- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.661
az kaldı ama sanki ömrüm boyunca hamileymişim gibi geldi çok uzun geldi :) heralde sabırsızlandığım için.
kızlar 2013de Rabbim bana Ezgi Sare'mi verdi.inşallah sağlıkla sağlıklıca hayırlı evlatları isteyen herkese verir Rabbim.
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bol sağlıklı bebişli,bol sağlıklı hamişli bir yıl olur 2014...
aminnnn elifçim inşallah bu topikte bebişi olmayan kalmaz hepimiz hayırlı sağlıklı salih evlatlara kavuşuruz hayırlısıylakızlar 2013de Rabbim bana Ezgi Sare'mi verdi.inşallah sağlıkla sağlıklıca hayırlı evlatları isteyen herkese verir Rabbim.
sağlıklı,mutlu,huzurlu ve bol sağlıklı bebişli,bol sağlıklı hamişli bir yıl olur 2014...
inanır mısın eşime geçen öyle dedim de o da güldü. kendimi kadın gibi değil de inek gibi hissediyorum dedim :)) aynen ben de 2 yıldır hamileyim :) Allah hayırlısıyla kurtarsın bizleri inşallah:)))ilahi selvi cok guldum.
ben de ayni hissediyorum kendimi.damizlik inek gibi hissediyorum:))iki yildir surekli hamileyim:)bi doguramadim gitti :))artik guluyorum halime:)burdaki herkes bu gunlerini gulerek anar insallah.
canım ben akşam 9 da yapıyorum aspirini folbiolu da gündüz alıyorum dengelesin diye. benim dr da saati için gündüz gece diye bişey demedi ama aynı saatte iğneyi yapmaya dikkat et dedi. ben hamilelğimin başından ben hep bacaktan yapıyorum iğneyi. göbeğimi denedim çok acıdı bacağın üst tarafı cep tarafından yapıyorum fazla acımıyor.arkadaslar.artik karnim gerdigi icin igneyi yapmak zorlasti. bacagimda cok aciyr yapinca. kolumdan yapmam icinde biri lazim yanima. hep sabah yapiyrdum ayni saatte. simdi yavas yavas aksama kaydirayim da esimle kolumdan yapayim diyrm. sorum su ki doktorlariniz illa sabah yada aksam yapin dedi mi? bana birsey demedi. prespektusune de baktim. orada da zaman belirtmiyr.
bunu bikeremi yapcaz perşembeye kadar yoksa hergün yapıp 7defamı yapcaz.yoksa istediğin kadarmı?sayısı olcakmı yani.
Arkadaşlar yakınımda bulunan suriyeli bir bayan için clexan 0.4 iğne arıyorum. Elinde fazla olan varsa bana yazabilir mi? Ne kadar varsa gönderebilirsiniz. sigortalı olamadıkları için ülkemizden temininde güçlük çekiyorlar. Henüz 3 aylık hamile ve bir haftadan fazladır kullanamıyor. Kargo ücretini ben ödeyeceğim. Elinde bulunan yeter ki haber etsin. Teşekkürler.
arkadaslar.artik karnim gerdigi icin igneyi yapmak zorlasti. bacagimda cok aciyr yapinca. kolumdan yapmam icinde biri lazim yanima. hep sabah yapiyrdum ayni saatte. simdi yavas yavas aksama kaydirayim da esimle kolumdan yapayim diyrm. sorum su ki doktorlariniz illa sabah yada aksam yapin dedi mi? bana birsey demedi. prespektusune de baktim. orada da zaman belirtmiyr.
Kızlar canan yarın sabah sezeryana alınacak. Bebeğin suyu azalmış ve boynuna kordonu dolanmis. Dr 38 haftayı doldurmani beklemek risk artık demiş. Dualarinizi esirgemeyin. Inşallah sağ salim kucağına alır oglusunu ve acılarını bebgiyle teselli eder.
ayy cok sevindim.2013 un son bebegi olmus:)hayirli bir evlat oldun.insallah.Kızlar şükürler olsun sağlıkla bir bebegimiz daha geldi. Canan aradı şimdi sesi o kadar mumutluyduki telda gözlerim doldu. Inşallah sağlıkla hepimizkucagimiza alırız bebegimizi. Erken doğacak ve babasının cenazesi sırasında hiç kilo almamış diye uzuluyordu ama maşallah bembeyaz güzel bir oğlu olmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı anali babalı bir omur versin. Ben ve sıradaki tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin hamilelik bekleyen tüm arkadaşlarıma şenay vildan elif emel 2014 insallh tüm güzelliklerle birlikte bebisleri getirsin inşallah.
Hepinize mutlu saglikli huzurlu sevdiklerinizle nice guzelyıllar diliyorum.
çok sevindim cnm.ararsan selam söyle.bu arada sıra sende galiba.emineden önce misin bilmiyorum bu aralar kafamda bişey tutamıyorum.bu arad facede selvide kayıtlı bir serap var o sen misinKızlar şükürler olsun sağlıkla bir bebegimiz daha geldi. Canan aradı şimdi sesi o kadar mumutluyduki telda gözlerim doldu. Inşallah sağlıkla hepimizkucagimiza alırız bebegimizi. Erken doğacak ve babasının cenazesi sırasında hiç kilo almamış diye uzuluyordu ama maşallah bembeyaz güzel bir oğlu olmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı anali babalı bir omur versin. Ben ve sıradaki tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin hamilelik bekleyen tüm arkadaşlarıma şenay vildan elif emel 2014 insallh tüm güzelliklerle birlikte bebisleri getirsin inşallah.
ayy cok sevindim.2013 un son bebegi olmus:)hayirli bir evlat oldun.insallah.
serap sira kimde?bizde mi yoksa:))
çok sevindim cnm.ararsan selam söyle.bu arada sıra sende galiba.emineden önce misin bilmiyorum bu aralar kafamda bişey tutamıyorum.bu arad facede selvide kayıtlı bir serap var o sen misin
arkadaslar.artik karnim gerdigi icin igneyi yapmak zorlasti. bacagimda cok aciyr yapinca. kolumdan yapmam icinde biri lazim yanima. hep sabah yapiyrdum ayni saatte. simdi yavas yavas aksama kaydirayim da esimle kolumdan yapayim diyrm. sorum su ki doktorlariniz illa sabah yada aksam yapin dedi mi? bana birsey demedi. prespektusune de baktim. orada da zaman belirtmiyr.
hepinize sağlıklı mutlu huzurlu nice yıllar diliyorum. inşallah bu yeni yılda gönlümüzden ne geçiyorsa rabbim hayırlısıyla nasip eder inş.
Kızlar şükürler olsun sağlıkla bir bebegimiz daha geldi. Canan aradı şimdi sesi o kadar mumutluyduki telda gözlerim doldu. Inşallah sağlıkla hepimizkucagimiza alırız bebegimizi. Erken doğacak ve babasının cenazesi sırasında hiç kilo almamış diye uzuluyordu ama maşallah bembeyaz güzel bir oğlu olmuş. Rabbim sağlıklı hayırlı anali babalı bir omur versin. Ben ve sıradaki tüm hamilelere sağlıklı doğumlar nasip etsin hamilelik bekleyen tüm arkadaşlarıma şenay vildan elif emel 2014 insallh tüm güzelliklerle birlikte bebisleri getirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?