Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

bence olur cnm neden olmasın.

Bende 4 senedir bebiş istiyorum çok şükür eşimde ve bende sorun yok sadece bende kanpıhtılaşması var geçenlerde doktora gittim yüzyüze konuşayım dedim genetik sonucumu birdaha gösterdim ikinci tedaviye başlamadan önce ayrıca bi tedavi görmem lazım mı dedim yok dedi biz gerekli önlemi aldık dedi transferden sonra bana göbekten hergün yapılan bir iğne vermişti ben daha önceden yazmamışım sanırım birde hergün içmem gereken coraspirin vermişti onu kullandım... Bakalım ikinci şansımı denicem allah büyük cnm bende artık eskisi gibi çok ağlamıyorum ama bebek gördüğümde içim acıyor seni çook iyi anlıyorum cnm allahım sana en kısa zamanda nasip eder inşallah inan ilk sizlere sonra kendime dua ediyorum negatif sonucun ne kadar kötü bişi olduğunu bildiğim için kimsenin canı acımasın istiyorum...

Bi duadan bahsediyorsunuz bende çok isterim okumak eğer sakıncası yoksa banada yollayın dua büyük bi zevkle okurum şuan adet oldum 4 gün içinde biter ne yapılması gerekiyorsa yaparım

Bi duadan bahsediyorsunuz bende çok isterim okumak eğer sakıncası yoksa banada yollayın dua büyük bi zevkle okurum şuan adet oldum 4 gün içinde biter ne yapılması gerekiyorsa yaparım

tabiki canım isteyen herkesi katıyoruz duamıza. yukarıda yazmıştım duayı 100 kere tevbe istiğfar edilecek, ardından fatiha okunacak, ardından peygamberimize salavat getireceğiz ve 786 kere besmele çekilecek ve istediğimiz şeyi yani hepimizin sağlıkla bebiş sahibi olmasını rabbimizden dileyeceğiz. bu hafta böyle yapalım diye düşündüm. her hafta başka bir dua okuyoruz. perşembe gününe kadar okuyoruz perşembe günü yasinlerle diğer dualarla dua toplamasını aramızdan bir kişi sırasıyşa yapıyor.

kusura bakmayın arkadaşlar doğumdan sonra giremiyorum duaya da katılamadım herşey o kadar tempolu ki yetişemiyorum ben doğumdan önce sakin geçiriyodum ama şimdi annemler kayınvalidemler arada gelen giden nevrim döndü resmen üstüne üstlük kızım sarılık geçirdi bi gece hastane de küvezde kaldı anlatamam nasıl zor olduğunu onun o çırpınarak ağlaması elimi sımsıkı tutup bırakmaması iki saatte bir emzirmek altını değiştirmek için aldım sadece bugün kontrolümüz vardı çok korktum yine kalıcak diye ama çok şükür geçirmişiz. herkes iyidir inşallah şimdilik bilgisayar başına geçicek zaman bulamıyorum etrafımdakiler ısrar etmese karnımı doyurmak aklıma gelmiyo kızımın herşeyiyle kendim ilgilenmek istiyorum bu yüzden biraz zor oluyo ama geçiyo işte şimdi kızım ağlıyo sonra yine yazarım inşallah...

Rabbim kolaylık versin canım.bi daha girdiginde mutasyonunu,ignenin dozunu ve aspirini ve igneyi ne zaman bıraktıgını yazarsan cok sevinirim.saglikla kalın bebeginle insaallah.amin

canancim basınsagolsun Rabbim sabırlar versin.oglunu sagsalim kucagına alıp büyütmeyi nasib etsin insaallah.amin

Kızlar 3 gündür iinnternet ve tell hattımm arızalıydıı okuduğum duayı yazamadım o yüzden. Canancım sen yaptınn sanırrım Allahım kkabul etsin. Rabbim babanna rahmet eyllesin, doğacak çocuğuna ve size hayırlı ömür versin inşallah. Bebeğinle ilgili iyi haberlerini bekliyoruz inşaallah.

ilk gunler zordur.kuvezde olunca daha da zorlasmistir.hepsi gececek hepsi unutulacak selmacim.bu kadar dogduya cok sukur.surekli hasta olacaklar aglayacaklar.ama hep iyilesiyorlar.geriye donup bakiyorum ne badireler atlatmisim ve atlatmaya da devam ediyirum.ezgi de bir haftadir hastaydi.atesini dusuremedik.bir hafta neler cektim.simdi tekrar sil bastan basliycam yeni bebekle insallah.biz annelerin guclu olmasi lazim.en cok bize ihtiyac duyuyorlar...kizinin hep guzel gunlerini gor insallah cnm.

selmacım çok çok geçmiş olsun. neyseki sarılığı atlatmış kızın. Rabbim hep sağlık versin mutlu günleriniz daim olsun inşallah.

eminecim çok geçmiş olsun. ezgi iyi mi şimdi. senin de az kaldı doğuma 34. haftadaydın demi. 1 şubattı heralde doğum tarihi. az kadı Allah hayırlısıyla kurtarsın cümlemizi

kızlar selam hepinize 2 gündür giremedim eşim bilgisayarı okula götürmüştü orda unutmuş dualamamızıda yaptım rabbim kabul eylesin inşallah, ben oğluşumda akıllandı gibi bugünde gittik çok şükür bugünde sonuçlar iyi çıktı hayırlısıyla perşembeyi görürüz inşallah öpüyorum hepinizi.

eminecim çok geçmiş olsun. ezgi iyi mi şimdi. senin de az kaldı doğuma 34. haftadaydın demi. 1 şubattı heralde doğum tarihi. az kadı Allah hayırlısıyla kurtarsın cümlemizi

iyi iyi canim sagol duzeldi cok sukur.
evet canim 1 subat insallah tarihimiz.seninle de aramizda az var.serap ve benden sonra sira sana geciyo:)

bunu bikeremi yapcaz perşembeye kadar yoksa hergün yapıp 7defamı yapcaz.yoksa istediğin kadarmı?sayısı olcakmı yani.

canım sen kendine ve kızına bak.biraz toparlanın sonra dönersin bize.şimdi gelenin gidenin çok olur.Allahım kızınada sanada sağlık versin.mutlulukla büyüt inşallah.

pıhtıcanlar salavatın ceşitleri var diye biliyorum nasil yapacaksınız ve kac adet?yanlış yapmayayim.

ben hergün muhakkak namazdan sonra çekerim.Allahümme Salli ala seyhidene muhammet diye söylüyorum ama dediğin gibi çok çeşitleri var.bu en kısası.münciye var mesela bayağı uzun.

ağzına sağlık cnm.oğluşunda zamanında annesini üzmeden gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…