Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

cnm yoğunluktan internete girip okuduğum duanın sayısını söyleyemedim.700tane okumuştum.Allahım kabul etsin.

Son düzenleme:
Kızlar emek emek 30. Haftaya getirdim kızlarımı dikişten korkarken suyum geldi ne yazıkki emine arkadaşım yazmış sağolsun vardır bunada hayır diyorum Rabbim büyük inşallah iyi haberleri veririm sizlere hepiniz hakkınızı helal edin bende şuan hepinize dua ediyorum sizlerde duanızı eksik etmeyin

canım Allah yardımcın olsun. inşallah bebişlerini sağ salim kucağına alırsın dualarımız seninle.

canımm ıyı haberlerini bekliyoruzz dualarımız senınleee

Nesenin dogumu gerceklesmis.ucu de iyilermis.bebekler direk kuveze girmis.cok sukur sag saglim dogdular.darisi tum bekleyenlere...

cnm sperm testi yaptırdık biz doktor onuda tekrar yaptırmamı istedi ayriyeten mhtrf gen mutasyonu olanların b vitamin ve folik asiti daha fazla kullanması lazımmış bide diyet vericekmiş..pgt de deneyip şansı artırabiliriz dedi ne yapacağım konusunda çok kararsızım iğneye bile gerek yok diyor doktor.ama ben yinede iğne konusunda ısrarcı davranıcam ama tüp bebek konusunda karar vermedim daha kendim kolay kalıyorum ama 3 kez ilk haftalarda ve iğneye rağmen düşübnce doktor bunuun üzerinde durdu sanırım..aslında birde sperm dna hasar tetsi yapılıyormuş onu yaptırsak daha iyi ama heryerde yapmıyorlar işte

Nesenin dogumu gerceklesmis.ucu de iyilermis.bebekler direk kuveze girmis.cok sukur sag saglim dogdular.darisi tum bekleyenlere...

eminecim haber verdiğin için çok sağol. dünden beri girip girip bakıyordum bir gelişme varmı diye. çok sevindim inşallah bebişler çabuk toparlanır küvezden çıkıp annelerine kavuşurlar.

canım temmuzda ancak gelebileceğim. ondan sonra bakarız diyo eşim. ben gözü kararttım allahtan bi mani olmazsa mayısta inş. deniycem. olacak vrsa burda da olur orda da rabbim hayırlısı neyse o bilir zaten olmayacaksa da olmaz diyorum ne yapıyım. b vitamini bizim gibilere hep veriyorlar. öğrenince muhtemelen iğne verecek bir de steroid dedi o da muhteelen kortizon cnm.
allahım hayırlarla sağlıklı sıhhatli büyümeyi nasip etsin inş.

eminecim haber verdiğin için çok sağol. dünden beri girip girip bakıyordum bir gelişme varmı diye. çok sevindim inşallah bebişler çabuk toparlanır küvezden çıkıp annelerine kavuşurlar.

Rica ederim cnm ne demek vazifem:))
Neseyle aksam konustum.sesi iyi geliyordu. Nese adi gibi neseli biri:)moralini gayet iyi tutmayi basarabiliyor cok sukur.bebekler de iyilermis.anladigim kadariyla sadece oksijen takviyesi yapiliyor suan ve bir ay kadar kuvezde kalacaklar.bebekler emin ellerde.yavas yavas buyuyecekler artik.buna da sukrediyor.icerideki belirsizliklerdense belki boylesi daha iyi oldu.herseyde hayir vardir.bizler hep buna inaniyoruz zaten.

yorum yapamasam da okiyorum konusnakarinizu.
akropol hastanesinde gittigim dr da bana kortizon tedavisi uygukamak istemisti.ignenin gerwkliligine de cok iinanmiyordu.kortizon.bana cok itici gelmisti.neticede bizim pihtilasmamiz var igne tek tedavi buna inanmistim ve devam etmedim o dr a.ilacin adi deltakortril di ve 5 mg kullandircakti bana.belki arastirnak istersen diye soyleyim dedim.

cnm senin hamileliğinde kalp atışı olmuşmuydu?benimde mhtrf 1298 genimde heterozigot var.b vitaminin kullanılması gerekli olduğnu bilmiyodum.biara kullandım.iştahım çok artınca bıraktım.

Son düzenleme:
kızlar sonucumu yorumlayabılırmsnız
taranan genler: faktor v leiden,faktor ıı(prothrombın)g20210A,MTHFR C677T bu yazıyor bıde

sonuc:
real tıme pcr teklonojısıyle yapılan dna analızlerı pozıtıfve negatif kontureller eslıgınde gerceklestılılmıs ve hastada;
faktor v leiden,faktor ıı(prothrombın)g20210A,MTHFR C677T genlerınde mutasyon saptanmamstr.

Arkadaşlar yarın doğumum var. Sizlere de dua ediyorum. Sizler de kızımla bize dualarınızı eksik etmeyin. Darısı başınıza inşallaahhhh...

Herhangi bir sorun çıkmamış tahlillerinizde.

cnm pıhtılaşma testine bakılmış ve sende sıkıntı yok anlaşılan saptanmamıştır dendiğine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…