Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

sağol canım evet bn de de bayılma hiissi oluşuyor. tansiyondan korktum çok şükür normal çıktı. belki de kan değerlerimdüştü. tavsiyelerini uygulucam canım çok sağol. Allah razı olsun.
Canim sonlara dogru olabiliyor ya tansiyon dusuyo yada cikiyo bolbol dinlen Bol Su ic

Minikler son zamanlarında hepsi oyun peşinde.:)) canım inşallah yine cozulur derahat beklersin. Ama c.teside artık 37+4 oluyor senin küçük değil artık inşallah. Bakalım bizimkiler kaç haftada gelecek.:) bi biz bu kadar belirsiz olduk sanırım. Sağlıkla gelsinlerde canım inşallah. Dualarimiz seninle.

Bu arada senay bisiyazmadi tekrar. Yeni duamiz kesin ayetel kursimi? Okuyorum ama emin olamadım.

Son düzenleme:

Minikler son zamanlarında gepsi oyun peşinde.:)) canım inşallah yine cozulurderahat beklersin. Ama c.teside artık 37+4 oluyor senin küçük değil artık inşallah. Bakalım bizimkiler kaç haftada gelecek.:) bi biz bu kadar belirsiz olduk sanırım. Sağlıkla gelsinlerde canım inşallah. Dualarimiz seninle.

Bu arada wenay bisiyazmadi tekrar. Yeni duamiz kesin ayetel kursimi? Okuyorum ama emin olamadım.

cnm benim Allah razı olsun.seninde hayırlısıyla doğumun geçer inşallah.bebişini kucağna alırsın.

amin cnm.bütün yaşadılarım Allahtan geliyo.farkındayım.ağzımdan yanlış bir laf edip isyan etmektende korkuyorum.Allah korusun.bu dünya imtihan dünyası.benimde buymuş.Allahım isyan ettirmesin.sabır versin bana ve benim gibi olanlara.yüce rabbim bizi feraha kavuştursun ama dünya işte biri biter biri başlar.yeterki dediğin gibi çaresiz dert vermesin.

Senay bu hafta yogun olacagink yazmisti.bence tamamdir ayetel kursi.o teklif etti. Uc dort kisi olur dedi.itiraz eden cikmadi.bence rahat rahat okuyabiliriz ayetel kursiyi.ben de daha baslamadim. Baslayim bira once bu gidisle fazla okuyacak gunum kalmadi.
benim tarih bir turlu belli olmuyo bak.boyle erteleye erteleye korkarim sen benden once dogurcan

evet canım yoğunluğumun üstüne bir de iki gündür yatak döşek yatıyorum. çok hastayım. cuma günü sabah tam saçımı yıkadım elektrik gitti burada. ıslak saçla okula gittim. gidiş o gidiş aren o gün başladı. çok kötü hasta oldum. bi de üstüne benim kırmızılar da geldi. neyse bugün daha iyiyim. sağolsun arkadaşım bana çaylar falan yaptı. biraz toparlıyor gibiyim. aklım sizde kalmıştı. eminecim inş. bebişin kordonu çözer vakitli sağlıklı gelir canım. hakkaten pek yaramaz çıktı senin minik.
aycan doğum yaptı. allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

kızlar kusura bakmayın tekrar girip cevap yazamadım. ayetelkürsiye itiraz yok o halde bu hafta ayetelkürsi okuyacağız inş.

ben de anne oldummm :) cuma günü spinalle tıpkı bana benzeyen kızım dünyaya geldi. eşim, beni kullanıp kendini kopyalamışsın diyor :))) sizler için isim isim dua ettim Allah kabul ederse. şimdi çıkmalıyım. ayrıntıları daha sonra yazarım. Allah herkese bu duyguyu nasip etsin.

Oo aycan gelmis:)gozun aydin cnm.gule gule buyut bebegini.allah razi olsun dua etmissin bize.ben de dua listesini not ediyim aliyim yanima.kimseyi unutmayim.
bu arada bebisini kendine benzetmeyi basarmissin:)genelde babalarina benziyorlar bucurukler.benim ilki oyle.bakalim ikinci nasil olcak.bence o da ablasina benziycek.
ilk gunler icin,hastane icin, sut icin tavsiye edecegin birsey varmi bize.

Son düzenleme:

Cok gecmis olsun cnm.ortada salgin var zate kolay iyilesilmiyor ve iyilesenler tekrar hasta oluyor.sen de istemede davetiye cikarmissin hastaliga.cuma geliyorsun galiba ankaraya. Ne zamandi sinan hocaya kontrolun.diyettw bahsetmedik bayadir.nasil gidiyo.dikkat ediyor musun hala?hadi artik iyi seyler soylesin artik sinan hoca.iyi herlerini israrla bekliyorum cnm.

Canım gözün aydın birimiz daha bebeğine sağlıkla kavuştu şükürler olsun. Darısı diğer hamilelere sıradaki emineye, bana, seneme ve selviye ve sonrakilere inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Valla bravo bebeği kendine benzetmisin. Çevremdeki herkeste inşallah sana benzer gözleri felan diyorlar ama bana hep babaya benzeyecek gibi geliyor. Aman sağlıkla dogsnda. Doğum hikayeni bekliyoruz canım detaylı.

Az once yasin okuyup hepinize ismen dua ettim kizlar.alah kabul etsin.listeui de tazdim.yanima alcam

Son düzenleme:

cnm inşallah minik yaramaz bir an uslanırda annesinin tedirginliğini giderir alahhın izniyle sağlıkla kucağına alacaksın cnm bebişini haftanda 37. haftaya girdiysen korkma ve kilosuna çok takılma benim arkadaşım 38 haftalık 2,150gr erkek bebek dünyaya getirdi ama çok şükür sağlıklı kuveze felan girmedi rabbim sağlıkla doğsunlarda doğum kiloları çok önemli değil ama sen dikkat et kendine hayırlı doğumların olur inşallah.

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine.

allahım esirgesin yavrunu cnm sağlıkla allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah prensesi kokla bizim için...

ayy çok duygulandım.minik bir sen oldu demek.Allahım analı babalı büyütsün.hayırlı sağlıklı olsun inşallah.

arkadaşlar benim için dua eden herkez için çoook teşekkür ederim.çok sağolun.bu hafta gerçekten çok sıkıntılı geçirdim.halada düzelmedim.fiziksel ve ruhsal olarak.dün rahim filmini çektirdim.narkoza gerek yoktu ama daha 5gün önce histeroskopi olmuştum.onun psikolojisini üstümden atamadan buna canlı canlı tanık olmak istemedim.narkozdan uyanmaya başlarken hemşire film normal çıktı deyince ben kahkaha atmaya başladım.böyle uyananda hiç görmedim.kaç şişe içtin dedi.ahh normal olduğmu kim söylediki.filmi histeroskopi yapan doktoruma göstermem lazım.şuan sanki kürtaj olmuş gibi hissediyorum.oramı sanki jiletle kazıdılar.sancım çok.kanamam var.şiş kazık gibiyim.rahim filmini aslında diğer aya yaptırmak istiyodum.kanamam var diye.kimi bu ay hem histeroskopi hem rahim filmi olmaz dedi.kimi kanama kesilince olur dedi.bende bir hastaneye gidip muayene oldum.alttan muayene etti.hala kanamam vardı.bu şekilde film çekilirmi diye sordum olur deyince çektirdim.inşallah bir sorun olmaz.ben olumsuzluklar kraliçesi olarak hep olumsuz düşündüğüm için aklıma kötü kötü şeyler geliyo.rahmim iltihap olur diye.3yılda 6kere narkoz yedim.unutkanlık yaptığnı öğrendim.zaten b12eksikliği var.buda tuz biber oldu.dualarınız için tekrar teşekkür ederim.işe yaradı.film normal çıktı.çok korkuyodum.sorunlu çıkcak diye.Allahıma şükürler olsun.zamanlada rahmim düzelir inşallah.

senin ipek kızın yaramz çıktı gerçekten de. :) yarın kontrolün var herşey netleşir inşallah canım. az kaldı. zaten şubata da bişey kalmadı hepi topu 1 hafta önceden doğmuş olacak. onda da bişey olmaz annesi :) biz sana dua ederiz.
Canim sonlara dogru olabiliyor ya tansiyon dusuyo yada cikiyo bolbol dinlen Bol Su ic
sağol canım dinlenince geçiyor dediğin gibi bol sıvı da önemli 3litre su içmeye çalışıyorum ama bazen eksik oluyor.
serapçım inşallah bebişin zamanında sağlıklı bir şekilde doğar. doğum şekline karar verdiniz mi. ben galiba sezeryan olucam. kırıkkaldedn hastaneye gitmemiz 2 saati buluyor. riske atmak istemiyorum.
şenaycım çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur ada çayı iç. beni onlar toparladı. ateşini kontrol et. ateş tehlikeli. Allaha emanet ol.
aycancım Allah analı babalı büyütsün. sütün bol bebişin gaz sancısısız olsun. Allah razı olsun o vakitte bizi unutmamışsın. sağlıkla büyüt bebişini
aminnn serapçım yanlış mı hatırlıyorum senem doğum yapmadı mı :/ ben mevzuyu kaçırdım galiba
Az once yasin okuyup hepinize ismen dua ettim kizlar.alah kabul etsin.listeui de tazdim.yanima alcam
ağzına sağlık eminecim. Alla korktuklarımıza uğrtamasın bizleri her türlü şerden korusun muhafaza buyursun.

elifçim rahim filmi çektirebilmene çok sevindim en azından dr tahlillerine bakıcak ona göre bir yol izleyeceksin. inşallah dr korunmana gerek görmez hemenceck hamile kalırsın. aynı duam şenay için de geçerli o da sinan hocaya gidecek galiba. inşallah o da olumlu şeyler duyar dr undan. hayılrı haberlerinizi bekliyoruz. sen şenay emel ve vildan siz de hamiş kalacaksınız inşallah bebişlerinizi sağ salim kucağınıza aldığınızın haberini duyacaz buradan tüm kalbimle inanıyorum buna.

Evet yaa cok yaramaz cikti.dogunca da cok cektircek anlasilan:)
Iyi dileklerin icin tesekkur ederim cnm.
bugun 36+4 um.

Elifimmm cokkk sevindim kuzum gozunaydin normal cikmis ne guzel sen histroskobide yapisiklik var dememismiydin yanlis mi gormus doktorun yoksa rahim filminde baska seylere mi bakiliyor bilgi verirmisin canim bunlari bilmiyorum ama inan cok sevindim tez vakit bebis haberlerinide aliriz insallah sogan kuru yap canim iceriyi iyice bi temizlesin

Cok sevindim filmini iyi cikmasina.bundan su mu anlasiliyor tupleri tikali degil yani? Bakalim be diycek dr un.yapisiklik rahim filminde aciliyo yanilmiyorsam. Belki acilmistir tum yapisikliklar.bence iyi oldu pespese yaptirman.
elif bence basina gelen tum talihsizliklerin bir donum noktasiydi bu:) bu gunde sonra hersey yolunda gidecek bence.dr a ne zaman gostereceksin sonucunu.acaba tekrar histsroskopi yapcak mi? Bid dahaki adetin nasil olacak dikkat et.artar belki acildiysa yapisikliklar.
kurtajlar unutkanlik mi yapiyormus.duymamistim.demekki narkoz kotu etkiliyo insani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…