Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

burda sadece senin gibi 677 heterozigot olan da var buna ilave mutasyonu olanlar da var.burdaki herkes kan sulandirici igne kullaniyor.ilave olarak aspirin,folik asit ve b12 kullananlar da var.bizlerin de gittigi dr lar arasinda igneye gerek yok diyen dr lar oldu ama biz igneyi gerekli kilan dr lari tercih ettik.dogru tedavinin hangisi oldugunu bizler kadar dr lar da bilmiyor aslinda.herkes adina cevap vermis oldum.gecmis olsun.

ayy cnm benim gözlerin aydın olsun.gözlerim yaşardı.çok sıkıntılar yaşadın gerçekten ama yüce rabbim hayırlısıyla tamamına erdirdi.hayırlı sağlıklı evlat olsun.güle güle büyüt cnm.

ben varım canım bende senin gibi araştırıyorum aylardır...şuana kadar şahit olduklarımı yazayım sana
ilhannaz var bu forumda 10 haftaya kadar iğne 14 haftaya kadar corasprin kullandırıp bıraktırdı doktoru şuanda 4 aylık oldu sadece vitaminlerle devam ediyor..
ankara12 sanırım bu topikte oda aynı mutasyon eski sayfalardan oku canım belli bi haftaya kadar iğne kullandı ve şuan 150 mg corasprinle devam ediyor...
asiraslim var o sadece corasprin kullandı 29 haftaya kadar ve şuan bebeği var...

iğne ve corasprine rağmen hatta yüksek dozlara rağmen düşük yaşayanlarda var aynı mutasyonda...
ismini hatırlayamadım bakıcam birazdan homozigot olupta sadece folikasit kullanan bi arkadaş var şuan oda 20 küsür haftalarında hakbuki homozigot heterezigota göre daha ağır pıhtılaşma deniyor...

yani anlayacağın bu tuhaf bişey bırak bizler araştırmalarla fikir sahibi olalım..doktorlar bile hemfikir değil...ayrıca ben gibi eoe gibi sevinc007 gibi ilk doğumunu bilmeden yapıp 2. bebeği istediğnde düşükler sonucu bunu öğrenenler var...biz ilk gebeliklerimizi normal geçirdik ve sorunsuz sonradan öğrendik... şimdi bu konuda hakkında şu kesin doğrudur dicek kimse yok maalesef... bu bahane Rabbimiz nasip ettiğndeyse hiçbir önemi kalmayack
sölemeden geçemeyeceğim mesela artık yurtdışında mthrf düşük sebebi sayılmıyormuş ve bu testler bakılmıyormuş

evet kızlar yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz. serapçım bu arada ümit hoca doğum konusunda bişey dedi mi normal ya da sezeryan diye. sormaya çekindim nedense. bir de ümit hocanın da eşi hamile sanırım aramızda 2 hafta falan var. acaba izne ayrılır mı. doğumu ondan başkasına yaptırmak istemiyorum senin bir fikrin var mı

Gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım, Allah bundan sonra da hep gönlüne göre versin inşallah. darfısı benim ve buradaki herkesin başına. ne güzel normal doğum yapmışsın. bu haber beni çok rahatlattı şahsen :)

Canım benden önce var mı bilmiyorum ama benim tahmini doğum tarihi 27 ocak. Sıra bende mi acaba, çok heyecanlı :)

evet canım galiba sıra sende. canan da vardı ama onun ne zaman bilmiyorum ben de çok heyecanlıyım Allah yardımcımız olsun

kızlar hepinize selamlar geçen hafta pazartesi babamı kaybettik çok zor günler geçiriyoruz, annem abim kardeşim ben oğlum çok perişanız ama allahtan gelene karşı durmayosun dualarla teselli bulmaya metanetli olmaya çalışıyoruz dün akşamda doktorda kontrolum vardı normalde benim doğum tarihim 14 ocak ama oğlum o kadar sıkıntı yaşadıki bu süreçte nstde çok sancım çıktı serum bağladılar sancıyı birazda olsa durdurmaya çalıştılar şimdi hep yatmak zorundayım ve hergün nstye giricem ve her an doğum olabilir dedi doktorum bebeğin kakasını yapma ihtimali varmış sanırım buda tehlikeli bir durummuş 2 haftada hiç kilo almamış hala 2 hafta öncesi kilosunda ama çok şükürki zaten önden gidiyodu geriye düşmemiş şuan 36+6yım doğsada bişey olmaz inşallah dedi doktorum ama şu kaka olayı beni çok telaşlandırdı kızlar dualarınızı bekliyorum oğlumada bişey olursa dayanılmaz olur rabbim oğlumu korusun inşallah hepimizinde bebeğini korusun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Son düzenleme:

Cnm başın sağolsun çok üzüldüm babacığının mekanı cennet olur inşallah ( allah sizlere sabır versin
Dualarımız sninle allah yardımcın olsun cnm allahın izniyle bişi olmaz meleğine allahım meleğini korusun ...

Cnm bende genetik test yaptırmıştım benimde heterozigot 1299 çıkmıştı doktorum çocuğa engel değil dedi banada folik asit ve vitamin vermişti sonra ben ilk yüp bebeği denedim o da kimyasal gebelikle sonuçlandı acaba pıhtı sorunu var ondanmı tutunamadı bende pek anlamıyorum bu işlerden benim heterozigot seninkinden baya yüksek banada yardım ederseniz sevinirim

hep aklimizdaydin canancim.basin sagolsun.allah sizlere sabir versin.dayanilmaz bir durum hele ki gebeliginin son zamanlarinda.ama guclu olmaya calis.allah birini aliyo birini veriyo.bebegin icin guclu ol.
ali amcanin mekani cennet olsun.sizlere sabir versin cnm.

canım allah sabır versin.bende babamı ilk hamileliğimde hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra kaybettiydim.cnm korkma rabbimin izniyle hiçbir şey olmaz.büyümüş terettün varsa bende 37de doğum yaptım 37+2de sezeryan iste doktordan ve al kucagına bebeğini emin ol sana mükemmel bir moral olacak.bebeişinle uğrasmaktan acın azalcak.unutmayacaksın ama azalacak

cnm başınız sağolsun.Allahım sabırlar versin.çok üzüldüm.çok zor günler yaşadın.Allahım bebeğini korusun hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.çok dikkatli ol cnm.Allah yardımcın olsun.

cnm bende de mhfrt 1298 heterozigot çıktı.başkada var.kanpıhtılaşması hamileliğe engel değil.ama tüpbebeği etkilermi bilmiyorum.bende 4kurtaj var.ama bu mutasyonumu 4.kurtajdan sonra öğrendim.ayreten protein S ve atrirrombin III eksikliğide var.bide protrombin geninde homozigotta var.senin sadece oysa Allahın izniyle olur insallah.

canım ya başın sağolsun.çok üzüldüm.allah geride kalanlarınıza sabır versin inşallah.neyseki 36. haftadasın.doğarsada yavrun erken doğmuş sayılmayacak.allah yardımcın olsun ağlıkla al yavrunu kucağına inşallah.

Canım yaaa başınız sağolsun. Uzun süre göremeyince çok merak etmiştim. Allahım rahmet eylesin babana gerçekten çok zor bir durum. Rabbim sabrını versin sizlere. Ama torununun iyi olması babanın tek isteği olurdu biliyorsun. Sen artık kendine ve bebeğine dikkat edeceksin. Artık küçük değil doğum için meraklanma doguncada çabucak büyümeye devam ediyorlar. Hatta çok beklemeden alabilirler, en azından içiniz daha rahat olur merakla beklemekten daha iyi. Ama ne olur sen dikkat et kendine. Çok imtihanli bir dünyadayız Rabbim babanın acısıyla imtihan etti evladını sağlıkla versin sana ve sevgisiyle teselli ettirsin. Oglusun Rabbime emanet olsun canım benim. Dualarim sizinle inşallah.

Son düzenleme:

Cnm çook üzüldüm
Bende pek anlamadığım için belki o yazdıklarında vardır .. Allahımm sana en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallahhh sorunsuz bi hamilelik yaşarsın inşallah cnm benim

canancım Allah sabırlar versin. yaşadıkalrın gerçekten zor şeyler, hele de hamileyken ve doğuma az kalmışken. Allah evladını da seni de korusun inşallah. bebeğin sana teselli olacak inşallah. dualarımız seninle ve oğlunla. Allaha emanet olun

günaydın kızlar dünkü kontrolumde çok şükür herşey yoluna girmiş göründü oğluşum akıllanmış gibi sancı kontrol altına alındı yinede hergün kontrolümüz var eğer her şey yolunda giderse allah nasip ederse 2 ocakta doğumum olacak bu yüzden dualama sırası kimde bilmiyorum ama bu haftaki dualamayı ben yapabilirmiyim? kaç haftadır duayada katılamıyordum haftaya perşembede doğum var allahın izniyle doğurmadan gelmişlerimize geçmişlerimize hepimize dua etmek istiyorum doğumdada hep aklımda olacaksınız hepinize dua edicem inşallah.

cok sevindim canancim sancilarin duzelmesine.sagsaglim dogurcaksin sen de allahin izniyle.iyi haberlerini bekliyoruz.

gözün aydı canım allah hayırlı evlat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…