Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Yok canım Tuğçe o. Nicki adalet, o hamile... Ama bugün herkes beni hamile sanmış, Serap aradı, Emineyle yazıştık:))Allah söyletmiştir belki....Uzun zaman oldu martta kürtaj oldum. Bendeki düzensizlik incelikten değil tam tersi biraz kalınlık varmış. Çikolata kistlerim de var. Ofis histereskopide bişey çıkmadı ama yumurta büyüttüğümden bu yana düzenim bozulmuştu zaten. Şimdide geç ve az adet oluyorum. Biraz bekleyeceğim kendi kendine düzene girsin diye. Sende biran evvel histereskopini yaptırsaydın da nedeni anlaşılsaydı.

olsun canım önemli olan okumanız. allah kabul etsin inş. ben de dün akşam ikinci dualamamızı yaptım. bu hafta demek ki iki defa yapmamız gerekiyormuş:)

kendimden utandım.geçmişe baktım.şenaydan önce tuğçe duaları topluyomuş.o hamile.vildanla nasıl karıştırdım.nolcak bu halim.40ima gelmeden bunadım.vah bana vahh
evet tuğçe hamile kalan. inş. bakalım nasipte varsa hepimiz en kısa zamanda hayırlarla hamile kalalım. ben yakın zamanda senden de güzel haberler bekliyorum. inş. bak hiç olmaz dediğin zaman olur görürsün.

canım ne güzel bizi unutmuyosunuz. ara ara gelin böyle. allah yardım etsin canım. acil şifalar versiin bebişimize

Allah razı olsun hepinizden canım. bu topikte sırayla herkes hamile kaldı. sen de dahil diğer arkadaşlarımızın da sağlıkla hamile kalıp bebişlerini kucağına alacağına can-ı gönülden inanıyorum. duaların gücü bu. bu topikte sağlıkla hayırlısıyla doğurmayan, anne olmayan kalmayacak :)

bu hafta fatiha okuyalım mı? ne dersiniz.

okuyalım bence de

herkezi ayağa kaldırmışım desene:) bende marrta kürtaj oldum.bayağı geçti zaman.buay inşallah Allahın izniyle histeroskopimi olurum.buayda sorun çıkarsa artık özel bir hastanede yaptırırım.her hastanedede yapılmıyo.arayıp soruyorum rahim filmiyle karıştırıyolar.hayırlısı bakalım.

Arkadaşlar meraba uzun zamandır sizin paylaştıklarınızı okuyorum.kasım ayında bebeğimin kalp atışlarını 7 haftalıkken duymamıza rağmen 9haftada maalesef duymamadık.ve kürtaj oldum hala acısını unutamıyorum.doktorum protein c ve s testi istedi.protein c aktivitesi 70.00 çıktı referans aralığı 70.00-140.00 sizce kan pıhtılaşması varmıdır?? Cok merak ediyorum ancak cuma günü doktora gidebilirim lütfen fikir verin bana kızlar??

Bugun kontrolum vardi.34+4 um bugun. Yalniz bebegin boynundan iki kez kordon dolanmis vaziyette.kordon kan akisi iyi dedi dr.bir problem olmaz dedi.bunun icin bu haftada bebek alinmaz dedi.duzele de bilir dedi.her hafta gitcem artik.hala duzelmemis olursa iki hafta sonra alacak bebegi.on gun one cektik yani dogumu.37.. haftada alacak.yatip surekli dinlen hic is yapma dedi.dualarinizi bekliyorum arkadaslar.duzelmis olursa kordon bekliycez.
Bu arada telefonumda bir problem var.bir sure wats appta yokum.
Lutfen dua edin arkadaslar bana.pihtilasma pihtilasma dedik onlemimizi aldik.bir yildir igne kullaniyorum.iki yildir hamileyim.kordo dolanmasindan kaybetmeyim bir de bebegimi.bu kadar sona yaklasmisken.kizim deli gibi kardesi olacagi gunu bekliyo.resimlerde kardesini de ciziyo hep(

Son düzenleme:

eminecim çok geçmiş olsun. ama senin dr zaten çok rahat bir dr değil. eğer tehlikeli olduğunu düşünseydi muhakkak hemen alırdı. Allah yardımcımız olsun. benim de kontrolüm vardı bugün. dr 3 hafta sonrasına randevu verdi. o zamana kadar karar ver dedi normal mi sezeryan mı istiyorsun ona göre planlamamızı yapalım dedi. ben de korktuğumu söyledim bebeğe bişey olur korkusu yaşıyorum dedim. o da iyice düşün 3 hafta sonra karar ver dedi. Allah yardımcımız olsun. Sen gönlünü ferah tut. bugüne kadar o kadar badireler atlattık Rabbim bunların karşılığında bize bebişlerimizi sağlıkla mükafat olarak verecektir ben inanıyorum özellikle bizi ayakta tutan şey dua. dualrımdasın arkadaşım

canım sadece bu testlerle sende sorun olup plmadığını anlamak mümkün değil. ancak genetik kan pıhtılaşması testleri yaptırabilirsen anlayabilirsin. protein c sınırda gözüküyo. bence bir de eğer imkanın varsa factör v leiden, mthfr testleri var bir onlara baktır.
canım dualarımız her zaman seninle allah yardımcın olsun. bugüne kadar dr ne dediyse yaptın bundan sonra da öyle yapıp gerisini allahın takdirine bırakacaksın. inşallah rabbim hayırlı güzel yazılar yazmıştır. rabbim evlat acısı tattırmasın. ben senin sağlıkla bebişini kucağına alacağına inanıyorum. sen gönlünü ferah tut. inşallah herşey güzel olacak.

[TABLE="width: 655"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bismillahirrahmanirrahim.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]"Elhamdü lillâhi rabbil’alemin. Errahmânir’rahim. Mâliki yevmiddin. İyyâke na’budü ve iyyâke neste’în, İhdinessırâtel müstâkim. Sırâtellezîne en’amte aleyhim ğayrilmağdûbi aleyhim ve leddâllîn."[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Anlamı : "Hamd, âlemlerin Rabbi, merhametli olan, merhamet eden ve Din Günü’nün sahibi olan Allah’a mahsustur. (Allahım!) Ancak sana kulluk eder ve yalnız senden yardım dileriz. Bizi doğru yola, nimete erdirdiğin kimselerin, gazaba uğramayanların, sapmayanların yoluna eriştir. "[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 03/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 09/01/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Eminecim Allah esirgesin evlatlarimizi. Mesaketli zor yollar katettik Rabbimin izniyle bunuda insalah Rabbim sağlıkla atlattirir ve bebeğine sagliklakavusursun canım benim. Dualarim seninle. Alahim sağ salim aldirsin kucagimiza insalah. Heran korku ışte annelik. Aklına kötü şeyler getirme herşey güzel olacak Alahin izniyle.

Selvicim bugün ikimizinde kontrolü varmış umit hocaya. Doğum konusunu anlattı banada haftaya nst badlanacak. Bizde akışa bıraktık bebeğin büyümesi benim çatı muayenem felann ona göre karar vercez. Esimde bugün sabaha kadar rüyasında doğum gördü dedi. Hocada giluluyor hatta doğuma gelip beni bulamayanlarda oluyor ruyada dedi. Dedim onuda konuştuk arkadaşımla gece gündüz heran geliyorsunuz dimi dedim. Arkadaşın kim dedi selvi dedim a sabah burdaydi oda senin gibi cleaxeanci diyor. Adın geçti yani bugün.:)
Doğum konusunda bebegimiz ve bizim için hangisi hayirlisiysa onu nasip etsin rarabbim inşallah.

cnm benim doktorun bir problem olmaz demiş.söylediği gibide çok dikkatli ol.yat dinlen.herhafta gidip kontrol altındada olcaksın.Allahım yardımcın olsun.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.doğum yapınca bizi bırakma.senin tecrübelerine ihtiyacımız var.en azından ben öyle hissediyorum.

Canım Allah esirgesin düşünme öyle kötü şeyler az kaldı Allah ın izniyle kucağına sağlıkla al inşallah..

Canim oncelikle dualarim seninle sen kalbini Ferah tut Tolga Hoca en iyisini dusunur ve yapar kordon dolanmasi cok karsilasilan bir Olay ve herkes sag salim kucagina aliyo isterse Bebek tekrar kendi cozebiliyo ama hic birsey yapma Surekli yat dinlen watsaptan Yazdim Bende niye cvp vermedi Diyodum.bizde oglusla buyumeye calisiyoruz cok optuk

Kotu bir geceydi.tabiki de uyuyamadim iki hafta daha uyuyabilecegimi sanmiyorum.sola donuk yatmam gerekiyor ve bebegin kafasi davsolda oldugu icin tam donuk yatmamam gerekiyor.sola meyilli yatcakmisim.orama burama yastiklar koydum.ya saga donersem ya sola tam donerdem diye uyuyamadim anlayacaginiz.
Bu arada dun netten iki yorumu sizle payladiyim da siz de dikkat edin.ani.donmemek gerekiyormus.yatakta donerken once oturur pozisyona gelip bir sure durup diger tarafa donmek gerekiyormus kordon dolanmamasi icin.ne kadar dogrudur bilemem ama siz yine de dikkat edin.
%25 kiside bir kez dolanma goruluyormus.birsey de olmazmis ama iki ve daha fazlasinda risk artarmis ve daha siklikla takip.edilirmis hasta.
Bu arada yirum yapan, guzel dileklerde bunulan tum arkadaslarima tesekkur ederim.

ay canım kıyamam sana. annelik zaten böyle bişey. onun sağlığı için kendinden ödün vermek. az kaldı canım sabret. bizim dualarımız seninle sen de kendine bol bol oku. meryem suresini oku.inşirah suresini oku inşallah rabbimin izniyle herşey güzel olacak. demek bebiş muhtemelen erken gelecek. olsun. sağlıklı olsun o yeter.

Kızlar nasılsınız. Ben uzun zamandır giremiyorum. Aslında girip okuyup çıkıyorum. Biz iyiyiz 11 haftalık olduk çok şükür haftaya 2 li tarama yaptıracağız rabbim inş sağlıklı haberlerle dönmek nasip eder . dualarınızı bekliyorum inş bunuda atlatırsak rahatlatsın dedi doltorumuz. Bi ara bi karışıklık oldu elif benle vildanı karıştırdı. Bende heycan yaptım vildan hamile diye. Rabbim inş şenaya vildana elife emele isteyen herkese nasip etsin inş. Bizlerrde sağlıklı birşekilde kucağımıza almayı nasip etsin rabbim evlat acısı yaşamatmasın, evlat sağlığı ile sınamasın bizleri inş. Eminecim sana da geçmiş olsun. İnş sağ sağlim alırsın kucağına inş sen bol bol dua et. İçini ferah tut . Öpüyorum kocaman sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…