- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.541
canım Allah yardımcın olsun. inşallah sorun yoktur. dr hemen hamile kalmana izin verir ve sen de en kısa zamanda bebğini kucağına alırsın inşallah. dularım seninle
Selam benim kader arkadaslarim...uzun zamandir giremiyordum onceden dogum yapanlar girmiyo diye bende hayiflaniyordum ama onyargili olmamak gerektigini cok iyi anladim. İnanin hic vaktim olmuyor su anda emzirmeye kalktim oglusumu uyuturken belki birilerine umut olurum dedim. Cok zor zamanlar atlattik her an tekrar kaybetckmisim korkusuyla yasamak nedir en iyi ben bilirim doguma zamanindan 1 hfta once alinmak istemem hep bundan . Ne kada erken olursa o kdr cabuk kurtulacakmisiz gibi gldi hep cok sukur rabbim bana anne olmayi nasip etti bu duygu anlatilmazmis gercekten .hergun binlerce kez sukrediyorum ve hergun isteyen herksin olsun diye dua ediyorum tum kalbimle. Rabbim herkesin gonlune gore versin ,isteyen herkesi geceleri benim gibi uykusuz biraksin insallh hepinizi opuyorum rabbim yardimciniz olsun ...
canım inşallah herşey yolunda gider. allah yardım etsin canım.kızlar artık pek girilmiyo gibi.benim perşembe günü ofis histeroskopim var.inşallah hayırlısıyla kazasız belasız geçiririm.dua edin arkadaşlar.kürtaj olalı 9ay oldu.hiç acele etmedim bu sefer.geç olsun ama güzel olsun diye.tabi rabbimin izniyle.
amin canım rabbim tez zamanda bize de nasip eder inş.Selam benim kader arkadaslarim...uzun zamandir giremiyordum onceden dogum yapanlar girmiyo diye bende hayiflaniyordum ama onyargili olmamak gerektigini cok iyi anladim. İnanin hic vaktim olmuyor su anda emzirmeye kalktim oglusumu uyuturken belki birilerine umut olurum dedim. Cok zor zamanlar atlattik her an tekrar kaybetckmisim korkusuyla yasamak nedir en iyi ben bilirim doguma zamanindan 1 hfta once alinmak istemem hep bundan . Ne kada erken olursa o kdr cabuk kurtulacakmisiz gibi gldi hep cok sukur rabbim bana anne olmayi nasip etti bu duygu anlatilmazmis gercekten .hergun binlerce kez sukrediyorum ve hergun isteyen herksin olsun diye dua ediyorum tum kalbimle. Rabbim herkesin gonlune gore versin ,isteyen herkesi geceleri benim gibi uykusuz biraksin insallh hepinizi opuyorum rabbim yardimciniz olsun ...
yarın randevum var büyük ihtimal son randevum diye düşünüyorum yani sezeryan mı olucak yoksa normali mi bekliycez ona karar vericez ne olucak nasıl olucak çok merak ediyorum son günler daha yavaş geçiyo sanki yarın güzel haberler alırım inşallah normal doğum yapmayı tabi ki isterim ama bizim durumumuz malum insan tedirgin oluyo bişey olucak diye biran önce kucağıma alayım istiyorum bizim durumumuzda olupta normal doğum yapan varmıydı?
sağol cnm.inşallah herşey iyi gider.histeroskopi iyi geçerse rahim duvarı inceliği için horman tedavisi görmem lazım.gerisi Allahıma kalmış.
kızlar artık pek girilmiyo gibi.benim perşembe günü ofis histeroskopim var.inşallah hayırlısıyla kazasız belasız geçiririm.dua edin arkadaşlar.kürtaj olalı 9ay oldu.hiç acele etmedim bu sefer.geç olsun ama güzel olsun diye.tabi rabbimin izniyle.
elifcim hsg neden yaptırıyorsun canım? geçmiş olsun adet düzensizliğin mi var..ya bende kürtajdan sonra gayet güzel oluyodum adetlerimi bu ay az gördüm moralim bozuldu acaba kürtajlamı alakalı diye? bi fikir versene doktora gitmelimiyim acaba ? adetim normalde 7 gün sürer 5 6 ve 7 gün artık leke şeklinde plur bu ay 4. günümdeyim arık orkidimi lekeliyo sadce wc de gelio kesilmedi ama miktarı az gibi bu ay normal mi ki? ben çok yoğun adetlere alışık olduğum için bide açık kırmızı oluyorum 3 4 aydır öyle pıhtılı olmuyorum bunlar normal mi ki ya ???
dün kontrolüm vardı ya bebeğin başı iyice aşağıdaymış 3 cm açıklık olmuş nst de % 54 sancı çıktı ama ben çok fazla bişey hissetmiyodum doktorum göndermedi bizi bu gece bile gelebilir diye gece gelmedi ama sancıdan hiç uyuyamadım burda bi akrabada kaldık. bugün doğum gerçekleşcek inşallah önce normali değerlendircez suni sancı da verilebilir duruma göre şekil alıcak. sabah namazını kıldıktan sonra hepinize dua ettim inşallah doğum esnasında da edicem sizin de dualarınızı bekliyorum bebeğimi sağ salim kucağıma alayım inşallah hayırlı haberler vermek üzere...
canım allah yardımcın olsun. yeni bebişimiz geliyor inş.dün kontrolüm vardı ya bebeğin başı iyice aşağıdaymış 3 cm açıklık olmuş nst de % 54 sancı çıktı ama ben çok fazla bişey hissetmiyodum doktorum göndermedi bizi bu gece bile gelebilir diye gece gelmedi ama sancıdan hiç uyuyamadım burda bi akrabada kaldık. bugün doğum gerçekleşcek inşallah önce normali değerlendircez suni sancı da verilebilir duruma göre şekil alıcak. sabah namazını kıldıktan sonra hepinize dua ettim inşallah doğum esnasında da edicem sizin de dualarınızı bekliyorum bebeğimi sağ salim kucağıma alayım inşallah hayırlı haberler vermek üzere...
dün kontrolüm vardı ya bebeğin başı iyice aşağıdaymış 3 cm açıklık olmuş nst de % 54 sancı çıktı ama ben çok fazla bişey hissetmiyodum doktorum göndermedi bizi bu gece bile gelebilir diye gece gelmedi ama sancıdan hiç uyuyamadım burda bi akrabada kaldık. bugün doğum gerçekleşcek inşallah önce normali değerlendircez suni sancı da verilebilir duruma göre şekil alıcak. sabah namazını kıldıktan sonra hepinize dua ettim inşallah doğum esnasında da edicem sizin de dualarınızı bekliyorum bebeğimi sağ salim kucağıma alayım inşallah hayırlı haberler vermek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?