- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.701
canım kusura bakma hakkını helal et. senin hamile olduğun aklımdaydı ama hani ne kadar erken olduğunu düşünemedim. sen her zaman aklımızdasın. hiç olur mu. dualarımızdasın. gereksiz değil alınganlığın haklısın. allah hepimize kısa zamanda nasip etsin. burada zaten seni beni yok. hepimiz aynıyız.
yok aycancim unuturmuyuz seni.kizma yaa.bak soyleyim wats app tan.konustuk serapla.sira aycanda diye.senaya da kizma bak gunleri bile karistirmis:)))
o halde ilk sira aycanda sonra sende mi senem.aysemiz vardi ikizi olan
o ne zaman.kac haftaliktiki.baska varmi ki...
bi dua yapasin gelmis senin:))oh ne guzel cifte dua bu hafta.bir gun tatil.olunca gunler karisti dimi:) istersen en dun yaptin.sira bendeyse yaparim yarin dualama.sen nasil dersen...
yaa kızlar bu aralar kafa karışık her halimden belli oluyordur herhalde. şu özür grubu tayinleri başladı ya. eş durumundan gelemiyorum. sağlık özründen oluyor ancak. onun için de annemi sinan hocaya gönderdim o da olmaz demiş. bu sağlık özrü için rapr nasıl alınır bilen var mı. özel hastanelerinki oluyor mu? veya devlet hastanesinden oluyrsa nasıl alırım.
burada hamile olmayan arkadaşlar şenay,emel ve ben kaldık demi.daha varmıydı.vildan hamile biliyorum.onun nasıl gidiyo acaba.ben histeroskopiden dolayı beklemedeyim.şenaycık sen nezaman doktora gitcen.kontrolün nezaman.emelin durumu nehalde.benim kafada yerinde değil.belki yazmıştırda.rumuzları aklımda tutamıyorum.yaşlandık artık:)
hamileliktendir canım o alınganlık. olsun o kadar.canım est. ne hakkım var ki, asıl sen hakkını helal et. herkes kendi hayat uğraşı içinde, elbette kimse aklında tutmak zorunda değil, bi de çok sık yazmıyorum ya ondan heralde. bu aralar fazlasıyla alıngan ve hassasım. kusuruma bakmayın.
yok canım ya kesinlikle kimseye kızmadım, öyle bi gereksiz sitem ettim işte :) burada dua edilirken benim adım da söyleniyor ya o yeter bana, daha ne isteyim. siz bakmayın bana, gel gitlerim olur arada böyle
canım ben ocak 28'e aldım randevuyu. hayırlısı bakalım. emel bayadır girmiyo inş. iyidir. vildan hamilemiiiiiiii benim niye haberim yokkkkkçok sevindimmmmmm allah tamamına erdirsin inş.
aslinda sen surekli hacettepeye gidiyorsun tedavi icin.neticede gercekten tedavi icin ankaraya geliyirsun.bence bu isin pesini birakma.yapsa yapsa sinan.hoca yapar bunu.ayrica bildigim kadariyla ozre dayali tayinlerde donem yik.istedigin.zaman olur.sen kontrole gelince bir gorus sinan.hocayla.tanidik.bulabilsen hacettepede keske cok iyi olurdu.insallah olur canim.tayin.isleri zir tabi.aklin.onda oldugu icin.kafan.karisik.yaa kızlar bu aralar kafa karışık her halimden belli oluyordur herhalde. şu özür grubu tayinleri başladı ya. eş durumundan gelemiyorum. sağlık özründen oluyor ancak. onun için de annemi sinan hocaya gönderdim o da olmaz demiş. bu sağlık özrü için rapr nasıl alınır bilen var mı. özel hastanelerinki oluyor mu? veya devlet hastanesinden oluyrsa nasıl alırım.
olur canim.olur.bu donemlerfe alinganlik unutkanlik hepsi oluyo.bende ikisi de var.gecen esime kizdim iki saat agladim:)birdey oluyo gozumden hemen yaslar suxuluyo.hormonlar degisti tavan yapti:)canım est. ne hakkım var ki, asıl sen hakkını helal et. herkes kendi hayat uğraşı içinde, elbette kimse aklında tutmak zorunda değil, bi de çok sık yazmıyorum ya ondan heralde. bu aralar fazlasıyla alıngan ve hassasım. kusuruma bakmayın.
yok canım ya kesinlikle kimseye kızmadım, öyle bi gereksiz sitem ettim işte :) burada dua edilirken benim adım da söyleniyor ya o yeter bana, daha ne isteyim. siz bakmayın bana, gel gitlerim olur arada böyle
bir de uc cocuk yapin deniyor.bir tane var diye tedaviyi odemiyorlar demek.sanki cocuklarin.kardes istemeye hakki yok.uvuncu cocukta bile tedavi karsilanmali bence.oyle havadan uc cocuk yapin demekle olmuyo.Şenay duadan bir kere yaptım inş doğru yapmışımdır bende yeni bişey olmadığı için girip okuyup çıkıyorum önümüzdeki ay başlarım heralde tedaviye ilaçlar çok pahalı ikinci çocukta devlet ödemiyor bide aşıladan 2 ay sonra yumurtalıkların dinlenmesi gerekiyomuş bende durumlar böyle
evet canım pazartesi bi şansımı deniycem burada. inş. olur. çok zor böyle tedavi yürütmem hayırlısı bakalım.canım sağlık özründen rapor alabilmen için tayin isteyeceğin ilden başka bir ilde tedavinin yapılamıyor olması gerekiyor. ya da bakmakla yükümlü olduğun kişilerin tedavisinin sadece o ilde yapılması gerekiyor. yani özür grubunda sğlık özrü biraz sıkıntılı
olmuştur canım inşallah rabbim hepimizin dualarını kabul etsin hayırlarla.Şenay duadan bir kere yaptım inş doğru yapmışımdır bende yeni bişey olmadığı için girip okuyup çıkıyorum önümüzdeki ay başlarım heralde tedaviye ilaçlar çok pahalı ikinci çocukta devlet ödemiyor bide aşıladan 2 ay sonra yumurtalıkların dinlenmesi gerekiyomuş bende durumlar böyle
sinan hoca vermemiş yaaaaa. bakalım bir de burada deneyeyim. dosyam ankarada. annemler göndersin bir de burada hastaneye gidicem. pek umudum yok. burada öğretmene grip olduğunda istirahat raporu bile vermiyorlar kaldı ki sağlık raporu versinler. ama bir umut. eşim çok kızıyor. boşuna uğraşıyosun o öyle kolay iş değil diye ama çaresizlik işte.aslinda sen surekli hacettepeye gidiyorsun tedavi icin.neticede gercekten tedavi icin ankaraya geliyirsun.bence bu isin pesini birakma.yapsa yapsa sinan.hoca yapar bunu.ayrica bildigim kadariyla ozre dayali tayinlerde donem yik.istedigin.zaman olur.sen kontrole gelince bir gorus sinan.hocayla.tanidik.bulabilsen hacettepede keske cok iyi olurdu.insallah olur canim.tayin.isleri zir tabi.aklin.onda oldugu icin.kafan.karisik.
bu arada elif karistirdi bence.vildan hamile degil bence olsa haberim olurfu diye dusunuyorum.
belki de allah soyletmistir elife.insallah.
olur canim.olur.bu donemlerfe alinganlik unutkanlik hepsi oluyo.bende ikisi de var.gecen esime kizdim iki saat agladim:)birdey oluyo gozumden hemen yaslar suxuluyo.hormonlar degisti tavan yapti:)
bir de uc cocuk yapin deniyor.bir tane var diye tedaviyi odemiyorlar demek.sanki cocuklarin.kardes istemeye hakki yok.uvuncu cocukta bile tedavi karsilanmali bence.oyle havadan uc cocuk yapin demekle olmuyo.
burada hamile olmayan arkadaşlar şenay,emel ve ben kaldık demi.daha varmıydı.vildan hamile biliyorum.onun nasıl gidiyo acaba.ben histeroskopiden dolayı beklemedeyim.şenaycık sen nezaman doktora gitcen.kontrolün nezaman.emelin durumu nehalde.benim kafada yerinde değil.belki yazmıştırda.rumuzları aklımda tutamıyorum.yaşlandık artık:)
canım ben ocak 28'e aldım randevuyu. hayırlısı bakalım. emel bayadır girmiyo inş. iyidir. vildan hamilemiiiiiiii benim niye haberim yokkkkkçok sevindimmmmmm allah tamamına erdirsin inş.
aslinda sen surekli hacettepeye gidiyorsun tedavi icin.neticede gercekten tedavi icin ankaraya geliyirsun.bence bu isin pesini birakma.yapsa yapsa sinan.hoca yapar bunu.ayrica bildigim kadariyla ozre dayali tayinlerde donem yik.istedigin.zaman olur.sen kontrole gelince bir gorus sinan.hocayla.tanidik.bulabilsen hacettepede keske cok iyi olurdu.insallah olur canim.tayin.isleri zir tabi.aklin.onda oldugu icin.kafan.karisik.
bu arada elif karistirdi bence.vildan hamile degil bence olsa haberim olurfu diye dusunuyorum.
olur canim.olur.bu donemlerfe alinganlik unutkanlik hepsi oluyo.bende ikisi de var.gecen esime kizdim iki saat agladim:)birdey oluyo gozumden hemen yaslar suxuluyo.hormonlar degisti tavan yapti:)
bir de uc cocuk yapin deniyor.bir tane var diye tedaviyi odemiyorlar demek.sanki cocuklarin.kardes istemeye hakki yok.uvuncu cocukta bile tedavi karsilanmali bence.oyle havadan uc cocuk yapin demekle olmuyo.
sinan hoca vermemiş yaaaaa. bakalım bir de burada deneyeyim. dosyam ankarada. annemler göndersin bir de burada hastaneye gidicem. pek umudum yok. burada öğretmene grip olduğunda istirahat raporu bile vermiyorlar kaldı ki sağlık raporu versinler. ama bir umut. eşim çok kızıyor. boşuna uğraşıyosun o öyle kolay iş değil diye ama çaresizlik işte.
valla belki de allah söyletmiştir. çünkü bu aralar vildandan da bekliyoruz haber zaten. hayırlısı bakalım.
aslinda sen surekli hacettepeye gidiyorsun tedavi icin.neticede gercekten tedavi icin ankaraya geliyirsun.bence bu isin pesini birakma.yapsa yapsa sinan.hoca yapar bunu.ayrica bildigim kadariyla ozre dayali tayinlerde donem yik.istedigin.zaman olur.sen kontrole gelince bir gorus sinan.hocayla.tanidik.bulabilsen hacettepede keske cok iyi olurdu.insallah olur canim.tayin.isleri zir tabi.aklin.onda oldugu icin.kafan.karisik.
Ahhh kızlar keşke güzel haber verseydim. Elifcim inşallah Allah söyletmiştir. Herkes benden haber bekliyomuş yaa:)))
Bu aralar rahimde düzensizlik var geç adet oluyorum kısa sürüyor. Bir süre ara verip kendi haline bırakacağız. Sonrada belki tüp bebek yaptıracağız bakalım, hayırlısı olur inşallah. Benden haberler böyle pek yorum yazamıyorum ama okuyorum arada giirp. Kalbim sizlerle canlar. Sabırsızlıkla bekliyorum doğumları.
valla vildancim aklim sende ve emelde.sizden guzel haberler bekliyorum ben de. insallah en kisa zamanda sok haberi aliriz sizden de.
senay ve elif beklemedeler zaten suan.
sen de eskisi gibi girmiyorsun yazmiyorsun ama uzaklasmak iyi geliyordur burdan anliyorum.bu arada burdan uzaklasip kafasini bosaltip hamile kalan bir arkadasimiz var:)
01 as. adanadan asli:)hatirladin mi.daha cok yeni onun da.kalp atimina gitcek.sat ini bile unutmus:)darisi sizlere olsun.valla her aklima geldiginde bu bes kidiye dua ediyordum ismen.artik dort.kisiye dua ediyorum.hamilelerin adini unutuyorum ama:)
asli bu pazartesi tup bebek icin gidecekmis.cuma test yapip hamile oldugunu ogrenmis:))Sağol canım, Allah razı olsun hepinizden biliyorum dua ettiğinizi, çok girmesemde aklım kalbim hep sizinle, güzel dostluklar kazandık. Sizde sağsalim alırsınız kucağınıza inşallah yavrularınızı.
Aslıyı hatırlıyorum, ne güzel Allah tamamına erdirsin, aşılama denemişti bi ara , normal mi hamile kaldı acaba.
merhaba arkadaşlar hepinizi iyisinizdir inşallah. hepinizin yeni yılı kutlu olsun biraz geç oldu ama:) ben iyiyim oğluşumla uğraşıyoruz. 1 er ay arayla bronşiolit geçirdi. bir daha tekrarlarsa astım tedavisine başlayacaklar.inşallah gerek kalmaz. hastalanacak diye korkumdan banyo bile yaptıramıyorum. bende haberler böyle giremesemde aklımdasınız. kendinize iyi bakın öpüldünüz
Ahhh kızlar keşke güzel haber verseydim. Elifcim inşallah Allah söyletmiştir. Herkes benden haber bekliyomuş yaa:)))
Bu aralar rahimde düzensizlik var geç adet oluyorum kısa sürüyor. Bir süre ara verip kendi haline bırakacağız. Sonrada belki tüp bebek yaptıracağız bakalım, hayırlısı olur inşallah. Benden haberler böyle pek yorum yazamıyorum ama okuyorum arada giirp. Kalbim sizlerle canlar. Sabırsızlıkla bekliyorum doğumları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?