- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.681
yeni yıla cananın bebişiyle girdik. sonra serap, berna ve emine var. ay ne kadar güzel. hepinizizn güzel dilekleriyle gözlerim doldu. rabbim hepimize sağlıklı, huzurlu, mutlu, bebişli güzel ömürler nasip etsin inş.
1 senedir bu topikteyim, kimse benim farkımda olmayabilir ama Allah izin verirse doğum sırası bende sanırım. gereksiz bir alınganlık, sıra filan önemli değil ama yok sayılmak biraz ağırıma gidiyor açıkçası.
1 senedir bu topikteyim, kimse benim farkımda olmayabilir ama Allah izin verirse doğum sırası bende sanırım. gereksiz bir alınganlık, sıra filan önemli değil ama yok sayılmak biraz ağırıma gidiyor açıkçası.
kızlar bu haftayı boş geçmeyelim diye dualamamızı yaptım. allah kabul etsin. her zamanki gibi hepimizin ismini tek tek söyledim.
kızlar herhalde bu haffta duamız olmadı ama boş geçmek istemiyorum dualamamızı yapacağım inşallah
kızlar bu haftayı boş geçmeyelim diye dualamamızı yaptım. allah kabul etsin. her zamanki gibi hepimizin ismini tek tek söyledim.
j
tüm pıhtıcanlara saglıklı,huzurlu,bereketli,saglıklı ve hayırlı evlatlı bir yıl ve ömür diliyorum Rabbimden.amin. Şenaycım persembe yani yarın toplanmıyormuydu duamız ben tamamlamaya çalışıyorum da şaşırdım sen yazınca.Allah razı olsun Rabbim kabul etsin okumuşsun duamızı.amin.Haftaya ben yapmak isterim kısmetse duamızı kabul ederse herkes tabi.
şenaycığım dua verdin ya onu yapıyorum ben şimdiye kadar 4tane yaptım.sayı belirtmiceksek bırakim ozaman.
canım ne kadar okuduğunuzu yazın çok utandım yaaaa şimdi. akşam yatarken de cuma derslerimi düşünerek yattım. hatta sabah kalkınca bugün perşembe diye aklıma geldi ama iş işten geçti. tamam canım haftaya sen yap dualamamızı canım. akşam 5'e kadar yazın kızlarrrrr muhakkakj
tüm pıhtıcanlara saglıklı,huzurlu,bereketli,saglıklı ve hayırlı evlatlı bir yıl ve ömür diliyorum Rabbimden.amin. Şenaycım persembe yani yarın toplanmıyormuydu duamız ben tamamlamaya çalışıyorum da şaşırdım sen yazınca.Allah razı olsun Rabbim kabul etsin okumuşsun duamızı.amin.Haftaya ben yapmak isterim kısmetse duamızı kabul ederse herkes tabi.
canım ne kadar okuduğunuzu yazın çok utandım yaaaa şimdi. akşam yatarken de cuma derslerimi düşünerek yattım. hatta sabah kalkınca bugün perşembe diye aklıma geldi ama iş işten geçti. tamam canım haftaya sen yap dualamamızı canım. akşam 5'e kadar yazın kızlarrrrr muhakkak
yok aycancim unuturmuyuz seni.kizma yaa.bak soyleyim wats app tan.konustuk serapla.sira aycanda diye.senaya da kizma bak gunleri bile karistirmis:)))1 senedir bu topikteyim, kimse benim farkımda olmayabilir ama Allah izin verirse doğum sırası bende sanırım. gereksiz bir alınganlık, sıra filan önemli değil ama yok sayılmak biraz ağırıma gidiyor açıkçası.
o halde ilk sira aycanda sonra sende mi senem.aysemiz vardi ikizi olancanım benim ben de 36+ 4 oldum cok şükür Rabbime.Ama ben kimseye kırılamam burada cünkü korkumdan cok dillendiremiyorum o yüzden hak veriyorum arkadaslarıma.Allah hepimize saglıkla ve hayırlısıyla saglıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucagımıza alıp büyütmeyi nasib etsin.amin.
ayy inanmıyorum ben dün perşembe diye gezip durdum evin içinde.
neyse fazla dua göz çıkarmaz. bugün yine yaparım ben:)
duayi nasil soyluycez.ben bir kez yaptim yazdigini.
yok aycancim unuturmuyuz seni.kizma yaa.bak soyleyim wats app tan.konustuk serapla.sira aycanda diye.senaya da kizma bak gunleri bile karistirmis:)))
o halde ilk sira aycanda sonra sende mi senem.aysemiz vardi ikizi olan
o ne zaman.kac haftaliktiki.baska varmi ki...
bi dua yapasin gelmis senin:))oh ne guzel cifte dua bu hafta.bir gun tatil.olunca gunler karisti dimi:) istersen en dun yaptin.sira bendeyse yaparim yarin dualama.sen nasil dersen...
duayi nasil soyluycez.ben bir kez yaptim yazdigini.
canım kusura bakmayın ben günleri karıştırdım siz devam edin bugün yazın ne kadar okuduğunuzu ben toplarım yine akşam dualarım. bu hafta çifte dua olsun daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?