- 30 Mayıs 2008
- 397
- 4
- 96
- 45
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.001
Canim sonlara dogru olabiliyor ya tansiyon dusuyo yada cikiyo bolbol dinlen Bol Su icsağol canım evet bn de de bayılma hiissi oluşuyor. tansiyondan korktum çok şükür normal çıktı. belki de kan değerlerimdüştü. tavsiyelerini uygulucam canım çok sağol. Allah razı olsun.
Kizlar bugun kontrolum vardi.bugun dogum tarihimiz belli olacakti ama bizim kiz yine yaramazlik yapmis:)bas asagidaydi.ters donmus..yukari cikmis ve bunu yaparken de yine kordonu iki kez boynuna dolamis.onceki gibi korkutmuyo bu beni.tecrube edindim ne de olsa.pazartesi tekrar bakalim dedi dr um.kordonu cozerse subati bekliycez.cozmezse sali veya cumartesi dogum olabilir.yine beklemedeyiz.sola yatmaya devam edip kordonu cozmesi icin dua etmekten baska yapacak bir seyim.yok.siz de dua edin nolur su kordonu cozsun de biraz daha buyusun iceride.tabi yine de hayirlisi ne zamansa o zaman olsun.
Kizlar bugun kontrolum vardi.bugun dogum tarihimiz belli olacakti ama bizim kiz yine yaramazlik yapmis:)bas asagidaydi.ters donmus..yukari cikmis ve bunu yaparken de yine kordonu iki kez boynuna dolamis.onceki gibi korkutmuyo bu beni.tecrube edindim ne de olsa.pazartesi tekrar bakalim dedi dr um.kordonu cozerse subati bekliycez.cozmezse sali veya cumartesi dogum olabilir.yine beklemedeyiz.sola yatmaya devam edip kordonu cozmesi icin dua etmekten baska yapacak bir seyim.yok.siz de dua edin nolur su kordonu cozsun de biraz daha buyusun iceride.tabi yine de hayirlisi ne zamansa o zaman olsun.
Ccanım ya su an senii okurken ezan okunmaya başladı. Şu ezanlar yüzü gözü hürmmettine sen elifin sıkıntılaarrını gider, yavrusuunu kucagına sağlkkla almayı nasip et. Sen evlat özlemini gider Yarabbim... Her namazda dua ediyorrum canım ama buğün inşallah ayrıca edeceğim Rabbim kısmet eederse. Üzme nne olur kendini. Rabbim darda bırakmaz kullarını, seninde geeçecek bu sıkıntılı günlerin, feraha erdirecektir inşallah.
alelacele girdim dua sayımı yazıp hemen çıkacaktım ama yazını okuyunca yazmadan geçemedim canım. Bir kere her şeyden önce hatırı sayılır bir sabrın var. Bu sabrını yüce Allah'ım muhakkak görüyor ve karşılığını muhakkak verecektir hayırlısıyla. Sen tevekkül etmeye devam et canım, biliyorum söylemesi kolay ama keşke elimden bir şeyler gelebilseydi. elimizden gelen tek şey birbirimize dua etmek işte. Allah'ım en hayırlı zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı, anne olmayı nasip etsin sana ve isteyen herkese inşallah. bu günler geçecek Allah'ın izniyle, bir gün geriye dönüp baktığında bu günleri ve gösterdiğin sabrı tebessümle anacaksın canım. Allah çaresiz dert vermesin.
Minikler son zamanlarında gepsi oyun peşinde.:)) canım inşallah yine cozulurderahat beklersin. Ama c.teside artık 37+4 oluyor senin küçük değil artık inşallah. Bakalım bizimkiler kaç haftada gelecek.:) bi biz bu kadar belirsiz olduk sanırım. Sağlıkla gelsinlerde canım inşallah. Dualarimiz seninle.
Bu arada wenay bisiyazmadi tekrar. Yeni duamiz kesin ayetel kursimi? Okuyorum ama emin olamadım.
Senay bu hafta yogun olacagink yazmisti.bence tamamdir ayetel kursi.o teklif etti. Uc dort kisi olur dedi.itiraz eden cikmadi.bence rahat rahat okuyabiliriz ayetel kursiyi.ben de daha baslamadim. Baslayim bira once bu gidisle fazla okuyacak gunum kalmadi.
benim tarih bir turlu belli olmuyo bak.boyle erteleye erteleye korkarim sen benden once dogurcan
ben de anne oldummm :) cuma günü spinalle tıpkı bana benzeyen kızım dünyaya geldi. eşim, beni kullanıp kendini kopyalamışsın diyor :))) sizler için isim isim dua ettim Allah kabul ederse. şimdi çıkmalıyım. ayrıntıları daha sonra yazarım. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin.
evet canım yoğunluğumun üstüne bir de iki gündür yatak döşek yatıyorum. çok hastayım. cuma günü sabah tam saçımı yıkadım elektrik gitti burada. ıslak saçla okula gittim. gidiş o gidiş aren o gün başladı. çok kötü hasta oldum. bi de üstüne benim kırmızılar da geldi. neyse bugün daha iyiyim. sağolsun arkadaşım bana çaylar falan yaptı. biraz toparlıyor gibiyim. aklım sizde kalmıştı. eminecim inş. bebişin kordonu çözer vakitli sağlıklı gelir canım. hakkaten pek yaramaz çıktı senin minik.
aycan doğum yaptı. allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.
ben de anne oldummm :) cuma günü spinalle tıpkı bana benzeyen kızım dünyaya geldi. eşim, beni kullanıp kendini kopyalamışsın diyor :))) sizler için isim isim dua ettim Allah kabul ederse. şimdi çıkmalıyım. ayrıntıları daha sonra yazarım. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin.
evet canım yoğunluğumun üstüne bir de iki gündür yatak döşek yatıyorum. çok hastayım. cuma günü sabah tam saçımı yıkadım elektrik gitti burada. ıslak saçla okula gittim. gidiş o gidiş aren o gün başladı. çok kötü hasta oldum. bi de üstüne benim kırmızılar da geldi. neyse bugün daha iyiyim. sağolsun arkadaşım bana çaylar falan yaptı. biraz toparlıyor gibiyim. aklım sizde kalmıştı. eminecim inş. bebişin kordonu çözer vakitli sağlıklı gelir canım. hakkaten pek yaramaz çıktı senin minik.
Az once yasin okuyup hepinize ismen dua ettim kizlar.alah kabul etsin.listeui de tazdim.yanima alcam
senin ipek kızın yaramz çıktı gerçekten de. :) yarın kontrolün var herşey netleşir inşallah canım. az kaldı. zaten şubata da bişey kalmadı hepi topu 1 hafta önceden doğmuş olacak. onda da bişey olmaz annesi :) biz sana dua ederiz.Kizlar bugun kontrolum vardi.bugun dogum tarihimiz belli olacakti ama bizim kiz yine yaramazlik yapmis:)bas asagidaydi.ters donmus..yukari cikmis ve bunu yaparken de yine kordonu iki kez boynuna dolamis.onceki gibi korkutmuyo bu beni.tecrube edindim ne de olsa.pazartesi tekrar bakalim dedi dr um.kordonu cozerse subati bekliycez.cozmezse sali veya cumartesi dogum olabilir.yine beklemedeyiz.sola yatmaya devam edip kordonu cozmesi icin dua etmekten baska yapacak bir seyim.yok.siz de dua edin nolur su kordonu cozsun de biraz daha buyusun iceride.tabi yine de hayirlisi ne zamansa o zaman olsun.
sağol canım dinlenince geçiyor dediğin gibi bol sıvı da önemli 3litre su içmeye çalışıyorum ama bazen eksik oluyor.Canim sonlara dogru olabiliyor ya tansiyon dusuyo yada cikiyo bolbol dinlen Bol Su ic
serapçım inşallah bebişin zamanında sağlıklı bir şekilde doğar. doğum şekline karar verdiniz mi. ben galiba sezeryan olucam. kırıkkaldedn hastaneye gitmemiz 2 saati buluyor. riske atmak istemiyorum.Minikler son zamanlarında hepsi oyun peşinde.:)) canım inşallah yine cozulur derahat beklersin. Ama c.teside artık 37+4 oluyor senin küçük değil artık inşallah. Bakalım bizimkiler kaç haftada gelecek.:) bi biz bu kadar belirsiz olduk sanırım. Sağlıkla gelsinlerde canım inşallah. Dualarimiz seninle.
Bu arada senay bisiyazmadi tekrar. Yeni duamiz kesin ayetel kursimi? Okuyorum ama emin olamadım.
şenaycım çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur ada çayı iç. beni onlar toparladı. ateşini kontrol et. ateş tehlikeli. Allaha emanet ol.evet canım yoğunluğumun üstüne bir de iki gündür yatak döşek yatıyorum. çok hastayım. cuma günü sabah tam saçımı yıkadım elektrik gitti burada. ıslak saçla okula gittim. gidiş o gidiş aren o gün başladı. çok kötü hasta oldum. bi de üstüne benim kırmızılar da geldi. neyse bugün daha iyiyim. sağolsun arkadaşım bana çaylar falan yaptı. biraz toparlıyor gibiyim. aklım sizde kalmıştı. eminecim inş. bebişin kordonu çözer vakitli sağlıklı gelir canım. hakkaten pek yaramaz çıktı senin minik.
aycancım Allah analı babalı büyütsün. sütün bol bebişin gaz sancısısız olsun. Allah razı olsun o vakitte bizi unutmamışsın. sağlıkla büyüt bebişiniben de anne oldummm :) cuma günü spinalle tıpkı bana benzeyen kızım dünyaya geldi. eşim, beni kullanıp kendini kopyalamışsın diyor :))) sizler için isim isim dua ettim Allah kabul ederse. şimdi çıkmalıyım. ayrıntıları daha sonra yazarım. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin.
aminnn serapçım yanlış mı hatırlıyorum senem doğum yapmadı mı :/ ben mevzuyu kaçırdım galibaCanım gözün aydın birimiz daha bebeğine sağlıkla kavuştu şükürler olsun. Darısı diğer hamilelere sıradaki emineye, bana, seneme ve selviye ve sonrakilere inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Valla bravo bebeği kendine benzetmisin. Çevremdeki herkeste inşallah sana benzer gözleri felan diyorlar ama bana hep babaya benzeyecek gibi geliyor. Aman sağlıkla dogsnda. Doğum hikayeni bekliyoruz canım detaylı.
ağzına sağlık eminecim. Alla korktuklarımıza uğrtamasın bizleri her türlü şerden korusun muhafaza buyursun.Az once yasin okuyup hepinize ismen dua ettim kizlar.alah kabul etsin.listeui de tazdim.yanima alcam
arkadaşlar benim için dua eden herkez için çoook teşekkür ederim.çok sağolun.bu hafta gerçekten çok sıkıntılı geçirdim.halada düzelmedim.fiziksel ve ruhsal olarak.dün rahim filmini çektirdim.narkoza gerek yoktu ama daha 5gün önce histeroskopi olmuştum.onun psikolojisini üstümden atamadan buna canlı canlı tanık olmak istemedim.narkozdan uyanmaya başlarken hemşire film normal çıktı deyince ben kahkaha atmaya başladım.böyle uyananda hiç görmedim.kaç şişe içtin dedi.ahh normal olduğmu kim söylediki.filmi histeroskopi yapan doktoruma göstermem lazım.şuan sanki kürtaj olmuş gibi hissediyorum.oramı sanki jiletle kazıdılar.sancım çok.kanamam var.şiş kazık gibiyim.rahim filmini aslında diğer aya yaptırmak istiyodum.kanamam var diye.kimi bu ay hem histeroskopi hem rahim filmi olmaz dedi.kimi kanama kesilince olur dedi.bende bir hastaneye gidip muayene oldum.alttan muayene etti.hala kanamam vardı.bu şekilde film çekilirmi diye sordum olur deyince çektirdim.inşallah bir sorun olmaz.ben olumsuzluklar kraliçesi olarak hep olumsuz düşündüğüm için aklıma kötü kötü şeyler geliyo.rahmim iltihap olur diye.3yılda 6kere narkoz yedim.unutkanlık yaptığnı öğrendim.zaten b12eksikliği var.buda tuz biber oldu.dualarınız için tekrar teşekkür ederim.işe yaradı.film normal çıktı.çok korkuyodum.sorunlu çıkcak diye.Allahıma şükürler olsun.zamanlada rahmim düzelir inşallah.
Az once herkese uzun uzun cevap yazdim.hata olustu hepsi yokoldu.
Kizlar kordon acilmis:) acayip sevindim.dualariniz icin tesekkur ederim.
Telden msj atan arayan arkadaslar teli sattim yenisini aldim.henuz kullanmaya baslamadim.o yuzden cevap verenedim sizlere.
Evet yaa cok yaramaz cikti.dogunca da cok cektircek anlasilan:)
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim cnm.
bugun 36+4 um.
arkadaşlar benim için dua eden herkez için çoook teşekkür ederim.çok sağolun.bu hafta gerçekten çok sıkıntılı geçirdim.halada düzelmedim.fiziksel ve ruhsal olarak.dün rahim filmini çektirdim.narkoza gerek yoktu ama daha 5gün önce histeroskopi olmuştum.onun psikolojisini üstümden atamadan buna canlı canlı tanık olmak istemedim.narkozdan uyanmaya başlarken hemşire film normal çıktı deyince ben kahkaha atmaya başladım.böyle uyananda hiç görmedim.kaç şişe içtin dedi.ahh normal olduğmu kim söylediki.filmi histeroskopi yapan doktoruma göstermem lazım.şuan sanki kürtaj olmuş gibi hissediyorum.oramı sanki jiletle kazıdılar.sancım çok.kanamam var.şiş kazık gibiyim.rahim filmini aslında diğer aya yaptırmak istiyodum.kanamam var diye.kimi bu ay hem histeroskopi hem rahim filmi olmaz dedi.kimi kanama kesilince olur dedi.bende bir hastaneye gidip muayene oldum.alttan muayene etti.hala kanamam vardı.bu şekilde film çekilirmi diye sordum olur deyince çektirdim.inşallah bir sorun olmaz.ben olumsuzluklar kraliçesi olarak hep olumsuz düşündüğüm için aklıma kötü kötü şeyler geliyo.rahmim iltihap olur diye.3yılda 6kere narkoz yedim.unutkanlık yaptığnı öğrendim.zaten b12eksikliği var.buda tuz biber oldu.dualarınız için tekrar teşekkür ederim.işe yaradı.film normal çıktı.çok korkuyodum.sorunlu çıkcak diye.Allahıma şükürler olsun.zamanlada rahmim düzelir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?