iğne öldürür deseler tamam da kansulandırıcı iğneden ölen varmı ben duymadım.inşallahda yoktur.

Kizlar hepinize iyi aksamlar biz bebisimle 53 gunluk Olduk tum zamanim onunla geciyor Iyiyiz cok sukur buyumeye calisiyoruz hepinize selamlar

kızlar kan sulandırıcı igne yapılan bölgeyi morartırmı ben 8 gündür yapıyorum yaptıgım heryer morardı sizdede böle oluyomu bide reçetede morarma ciddi yan etkidir yazıyodu bana normal geldi morarması ama yoksa benmi yanlış yapıyorum igneyi

arada morarma oluyor hatta bir defa avuc içi kadar morardı.iğneyi yapınca hemen elini çekme ovalamadan en az 5 dakika üzerine basılı tut deri altına kaçmasın diye.

Damara denk gelen yerlerde oluyor bende çok morarttım. Hatta göbeğimden vurdugum zamanların birgününde kocaman siyah bir morartı yapmıştım haftalarca geçmedi. Şimdi batırdığımda çok acı oluyorsa ordan igneyi vurmadan çıkıyorum başka yer deniyorum.

kızlar artık pek girilmiyo gibi.benim perşembe günü ofis histeroskopim var.inşallah hayırlısıyla kazasız belasız geçiririm.dua edin arkadaşlar.kürtaj olalı 9ay oldu.hiç acele etmedim bu sefer.geç olsun ama güzel olsun diye.tabi rabbimin izniyle.

canım Allah yardımcın olsun. inşallah sorun yoktur. dr hemen hamile kalmana izin verir ve sen de en kısa zamanda bebğini kucağına alırsın inşallah. dularım seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…