- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.521
canım ağzına sağlık allah kabul etsin.hanımlar dualamamızı yaptım Allah kabul ederse. 2 rekat namaz kıldım, kenzül arş, enbiya, yasin, tebareke, amme, bakara, haşr, fil, kureyş, maun, kafirun, nasr, leheb, ihlas, ayetel kürsi, fatiha, felak, nas surelerini okudum. ismen herkese dua ettim. Canan arkadaşımızın babası da dahil. Allah kabul etsin inş.
Anladım canım kafam karışık yanlış anladım bir şey merak ettim homosist ne demek konuşmuşta bazı arkadaşlar ben hamileyken balık mercimek yediğimde acillik oluyordumfaktor v pihtilasma mutasyonlari icerisinde en onemlisi demek istedim.bazi dr lar pihtilasmada igne kullanimini gerekli gormuyor.gidecegin dr igne kullanimini gerekli goren bir dr olmali.
hamileyken kullanacaksin zaten igneyi ben de oyle dedim.
hanımlar dualamamızı yaptım Allah kabul ederse. 2 rekat namaz kıldım, kenzül arş, enbiya, yasin, tebareke, amme, bakara, haşr, fil, kureyş, maun, kafirun, nasr, leheb, ihlas, ayetel kürsi, fatiha, felak, nas surelerini okudum. ismen herkese dua ettim. Canan arkadaşımızın babası da dahil. Allah kabul etsin inş.
canım ben doğumdan bir gün önce sabahtan vurunduydum.
üsteki soruya cevap veriyorum.veriliyor canım.bazı arkadaşlar hamile kalmaya karar verir verme başlıyor
Canım bendede 1298 homozigot 0.4 kullanıyorum iğneyi birde coraspirin. Aspirini 32.hafta itibariyle bırakıyorum.ama iğne dogiuma kadar devam dedi. Hatta ben normal doğumda sıkıntıolurmu öncesinde bırakmak gerekiyormu dedim hayır dedi son ana kadar devam igneye demişti. Bilmiyorum doğuma yakın ne der
canım ben doğumdan bir gün önce sabahtan vurunduydum.
üsteki soruya cevap veriyorum.veriliyor canım.bazı arkadaşlar hamile kalmaya karar verir verme başlıyor
pıhtıcanlar yeni duamız nedir acaba?telden giriyorum kacırdım galiba.
bernacım çok güzel maşallah. allah bebişinle uzun ömürler nasip etsin inş.Kizlar hepinize iyi aksamlar biz bebisimle 53 gunluk Olduk tum zamanim onunla geciyor Iyiyiz cok sukur buyumeye calisiyoruz hepinize selamlar
kızlar kan sulandırıcı igne yapılan bölgeyi morartırmı ben 8 gündür yapıyorum yaptıgım heryer morardı sizdede böle oluyomu bide reçetede morarma ciddi yan etkidir yazıyodu bana normal geldi morarması ama yoksa benmi yanlış yapıyorum igneyi
kızlar kan sulandırıcı igne yapılan bölgeyi morartırmı ben 8 gündür yapıyorum yaptıgım heryer morardı sizdede böle oluyomu bide reçetede morarma ciddi yan etkidir yazıyodu bana normal geldi morarması ama yoksa benmi yanlış yapıyorum igneyi
Damara denk gelen yerlerde oluyor bende çok morarttım. Hatta göbeğimden vurdugum zamanların birgününde kocaman siyah bir morartı yapmıştım haftalarca geçmedi. Şimdi batırdığımda çok acı oluyorsa ordan igneyi vurmadan çıkıyorum başka yer deniyorum.
kızlar artık pek girilmiyo gibi.benim perşembe günü ofis histeroskopim var.inşallah hayırlısıyla kazasız belasız geçiririm.dua edin arkadaşlar.kürtaj olalı 9ay oldu.hiç acele etmedim bu sefer.geç olsun ama güzel olsun diye.tabi rabbimin izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?