- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.241
Kızlar emek emek 30. Haftaya getirdim kızlarımı dikişten korkarken suyum geldi ne yazıkki emine arkadaşım yazmış sağolsun vardır bunada hayır diyorum Rabbim büyük inşallah iyi haberleri veririm sizlere hepiniz hakkınızı helal edin bende şuan hepinize dua ediyorum sizlerde duanızı eksik etmeyin
Kızlar emek emek 30. Haftaya getirdim kızlarımı dikişten korkarken suyum geldi ne yazıkki emine arkadaşım yazmış sağolsun vardır bunada hayır diyorum Rabbim büyük inşallah iyi haberleri veririm sizlere hepiniz hakkınızı helal edin bende şuan hepinize dua ediyorum sizlerde duanızı eksik etmeyin
cnm normal yoldan hamile kalıyosan neden tüpbebek diyolar.pgt tüpbebek devlet hastanelerinde yapıyolarmı?ben yapmıyolar biliyorum.bu b vitaminine ne önem veriyolarki.normalse eğer.banada enson gittiğim doktor eşimden şüphelendi sperm analizi istedi.normal hamile kalıyorum kromozon analizimizde normal dedim ama olsun dedi.
Nesenin dogumu gerceklesmis.ucu de iyilermis.bebekler direk kuveze girmis.cok sukur sag saglim dogdular.darisi tum bekleyenlere...
Nesenin dogumu gerceklesmis.ucu de iyilermis.bebekler direk kuveze girmis.cok sukur sag saglim dogdular.darisi tum bekleyenlere...
canım temmuzda ancak gelebileceğim. ondan sonra bakarız diyo eşim. ben gözü kararttım allahtan bi mani olmazsa mayısta inş. deniycem. olacak vrsa burda da olur orda da rabbim hayırlısı neyse o bilir zaten olmayacaksa da olmaz diyorum ne yapıyım. b vitamini bizim gibilere hep veriyorlar. öğrenince muhtemelen iğne verecek bir de steroid dedi o da muhteelen kortizon cnm.tayin isteme olayın nezaman cnm.eşinde haklı.hamile kalınca gözüm üzerinde olmicak uzaklarda tek başına nasıl olcak diye düşünüyo ama biz zaten hep yalnızız ki.bide oralarda iyi bir doktor bulmak gerekir.herşey sorun ama sen kendine güveniyosan yap derim.başına bişi gelincede eşin başının etini yer.bende ne diceğmi şaşırdım.sana bıraktım cnm.o doktorun tedavisinide merajk ettim.erkenden hamileliği öğrenince neler yapcak hangi ilaçları vercek acaba.b vitaminin düşükdemi kullanıyosun cnm.
allahım hayırlarla sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin inş.Nesenin dogumu gerceklesmis.ucu de iyilermis.bebekler direk kuveze girmis.cok sukur sag saglim dogdular.darisi tum bekleyenlere...
kızlar bu hafta ihlas suresi okuyalım diyorum ne dersiniz?
eminecim haber verdiğin için çok sağol. dünden beri girip girip bakıyordum bir gelişme varmı diye. çok sevindim inşallah bebişler çabuk toparlanır küvezden çıkıp annelerine kavuşurlar.
cnm sperm testi yaptırdık biz doktor onuda tekrar yaptırmamı istedi ayriyeten mhtrf gen mutasyonu olanların b vitamin ve folik asiti daha fazla kullanması lazımmış bide diyet vericekmiş..pgt de deneyip şansı artırabiliriz dedi ne yapacağım konusunda çok kararsızım iğneye bile gerek yok diyor doktor.ama ben yinede iğne konusunda ısrarcı davranıcam ama tüp bebek konusunda karar vermedim daha kendim kolay kalıyorum ama 3 kez ilk haftalarda ve iğneye rağmen düşübnce doktor bunuun üzerinde durdu sanırım..aslında birde sperm dna hasar tetsi yapılıyormuş onu yaptırsak daha iyi ama heryerde yapmıyorlar işte
kızlar bu hafta ihlas suresi okuyalım diyorum ne dersiniz?
kızlar sonucumu yorumlayabılırmsnız
taranan genler: faktor v leiden,faktor ıı(prothrombın)g20210A,MTHFR C677T bu yazıyor bıde
sonuc:
real tıme pcr teklonojısıyle yapılan dna analızlerı pozıtıfve negatif kontureller eslıgınde gerceklestılılmıs ve hastada;
faktor v leiden,faktor ıı(prothrombın)g20210A,MTHFR C677T genlerınde mutasyon saptanmamstr.
cnm pıhtılaşma testine bakılmış ve sende sıkıntı yok anlaşılan saptanmamıştır dendiğine göre.kızlar sonucumu yorumlayabılırmsnız
taranan genler: faktor v leiden,faktor ıı(prothrombın)g20210A,MTHFR C677T bu yazıyor bıde
sonuc:
real tıme pcr teklonojısıyle yapılan dna analızlerı pozıtıfve negatif kontureller eslıgınde gerceklestılılmıs ve hastada;
faktor v leiden,faktor ıı(prothrombın)g20210A,MTHFR C677T genlerınde mutasyon saptanmamstr.
Arkadaşlar yarın doğumum var. Sizlere de dua ediyorum. Sizler de kızımla bize dualarınızı eksik etmeyin. Darısı başınıza inşallaahhhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?