Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

başın sağolsun can ım allah oğlunu korusun acısını göstermesin

canım başın sağolsun. allah babana rahmet eylesin inş. size sabırlar versin. çok zor. ama doğum kadar ölüm de hayatın gerçeği. allah hepimizin günahlarını bağışlasın babanın da mekanını cennet eylesin inş.
canım dualamayı ben yapacaktım ama tabiki de sen yapabilirsin.
bebğinin iyi olmasına sevindim. inşallah haftaya o da bizim yeni umutlarımız arasına katılacak. allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

şenaycım duamızdan 300 tane okudum canım

başın sağolsun, Allah babacığına rahmet eylesin, mekanı cennet olsun, sizlere de sabır versin, bebeğini korusun inşallah

Cnm çook üzüldüm
Bende pek anlamadığım için belki o yazdıklarında vardır .. Allahımm sana en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallahhh sorunsuz bi hamilelik yaşarsın inşallah cnm benim

cnm benim sağol.kendine kanpıhtılaşmasına önem veren doktor bul.iğne kullanmanı öneririm hamileliğinde.kanpıhtılaşması hamile kalmayı engellemiyo endişen olmasın.yoksa ben 4defa hamile kalabilirmiydim.bizim sorunumuz sonuna kadar gidememek.ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış.çok üzülüyodum ama artık takmıyorum.alıştım yada kabullendim sanırım.her şerde bir hayır vardır derler.bizim içinde bu hayırlı demek.yada imtihanımız.Allah herkeze bir imtihan vermiş.sabrımızı öğrenmek için.ilk zamanlarda ne ağladım ne ağladım.tabi gene ağlıyorum üzülüyorum ama depresyona girmiyorum.bir ara kafayı yicektim çünkü.Allahım en yakın zamanda sanada hayırlı hamilelik yaşatıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin.tüm isteyenlere inşallah.

Canım benim başın sağolsun Allah babana rahmet etsin sizlerede sabır versin inşallah sağlıklı bir şekilde oğlunu kucağına alır teselliyi oğlunda bulursun Allah ömrünü uzun etsin

Merhabalar arkadaşlar; 2 yıldır bebek istememize rağmen olmayınca daha doğrusu sürekli kimyasal gebelik geçirince tıp fakültesien gittim kan pıhtılaşması çıktı.
Bugün sonuçları bi doğum uzmanına gösterdim. Hamile kaldıktan sonra iğneğe başlıcaz dedi.
Ama sorun zaten 3 haftalıkken gebeliğim sonlanıyor adet kanı ile beraber atıyor vücut kese oluşmuyor yani.
Asprin başlayayım mı dedim gerek yok gebelikten sonra iğne ile beraber vericez dedi.
Kafam çok karıştı bana 4-5 haftalık hamileyken geliceksin dedi

Bekleyeceğiz dedi şimdiye kadar olanlar sağlıksız gebelik o sebeble sonlanmıştır dedi Hiç bişi anlamadım farklı bi doktora gitsem mi bilemedim

Bide progestan başlattı. herşey temiz çıktığı için akışına bırakıcaz doğal yollardan hamile kalacaksın dedi. Sizde napsam

pıhtıcanlar 333 adet okudum duamızdan.Rabbim kabul etsin.amin.saglıkla ve hayırlısıyla saglıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucagımıza alıp büyütmeyi nasib etsin Rabbim.amin.

Canancım başın sağolsun rabbim sabır versin. Bundan sonra baban için yapabileceğin tek şey baban için bol bol dua etmek.bebeğin inş senin en büyük teselli olucak. Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inş....

canım zaten en zor sorudur bizim için başka bir dr. a mı görünsem. ama tabiki de görünmende fayda var. burada bir çoğumuz hamilelik öncesi aspirin kullanıyoruz. ha ona rağmen olmayan da var. mesela ben. hamilelikten önce aspirin, folik, b vitamini hatta iğne kullanmama rağmen olmadı. bizim rahatsızlığımızda hangi genlerde problem olduğu önemli. bir de sanırım bünyeye göre bile değişebiliyor. her bünye aynı tedaviye aynı tepkiyi vermiyor. o yüzden şunu yap demek çok zor ama tabiki de hamileikte 3-4 kez kimyasal gebelik yaşadıysan elbette bunun bir sebebi olmalı. hadi biri sağlıksızdı. hepsi mi sağlıksız. o da çok mantıklı gelmiyor. o yüzden başka başka dr.lara görünmende fayda var. ben progestan da kullandım. düşüğe engel olsun diye hiçbir fayda vermedi cnm. sana hamilelik öncesi ve sonrasında tedavi uygulayacakdr. bulman lazım. allah yardımcın olsun.

bu hafta pek bir hareketsiz topiğimiz. eskisi gibi dua da okumuyoruz. sayımız çok azaldı. ha gayret kızlar. dualar bizim tek umudumuz.

[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA: Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]932[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]333[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]350[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD="align: right"]2700[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]5215[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 19/12/2013[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 26/12/13[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

canlarım bir gün bir hocadan duymuştum. olmyan işler için dua ancak şöyle yapmamız gerekecek. öncelikli olarak 100 kere tevbe istiğfar yapacağız. ardından fatiha okuacağız. ardından peygamberimize salavat getireceğiz. ve 786 defa besmele çekeceğiz. ardından da istediğimiz şeyi söyleyeceğiz yani hepimizin bebişinin olması. her birimiz yapsak olur mu ne dersiniz.

senaycım çok saol cnm sıranı verdin hakkını helal et duamız iice toplansın biraz geç yapayım bende yrn yazarım tekrar rabbim şimdiden kabul eylesin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…