Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

çok şaşırdım inan :) aynı saatlerde olsa oturur konuşurduk. ümit hoca bana sordu normal mi sezeryanmı hangisini istiyorsun dedi. ben de doğum sancısından değil de son haftalarda bebeğe bişey olacak korkusu yaşıyorum dedim. o da haklısın dedi. sonuçta 2 defa kaybettin bebeğini dedi. ama sen hangiisne karar verirsen ben ona göre yardımcı olurum bilgilendiririm dedi. 3 hafta sonra karar ver ona göre netleştirelim dedi. ben de şimdi bir kitap okuyorum belki normal doğum isteyebilirim daha hypnobirthing diye bir kitap inanılmaz motive ediyor. tavsiye ederim bir de emzirme sanatını aldım ona başlamadım onu da çok tavsiye ettiler.
uykusuz gecelerin başladı desene. az kaldı eminecim la havleyi elemneşrahlekeyi bol bol oku. tavsiyelerin için de teşekkürler. ben dönerken aniden dönüyorum dikkat ederim bundan sonra.

Allah gönlüne göre versin tuğçe. 2 li tarama testin de iyi çıkar inşallah. allah hiç birimize kaldıramayacağımız yükü vermesin. Evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar selam hepinize yeni yıl hediyem oğluşumla birlikte yazıyoruz size teyzeleri kaç gündür ancak fırsat bulabildim inanın zaman yetmiyor kızlar çok yoruluyorum ama dünyanın en güzel yorgunluğu oğluşmla ilgilenmek allahım hepiniz inşallah vakitli doğum yapıp sağlıcakla yavrularınızı kucağınıza alırsınız, teyzeleri bizimkiler kıymetli bebekler o yüzdenmidir nedir rabbim özene bezene yaratarak gönderiyor sanırım çok tatlı bembeyaz teni, kıpkırmızı dudakları var kendi oğlum diyemi bilmiyorum ama çok güzel bir bebek ve emin olun bakın doğurdukça sizinkilerinde ne kadar güzel olduğunu fark edeceksiniz rabbim bizleri bekletti ama çok güzek bebeklere kavuşturmayı nasip etti ve edecek inşallah :) kızlar doğumdan gitmeden önce yasin okuyup hepimize dua ettim doğumumuda grip olduğum için spinal anestezi ile yaptım doğum sürecim boyunca her birimize ayrı ayrı dua ettim hamile olanlar sağ salim yavrularına kavuşsunlar hamile kalmak isteyen arkadaşlarımda inşallah hayırlı olan tez zamanda hamile haberlerini alırlar inşallah, kızlar eğer sezeryan düşünüyorsanız spinal anestezi öneririm oğlumun ilk anlarından itibaren her şeyi an an yaşadım rabbim yok böyle bir mutluluk şu zor zamanlarımızda rabbimin bize en büyük tesellisi oldu oğlum, annemle erkek kardeşim bende kalıyo onlarda oğlumla ilgilenirken teselli buluyorlar keşke dedeside görseydi diyoruz ama takdiri ilahi karşı gelinmiyo ki, kızlar oğluma isim düşünürken rüzgar poraz kuzey aras bunlardan birini düşünüyorduk dedesi sağken rüyasında oğlumu poyraz diye sevmişti bende şimdi oğlumun adını poyraz koymayı düşünüyorum aslında ben poyraz ali koymak istiyorum ama babam abimin oğlu olduğundada kendi adının koyulmasını istememişti hep yeni isimler yeni kaderler olsun derdi rabbim babamın mekanını cennet etsin inşallah kimliği bugün çıkacak daha bakalım son karar nüfusta.
çok uzun oldu ama bu 6 günlük srecimide paylaşmak istiyorum sizinle kızlar ilk doğumdan sonra sütüm gelmedi sütüm daha 2 gündür yeni yeni gelmeye başladı bende ısrarla emzirmek istedim mama verdim ama doyuracak kadar vermedim sus payı olsun istedim ağladığında ama benim tembel oğlum hala memeyi tutamadı cuma günü renginde sarılık hisettik doktora götürdük değeri 12.3 çıktı doktor beslemen lazım dedi önce emizr yada sağıp sütünü ver ardından 2 saatte bir 30cc mama ver dedi pazar günü yükselip yüksselmediğine bakalım dedi dün acilde yapıldı testi değer yine 12.4 çıktı yani aynı kalmış yükselmemiş ama düşmemişte bugün doktorla telefonlaşıp ona göre süreç izlicez bakalım inşallah yükselmez ama memeyi tutturamadığım için üzülüyorum sürekli sağıp veriyorum kaşıkla yedirdikki memeyi bırakmasın diye ama benim obur oğlumu kaşıkla baş edemedik 2. kaşık gidene kadar çığlık çığlığa oluyodu bende biberon verdim şimdi çok mutlu dolu dolu ağzına mama gidiyo diye ama şu sarılık aşamasını atlatınca benden çekeceği var :) şimdilik benden bu kadar kızlar zaten çok uzun uzadıya yazdım :) ama siznle paylaşmak beni mutlu ediyor hepinizi çok öpüyorum rabbim hepiniz sırası geldikçe bu güzel duyguları yaşayacaksınız rabbimin izniyle inşallah.

emine ALLAH yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebeğini stres yapma bak az kalmış zaten

Eminecim çok geçmiş olsun canım.. Sakın stres yapıp kendini de bebeğini de üzme. Rabbim buraya kadar getirdi çok şükür, inşallah bundan sonrası da hayırlısıyla gelir, sen hiç merak etme. Belki biraz sıkıntılı bir kaç hafta seni bekliyor ama sonucu bütün yaşadıklarına değer inşallah.. Dualarımız seninle canım.. Güzel haberlerini bekliyoruz :)

Allah korusun Eminecim. Kötü şeyler düşünme, ne riskler atlattık biz. Allahın izniyle bu da sağsalim geçer inşallah, her hafta gideceksin doktora merak etme, erken gelmek istiyo heralde bebiş. dualarımız seninle.

Maşallah Tuğçe, riskli haftalar geçmiş sayılır. İnşallah şu taramalarda güzel çıkar. Sonra bi bakarsın doğumu düşünmeye başlamışsın:))

Ne güzel anlatmışsın, maşallah. Babana rahmet oğluna sağlık sıhhat versin Rabbim:)

oğluşun Allahın bir hediyesi sana. babanın acısını hafifletmek için gönderilmiş bir melek sanki. sarılık meselesine gelince benim yeğenim de sezeryanla dünyaya geldi yengemin sütü gelmedi ilk zamanlar ama dr 2 saatte bir meme vereceksin dedi diye memeyi az vermiş. haliyle süt de az. bebek sarılık olmuş. bu sefer de mama verdşler. sonra iyileşti açlıktan sarılık olmuş çocuk. sarılık bittikten sonra yengem emmesi için çok uğraştı şimdi maşallahı var yengemi emzik gibi kullanıyor. sana tavsiyem oğluşu aç bırakma iyileşsin ondan sonra inşallah emer. seni emdikçe sütün artar zaten

Kızlar doğum yapanlardan doğum sonrası igneye devam eden varmı? Benim doktorumda belki devam edebiliriz trombofili riski dobgumdan bir süre sonrada devam ediyor dedi. Başka devam eden oldumu acaba.

CANAN

Canancim.uzun yazini gorunce cok mutlu oldum.heyecanla okudum yazdiklarini.
Masallah suphanallah yavruguna.kiz oyle anlatma yavrunu:)en cok annenin nazari degermis bebege:)demisken ben de ruyamda bebegimi godum.aynen anlatigin gibi bembeyaz birseydi.kiyafetleri de beyazdi.gazini cikariyordum.hayrolsum insallah.
İsim konusuna gelince hala konmadiysa ismi sert esen.ruzgar ismi koyma derim ben:)gorumcemin oglunun adi bora.evde sert ruzgarlar estiriyo gercekten:)gorumcem pisman o adi koyduguna.kesinlikle cocuklar isminin anlami gibi oluyorlar.o yuzden biz ipek dusunuyoruz:)yumusacik olsun sakin.olsun.diye:)gerci ablasi secti bu adi biz de tamam dedik begendik.dogsun da insallah benim yaramax da.
Ben de babana dua ederken torununu gormeyi nadip et dite dua etmistim hep.nasip kismet.mekani cennet olsun babanin.allah ogluna saglikli sihatli uxun omurler versin.sen zor bir imtihan gecirdin hamileligin son zamanlarinda...
Sutu artirmak icin bitki cayi tarifi vermustim burdan.tv de duymustum.ise yariyor mu bilmiyorum ama ben haxirlayip koycam cantama.tekrar veriyim tarifi.rezene ,nane,isirgan otu,lavanta.bir bardaga kaynar su koyup icine birer tatli kasigi bunlardan koyup demlenmesi icin agzini kapatip bir sure bekleyip sonra iceceksin.insallah ise yarar.insallah sariligi biran.once gecer.xaten o da emmeyle geciyor.insallah emmeye baslar biran once.pes etme hep emzirmeye calis.aslinda sutu en cok.artiran sey bebegin.kendisi.ten tene temas cok onemli.ikinizin.arasindaki bag sutu artiracak ve bebek emdikce sut artacak zaten.pes etme zorla ver memeni yaramaza.cok opuyorum seni.allah razi olsun dogumda da dua etmissin.bizlere.

Son düzenleme:
Herkese tesekkur ederim arkadaslar.iyi dilekleriniz bana guc verdi.daha iyiyum artik.iyi ki sizler varsiniz.bizi en cok biz anliyoruz.her seferinde bunu farkefiyorum burda.
Kızlar doğum yapanlardan doğum sonrası igneye devam eden varmı? Benim doktorumda belki devam edebiliriz trombofili riski dobgumdan bir süre sonrada devam ediyor dedi. Başka devam eden oldumu acaba.
Serapcim asli devam etti bir sure.ama tam zamanini hatirlamiyorim.hatirladigim kadariyla gun asiri on.gum gibi.birseydi.onun.tek mthfr heterozigot.
emine ALLAH yardımcın olsun inşallah sağ salim kucağına alacaksın bebeğini stres yapma bak az kalmış zaten
Tesekkur ederim cnm iyi dileklerin icin.
Sellingg e igne gonderecektin kargoyla.gonderdi mi adresi?ben dun yazdim ona elimde iki.kutu kalacak.muhtemelen.cok girmiyor o da.sende varsa adres ve teli bana ozelden yaxarsan elimde kalacak olan.igneleri gonderiyim

Cok tesekkur ederim iyi dileklerine cnm.ama bugun daha iyiyim.biraz daha uyudum en azindan.daha iyi dusunmeye basladim artik.iyi tarafindan bakmaya calisiyorum.

ayy Allah korusun yavrunu inşallah canım. Bende aynı durumdayım sırtım ağrıyor gecede kaç kere dönüyorum hem de bir o yana bir bu yana hiç öyle dikkat etmemiştim. Benim doktor bu hafta aspirini kesti. iğneye devam. yüzdük yüzdük sonuna geldik. İnşallah hiç bir olumsuzluk yaşamayız.

Benim doktorumda doğumdan sonra 10-15 gün devam edeceğiz dedi iğnelere. Hatta bende o günlere göre biraz fazla aldım iğneleri. coraspini bu hafta kesti ama. 1 ay kala yani.

cnm benim ya.şimdiden bebişin için fedakarlığa başlamışsın.allah uzun ömür versin ölene kadar böyle devam etcek.annelik kolay değil.yoksa Allahu teala cennet anaların ayakları altında demezdi demi.hayırlısıyla günler çabuk geçerde kucağına alırsın inşallah.dualarımız seninle cnm.

bütün dileklerin için kocaman AMİİİİN.görüyomusun zaman ne çabuk geçmiş.11haftalık olmuşsun.sanki daha dün haber verdin gibi.sorma cnm ya.tarhana çorbası gibi herşeyi karıştırdım birbirine.naparsın yaşlılık işte :)

çok güzel şeyler yazmışsın.bitek dedesi torununu görseydi ama buda Allahın takdiri.böyle olsun istedi.maşallah sübhanallah oğlun çok tatlı desene.ismini yazınca içimden poyraz sert rüzgar başka isim daha iyi olur diye düşündüm.eminede benim düşüncemde olduğunu görünce bende paylaşim dedim.isimler çocukları etkilermiş.bebişini güle güle sağlıkla büyük cnm.

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım güç almam lazım ben 2 düşük yaşadım ilkinde normal olduğunu sylediler ikincisinde ise noldu anlamadan düşükle sonuçlandı her iki gebeliğimde kese görünmeden düşük meydana geldi.(iki düşüğümdede kürtaj olmadım kendi kendine düştü) son düşüğümden sonra gazi hastanesine gittim ve ordaki doktor hanım birsürü test istedi ama en önemlisinin genetik test olduğunu vurguladı ve sonuç kan pırtılaşması çıktı ailemden geçen genler bozuk geçmiş buna şükür dedim doktor hanım bana kan sulandırıcı aspirin ve folibol verdi ve 2,5 aya yakın kullanıyorum sizden ricam ne yapmam lazım 3 cü gebeliğimdede bunu yaşarmıyım sizden destek bekliyorum doktorum hamile kalınca gelmemi ve iğneye başlıcaklarını syledi ankarada önerebileceğiniz doktor varmıdır şimdiden çok çok teşekkür ederim hamile olan kardeşlerimde tez zamanda evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin Allahım benim gibi evlat hasreti çekenlerde bir an önce kavuştursun inşlh ...

geçmiş olsun eminecim allah evlatlarımızı korusun bize bağışlasın dualarım seninle

Of kızlar çok canım sıkkın aptt 25,9 a düşmüş Dr m iğneyi ikiye çıkardı artık sabah akşam 0,4 lük iğne yapıcam diyete dönüyorum malesef birde vajinal varis oluştu bi kaç tane nokta şeklinde bide bu çıktı doğum sonu yakıcam dedi 😔Allah beterinden saklasında gercekten çok zor geçiyo erken doğum diye dikiş atıldı sürekli yatıyorum iltihaptan mantardan kurtulamıyorum hayatımda hiç içmediğim ilacı antibiyotiği hamileliğimde içiyorum hayırlısıyla bi doğsalardı şu Nazlı kızlarım popolarına vurcam haaaa

Cok dusmus cidden aptt degerin.ama merak etme iki igne olunca yukselir hemen.aslinin.oyle olmustu hata yanlus hatirlamiyirsam 40 lara cikmisti.aptt yi dert etme.
Hepimizde birsey cikiyo.allah beterinden esirgesin.cok kiymetli.bebek bunlar....

Cok dusmus cidden aptt degerin.ama merak etme iki igne olunca yukselir hemen.aslinin.oyle olmustu hata yanlus hatirlamiyirsam 40 lara cikmisti.aptt yi dert etme.
Hepimizde birsey cikiyo.allah beterinden esirgesin.cok kiymetli.bebek bunlar....

Evet neyden korktuysam başıma geldi hep konuştuğumuz şeydi ya 30 un altına düşerse bana ne dicek Tolga diye demek faktör v olunca iğneyi ikiye çıkarıyor yalnız bu ayki aptt yi ben istedim hadi için rahat etsin diyerek istedi demek işi şansa bırakmamak gerekiyor bir dahaki kontrole kadar aptt vermicem aslında 15 gün sonra bi daha versemiydimki offf bizi yarı Dr yaptı bunlar neyse düşünmicem artık Allah'a emanetler

Aslina bakarsan burda bizden baska aptt si bakilan yok canim:)
elifin mutasyonlari hepimizden fazlaydi,ne badireler atlatti, doguma kadar aptt si bakilmadi ve gunde bir 0,4 igneyle dogum yapti.biz cok taktik bu aptt ye.taktikca da dusuyo:)baktirmasak haberimiz olmuycak.cok dusunmemeye calis.iki igneyle hizlica yukselecektir degerin.ayrica bu dususun labaratuvar degisikliginden kaynaklandigini dusunuyorum ben daha cok.bunu da goz ardi etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…