- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.561
200 okudum canim.
nese de 500 okumus.onu da ekler misin.
ben istiyordum bu hafta yapmayi ama ezgi hasta yapamam.
dualamayi yapacak kisi selmaya ve cananin babasina da ayrica dua ederse iyi olur.canan bir haftadir girmiyor bu arada.insallah hersey yolundadir...
dün kontrolüm vardı ya bebeğin başı iyice aşağıdaymış 3 cm açıklık olmuş nst de % 54 sancı çıktı ama ben çok fazla bişey hissetmiyodum doktorum göndermedi bizi bu gece bile gelebilir diye gece gelmedi ama sancıdan hiç uyuyamadım burda bi akrabada kaldık. bugün doğum gerçekleşcek inşallah önce normali değerlendircez suni sancı da verilebilir duruma göre şekil alıcak. sabah namazını kıldıktan sonra hepinize dua ettim inşallah doğum esnasında da edicem sizin de dualarınızı bekliyorum bebeğimi sağ salim kucağıma alayım inşallah hayırlı haberler vermek üzere...
ben birazdan derse gideceğim. akşam 5'e kadar siz dua sayınızı yazmaya devam edin. akşam görüşürüz.
dün kontrolüm vardı ya bebeğin başı iyice aşağıdaymış 3 cm açıklık olmuş nst de % 54 sancı çıktı ama ben çok fazla bişey hissetmiyodum doktorum göndermedi bizi bu gece bile gelebilir diye gece gelmedi ama sancıdan hiç uyuyamadım burda bi akrabada kaldık. bugün doğum gerçekleşcek inşallah önce normali değerlendircez suni sancı da verilebilir duruma göre şekil alıcak. sabah namazını kıldıktan sonra hepinize dua ettim inşallah doğum esnasında da edicem sizin de dualarınızı bekliyorum bebeğimi sağ salim kucağıma alayım inşallah hayırlı haberler vermek üzere...
büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.histeroskopi olamadım.benden önce 2hastanın yapıldı.ben çatala yattım.alet çalışmadı.kaç aydır bekliyorum.bir ay kurban bayramı tatili girdi.bir ay doktor izinliydi.bu ayda alet bozuldu.diğer aya kaldı ama oda artık garantimi bilmiyorum.hep bir sorun çıkıyor.bende hata kürtaj olalı 9ay oldu.ta başında bir özel hastaneye gidip yaptıracaktım.özel hastanede enaz bintl.çalışmıyorum.eşimi zor duruma sokmim dedim.bir cimrilik var bende kesin.kendime şuan çok kızıyorum ama olan oldu aylar geçti.yaş 37olcak yakında.kendimi herşeyde hayır vardır diye avutuyorum ama kızamadanda edemiyorum.sanki 18liğim de aylardır bekliyorum.
Rabbim yardimcin olsun.saglikla al insaallah evladını kucagina.amin.darısı başımıza.amindün kontrolüm vardı ya bebeğin başı iyice aşağıdaymış 3 cm açıklık olmuş nst de % 54 sancı çıktı ama ben çok fazla bişey hissetmiyodum doktorum göndermedi bizi bu gece bile gelebilir diye gece gelmedi ama sancıdan hiç uyuyamadım burda bi akrabada kaldık. bugün doğum gerçekleşcek inşallah önce normali değerlendircez suni sancı da verilebilir duruma göre şekil alıcak. sabah namazını kıldıktan sonra hepinize dua ettim inşallah doğum esnasında da edicem sizin de dualarınızı bekliyorum bebeğimi sağ salim kucağıma alayım inşallah hayırlı haberler vermek üzere...
tamam selvicim ilk sen talip olmuşsun bu hafta sen yap. haftaya sıfırdan başlayalaım. ben yaparım haftaya ondan sonra sırasıyla gideriz inş. tabi arada özellikle ben şu hafta yapsam iyi olur diyen olmazsa sıradan gideriz kızlar oldu mu?kızlar dualamayı ben yapabilirim ben de 500 okudum şenaycım
canım çok üzüldüm yaaaa evet sen de de işler hep ters gidiyor gibi görünüyor ama inş. vardır bir hayırhayır canım üzme canını. inş. en kısa zamanda sen de ben de diğer bekleyenlerimiz de hamile kalabiliriz. bir de tabi iş sadece hamile kalmakla bitmiyo. rabbim hamile kaldıktan sonra da sağlıkla devam etmeyi nasip etsin inş.büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.histeroskopi olamadım.benden önce 2hastanın yapıldı.ben çatala yattım.alet çalışmadı.kaç aydır bekliyorum.bir ay kurban bayramı tatili girdi.bir ay doktor izinliydi.bu ayda alet bozuldu.diğer aya kaldı ama oda artık garantimi bilmiyorum.hep bir sorun çıkıyor.bende hata kürtaj olalı 9ay oldu.ta başında bir özel hastaneye gidip yaptıracaktım.özel hastanede enaz bintl.çalışmıyorum.eşimi zor duruma sokmim dedim.bir cimrilik var bende kesin.kendime şuan çok kızıyorum ama olan oldu aylar geçti.yaş 37olcak yakında.kendimi herşeyde hayır vardır diye avutuyorum ama kızamadanda edemiyorum.sanki 18liğim de aylardır bekliyorum.
valla cok sasirdim elif yaa.bu kadar olur.aklim sendeydi.vardir bunda da hayir demekten baska care yok.büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.histeroskopi olamadım.benden önce 2hastanın yapıldı.ben çatala yattım.alet çalışmadı.kaç aydır bekliyorum.bir ay kurban bayramı tatili girdi.bir ay doktor izinliydi.bu ayda alet bozuldu.diğer aya kaldı ama oda artık garantimi bilmiyorum.hep bir sorun çıkıyor.bende hata kürtaj olalı 9ay oldu.ta başında bir özel hastaneye gidip yaptıracaktım.özel hastanede enaz bintl.çalışmıyorum.eşimi zor duruma sokmim dedim.bir cimrilik var bende kesin.kendime şuan çok kızıyorum ama olan oldu aylar geçti.yaş 37olcak yakında.kendimi herşeyde hayır vardır diye avutuyorum ama kızamadanda edemiyorum.sanki 18liğim de aylardır bekliyorum.
tamam selvicim ilk sen talip olmuşsun bu hafta sen yap. haftaya sıfırdan başlayalaım. ben yaparım haftaya ondan sonra sırasıyla gideriz inş. tabi arada özellikle ben şu hafta yapsam iyi olur diyen olmazsa sıradan gideriz kızlar oldu mu?
canım çok üzüldüm yaaaa evet sen de de işler hep ters gidiyor gibi görünüyor ama inş. vardır bir hayırhayır canım üzme canını. inş. en kısa zamanda sen de ben de diğer bekleyenlerimiz de hamile kalabiliriz. bir de tabi iş sadece hamile kalmakla bitmiyo. rabbim hamile kaldıktan sonra da sağlıkla devam etmeyi nasip etsin inş.
Kızlar nasılsınız ben girip birşeyler yazamıyorum ama girip okuyup takip ediyorum. Bizde iyiyiz çok şükür 8 haftanın içindeyiz inş önümüzdeki haftayıda atlatırsak biraz daha riskimiz azalıyor dualarınızı beklyorum rabbim hepimize sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin...
Şenaycım bu arad 900 tane okunum rabbim kabul etsin inş...
büyük bir hayal kırıklığı içindeyim.histeroskopi olamadım.benden önce 2hastanın yapıldı.ben çatala yattım.alet çalışmadı.kaç aydır bekliyorum.bir ay kurban bayramı tatili girdi.bir ay doktor izinliydi.bu ayda alet bozuldu.diğer aya kaldı ama oda artık garantimi bilmiyorum.hep bir sorun çıkıyor.bende hata kürtaj olalı 9ay oldu.ta başında bir özel hastaneye gidip yaptıracaktım.özel hastanede enaz bintl.çalışmıyorum.eşimi zor duruma sokmim dedim.bir cimrilik var bende kesin.kendime şuan çok kızıyorum ama olan oldu aylar geçti.yaş 37olcak yakında.kendimi herşeyde hayır vardır diye avutuyorum ama kızamadanda edemiyorum.sanki 18liğim de aylardır bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?