Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Selam benim kader arkadaslarim...uzun zamandir giremiyordum onceden dogum yapanlar girmiyo diye bende hayiflaniyordum ama onyargili olmamak gerektigini cok iyi anladim. İnanin hic vaktim olmuyor su anda emzirmeye kalktim oglusumu uyuturken belki birilerine umut olurum dedim. Cok zor zamanlar atlattik her an tekrar kaybetckmisim korkusuyla yasamak nedir en iyi ben bilirim doguma zamanindan 1 hfta once alinmak istemem hep bundan . Ne kada erken olursa o kdr cabuk kurtulacakmisiz gibi gldi hep cok sukur rabbim bana anne olmayi nasip etti bu duygu anlatilmazmis gercekten .hergun binlerce kez sukrediyorum ve hergun isteyen herksin olsun diye dua ediyorum tum kalbimle. Rabbim herkesin gonlune gore versin ,isteyen herkesi geceleri benim gibi uykusuz biraksin insallh hepinizi opuyorum rabbim yardimciniz olsun ...

cumartesi günü saat 17-15 te randevum vardı gittik ve ben çok memnun kaldım sadece konuşup derdimi anlatmayı düşünüyordum ben ama güzelce dinledi ve sonra muayne etmeliyim dedi muayne oldum çok güler yüzlü bir bayan sorulan bütün sorularıma cevap verdi kendisi,benim 2 düşüğüm oldu 2 bucuk yılllık evliyim ve korunuyoruz kanımda pıhtılaşma çıktı genetik testlerimde ve nagihan hanım b12 folik asit ve evimde kedi beslediğim için toxoplasma testlerimi istedi bu testlerin sonuçlarını aldıktan sonra korunmayı bırakabileceğimi söyledi,ve gebeliği öğrenir öğrenmez iğneye başlayacağımızı söyledi 9 ay boyunca hergün iğne vurulacağım kanımdaki pıhtılaşma sorunum yüzünden inş herşeyin hayırlsıı olur hepimiz için

canım Allah yardımcın olsun. inşallah sorun yoktur. dr hemen hamile kalmana izin verir ve sen de en kısa zamanda bebğini kucağına alırsın inşallah. dularım seninle

sağol cnm.inşallah herşey iyi gider.histeroskopi iyi geçerse rahim duvarı inceliği için horman tedavisi görmem lazım.gerisi Allahıma kalmış.

yarın randevum var büyük ihtimal son randevum diye düşünüyorum yani sezeryan mı olucak yoksa normali mi bekliycez ona karar vericez ne olucak nasıl olucak çok merak ediyorum son günler daha yavaş geçiyo sanki yarın güzel haberler alırım inşallah normal doğum yapmayı tabi ki isterim ama bizim durumumuz malum insan tedirgin oluyo bişey olucak diye biran önce kucağıma alayım istiyorum bizim durumumuzda olupta normal doğum yapan varmıydı?

şimdi bende sen gibi düşünüyorum biran önce kucağıma alayım istiyorum yarın belli olucak bakalım hayırlısı inşallah yazdıklarını okuyunca imrendim inşallah rabbim hepimize yaşatsın o duyguları...

canım inşallah herşey yolunda gider. allah yardım etsin canım.
amin canım rabbim tez zamanda bize de nasip eder inş.

nihayet sona yaklastin selmacim.sezeryan olacaksa 38 i doldurunca aliyorlar 39 u pek beklemiyorlar.bakalim ne diycek.dr un.ben de merak ettim.gaber ver.bizim forumdan normal dogum yapan bir tek zehra oldu.o da kontrolde dr muayene ederken suyu geldi oldu.oyle sanciyi beklemeyle falan.olmadi.diger firumdan eskilerden.varmi bilmiyorum ama olsa bile sayisi cok az sanirim.hadi hayirlisi bakalim.

sağol cnm.inşallah herşey iyi gider.histeroskopi iyi geçerse rahim duvarı inceliği için horman tedavisi görmem lazım.gerisi Allahıma kalmış.

elifcim hsg neden yaptırıyorsun canım? geçmiş olsun adet düzensizliğin mi var..ya bende kürtajdan sonra gayet güzel oluyodum adetlerimi bu ay az gördüm moralim bozuldu acaba kürtajlamı alakalı diye? bi fikir versene doktora gitmelimiyim acaba ? adetim normalde 7 gün sürer 5 6 ve 7 gün artık leke şeklinde plur bu ay 4. günümdeyim arık orkidimi lekeliyo sadce wc de gelio kesilmedi ama miktarı az gibi bu ay normal mi ki? ben çok yoğun adetlere alışık olduğum için bide açık kırmızı oluyorum 3 4 aydır öyle pıhtılı olmuyorum bunlar normal mi ki ya ???

Elif im Rabbim iyi sonuçlar almanı nasip etsin, inşallah herşey yolundadır,dualarımız seninle

geçmiş olsun cnm.benim adetim 5gün sürüyodu.bir paketi bitirirdim.4.kürtajımdan sonra adetim enfazla 2gün sürdü.2gün bile değil hatta.doktora gittim.rahim duvarın ince oyüzden adetin az olur dedi.kendiliğindende düzelmiyo malesef.9ay oldu kürtaj olalı hala fazlalaşmadı.doktor dedi zaten hormon ilacı kullanmadan düzelmez diye.histeroskopiyide yapışıklık olabilir diye yaptırıyorum.sen kürtaj olalı nekadar oldu.kürtajdan sonra iyi adet gördüğünü söylüyosun.bence stres etkiliyo ondandır.ama içim rahat olsun diyosan kontrol amaçlı gidebilirsin.

dün kontrolüm vardı ya bebeğin başı iyice aşağıdaymış 3 cm açıklık olmuş nst de % 54 sancı çıktı ama ben çok fazla bişey hissetmiyodum doktorum göndermedi bizi bu gece bile gelebilir diye gece gelmedi ama sancıdan hiç uyuyamadım burda bi akrabada kaldık. bugün doğum gerçekleşcek inşallah önce normali değerlendircez suni sancı da verilebilir duruma göre şekil alıcak. sabah namazını kıldıktan sonra hepinize dua ettim inşallah doğum esnasında da edicem sizin de dualarınızı bekliyorum bebeğimi sağ salim kucağıma alayım inşallah hayırlı haberler vermek üzere...

Son düzenleme:

ne güzel cnm.inşallah normal olur.hakkınızda hayırlısı haber et bize durumunu

canım allah yardımcın olsun. yeni bebişimiz geliyor inş.

hadi insallah normal olur canim.normal istiyordun.allah yardimcin.olsun.kolayca kurtarsin seni de.dualarimiz seninle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…