Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Kimsenin itirazi olmaz sanirim.ben basliyorum.
tamam cnm ok.
bu iğneyi de kullandıracak artık stereoid ya da kortizon ne için bilemiyorum ben sadece önce iğneyle deniycem sanırım bakalım. nasibimde varsa da olur. keşke şimdi hemen deneyebilsem ama demekki zamanı var.

Beklemeyi birakip artik ataga gectin nihayet.insallah guzel haberler gelir artik sende de.
bu ilac igne miymis.belki de bu da dogru bir yontemdir.dedigim gibi o dr da bana kortizon onermusti.benimki hap ti.
Bence sen de yakinda bizler gibi ayni sebeble dua takibi yapmayi baskasina devredeceksin:))

Arkadaşlar ben taburcu oldum evdeyim malesef kızlarım benimle değil onları orada bırakıp geldim bu benim için hiç kolay olmadı tabi en az bir ay kalıcaklar genel sağlık durumları iyi çok şükür ama yinede ilk bir hafta risk devam ediyormuş nolur dua edin çok küçükler teyzeleri prematüre şapkanın yarısını doldurmuş kafaları Rabbim e emanetler artık hepinize doğumda ve öncesinde dua ettim bu arada herkesin gönlündekini hayırlısıyla versin

çok sağol cnm duaların için.ne mutlu sana bebişlerin sağlıklı bir şekilde doğdu.hayırlısıylada evlerinede gelirler inşallah.

kıyamam bebişlerine. Allahbebişlerine acil şifa versin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize getirisiniz bebişleri. hergün görebiliyormusun süt sağıp da götürüsün belki bebişlerine

Selingg de dogum yapmis arkadaslar.ayse esma si dogmus.allah anali babali buyutsun.
ne bereketliyiz su siralar masallah:) sira selvi de...

kıyamam bebişlerine. Allahbebişlerine acil şifa versin en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde evinize getirisiniz bebişleri. hergün görebiliyormusun süt sağıp da götürüsün belki bebişlerine

Cnm sağol bugün gidemedim eşim gitti yarın gidicem inşallah çok özledim günde iki kez görme hakkımız var süt sağıp yolluyorum ama daha süt içermiyorlar serum veriliyor şimdilik orda birikiyor sütler belki süt içtiklerinde kiloda alırlar artık önce Allah'a sonra drlara emanet ettik geldik

Allah korusun bebeklerini Neşecim. Şu bir ay çabucak geçsin, toparlansın bebişlerin. Hayırlısı böyleymiş. sağsalim doğdular ve inşallah hemen büyüyecekler. Zordur tabi ayrı kalmak ama biraz daha sabır. Medicanadamı kalıyor bebekler. Yeni doğan servisi var değil mi orda. Nasıl doktorlar?

bazen kromozom testi temiz çıksada bulamadıkları kromozom sorunları olabilirmiş sebebi bulunamayanlara öneriyorlar pgt yi sanırım

cnm senin hamileliğinde kalp atışı olmuşmuydu?benimde mhtrf 1298 genimde heterozigot var.b vitaminin kullanılması gerekli olduğnu bilmiyodum.biara kullandım.iştahım çok artınca bıraktım.

benim 2 sinde kalp atımı vardı kalpleri durdu..b vitamininin hiç duymadım bu etkisini

herkese iyi haftalar kızlarr bebişlerii olann arkadaşlarıma yeni dogum yapanlarımıza, guzel haber bekleyenlerimize hepinize. kızlar biz 12. haftaya girdik cok şükür hersey yolunda gecen hafta gitiim görmeyee büyümüş minnoş, eşimle gözlerimiz doldu resmen , tamda hareket ederken gördük cok hareketliydi, allah tamamını erdirsin inşallahh çok harıka bir duyguymuş gercekten, isteyen tüm arkadaşlarıma biran önce nasip etsin. önümüzdeki cuma ikili test yapılacak kan alınacak, belki cınsiyetinide görürüz dedi doktorumm:) progsetan, corasprın ve iğneye devam ediyorum, folik asiti bıraktık. benimle aynı haftalarda olan arkadaşlar yok sanırım, herkesi opuryom neşe, şenay, emine ,selvi.eliff:)

buarada bana bu haftalarda tavsıyesı olan tecrübeli arkadaslar varsa herseye acıgım doktoruma sormam gereken şeyler:)

İnşallah şu bir ay çabucak geçer sağlıklı bir şekilde alırım kuzucuklarımı Medicanada kalıyorlar Cnm Ankara'da bebek yoğun bakımı konusunda zekai Tahir ve Medicana çok iyiymiş gerçektrnde öyle ben herşeyden çok memnun kaldım ilgileniyorlar sağolsunlar

Arkadaşlar bu arâda ben bir ay kadar daha iğne vurulcam faktor v heterezigot mthfr homozigotım var merak edenler için birde uzun yola çıkmadan coraspirin içecem

bazen kromozom testi temiz çıksada bulamadıkları kromozom sorunları olabilirmiş sebebi bulunamayanlara öneriyorlar pgt yi sanırım

aklım karıştı cnm.senle ben aynı gibiyiz.benimde 2 hamilelikte kalp atışı olup durdu.benimde mhtrh heterozigotum var.tüpbebek bizede gereklimi acaba.çok tüpbebek uzmanına gittim.gerek yok demişti.off kafam çok karışık.inan hamile kalmaktan korkuyorum 4kere kürtaj oldum.ama hep mücadele etmekten vazgeçmiceksin sürekli deniceksin dediler.

Allah tamamını erdirsin.hep böyle güzel gider inşallah.bizede nasip etsin yüce rabbim hayırlısıyla.

Kızlar dualamamızı yaptım biraz geç oldu ama ancak müsait ola bildim. Hakkınızı helal edin Dilim döndüğünce bildiğim okuya bildiğim bütün duaları yaptım. Neşenin bebekleri için, hamile olmak için bekleyen arkadaşlarımıza tez zamanda hayırlısı ile, doğum yapanlara, hamile olanlara, evlerimizin hayırlı kazançlarla bereketlenmesine, ölmüş olan yakın akrabalarımızın
ruhlarına, eşlerimiz için, çocuklarımızı inş eşlerimizle birlikte büyütmek ve yaşlanmak için...... Bu böyle uzanı biraz rabbim kabul etsin inş....

Masalah aslicim 12 ye de girdin demek.hersey yolunda ne guzel.bundan sobra risk %1 e dusuyor.ne mutlu sana.darisi kipirtilati hisetmeye.adim adim yavas yavas ilerliyorsun sen de.sen de uzun zaman bekledin bu duygulari yasamak icin.darisi bekleyen tum arkadaslarima.onlar da cok uzun beklediler.sen de onlara umut oluyorsundur

dr a soracaklarina gelince: senin dr un da cok iyi.benimki gibi tum onlemleri aliyor onceden.o yuzden sen kendini dr una birak gerisini dusunme cnm.ikinci trimestere geciyirsun.en rahat ve enerjik olacagin zamanlar.tadini cikar gerisini bosver.yavastan hazirliklara basla.

Cok kapsamli dualar etmissin tugcecim.agzina saglik.allahim kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…