Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

sağol cnm.dediğin gibi rahim filminde ilaçlı sıvı ile rahmi doldurup film çekiyolar.tüplerin açık olup olmadığını öğrenmek için yapılıyo rahim filmi.histeroskopide upuzun demir ucunda bıçak kamera ve sıvı püskürtme yeri var.rahmi sıvıyla dolduruyolar böylece yapışıklık varsa açılıyo.polip kist başka bişey varsa bucundaki bıçakla alabiliyolar.kamerayla heryere bakılıyo.tüplerede bakcakmı bilmiyorum.benim bi tarafımda hafif tıkanık var.2,5yıl önce rahim filmi çektirmiştim.orda belli oldu.ama bu etkilemez seni demişti nede olsa diğeri açık.

Kızlar dün gece biraz korkuyla geçti. Misafirim vardı kayseriden böyle oluncada uzun süre ayakta geçirdim. Ama akşam braz ataklarimi usattm onu gotilurdugumuz basja misafirlikte. Eve geldik yarım saat sonra bir islaklik hissttim bir baktım baya bi sıvı gelmis sabahı sabah ettim giderek azaldı damla gibi hisi oldu ama eşim gece gidelim bir baktialim dedi bende azalınca gitmedim ama erkenmi geldi suyum erken dogummu yoksa diyede içim içimi yedi hic uyumadim sürekli kontrol edeceğim diyem sabah doktorumu aradım şimdi yok desemde böyle yatin dinlenin diyemem şize gelin kontrol yapmalıyım deedi. Amniosormu ne testiymis kulak pamuğu gibi bisiyle örnek aldi ve baktı test negatif çıktı allahtan amnion sıvısı değilmiş. Ama enfeksiyon vsr dedi bir tanelik fitil yazdı.çok korktum ya daha 35 haftalik erken olursa diye. Rabbim sağlıkla vaktinde getirsin bebislerimizi inşallah.​

Amin canım Allah razı olsun. maşallah kızına da oğluna da. gerçekten dediğin gibi kilo konusuna takılmamak lazımmış.

yakup bey benim doktorum hastane belli degil ama daha.pazar günü son kez igne yaptırdı 3 günde bir de kontrol edecek durumu.senin igne durumun nedir bıraktır dı mı doktorun?

doktorun yanında olsun yeter ki :) Allah sağ salim hayırlı doğum nasip etsin inşallah. cumartesi günü tekrar kontrole gidicem canım, o güne kadar kullan dedi. sonra bıraktıracak, bir kaç gün sonra da doğuma alacak sanırım. normal doğum durumu varken de 38. hafta bıraktırıcaktı iğneyi. şimdi belki doğuma kadar kullandırır belki de.

Çok geçmiş olsun canım, Allah tekrarından, beterinden saklasın.

canım cok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.sağlıkla sağlıklıca inşallah....

canım sormuşsun ya iğneyi ben devam ediyorum doktorum kırkım çıkana kadar devem etmemi istedi doğum yaptıktan sonra da risk olabiliyomuş o yüzden 22. gündeyiz az kaldı ama bebeğimi kucağıma aldım ya çok şükür pek sevimli olmuyo hala iğne ama olsun.

biraz geçmişe bakmak için girmiştim ama kızım şuan izin vermiyo sizi çok merak ediyorum herşey yolundadır inşallah hep aklımdasınız iyi haberler alırız inşallah ilk fırsatta girip okuycam kim ne durumda.

canim Gecmis olsun Bende aynı seyleri yasamistim benimde amiyon sivisi degilmis ama enfeksiyon var demisti fitil Verdi kullandim cok iyi gelmisti sende meraketme biseycik Olmaz dinlen ama bolbol artik cok Ayakta kalma

Canim cok sukur bebisini kucagina almissin ikinizide opuyorum

Çok geçmiş olsun canım, Allah tekrarından, beterinden saklasın.

Sagol canım amin inşallah. seninde az kaldı Allah yardımcın olsun. Rabbim en kolayından nasip etsin inşallah.

canım cok geçmiş olsun.allah yardımcın olsun.sağlıkla sağlıklıca inşallah....

elifcim çok sagoo. Amin inşallah.

Sag salim alalımda napalım 1 ay daha katlanırım bendee. peki doğum ööncesi ne zaman bıraktırdı iğneyi.

canim Gecmis olsun Bende aynı seyleri yasamistim benimde amiyon sivisi degilmis ama enfeksiyon var demisti fitil Verdi kullandim cok iyi gelmisti sende meraketme biseycik Olmaz dinlen ama bolbol artik cok Ayakta kalma

Ben evde pek dinlenmeden geçiriyordum ama artık dikkat edeceğim canım haklısın. o korku bana yetti.

Cok gecmis olsun serapcim.bi korku atlatmissin.iyi bari bebis iyi demek.dikkat et kemdine canim.bundan sonra ne misafir kabul et ne de biryere git.surekli yat dinlen.son zamanlardayiz.artik heran hersey olabilir.yani dogum.ama cok sukur birdey yokmus.bak.berna da ayni seyleri yasamis.bununla gecmis olsun cnm.

Ayy sorma emine hemde ne korku. Bir anda bayaa ıslanınca eyvah dedim. Dr.daa gece hastaneye neden gelmedin diye kızdı. Suyun geldiğnden şüphelenilip sabah beklenirmi dedi. Neyse Allahtan bebegin suyu değilmiş. Benim elim ayağım pek durmuyordu iş yönünden ama artık akıllı olmam lazım.

199 adet okudum duamızdan.Rabbim kabul etsin inşaallah dualarımızı.amin.Rabbim saglıkla ve hayırlısıyla saglıklı ve hayırlı evlatlarımızı kucagımıza alıp büyütmeyi nasib etsin insaallah.amin.Kimsenin kucagı boş kalmasın insaallah.amin. Dualar toplansın kısmetse akşam dualamamızı ben yapacagım cok şükür Rabbimize.Saglıkla kalın pıhtıcanlar.

tamam canım allah şimdiden kabul etsin.

kızlar malum dua toplama günümüz. siz yazın ben 2 saat kadar yokum. gelince toplarım. aman bu hafta daha bir özenli dua edelim. bu aralar hamişlerimiz korkutuyor bizi. allah sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin inş.

250 tane okudum duamızdan. Allah kabul etsin.

Geçmiş olsun Serapcım. Neden yoruyosun kendini yat kalkma ayağa:) Aman ha sonuna geldin artık.
Benimde gribim geçmek bilmedi ve idrar yollarına geçti bu sefer. Enfeksiyon çıktı bende de. doktor monurol diye bi ilaç verdi, suya katıp içtim bir akşam. Sabaha kadar mesanede kalıyor ve 10 güne vücuttan atılıyormuş. Öyle geçti çok şükür.Havalarda soğuk Aman sıkı tut ayağını falan kendine iyi bak.

Serapcım çok geçmiş olsun. Aman dikkat et kendine.. İnşallah şu kalan günleri de sağlıkla ve mutlulukla atlatırsın da kavuşursun yavruna.. Dualarımız seninle canım..

Rabbim hamileliklerinde sıkıntı yaşayan herkesin yar ve yardımcısı olsun, bu dönemlerini kolaylıkla ve güzelliklerle geçirebilmelerini nasip etsin. Hamile kalmayı bekleyen bütün arkadaşlarımızdan da hayırlı ve güzel haberler alabilmeyi nasip etsin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…