- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.641
canlarım bir gün bir hocadan duymuştum. olmyan işler için dua ancak şöyle yapmamız gerekecek. öncelikli olarak 100 kere tevbe istiğfar yapacağız. ardından fatiha okuacağız. ardından peygamberimize salavat getireceğiz. ve 786 defa besmele çekeceğiz. ardından da istediğimiz şeyi söyleyeceğiz yani hepimizin bebişinin olması. her birimiz yapsak olur mu ne dersiniz.
cnm benim sağol.kendine kanpıhtılaşmasına önem veren doktor bul.iğne kullanmanı öneririm hamileliğinde.kanpıhtılaşması hamile kalmayı engellemiyo endişen olmasın.yoksa ben 4defa hamile kalabilirmiydim.bizim sorunumuz sonuna kadar gidememek.ben elimden geleni yapıyorum gerisi Allaha kalmış.çok üzülüyodum ama artık takmıyorum.alıştım yada kabullendim sanırım.her şerde bir hayır vardır derler.bizim içinde bu hayırlı demek.yada imtihanımız.Allah herkeze bir imtihan vermiş.sabrımızı öğrenmek için.ilk zamanlarda ne ağladım ne ağladım.tabi gene ağlıyorum üzülüyorum ama depresyona girmiyorum.bir ara kafayı yicektim çünkü.Allahım en yakın zamanda sanada hayırlı hamilelik yaşatıp bebeğini kucağına almayı nasip etsin.tüm isteyenlere inşallah.
Bi duadan bahsediyorsunuz bende çok isterim okumak eğer sakıncası yoksa banada yollayın dua büyük bi zevkle okurum şuan adet oldum 4 gün içinde biter ne yapılması gerekiyorsa yaparım
Rabbim kolaylık versin canım.bi daha girdiginde mutasyonunu,ignenin dozunu ve aspirini ve igneyi ne zaman bıraktıgını yazarsan cok sevinirim.saglikla kalın bebeginle insaallah.aminkusura bakmayın arkadaşlar doğumdan sonra giremiyorum duaya da katılamadım herşey o kadar tempolu ki yetişemiyorum ben doğumdan önce sakin geçiriyodum ama şimdi annemler kayınvalidemler arada gelen giden nevrim döndü resmen üstüne üstlük kızım sarılık geçirdi bi gece hastane de küvezde kaldı anlatamam nasıl zor olduğunu onun o çırpınarak ağlaması elimi sımsıkı tutup bırakmaması iki saatte bir emzirmek altını değiştirmek için aldım sadece bugün kontrolümüz vardı çok korktum yine kalıcak diye ama çok şükür geçirmişiz. herkes iyidir inşallah şimdilik bilgisayar başına geçicek zaman bulamıyorum etrafımdakiler ısrar etmese karnımı doyurmak aklıma gelmiyo kızımın herşeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum bu yüzden biraz zor oluyo ama geçiyo işte şimdi kızım ağlıyo sonra yine yazarım inşallah...
kusura bakmayın arkadaşlar doğumdan sonra giremiyorum duaya da katılamadım herşey o kadar tempolu ki yetişemiyorum ben doğumdan önce sakin geçiriyodum ama şimdi annemler kayınvalidemler arada gelen giden nevrim döndü resmen üstüne üstlük kızım sarılık geçirdi bi gece hastane de küvezde kaldı anlatamam nasıl zor olduğunu onun o çırpınarak ağlaması elimi sımsıkı tutup bırakmaması iki saatte bir emzirmek altını değiştirmek için aldım sadece bugün kontrolümüz vardı çok korktum yine kalıcak diye ama çok şükür geçirmişiz. herkes iyidir inşallah şimdilik bilgisayar başına geçicek zaman bulamıyorum etrafımdakiler ısrar etmese karnımı doyurmak aklıma gelmiyo kızımın herşeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum bu yüzden biraz zor oluyo ama geçiyo işte şimdi kızım ağlıyo sonra yine yazarım inşallah...
kusura bakmayın arkadaşlar doğumdan sonra giremiyorum duaya da katılamadım herşey o kadar tempolu ki yetişemiyorum ben doğumdan önce sakin geçiriyodum ama şimdi annemler kayınvalidemler arada gelen giden nevrim döndü resmen üstüne üstlük kızım sarılık geçirdi bi gece hastane de küvezde kaldı anlatamam nasıl zor olduğunu onun o çırpınarak ağlaması elimi sımsıkı tutup bırakmaması iki saatte bir emzirmek altını değiştirmek için aldım sadece bugün kontrolümüz vardı çok korktum yine kalıcak diye ama çok şükür geçirmişiz. herkes iyidir inşallah şimdilik bilgisayar başına geçicek zaman bulamıyorum etrafımdakiler ısrar etmese karnımı doyurmak aklıma gelmiyo kızımın herşeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum bu yüzden biraz zor oluyo ama geçiyo işte şimdi kızım ağlıyo sonra yine yazarım inşallah...
ilk gunler zordur.kuvezde olunca daha da zorlasmistir.hepsi gececek hepsi unutulacak selmacim.bu kadar dogduya cok sukur.surekli hasta olacaklar aglayacaklar.ama hep iyilesiyorlar.geriye donup bakiyorum ne badireler atlatmisim ve atlatmaya da devam ediyirum.ezgi de bir haftadir hastaydi.atesini dusuremedik.bir hafta neler cektim.simdi tekrar sil bastan basliycam yeni bebekle insallah.biz annelerin guclu olmasi lazim.en cok bize ihtiyac duyuyorlar...kizinin hep guzel gunlerini gor insallah cnm.
eminecim çok geçmiş olsun. ezgi iyi mi şimdi. senin de az kaldı doğuma 34. haftadaydın demi. 1 şubattı heralde doğum tarihi. az kadı Allah hayırlısıyla kurtarsın cümlemizi
iyi iyi canim sagol duzeldi cok sukur.
evet canim 1 subat insallah tarihimiz.seninle de aramizda az var.serap ve benden sonra sira sana geciyo:)
tabiki canım isteyen herkesi katıyoruz duamıza. yukarıda yazmıştım duayı 100 kere tevbe istiğfar edilecek, ardından fatiha okunacak, ardından peygamberimize salavat getireceğiz ve 786 kere besmele çekilecek ve istediğimiz şeyi yani hepimizin sağlıkla bebiş sahibi olmasını rabbimizden dileyeceğiz. bu hafta böyle yapalım diye düşündüm. her hafta başka bir dua okuyoruz. perşembe gününe kadar okuyoruz perşembe günü yasinlerle diğer dualarla dua toplamasını aramızdan bir kişi sırasıyşa yapıyor.
pıhtıcanlar salavatın ceşitleri var diye biliyorum nasil yapacaksınız ve kac adet?yanlış yapmayayim.
kızlar selam hepinize 2 gündür giremedim eşim bilgisayarı okula götürmüştü orda unutmuş dualamamızıda yaptım rabbim kabul eylesin inşallah, ben oğluşumda akıllandı gibi bugünde gittik çok şükür bugünde sonuçlar iyi çıktı hayırlısıyla perşembeyi görürüz inşallah öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?