Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

benim 2 sinde kalp atımı vardı kalpleri durdu..b vitamininin hiç duymadım bu etkisini

Mthfr mutasyonlarda b 12 ve folik asit cok gerekliymis.dr um omur boyu haftada iki bunlardan kulkanmam gerektigini soyledi.arada degerlerini olctur dedi.dogumdan sonra bile gerekliyse hamileyken kesin gerekli bu haplar. Ayrica tam manasiyla diyet yapmasam da yediklerime de dikkat etmem gerekecek bundan sonra.

bence bi noktadan sonra her ihtimale karşı sanırım pgt gerekli ben sanırım deneyeceğim çünkü sonuncu iğne kullanmama rağmen olmadı...

Kızlar ancak yazabiliyorum. Sukurler olsun oğluma kavuştum. Dualarinizdan rabbim razı olsun. Oğlum ilk günler iyiydi ama şimdi emme sorunu yaşıyoruz. Saatlerce ağlıyor uyumadan ve emmeden. Çok da gazi var sürekli sancılı. Sürekli ayaktayız gece gündüz o yuzdende çok kilo vermiş. Memeyi bırakmaz inşallah çok uzulyorgunluktansuz ve yorgunluktan girip yazamıyorum. Nede ve sellingde fogum yapmış. Şükür. Darısı selviye inşallah. Hepini

Serapcım foruma uzun zamandır ancak girebildim ve doğum haberini görünce ne kadar sevindim anlatamam.. Rabbim sana da bebeğine de sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürler versin, güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Darısı hamile kalmayı ve doğumu bekleyen bütün arkadaşlarımızın başına da inşallah.. :))

Arkadaşlar bu arada başka doğum haberleri de gelmiş sanırım. Bayadır giremeyince kaçırmışım Rabbim herkesin bebeğini hayırlı etsin, gönlünce ve güle güle büyütmeyi nasip etsin inşallah.. En kısa zamanda isteyen ve bekleyen bütün arkadaşlarımızdan da hayırlı haberler alırız inşallah.. Her zaman giremesem de kalbim ve dualarım hep sizlerle.. Burada yazılanları ve paylaşılanları okudukça o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam..

cnm çok güzel dua etmişsin Allahım kabul etsin.ağzına sağlık.

Eminecim,

Sen de bebeğin de iyisinizdir umarım.. Senin doğum haberini de gözlerim dolu dolu okudum inan.. Burada ilk tanıdığım kişiler Şenay ve sendin. Foruma ilk geldiğimde biraz ürkektim açıkçası. Ama burada sizin ve diğer bütün arkadaşlarımızın samimiyetini ve sıcaklığını görüp hissettikçe çok rahatladım. Bilmediğim bir sürü şeyi öğrendim. Destek ve yardımlarınızı hiç unutamam.. Rabbim inşallah sizlerin bebeklerinizi hayırlısıyla büyütebilmenizi, Şenay, Elif, Emel ve bekleyen diğer bütün arkadaşlarımızın da güzel haberler alabilmesini nasip eder en kısa zamanda..

folik asiti evlendiğimden beri kullanıyorum.heran hamile kalırım diye.eğer çocuğum olursa içmeyi bırakmayı düşünüyodum.b12 vitaminim sınırda.eğer sınır altında olsaydı kullancaktım ama genede bir ara kullandım iştahımı aşırı derecede artırdı.bende bıraktım kullanmayı.haftada 2kere içmek gerekiyor demişsin.hergün olmasada 3günde bir içsem iyi olur.benimde mthfr mutasyonum var.aslında doktorum ölene kadar ayda bir b12vitamini vurdurcaksın demişti.bekarken sürekli vurduruyodum.evlenipte habire kürtajlar araya girince bıraktım.hap yerine ayda bir iğne kullansamda olur.Allah nasip edipte çocuğum olursa içeriğinde folikasit ve b12vitamini olan ilaçlar varmış.ondan haftada 2gün kullanırım.bide diyet bana çok ağır geldi.herşey yasak.evde yalnız olsam eşim bana uyarda gelen giden belli olmuyo.ailenin en büyüğü yanımda olduğu için.kaynanam yani.şuan için sadece yemekleri zeytinyağla yapıyorum.kaynanamın haberi yok:)diğerlerine uyamadım daha.

Son düzenleme:
Elifcim,

Yazdıklarının tamamını okuyamadım ama umarım en kısa zamanda her şey yoluna girer ve çok güzel haberler alırsın.. Sakın moralini bozup umudunu yitirme. Rabbim bizim için muhakkak en güzelini ve en hayırlısını biliyordur. Senin için de inşallah en kısa zamanda hayırlı ve güzel haberler nasip eder.. Senin de yüzünü güldürür inşallah...

bence bi noktadan sonra her ihtimale karşı sanırım pgt gerekli ben sanırım deneyeceğim çünkü sonuncu iğne kullanmama rağmen olmadı...

cnm pgt içinde para tuzağı diyolar.hem internetten kendim araştırdım.hem tvde bir doktordan duydum.bide bir arkadaşım 3.tüpbebeğini pgtli tüpbebek yaptırdı.olmadı.eşi sonradan araştırmış oda gereksiz olduğnu öğrenmiş.emriyonun genleriyle oynanıyo.zarar veriliyo diye.sen hiç duydunmu bunları.denicem dediğine göre araştırmışsındır.yaptıran tanıdıkların olmuştur.tam anlamıyla pgt nin doğruluğu kanıtlanamamış.

Şenaycım,

Görebildiğim kadarıyla yazdıklarını okudum. Ben de ne zamandır seni merak ediyordum. Şimdi 3 doktor meselesi olunca iyice kafan karıştı sanırım Gerçekten kolay bir durum değil. Ama sanırım düşündüğün şey en mantıklısı. Üçünü birden dikkate alıp ona göre hareket etmek. Belki de bu defa Sinan Hoca'dan sonuçların da iyi çıkar, direk çalışmalara başlarsın :) Diğer doktorların da tavsiyelerini dikkate alarak devam edersin sonra da.. İnan en az kendim kadar seni de merak ediyor ve en kısa zamanda güzel sonuçlar almanı istiyorum. Aileme ve eşime de senden bahsediyorum sürekli. Dualarımız seninle ve diğer tüm arkadaşlarımızla da.. İnşallah Rabbim verdiğin emekleri boşa çıkarmaz, sabrının mükafatını en güzel şekliyle verir..

cnm gözün aydın.sen bebişinle ilgilen bizi merak etme.bir bebişin toparlansın.sakın bizi unutma.hayırlısıyla büyüt bebişini cnm.

sağol cnm.seninde doğumuna az kaldı.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.burda azınlıkta kaldık ama olsun ne güzel benim gibi olanlar hamile ve doğuranlar var.ne mutlu.Allahım bizede nasip eder inşallah.olmicaksada Allahtan gelene boynumuz kıldan ince.yeterki kuldan olmasın.

canım benim çok teşekkür ederim güzel temennilerin için. ben de senin 26. haftaya kadar geldiğini görünce çok mutlu oldum. inş. hayırlarla bebişinin doğduğu günleri de görürüz. açıkçası hacettepeye verdiğim kanlardan iyi netice beklemiyorum. hele bir de kayserideki ultrasonda rahim damarlarında direnç çıkınca dedim herhalde hala pıhtılaşma var. protein activitesi de pıhtılaşmayı gösterdiğine göre ondan çok umudum kalmadı ama yine de allahtan hayırlısı elimizden geleni yapıyoruz rabbim biliyor inş. en kısa zamanda güzel neticeler alabiliriz. bana ve benim gibi bekleyenlere en kısa zamanda güzel haberler vermeyi nasip eder inş rabbim.
canım maşallah oğluşuna. artık bundan sonraki sıkıntılar gazı var emmiyo, vs. olacak. rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inş.
canım benim sen de uğraştın elinden geleni yaptın inş. rabbim sana da bana da güzel sonuçlar almayı nasip eder.

allah kabul etsin cnm ağzına sağlık

cnm senin hamileliğinde kalp atışı olmuşmuydu?benimde mhtrf 1298 genimde heterozigot var.b vitaminin kullanılması gerekli olduğnu bilmiyodum.biara kullandım.iştahım çok artınca bıraktım.
Canim benimkide aynı gen Ben hamilelik oncesinde baslamistim folbiol ve b vitamini hamile kalincada Dokuz Ay ictim Bence kullanmalisin

hiç yaptıran tanıdığım yok yani ptgye ihtiyaç olması için belli durumlar olması gerekli bence mesela genetik hastalığı olanlar,tekrarlayan düşükleri olanlar,her türlü tüp bebek tedavisine rağmen hamile kalamayanlarada öneriliyor..ben garanti demiyorum ama bence tekrarlayan düşükte hiç bir sebep bulunamıyorsa iğnelere rağmen düşükler oluyorsa denemeye değer ayrıca gittiğim doktor önerdi bir önceki önermemişti bilmiyorum çok kararsızım biri iğne dozunu yükselt diyor öteki hiç iğne kullanma diyor ne yappacağımı şaşırdım.

maşallah aslıcım 12 hafta oldu demek. zaman ne çabuk geçiyor gerçi senin için zaman hiç geçmemiştir. hareketlerini hissedene kadar sürer bu durum. emineye katılıyorum artık risk çok azaldı. iğne saatlerine dikkat et. bol bol dua et. Allah tamamına erdirsin inşallah.
neşecim geçer inşallah 1 ay çabucak. sende kızlarına kavuşursun doya doya seversin kızlarını.
Allah kabul etsin ağzına sağlık
canımmm. oğluşunun resmini gördüm maşallah çok tatlı. ilk 40 gün zor olur diyorlar canım. Allah kolaylık versin yardım eden birileri varsa rahat edersin . inşallah en kısa zamanda emmesi de uykusu da gazı da düzene girer.
elifçim allah en kısa ve hayırlı zamnada size de bu duyguları yaşatsın inşallah doğumdan önce de sonra da dua edicem sizlere. şenay sen vildan ve emel aklımdasınız.

Canim benimkide aynı gen Ben hamilelik oncesinde baslamistim folbiol ve b vitamini hamile kalincada Dokuz Ay ictim Bence kullanmalisin

ilaçların adını verirmisin cnm.artık kendi doktorumuz olcağız.b12sınırda olduğu için ilaç vermiyolar.adını verirsen alırım.folbiolu 3senedir hiç bırakmadım zaten.b vitaminin adını öğrenmek istiyorum.bide hamilelikte folbiolu 3.ayda bıraktırıyolar.sen hiç bırakmadınmı.hamilelikten sonra ikisinide bıraktınmı.bilgilendirirsen sevinirim. bide başka mutasyonun var mı .ben de protein S düşüklüğüde var.eşimin spermleri düşük.atrirrombin III sınırda.işler karışık ama ciddiye alıpta önem veren bir doktor bulamadım ona yanıyorum.hamile kalda gel.başka dedikleri bişi yok.kalıyorum da noluyor sanki.bunada şükür ama kaybetmekte çok acı.hamile kalamamakta acı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…