- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.621
kızlar hepinize selamlar geçen hafta pazartesi babamı kaybettik çok zor günler geçiriyoruz, annem abim kardeşim ben oğlum çok perişanız ama allahtan gelene karşı durmayosun dualarla teselli bulmaya metanetli olmaya çalışıyoruz dün akşamda doktorda kontrolum vardı normalde benim doğum tarihim 14 ocak ama oğlum o kadar sıkıntı yaşadıki bu süreçte nstde çok sancım çıktı serum bağladılar sancıyı birazda olsa durdurmaya çalıştılar şimdi hep yatmak zorundayım ve hergün nstye giricem ve her an doğum olabilir dedi doktorum bebeğin kakasını yapma ihtimali varmış sanırım buda tehlikeli bir durummuş 2 haftada hiç kilo almamış hala 2 hafta öncesi kilosunda ama çok şükürki zaten önden gidiyodu geriye düşmemiş şuan 36+6yım doğsada bişey olmaz inşallah dedi doktorum ama şu kaka olayı beni çok telaşlandırdı kızlar dualarınızı bekliyorum oğlumada bişey olursa dayanılmaz olur rabbim oğlumu korusun inşallah hepimizinde bebeğini korusun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
kızlar hepinize selamlar geçen hafta pazartesi babamı kaybettik çok zor günler geçiriyoruz, annem abim kardeşim ben oğlum çok perişanız ama allahtan gelene karşı durmayosun dualarla teselli bulmaya metanetli olmaya çalışıyoruz dün akşamda doktorda kontrolum vardı normalde benim doğum tarihim 14 ocak ama oğlum o kadar sıkıntı yaşadıki bu süreçte nstde çok sancım çıktı serum bağladılar sancıyı birazda olsa durdurmaya çalıştılar şimdi hep yatmak zorundayım ve hergün nstye giricem ve her an doğum olabilir dedi doktorum bebeğin kakasını yapma ihtimali varmış sanırım buda tehlikeli bir durummuş 2 haftada hiç kilo almamış hala 2 hafta öncesi kilosunda ama çok şükürki zaten önden gidiyodu geriye düşmemiş şuan 36+6yım doğsada bişey olmaz inşallah dedi doktorum ama şu kaka olayı beni çok telaşlandırdı kızlar dualarınızı bekliyorum oğlumada bişey olursa dayanılmaz olur rabbim oğlumu korusun inşallah hepimizinde bebeğini korusun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.
canım başın sağolsun. allah babana rahmet eylesin inş. size sabırlar versin. çok zor. ama doğum kadar ölüm de hayatın gerçeği. allah hepimizin günahlarını bağışlasın babanın da mekanını cennet eylesin inş.günaydın kızlar dünkü kontrolumde çok şükür herşey yoluna girmiş göründü oğluşum akıllanmış gibi sancı kontrol altına alındı yinede hergün kontrolümüz var eğer her şey yolunda giderse allah nasip ederse 2 ocakta doğumum olacak bu yüzden dualama sırası kimde bilmiyorum ama bu haftaki dualamayı ben yapabilirmiyim? kaç haftadır duayada katılamıyordum haftaya perşembede doğum var allahın izniyle doğurmadan gelmişlerimize geçmişlerimize hepimize dua etmek istiyorum doğumdada hep aklımda olacaksınız hepinize dua edicem inşallah.
Cnm çook üzüldüm
Bende pek anlamadığım için belki o yazdıklarında vardır .. Allahımm sana en kısa zamanda bebiş nasip eder inşallahhh sorunsuz bi hamilelik yaşarsın inşallah cnm benim
canım zaten en zor sorudur bizim için başka bir dr. a mı görünsem. ama tabiki de görünmende fayda var. burada bir çoğumuz hamilelik öncesi aspirin kullanıyoruz. ha ona rağmen olmayan da var. mesela ben. hamilelikten önce aspirin, folik, b vitamini hatta iğne kullanmama rağmen olmadı. bizim rahatsızlığımızda hangi genlerde problem olduğu önemli. bir de sanırım bünyeye göre bile değişebiliyor. her bünye aynı tedaviye aynı tepkiyi vermiyor. o yüzden şunu yap demek çok zor ama tabiki de hamileikte 3-4 kez kimyasal gebelik yaşadıysan elbette bunun bir sebebi olmalı. hadi biri sağlıksızdı. hepsi mi sağlıksız. o da çok mantıklı gelmiyor. o yüzden başka başka dr.lara görünmende fayda var. ben progestan da kullandım. düşüğe engel olsun diye hiçbir fayda vermedi cnm. sana hamilelik öncesi ve sonrasında tedavi uygulayacakdr. bulman lazım. allah yardımcın olsun.Merhabalar arkadaşlar; 2 yıldır bebek istememize rağmen olmayınca daha doğrusu sürekli kimyasal gebelik geçirince tıp fakültesien gittim kan pıhtılaşması çıktı.
Bugün sonuçları bi doğum uzmanına gösterdim. Hamile kaldıktan sonra iğneğe başlıcaz dedi.
Ama sorun zaten 3 haftalıkken gebeliğim sonlanıyor adet kanı ile beraber atıyor vücut kese oluşmuyor yani.
Asprin başlayayım mı dedim gerek yok gebelikten sonra iğne ile beraber vericez dedi.
Kafam çok karıştı bana 4-5 haftalık hamileyken geliceksin dedi
Bekleyeceğiz dedi şimdiye kadar olanlar sağlıksız gebelik o sebeble sonlanmıştır dedi Hiç bişi anlamadım farklı bi doktora gitsem mi bilemedim
Bide progestan başlattı. herşey temiz çıktığı için akışına bırakıcaz doğal yollardan hamile kalacaksın dedi. Sizde napsam
canım ne demek senin de şimdiden ağzına sağlık canım. rabbim inş. dualarımızı kabul eder.senaycım çok saol cnm sıranı verdin hakkını helal et duamız iice toplansın biraz geç yapayım bende yrn yazarım tekrar rabbim şimdiden kabul eylesin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?