- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.721
gene karıştırdım yaw.vildancığım inşallah Allah söyletmiştir.en yakın zamanda hamile kalırsın.cnm bende aynıyım.rahim duvarımda incelmeden dolayı.sende muhakkak doktora gitmişindir.rahim duvarın iyi demi.niye böyleymiş.doktor bir sebep bulamamışsa büyük ihtimalle strestendir.zamanla düzelir ama benim 9aydır düzelmedi.horman ilacı kullanmadan düzelmiyomuş rahim duvarı inceliği.
olsun canım önemli olan okumanız. allah kabul etsin inş. ben de dün akşam ikinci dualamamızı yaptım. bu hafta demek ki iki defa yapmamız gerekiyormuş:)Şenaycım duamızı okudum ama yazmakta geciktim ancak fırsat buldum bu arada sağlık durumundan faydalanman için bulunduğun yerde senin tedavinin mümkün olmaması gerekiyor kolay değil malesef bu işler Allah yardımcın olsun
haberin var ya.senden önce dualamayı yapan arkadaşımız.uğur getirdi dedik.şimdi sen takip ettiğin için sanada uğur getirir dedik.vildan o değilmi yaw.bunadımmı yoksaaa(
randevuna az kalmış.inşallah hayırlı haberler verirsin.
evet tuğçe hamile kalan. inş. bakalım nasipte varsa hepimiz en kısa zamanda hayırlarla hamile kalalım. ben yakın zamanda senden de güzel haberler bekliyorum. inş. bak hiç olmaz dediğin zaman olur görürsün.kendimden utandım.geçmişe baktım.şenaydan önce tuğçe duaları topluyomuş.o hamile.vildanla nasıl karıştırdım.nolcak bu halim.40ima gelmeden bunadım.vah bana vahh
merhaba arkadaşlar hepinizi iyisinizdir inşallah. hepinizin yeni yılı kutlu olsun biraz geç oldu ama:) ben iyiyim oğluşumla uğraşıyoruz. 1 er ay arayla bronşiolit geçirdi. bir daha tekrarlarsa astım tedavisine başlayacaklar.inşallah gerek kalmaz. hastalanacak diye korkumdan banyo bile yaptıramıyorum. bende haberler böyle giremesemde aklımdasınız. kendinize iyi bakın öpüldünüz
hamileliktendir canım o alınganlık. olsun o kadar.hakikaten hayat gailesi insana kendini bile unutturuyor bazen. hakkaten günleri şaşırmışım yaaaa çok güldüm kendime. her zaman dualarımızdasın canım tek dileğimiz o zaten bütün hamişlerimizin kazasız belasız doğum yapabilmesi o bizim en büyük mutluluğumuz. bi de hamilelik bekleyenlerimizden bir hamilelik haberi daha gelirse yeme de yanında yat:)))
bu hafta fatiha okuyalım mı? ne dersiniz.
Yok canım Tuğçe o. Nicki adalet, o hamile... Ama bugün herkes beni hamile sanmış, Serap aradı, Emineyle yazıştık:))Allah söyletmiştir belki....Uzun zaman oldu martta kürtaj oldum. Bendeki düzensizlik incelikten değil tam tersi biraz kalınlık varmış. Çikolata kistlerim de var. Ofis histereskopide bişey çıkmadı ama yumurta büyüttüğümden bu yana düzenim bozulmuştu zaten. Şimdide geç ve az adet oluyorum. Biraz bekleyeceğim kendi kendine düzene girsin diye. Sende biran evvel histereskopini yaptırsaydın da nedeni anlaşılsaydı.
Bugun kontrolum vardi.34+4 um bugun. Yalniz bebegin boynundan iki kez kordon dolanmis vaziyette.kordon kan akisi iyi dedi dr.bir problem olmaz dedi.bunun icin bu haftada bebek alinmaz dedi.duzele de bilir dedi.her hafta gitcem artik.hala duzelmemis olursa iki hafta sonra alacak bebegi.on gun one cektik yani dogumu.37.. haftada alacak.yatip surekli dinlen hic is yapma dedi.dualarinizi bekliyorum arkadaslar.duzelmis olursa kordon bekliycez.
Bu arada telefonumda bir problem var.bir sure wats appta yokum.
Lutfen dua edin arkadaslar bana.pihtilasma pihtilasma dedik onlemimizi aldik.bir yildir igne kullaniyorum.iki yildir hamileyim.kordo dolanmasindan kaybetmeyim bir de bebegimi.bu kadar sona yaklasmisken.kizim deli gibi kardesi olacagi gunu bekliyo.resimlerde kardesini de ciziyo hep(
canım sadece bu testlerle sende sorun olup plmadığını anlamak mümkün değil. ancak genetik kan pıhtılaşması testleri yaptırabilirsen anlayabilirsin. protein c sınırda gözüküyo. bence bir de eğer imkanın varsa factör v leiden, mthfr testleri var bir onlara baktır.Arkadaşlar meraba uzun zamandır sizin paylaştıklarınızı okuyorum.kasım ayında bebeğimin kalp atışlarını 7 haftalıkken duymamıza rağmen 9haftada maalesef duymamadık.ve kürtaj oldum hala acısını unutamıyorum.doktorum protein c ve s testi istedi.protein c aktivitesi 70.00 çıktı referans aralığı 70.00-140.00 sizce kan pıhtılaşması varmıdır?? Cok merak ediyorum ancak cuma günü doktora gidebilirim lütfen fikir verin bana kızlar??
canım dualarımız her zaman seninle allah yardımcın olsun. bugüne kadar dr ne dediyse yaptın bundan sonra da öyle yapıp gerisini allahın takdirine bırakacaksın. inşallah rabbim hayırlı güzel yazılar yazmıştır. rabbim evlat acısı tattırmasın. ben senin sağlıkla bebişini kucağına alacağına inanıyorum. sen gönlünü ferah tut. inşallah herşey güzel olacak.Bugun kontrolum vardi.34+4 um bugun. Yalniz bebegin boynundan iki kez kordon dolanmis vaziyette.kordon kan akisi iyi dedi dr.bir problem olmaz dedi.bunun icin bu haftada bebek alinmaz dedi.duzele de bilir dedi.her hafta gitcem artik.hala duzelmemis olursa iki hafta sonra alacak bebegi.on gun one cektik yani dogumu.37.. haftada alacak.yatip surekli dinlen hic is yapma dedi.dualarinizi bekliyorum arkadaslar.duzelmis olursa kordon bekliycez.
Lutfen dua edin arkadaslar bana.pihtilasma pihtilasma dedik onlemimizi aldik.bir yildir igne kullaniyorum.iki yildir hamileyim.kordo dolanmasindan kaybetmeyim bir de bebegimi.bu kadar sona yaklasmisken.kizim deli gibi kardesi olacagi gunu bekliyo.resimlerde kardesini de ciziyo hep(
Bugun kontrolum vardi.34+4 um bugun. Yalniz bebegin boynundan iki kez kordon dolanmis vaziyette.kordon kan akisi iyi dedi dr.bir problem olmaz dedi.bunun icin bu haftada bebek alinmaz dedi.duzele de bilir dedi.her hafta gitcem artik.hala duzelmemis olursa iki hafta sonra alacak bebegi.on gun one cektik yani dogumu.37.. haftada alacak.yatip surekli dinlen hic is yapma dedi.dualarinizi bekliyorum arkadaslar.duzelmis olursa kordon bekliycez.
Selvicim bugün ikimizinde kontrolü varmış umit hocaya. Doğum konusunu anlattı banada haftaya nst badlanacak. Bizde akışa bıraktık bebeğin büyümesi benim çatı muayenem felann ona göre karar vercez. Esimde bugün sabaha kadar rüyasında doğum gördü dedi. Hocada giluluyor hatta doğuma gelip beni bulamayanlarda oluyor ruyada dedi. Dedim onuda konuştuk arkadaşımla gece gündüz heran geliyorsunuz dimi dedim. Arkadaşın kim dedi selvi dedim a sabah burdaydi oda senin gibi cleaxeanci diyor. Adın geçti yani bugün.:)eminecim çok geçmiş olsun. ama senin dr zaten çok rahat bir dr değil. eğer tehlikeli olduğunu düşünseydi muhakkak hemen alırdı. Allah yardımcımız olsun. benim de kontrolüm vardı bugün. dr 3 hafta sonrasına randevu verdi. o zamana kadar karar ver dedi normal mi sezeryan mı istiyorsun ona göre planlamamızı yapalım dedi. ben de korktuğumu söyledim bebeğe bişey olur korkusu yaşıyorum dedim. o da iyice düşün 3 hafta sonra karar ver dedi. Allah yardımcımız olsun. Sen gönlünü ferah tut. bugüne kadar o kadar badireler atlattık Rabbim bunların karşılığında bize bebişlerimizi sağlıkla mükafat olarak verecektir ben inanıyorum özellikle bizi ayakta tutan şey dua. dualrımdasın arkadaşım
ay canım kıyamam sana. annelik zaten böyle bişey. onun sağlığı için kendinden ödün vermek. az kaldı canım sabret. bizim dualarımız seninle sen de kendine bol bol oku. meryem suresini oku.inşirah suresini oku inşallah rabbimin izniyle herşey güzel olacak. demek bebiş muhtemelen erken gelecek. olsun. sağlıklı olsun o yeter.Kotu bir geceydi.tabiki de uyuyamadim iki hafta daha uyuyabilecegimi sanmiyorum.sola donuk yatmam gerekiyor ve bebegin kafasi davsolda oldugu icin tam donuk yatmamam gerekiyor.sola meyilli yatcakmisim.orama burama yastiklar koydum.ya saga donersem ya sola tam donerdem diye uyuyamadim anlayacaginiz.
Bu arada dun netten iki yorumu sizle payladiyim da siz de dikkat edin.ani.donmemek gerekiyormus.yatakta donerken once oturur pozisyona gelip bir sure durup diger tarafa donmek gerekiyormus kordon dolanmamasi icin.ne kadar dogrudur bilemem ama siz yine de dikkat edin.
%25 kiside bir kez dolanma goruluyormus.birsey de olmazmis ama iki ve daha fazlasinda risk artarmis ve daha siklikla takip.edilirmis hasta.
Bu arada yirum yapan, guzel dileklerde bunulan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?