- Konu Sahibi melodysilk
-
- #3.761
Bugun kontrolum vardi.34+4 um bugun. Yalniz bebegin boynundan iki kez kordon dolanmis vaziyette.kordon kan akisi iyi dedi dr.bir problem olmaz dedi.bunun icin bu haftada bebek alinmaz dedi.duzele de bilir dedi.her hafta gitcem artik.hala duzelmemis olursa iki hafta sonra alacak bebegi.on gun one cektik yani dogumu.37.. haftada alacak.yatip surekli dinlen hic is yapma dedi.dualarinizi bekliyorum arkadaslar.duzelmis olursa kordon bekliycez.
Bu arada telefonumda bir problem var.bir sure wats appta yokum.
Lutfen dua edin arkadaslar bana.pihtilasma pihtilasma dedik onlemimizi aldik.bir yildir igne kullaniyorum.iki yildir hamileyim.kordo dolanmasindan kaybetmeyim bir de bebegimi.bu kadar sona yaklasmisken.kizim deli gibi kardesi olacagi gunu bekliyo.resimlerde kardesini de ciziyo hep(
canım allah yardımcın olsun. sualarımız seninle demekki 2014'ün ilk bebeği senin olacak. önemli olan sağlıkla doğması canım. hayırlısı demekki erken gelmesi. bu zamana kadar geldin çok şükür. bundan sonrada önce allaha sonra dr.una emanetsin.canlar doktordan geldik, moralim biraz bozuk benim de. bebeğim geçen hafta nasıl bıraktıysam öyle, hiç kilo almamış, 2900 kg.da kalmış. karın çevresi olması gerektiğinden küçük dedi. 4 gün sonra tekrar çağırdı. duruma bakıcak, eğer gerekirse doğumu başlatırız dedi. suni sancı deneriz olmazsa sezeryan dedi. suni sancıda solunum sıkıntısı çekebilirmiş bebeğim. ben de o zaman hiç o riske girmeyelim dedim. normal doğumu çok istiyodum, kendimi çok hazırlamıştım. sezeryandan da çok korkuyorum ama hayırlısı olsun. yeter ki bebeğimi sağ salim kucağıma alabileyim. daha minicik, kilosu çok az, artık kilo da almıyorzamanı gelmiş demek ki. dualarınıza ihtiyacım var.
canlar doktordan geldik, moralim biraz bozuk benim de. bebeğim geçen hafta nasıl bıraktıysam öyle, hiç kilo almamış, 2900 kg.da kalmış. karın çevresi olması gerektiğinden küçük dedi. 4 gün sonra tekrar çağırdı. duruma bakıcak, eğer gerekirse doğumu başlatırız dedi. suni sancı deneriz olmazsa sezeryan dedi. suni sancıda solunum sıkıntısı çekebilirmiş bebeğim. ben de o zaman hiç o riske girmeyelim dedim. normal doğumu çok istiyodum, kendimi çok hazırlamıştım. sezeryandan da çok korkuyorum ama hayırlısı olsun. yeter ki bebeğimi sağ salim kucağıma alabileyim. daha minicik, kilosu çok az, artık kilo da almıyorzamanı gelmiş demek ki. dualarınıza ihtiyacım var.
canlar doktordan geldik, moralim biraz bozuk benim de. bebeğim geçen hafta nasıl bıraktıysam öyle, hiç kilo almamış, 2900 kg.da kalmış. karın çevresi olması gerektiğinden küçük dedi. 4 gün sonra tekrar çağırdı. duruma bakıcak, eğer gerekirse doğumu başlatırız dedi. suni sancı deneriz olmazsa sezeryan dedi. suni sancıda solunum sıkıntısı çekebilirmiş bebeğim. ben de o zaman hiç o riske girmeyelim dedim. normal doğumu çok istiyodum, kendimi çok hazırlamıştım. sezeryandan da çok korkuyorum ama hayırlısı olsun. yeter ki bebeğimi sağ salim kucağıma alabileyim. daha minicik, kilosu çok az, artık kilo da almıyorzamanı gelmiş demek ki. dualarınıza ihtiyacım var.
eminecim moralini bozma inşallah bebeğin tam zamannda sağ salim doğacak merak etme. bu arada hamileliliğim boyunca bendende dr um aptt istemedi. gerek yok demişti. kordon kanını takip ediyordu 3+2 de doğum yaptım son iki haftada kordon kanı az gitmeye başlamıştı sadce ve kilo alımı azalmıştı. rabbim hepinizin bebeklerini sağlıcakla kucağınıza verecek inşallah. buraya girip hamileleri okuyunca çok seviniyorum.
Kızlar doğum yapanlardan doğum sonrası igneye devam eden varmı? Benim doktorumda belki devam edebiliriz trombofili riski dobgumdan bir süre sonrada devam ediyor dedi. Başka devam eden oldumu acaba.
Kotu bir geceydi.tabiki de uyuyamadim iki hafta daha uyuyabilecegimi sanmiyorum.sola donuk yatmam gerekiyor ve bebegin kafasi davsolda oldugu icin tam donuk yatmamam gerekiyor.sola meyilli yatcakmisim.orama burama yastiklar koydum.ya saga donersem ya sola tam donerdem diye uyuyamadim anlayacaginiz.
Bu arada dun netten iki yorumu sizle payladiyim da siz de dikkat edin.ani.donmemek gerekiyormus.yatakta donerken once oturur pozisyona gelip bir sure durup diger tarafa donmek gerekiyormus kordon dolanmamasi icin.ne kadar dogrudur bilemem ama siz yine de dikkat edin.
%25 kiside bir kez dolanma goruluyormus.birsey de olmazmis ama iki ve daha fazlasinda risk artarmis ve daha siklikla takip.edilirmis hasta.
Bu arada yirum yapan, guzel dileklerde bunulan tum arkadaslarima tesekkur ederim.
canım allah sağ salimm bebeğini kucağına almayı nasip etsin. az kaldı mükafatını göreceksin. benim hamilelik te o kadar sıkıntılıydıki doğum yaptktan sonra kuş gibi hafifledim inan bana doğru düzgün yatakta bile yatmadım doğum yapınca çok hafifliyecen bu söylediklerimi mutlaka anımsayacan
canım allah yardımcın olsun. sualarımız seninle demekki 2014'ün ilk bebeği senin olacak. önemli olan sağlıkla doğması canım. hayırlısı demekki erken gelmesi. bu zamana kadar geldin çok şükür. bundan sonrada önce allaha sonra dr.una emanetsin.
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm.Allah yardımcın olsun.
canım hiç korkma sezaryenden ben oldum hiç pişman değilim ağrı sızı oluyo ama her geçen gün daha da toparlanılıyor önemli olan riske atmamak benim kızım da 36. haftadan sonra kilo alımı yavaşladı hatta 1 hafta hiç almadı geişimi öndeyken 1 hafta geriledi 2 hafta böyle devam etti ve birden son hafta 350 gram aldı kilosu 3 ü buldu 38+4 te doğum yaptım. aynen benim kızımında baç çevresi iyiydi karın çevresi gerideydi ama hiç te sıkıntı olmadı sağlıcakla dünyaya geldi moralini hiiiç bozma
Ben kizimi 2900 dogurdum 38+5 te.cok da kucuk.olmuyorlar merak etme.hizlica buyuyor.bu da en 2300 olmus.bu gidisle ablasi kadar bile olmasan dogacak(degisiklik olmazsa 12 gunum var.kucucuk olcak.bari 2750 falan olsa diye dua ediyorum.seninki.iyi.merak etme.
Suni sanci da zor oluyormus.riske atma severyan ol bence.
Aycancım benim de kısmetse sezaryan olacak haftaya.bu cuma doktor kesin konuşur karar veririz dedi.:)Hatta Aycan var senin gibi o da sezaryan olacak dedi. yoksa o senmisin :) İzmirdemiydin sen pıhtıcan?Rabbim senin de benim de herkesin de doğmuş doğacak evladını koruyup bizlere bağışlasın inşaaallah.amin
canım nasılsın özlüyo insan topiği ama gel gör ki fırsat olmuyo bebeğin nasıl inş. ceylinle ikisi de iyidir allah bebeklerimize uzun sağlıklı ömürler versin
Ayy hadi hayırlısı canım, Aminnnn hepimizin inşallah. Allah'ım sağ salim kucağına almayı nasip etsin, hayırlı doğumlar olsun inşallah. benim durumum da cumartesi günü kesinleşicek kısmetse. evet o Aycan benim demeyi çok isterdim ama değilim canım İzmirliyim ama görev gereği Mardin'deyiz. Hangi hastane ve doktor seninki?
5gün erken hasta oldum.bugün histeroskopi için randevumu aldım.pazartesi Allahın izniyle.kazasız belasız hayırlısıyla olurum inşallah.ilgincime giden geçen ay benden önce 2hasta olup bana sıra gelince alet çalışmamıştı.benden sonra çalışmış.halbuki sormuştum yarın yaptıramazmıyım diye.cihazı göndercez 10günden önce gelmez demişlerdi.nasip kısmet demekki.bakalım pazartesiye Allah kerim.rahim duvarım ince işlem sırasında rahmim delinir diye korkuyorum.korkunun ecele faydası yok.kaç aydır bunu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?