Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

kızlar dualamamızı yaptım yasin tebarekke amme ayetel kürsi felak nas inşirah fil kureyş tebbet ihlas surelerini okudum. hepinize isim isim dua ettim. özellikle cananın babasına selmaya ve elife dua ettim hepimize de isim isim dua ettim. hiç birimizeAllah bir daha evlat acısı göstermesin. onlara uzun ömürler versin. hamile kalmak isteyen arkadaşlarımıza da en kısa ve hayırlı zamanda sağlıklı gebelik ve sağlıklı hayırlı evlatlar diledim. Allah kabul etsin.

canım ağzına sağlık allah kabul etsin.

[TABLE="width: 591"]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 19/12/2013
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 26/12/13
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Gunaydın kızlar.Rabbım bu mubarek cuma gununun hurmetıne herkesın gonlunden keske dıye gecırdıgı tum hayırlı dıleklerını saglıkla nasıp etsın ınsallah....hayırlı cumalar

Ağzına sağlık Selvicim.. Allah kabul etsin...

Cannım umarım sag salim almışşındır kucağına bebişini. Rabbim en kolayından ve sıkıntısız olanını nasip etsin. İyi haberlerini bekliyoruz.

Elifcim kendini hîç üzme biz aksilik zannediyoruz ama herşeyde bi hayır vardır biraz sabret sendende güzel haberler alacağız inşallah tüm isteyenlere Rabbim hayırlı gördüğü zamanda nasip etsin

bende kendimi öyle avutuyorum cnm.kader işte.tam bana sıra geliyo alet çalışmıyor.Allah nasip etmedi.vardır bir bildiği.hayırlısı böyleymiş demek.enazından 2013te bir kürtajım oldu.belkide kürtajdan sonra hemen histeroskopi olup hamile kalsaydım gene olmicaktı.tekrar hamilelik düşüncektim.bir kürtajdan kurtuldum belkide.belkilerle keşkelerle kendimi avutmaya yada suçlamaya çalışıyorum.

Son düzenleme:

dualama sırayla olması iyi olur cnm.perşembe gelince enazından kim yapsa acaba diye kafaya takmazsın.tabi hasta olan olur acil işi olan olur diğer arkadaşa geçer sonra diğer hafta kendi yapar.
doğru diyosun cnm.hamile kalmak önemli değil.önemli olan hamileliği yürütebilmek.belkide Allahım beni koruyodur geciktirerek bilemezsinki.hergören tüpbebek yaptırsana diyo.diyorum ben hamile kalabiliyorum.tüpbebek hamile kalamayanlar için diyorum anlamıyolar.bilmiyorumki bizde tüpbebek yaptırsak bir faydası olurmuki.tüpbebek merkezine gidip görüşen varmı?

cnm Allah razı olsun.çok güzel dua yapmışsın.ağzına sağlık yüce rabbim kabul etsin.

sen dogrusunu biliyorsun zaten canim.tup bebek hamile kalamayanlar icin ve kromozom.boxuklugu cikanlar icin bildigim.kadariyla.bizim.problemimiz pihtilassma.veya rahimde anirmal birsey mi var da bebeklerin.kalbi duruyor.tup bebek yaptirsan ve igne kullanmasan sanirim.sonuc yine olumsuz olacaktir.bu benim fikrim tabi.bence dogru yoldasin sen.su histeroskopini biran once yaptirabilirsen sonra yoluna bakarsin artik.

şenaycığım çok güzel bir dua
rabbi yessir vela tu'assir rabbi temmim bi'l-hayr
rabbim kolaylaştır zorlaştırma. hayır ile tamamla.

hep plan yapıyorum ve hiçbir zamanda uymuyo.dün yaptıracaktım.hemen perinatoloji uzmanına gidecektim.ona göre hamileliği düşünecektim.benim istediğim değil allahın istediği oluyor.yeterki hayırlı yazılar yazsın.boynum kıldan ince yüce rabbime karşı.

Selam ben yeniyim burda ben 3 düşük yaşadım. Genetik test yaptık eşimle sorun yok bende mthfr 677 heterozigot çikti doktor bana sadece folik asit verdi igneye gerek yok dedi aspirinde vermedi ne yapmalıyım bilgisi olan varsa lütfen yardım edin.

kızım uyurken size bi haber vermek istedim. çok şükür kızımı kucağıma aldım. hem de rabbim gönlümüze göre verdi normal doğum oldu. ne güzel bişeymiş insanın evladını kucağına alması. Allah herkese tüm isteyenlere nasip etsin hamilelere ve bekleyenlere kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. şimdilik haber vereyim dedim sonra yine ayrıntılı yazıcam.

bu arada bakabildiğim kadarıyla tek tek alamadım. hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

bu arada bakabildiğim kadarıyla tek tek alamadım. hepinize güzel dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim rabbim hepimizin gönlüne göre versin...

ömürlü olsun bebegin saglıkla büyüt insaallah.amin.canım pıhtıcanım müsait oldugunda mutasyonunu,igneyi ve kullandıysan aspirini nezaman bıraktıgını yazar mısın.saglıkla kalın.

kaç gündür aklım sendeydi. çoooook sevindim Allah gönlüne göre verdi normal doğum olmuş ne güzel. darısı ve hayırlısı bizim gibi hamişlerin başına :). hamile kalmak isteyen arkadaşlara da en kısa zamanda hayırlı gebelikler sağlıklı doğumlar ve evlatlar olsun inşalllah :) şimdi sıra kimde kızlar emine ve seraptan önce hamişimiz var mı

gozun aydin cnm.aklimdaydin.cok sevindim.normal.dogum.yapmana.bunu istiyordun.bir de uzaktan geliyirsun bunun donusu var tabi bir de.iyi olmus cabuk toparlarsin.gule gule buyut kizini.sobra detayli anlat nasil oldu dogum.erken bir normal dogum oldu.suni sanci mi verildi.kizin nasil.adi ne.he ben de merak ediyorum kimde sira.takip edemiyorum dogum.sirasini artik.cananda sanirim sira.yeni gelen dua listesinin sonundaki arkadaslar da var onlar bizden buyuk galiba.benim 1 subat kismetse.

Canım Gözün aydın aklımız sendeydi. hayırlı güzel bir ömrü olsun, analı babalı büyütsün inşallah.

Ayy selvicim bak böyle deyince heyecanlandım. Bizmiyiz sırada gerçekten düşününce şükür az kaldı. Rabbim hepimizi sağlıkla, sıkıntısız kurtarsın inşallah. Hamile olmayan arkadaşlarımıza da şenaya,vildana,elife,emele hayırlı hamilelikler nasip etsin inşallah. Ama bizimle arada bir kişi dahamı vardı hamile benmi yanlış hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…