Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

200 okudum canim.
nese de 500 okumus.onu da ekler misin.
ben istiyordum bu hafta yapmayi ama ezgi hasta yapamam.
dualamayi yapacak kisi selmaya ve cananin babasina da ayrica dua ederse iyi olur.canan bir haftadir girmiyor bu arada.insallah hersey yolundadir...

tamam canım. kim yapaak ben de merak ediyorum. ben yapamam hastayım. kızlar ne olur talip çıksın. haftaya artık sıraya koyacağım. evet canandan haber yok ve selma da her an doğurabilir. onlara ayrıca dua edelim. allah yardımcıları olsun.

hadi hayırlısı Selma, belkide şuanda kucağına aldın yavrunu, maşallah diyelim Allahım hepimize yaşatsın inşallah.

ben birazdan derse gideceğim. akşam 5'e kadar siz dua sayınızı yazmaya devam edin. akşam görüşürüz.

Şenaycım ben çok sayamadım bu hafta aklıma geldikçe, serviste falan okudum ama 100 tane diyeyim net olsun. Bende hastayım canım yapamam dualama...

Allah yardımcın olsun cnm.hayırlısıyla bebğini kucağına alırsın inşallah

büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.histeroskopi olamadım.benden önce 2hastanın yapıldı.ben çatala yattım.alet çalışmadı.kaç aydır bekliyorum.bir ay kurban bayramı tatili girdi.bir ay doktor izinliydi.bu ayda alet bozuldu.diğer aya kaldı ama oda artık garantimi bilmiyorum.hep bir sorun çıkıyor.bende hata kürtaj olalı 9ay oldu.ta başında bir özel hastaneye gidip yaptıracaktım.özel hastanede enaz bintl.çalışmıyorum.eşimi zor duruma sokmim dedim.bir cimrilik var bende kesin.kendime şuan çok kızıyorum ama olan oldu aylar geçti.yaş 37olcak yakında.kendimi herşeyde hayır vardır diye avutuyorum ama kızamadanda edemiyorum.sanki 18liğim de aylardır bekliyorum.

Son düzenleme:

Elifcim kendini hîç üzme biz aksilik zannediyoruz ama herşeyde bi hayır vardır biraz sabret sendende güzel haberler alacağız inşallah tüm isteyenlere Rabbim hayırlı gördüğü zamanda nasip etsin

Hayırlı doğumlar olsun Cnm Allah ikinizde sağsalim kurtarsın darısı bizlere inşallah

pihticanlar 333 adet okudum duamızdan.Rabbim kabul etsin.amin.Rabbim saglikla ve hayirlisiyla saglikli ve hayirli evlatlarimizi kucagimiza alıp büyütmeyi nasib etsin insaallah.amin kimse yapamazsa kismetse ben de yapabilirim duamızı yarın.

Rabbim yardimcin olsun.saglikla al insaallah evladını kucagina.amin.darısı başımıza.amin

kızlar dualamayı ben yapabilirim ben de 500 okudum şenaycım
tamam selvicim ilk sen talip olmuşsun bu hafta sen yap. haftaya sıfırdan başlayalaım. ben yaparım haftaya ondan sonra sırasıyla gideriz inş. tabi arada özellikle ben şu hafta yapsam iyi olur diyen olmazsa sıradan gideriz kızlar oldu mu?
canım çok üzüldüm yaaaa evet sen de de işler hep ters gidiyor gibi görünüyor ama inş. vardır bir hayırhayır canım üzme canını. inş. en kısa zamanda sen de ben de diğer bekleyenlerimiz de hamile kalabiliriz. bir de tabi iş sadece hamile kalmakla bitmiyo. rabbim hamile kaldıktan sonra da sağlıkla devam etmeyi nasip etsin inş.

valla cok sasirdim elif yaa.bu kadar olur.aklim sendeydi.vardir bunda da hayir demekten baska care yok.

bence de siraya koy senaycim.herkes sirasini bilsin kendini hazirlasin.

Kızlar nasılsınız ben girip birşeyler yazamıyorum ama girip okuyup takip ediyorum. Bizde iyiyiz çok şükür 8 haftanın içindeyiz inş önümüzdeki haftayıda atlatırsak biraz daha riskimiz azalıyor dualarınızı beklyorum rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
Şenaycım bu arad 900 tane okunum rabbim kabul etsin inş...

tuğçe ben de seni merak ediyodum iyi olmana sevindim. inş. sorunsuz devam edersin cnm.

Canım çok üzüldüm senin adına Ama biliyoruz ki bütün olanlarda, yaşadıklarımızda muhakkak bir hayır vardır. İnşallah Rabbim bu sıkıntıların ardından yüzünü güldürür.. Sakın canını sıkıp umudunu yitirme. Bundan sonra her işin rast gider, her şey gönlüne göre olur inşallah..

[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: la havle vela kuvvete illa billahil aliyyül azim[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD="align: right"]511[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD="align: right"]450[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]333[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]900[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD="align: right"]700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]3800[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]500[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umut25- Zeynep[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bafs32[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LOLO-NİHAL[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]8194[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 12/12/2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 19/12/13[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…