Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

1 senedir bu topikteyim, kimse benim farkımda olmayabilir ama Allah izin verirse doğum sırası bende sanırım. gereksiz bir alınganlık, sıra filan önemli değil ama yok sayılmak biraz ağırıma gidiyor açıkçası.

Son düzenleme:

canım kusura bakma hakkını helal et. senin hamile olduğun aklımdaydı ama hani ne kadar erken olduğunu düşünemedim. sen her zaman aklımızdasın. hiç olur mu. dualarımızdasın. gereksiz değil alınganlığın haklısın. allah hepimize kısa zamanda nasip etsin. burada zaten seni beni yok. hepimiz aynıyız.

kızlar bu haftayı boş geçmeyelim diye dualamamızı yaptım. allah kabul etsin. her zamanki gibi hepimizin ismini tek tek söyledim.

canım benim ben de 36+ 4 oldum cok şükür Rabbime.Ama ben kimseye kırılamam burada cünkü korkumdan cok dillendiremiyorum o yüzden hak veriyorum arkadaslarıma.Allah hepimize saglıkla ve hayırlısıyla saglıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucagımıza alıp büyütmeyi nasib etsin.amin.

j
kızlar bu haftayı boş geçmeyelim diye dualamamızı yaptım. allah kabul etsin. her zamanki gibi hepimizin ismini tek tek söyledim.

tüm pıhtıcanlara saglıklı,huzurlu,bereketli,saglıklı ve hayırlı evlatlı bir yıl ve ömür diliyorum Rabbimden.amin. Şenaycım persembe yani yarın toplanmıyormuydu duamız ben tamamlamaya çalışıyorum da şaşırdım sen yazınca.Allah razı olsun Rabbim kabul etsin okumuşsun duamızı.amin.Haftaya ben yapmak isterim kısmetse duamızı kabul ederse herkes tabi.

ayy inanmıyorum ben dün perşembe diye gezip durdum evin içinde.
neyse fazla dua göz çıkarmaz. bugün yine yaparım ben:)

şenaycığım dua verdin ya onu yapıyorum ben şimdiye kadar 4tane yaptım.sayı belirtmiceksek bırakim ozaman.

canım kusura bakmayın ben günleri karıştırdım siz devam edin bugün yazın ne kadar okuduğunuzu ben toplarım yine akşam dualarım. bu hafta çifte dua olsun daha iyi.

canım ne kadar okuduğunuzu yazın çok utandım yaaaa şimdi. akşam yatarken de cuma derslerimi düşünerek yattım. hatta sabah kalkınca bugün perşembe diye aklıma geldi ama iş işten geçti. tamam canım haftaya sen yap dualamamızı canım. akşam 5'e kadar yazın kızlarrrrr muhakkak

canım bu hafta ne güzel cift dualama olacak utanma pıhtıcanım.ben sırasıyla tevbe istigfar,fatiha,salavat(toplam 33 sali ala ve barik ala duası okudum herkes istedigi gibi salavat getirecekti ben böyle yaptım)besmeleyi de 786 ya tamamladım.umarım dogru yapmışımdır.Rabbim kabul etsin.amin.Rabbim saglıkla ve hayırlısıyla saglıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucagımıza alıp büyütmeyi nasib etsin insaallah.amin.

yok aycancim unuturmuyuz seni.kizma yaa.bak soyleyim wats app tan.konustuk serapla.sira aycanda diye.senaya da kizma bak gunleri bile karistirmis:)))
o halde ilk sira aycanda sonra sende mi senem.aysemiz vardi ikizi olan
o ne zaman.kac haftaliktiki.baska varmi ki...
ayy inanmıyorum ben dün perşembe diye gezip durdum evin içinde.
neyse fazla dua göz çıkarmaz. bugün yine yaparım ben:)

bi dua yapasin gelmis senin:))oh ne guzel cifte dua bu hafta.bir gun tatil.olunca gunler karisti dimi:) istersen en dun yaptin.sira bendeyse yaparim yarin dualama.sen nasil dersen...

duayi nasil soyluycez.ben bir kez yaptim yazdigini.

canım duamızı ben de bir kez yaptım. önce 100 kere tevbe istiğfar okudum. arkasından fatiha okudum. arkasından peygamberimize salavat getirdim arkasından 786 besmele çektim ve her zamanki bebiş istediğimiz duamızı okudum.

aynen canım çok dua yapasım vardı. bugün de yaparım canım hiç sorun değil. haftaya senem yapacak inş. sen öbür haftaya yaparsın inşallah.

duayi nasil soyluycez.ben bir kez yaptim yazdigini.

şimdi düştü jeton:)
neyi sorduğunu cevabı yazdıktan sonra anladım çünkü o ara bir yandan telefonla konuştuğumdan duayı soruyosun sandım. canım kaç kere yaptığınızı söylersiniz. 1 kere yapana 786 yazarım iki kere okuyana 786*2 ben ayarlarım canım siz kaç kere yaptığınızı söyleyin yeter.

yaa kızlar bu aralar kafa karışık her halimden belli oluyordur herhalde. şu özür grubu tayinleri başladı ya. eş durumundan gelemiyorum. sağlık özründen oluyor ancak. onun için de annemi sinan hocaya gönderdim o da olmaz demiş. bu sağlık özrü için rapr nasıl alınır bilen var mı. özel hastanelerinki oluyor mu? veya devlet hastanesinden oluyrsa nasıl alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…