Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

eminecim moralini bozma inşallah bebeğin tam zamannda sağ salim doğacak merak etme. bu arada hamileliliğim boyunca bendende dr um aptt istemedi. gerek yok demişti. kordon kanını takip ediyordu 3+2 de doğum yaptım son iki haftada kordon kanı az gitmeye başlamıştı sadce ve kilo alımı azalmıştı. rabbim hepinizin bebeklerini sağlıcakla kucağınıza verecek inşallah. buraya girip hamileleri okuyunca çok seviniyorum.

canım sen içini ferah tut, olumsuz düşünme, bebişin de etkilenmesin. Bebişin de sen de Allah'a emanet olun, kordon kan akışı iyi ise korkma, kordon dolanması sandığımızdan daha yaygın bir durum zaten. kimbilir kaç bebek bu şekilde salimen dünyaya geliyor. hiç canını sıkma

canlar doktordan geldik, moralim biraz bozuk benim de. bebeğim geçen hafta nasıl bıraktıysam öyle, hiç kilo almamış, 2900 kg.da kalmış. karın çevresi olması gerektiğinden küçük dedi. 4 gün sonra tekrar çağırdı. duruma bakıcak, eğer gerekirse doğumu başlatırız dedi. suni sancı deneriz olmazsa sezeryan dedi. suni sancıda solunum sıkıntısı çekebilirmiş bebeğim. ben de o zaman hiç o riske girmeyelim dedim. normal doğumu çok istiyodum, kendimi çok hazırlamıştım. sezeryandan da çok korkuyorum ama hayırlısı olsun. yeter ki bebeğimi sağ salim kucağıma alabileyim. daha minicik, kilosu çok az, artık kilo da almıyor zamanı gelmiş demek ki. dualarınıza ihtiyacım var.

canım allah yardımcın olsun. sualarımız seninle demekki 2014'ün ilk bebeği senin olacak. önemli olan sağlıkla doğması canım. hayırlısı demekki erken gelmesi. bu zamana kadar geldin çok şükür. bundan sonrada önce allaha sonra dr.una emanetsin.

sağlıkla saglıklıca al kucagına

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm.Allah yardımcın olsun.

5gün erken hasta oldum.bugün histeroskopi için randevumu aldım.pazartesi Allahın izniyle.kazasız belasız hayırlısıyla olurum inşallah.ilgincime giden geçen ay benden önce 2hasta olup bana sıra gelince alet çalışmamıştı.benden sonra çalışmış.halbuki sormuştum yarın yaptıramazmıyım diye.cihazı göndercez 10günden önce gelmez demişlerdi.nasip kısmet demekki.bakalım pazartesiye Allah kerim.rahim duvarım ince işlem sırasında rahmim delinir diye korkuyorum.korkunun ecele faydası yok.kaç aydır bunu bekliyorum.

Son düzenleme:

canım hiç korkma sezaryenden ben oldum hiç pişman değilim ağrı sızı oluyo ama her geçen gün daha da toparlanılıyor önemli olan riske atmamak benim kızım da 36. haftadan sonra kilo alımı yavaşladı hatta 1 hafta hiç almadı geişimi öndeyken 1 hafta geriledi 2 hafta böyle devam etti ve birden son hafta 350 gram aldı kilosu 3 ü buldu 38+4 te doğum yaptım. aynen benim kızımında baç çevresi iyiydi karın çevresi gerideydi ama hiç te sıkıntı olmadı sağlıcakla dünyaya geldi moralini hiiiç bozma

canım nasılsın özlüyo insan topiği ama gel gör ki fırsat olmuyo bebeğin nasıl inş. ceylinle ikisi de iyidir allah bebeklerimize uzun sağlıklı ömürler versin

Kızlar doğum yapanlardan doğum sonrası igneye devam eden varmı? Benim doktorumda belki devam edebiliriz trombofili riski dobgumdan bir süre sonrada devam ediyor dedi. Başka devam eden oldumu acaba.

canım ben de 3 genim heterozigottu en önemlisi faktör v bile. ama ben doğumdan 5 gün önce iğneyi kestim yani doğumdan sonra iğne vurdurmadım

canım allah sağ salimm bebeğini kucağına almayı nasip etsin. az kaldı mükafatını göreceksin. benim hamilelik te o kadar sıkıntılıydıki doğum yaptktan sonra kuş gibi hafifledim inan bana doğru düzgün yatakta bile yatmadım doğum yapınca çok hafifliyecen bu söylediklerimi mutlaka anımsayacan

Ben kizimi 2900 dogurdum 38+5 te.cok da kucuk.olmuyorlar merak etme.hizlica buyuyor.bu da en 2300 olmus.bu gidisle ablasi kadar bile olmasan dogacak(degisiklik olmazsa 12 gunum var.kucucuk olcak.bari 2750 falan olsa diye dua ediyorum.seninki.iyi.merak etme.
Suni sanci da zor oluyormus.riske atma severyan ol bence.

Hosgeldin hilalcim.seni burda gormek ne guzel.kizin nasil buyudu mu?
Sorma yaa cumartesi kontrolde gorduk.bebegin biynuna kordon.dolanmis iki tur.o yuzden dogum.one cekildi.korfonun.acilmadi.icin.du ediyorum.sindi.36+6 da dogcak yoksa.cok.kucuk.olcak.

canımm benim Allah razı olsun. elbette sağlıklı doğsun başka bir şey istemeyiz.

Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm.Allah yardımcın olsun.

aminn inşallah canım sağolasın

bana o kadar çok moral verdin ki anlatamam. biliyosun konu hassas olunca buluttan nem kapıyoruz. her şeye telaşlanıyo insan. neredeyse aynı şeyi yaşamışsın, demek ki panik yapacak bir şey yok şükürler olsun. Allah'ım bebişini korusun.

yok aslında benim takıldığım kilosundan ziyade gelişiminin durması. doktor öyle dedi. netten biraz bakayım dedim nedir bu karın çevresi filan diye, en kötü senaryolar karşıma çıktı, bebek ölümü gibi -Allah korusun- o nedenle paniğe kapıldım ister istemez. yoksa 1 kilo doğan bebekler bile hemen toparlanıveriyor. yeter ki güzelce emzirilsin. suni sancıda da solunum sıkıntısı çeker diyince anında sezeryan olsun dedim. herkes sezeryan oluyor, ben niye olmiyim :) Allah sağ salim, en hayırlı zamanda ve günde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hilalin dediği gibi birden bire kilo alırlar belki. Belli olmaz. yeter ki sağlıkları ve keyifleri yerinde olsun

Aycancım benim de kısmetse sezaryan olacak haftaya.bu cuma doktor kesin konuşur karar veririz dedi.:)Hatta Aycan var senin gibi o da sezaryan olacak dedi. yoksa o senmisin :) İzmirdemiydin sen pıhtıcan?Rabbim senin de benim de herkesin de doğmuş doğacak evladını koruyup bizlere bağışlasın inşaaallah.amin

eminecim Rabbim evlatlarımızı bağışlasın inşaallah.amin.Dualarımdasın herkes gibi.Merak etme Rabbim koruyor bebeklerimizi.Kendine dikkat ediyorsundur elbette ama yine de koru kendini demek isterim.son günler keyfini çıkar hiç birşey yapma.hoşçakal.

Ayy hadi hayırlısı canım, Aminnnn hepimizin inşallah. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin, hayırlı doğumlar olsun inşallah. benim durumum da cumartesi günü kesinleşicek kısmetse. evet o Aycan benim demeyi çok isterdim ama değilim canım İzmirliyim ama görev gereği Mardin'deyiz. Hangi hastane ve doktor seninki?

canım nasılsın özlüyo insan topiği ama gel gör ki fırsat olmuyo bebeğin nasıl inş. ceylinle ikisi de iyidir allah bebeklerimize uzun sağlıklı ömürler versin

valla özlüyorum ama her zaman giremiyorum ama aklım hep sizlerde. kızın nasıl oğlun alıştımı. benimkiler iyiler şükür.

canım merak etme benim kızım 37 haftalıkken 2280 gr oğlumda 37+2 de 2440 gr doğdular. çabuk kilo alıyorlar üzülme akranlarından farkı yok o açığı çabuk kapatıyorlar. allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. oğlum doğumdan önceki son 2 hafta hiç kilo almadı. üzülme doğunca sen güzel beslersin

yakup bey benim doktorum hastane belli degil ama daha.pazar günü son kez igne yaptırdı 3 günde bir de kontrol edecek durumu.senin igne durumun nedir bıraktır dı mı doktorun?

Histeroskopi ile rahim filmi farklıymış, bende çektirdikten sonra öğrendim. Rahim filminde ilaçlı sıvı ile rahim dolduruluyor. Histereskopide kamera ile rahmin içine bakılıyor. O yüzden merak etmek dediğinin olması mümkün değil. Bi de benim doktor tüplere bakmamış. Bende çıkınca öğrendim ve bişey diyemedim, sanırım tüp bebekçi olduğu için gerekli değil diye düşündü. Ama sen girmeden sor istersen tüplere de bakılıyor mu diye. Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…