Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

aynen cnm bende kafayı yicem.bak Şenay aynı anda 3ayrı doktora gitti.hiçbiri birine uymuyor.bütün doktorlar aynı şeyleri söylese bizimde kafamız rahat olurdu.bide sen birkere yaptırdım.pgtli.iki emriyo koyuldu teki tuttu ama kalpatışı durdu demiştin.bak pgtde olsa kalpatışı duruyo.bende bursada ünlü bir tüpbebek merkezine gitmiştim.osman develioğluna bursalılar bilir.ben sana tüpbebek yaptırsam gene kalpatışının durmicağının garantisini veremem demişti.sen hamile kalabiliyosun gerek yok demişti.cerrahpaşanın perinotoloji uzmanı profösöre gitmiştim.kocanı rahat bırak onda sorun yok demişti.sperm sayısı düşük olduğu için acaba sorun ondamı diyodum.aklım karışık.şimdide eşimden daha 3ay sperm analizi yaptırmışlardı.düşük diye gene istediler.3ayda ne değişcekse.çapa tıp fakültesini beğenmediğim için bıraktım.tahlil konusunda bütün hastaneler iyide sonuca gelince bişi bulamayınca başından savmak için saçma saçma şeyler isteyip başından savıyolar.3ay önce yaptırmışız sperm analizini gene ne istiyonuz.cuma eşim yaptırcak.sonucu gösterince bakalım ne saçmalicaklar busefer.

günaydın kızlar. malum bugün dualama günümüz dualama sırası listeye göre gülneva iremde, ondan sonra canan, elif yada ayşe de. ama bu arkadaşlarımızın çoğu zaman duaya katılmadığı ya da devamlı girmedikleri için dualamayı yapabilirler mi bilmiyorum. onlardan sonra da elif geliyor. elif de bu hafta hasta olduğunu söylemişti. eğer bu arkadaşlarımızdan ses çıkmazsa da sıra selvi de olacak.
bir de ben listede kimseyi silmek istemedim ama böyle de çok karışık oluyor dualama açısından devam etmeyenleri silsem mi kızlar ne dersiniz?

elif ben hiç tüp bebek yaptırmadım 3 kere hamile kaldım hepside doğal yolla oldu..2 sinin kalbi durdu kürtaj oldum 1 i kendisi düştü boş gebelik gibi bişeydi o.bende şaşırdım kaldım arkadaşım bazen rüyamda doktorlar görüyorum bana ilaç söylüyorla şu ilacı iç şu dozda iğne kullan diye...onlarımı dinlesem diyorum rüyamdakileri:)) çünkü gittiğim 2 prof tamamen zıt tedavi şekilleri öneriyorlar

canım ben yaparım dualamayı. sıra bana gelince bebişle zor olabilir belki de lohusa dönemime gelir yapamam en iyisi ben yapayım bu hafta.

Şenaycım dualamayı bu hafta yapmayı çok isterim ama maalesef bugün evde olamayacağım. Eğer yarın da olur derseniz yarın akşama yapabilirim. Ama bugün yapabilecek başka bir arkadaş olursa ben haftaya da yapabilirim.

Bir de ben de kaç haftadır katılamadım maalesef Bundan sonra daha sık katılmaya çalışacağım ama istersen beni silebilirsin canım. Ben yine de okudukça haber veririm, benim için sorun olmaz.

selvicim saol canım,inşallah sag salim devam ederim, şuan bişe hissedemediğim için pek bişe anlamıyorum ,allah senide bir nefeste kurtarsın canımm inşşallah:) iğnelerimi hergün aynı saatte vurmaya çalışıyorum ilaçlarımı sabah alıyrumm, ve bol bol dua tabıkı, sanada kkolay gelsin canım öpüyrurm

eminecimm canım meler cektıgımı sen de cok ıyı bılırısın ınsallah rabbım bu sfere yuzume bakar, yarın kontrolum var , heyecan dorukta, şuan pek bsıse hısetmesmede ultrasonda gormek ıcın can atıyorum, hazırlıklara bende bır sure gec baslarım heralde malum dilim yandı, onlar kolayy sag salım geelsındee, karnım cok az cıkıyor eşimle cok heyecanlanıyurz, alahım herekese nasıp etsın kımse umudunu kaybetmesın , bende gec buldum bu duyguyu o yuzden hepınız cok ıyı anlıyurmm , allah yardımcımız olsun

cnm ben babamın vefatı nedeniyle bir düre giremedim sonrada doğumum oldu giremedim nitekim doğumdan önceki dualama günündede ben yapmıştım ve sıkıntılı zamanlarda bile duaya katılıp yazdığım oldu ben listeden silinmek istemiyorum ben dua günü bir sıkıntım olmadığı ve musait olduğum sürece hep giriyorum sadece sohbetlere çok fazla katılamıyorum vaktim olmuyor gül neva yapamayacaksa ben yaparım bugün dualamayı

Şenaycım 200 ihlas okuyabildim Allah kabul etsin dualamayı yapacak arkadaştan kızlarıma özel dua istiyorum sağlıkla küvezden çıksınlar inşallah cümlesîyle

Pıhtıcanlar oğlum Rabbime şükür 1 aylık oldu bugün darısı tüm isteyenlerin başına.kusura bakmayın çok yoğun geçiyor günler gazı çok oğlumun o yüzden sürekli kucağımda İnternet'e girmeyi bırakın yemek için bile vakit bulamıyorum.yanlış anlamayın şikayet değil sadece 44 dua okuyabildim onun açıklaması:) Rabbim kabul etsin dualarımızı tez zamanda herkes sağlıkla ve hayırlısıyla alsın evlatlarını kucağına.amin.bu arada Emine seni de tebrik ediyorum maşaallah nasıl vakit buluyorsun bu işin formülünü
bana da ver:) sağlıkla kalın kızlar

Şenaycım,50 tane okudum canım. Allah kabul etsin.
Doğum yapanlar artık gaz problemi emzirme problemiyle uğraşıyolar pek giremiyolar tabi.
Hamilelerde sanırım izindeler ya da çok girmek istemiyorlar bi biz kaldık burda hamilelik bekleyen, doktorlara gidip görüş alanlar, tedavilerini karşılaştıranlar:))

Kızlar tüp bebekle ilgili konuşuyordunuz yazayım dedim pgt henüz etkileri bilinmeyen bir yöntem olduğu için doktorlar anne ve babanın kromozomları normalse embriyoya müdahaleyi pek tavsiye etmiyorlar. Sadece para tuzağı diyorlar. Bu yüzden ben bazı doktorlara devam etmedim. Ayrıca dediğiniz gibi tüp bebekte tüm kromozom anomalileri tespit edilemiyormuş. Yani PGT yapılsada tüm kromozomlara bakılmadığından olumsuz sonuçlanma ihtimali varmış. Yani kalbi durabilir yine sağlıklı değilse. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Yani kısmetse eğer tüm olumsuzluklara rağmen yaşıyor sonuçta. Bende bu yüzden eskiden tüp bebeğe sıcak bakmama rağmen şimdi kendiliğinden olsa keşke diyorum ama nasip. Vardır Rabbimin bildiği.

Selvicim
Allah razı olsun canım, dualarında olduğumuz için. Birbirimizin halinden ancak biz anlıyoruz. Başka kimse anlamıyor. Güçlü durmaya çalışıyoruz ondan sanırım. Ama sizlerin dualarıyla Rabbim sabır veriyor. Eminede her emzirişimde sizin için dua ediyorum bu duyguları onlarda yaşasın diye demişti. Çok duygulandırmıştı beni, çok ince çok samimi bir dilekti. Hepinizden Allah razı olsun, gönlünüze göre versin inşallah.

:))topik benimya sekerim ben girmezsem kimse girmez:))hoca namazi terkederse cemaat ne yapar sonra:)))
Saka saka tabi.
ben kendi kendime soz verdim burdaki dort arkadas da dogurunca terk edecem burayi:) onlarin da yuzunu guldugunu gormeyi cani gonulden istiyorum.o yuzde konularda uzam kalmamak icin girio okuyorum yorum yapmasam da. Zate cok az kisi kaldik doguranlar tek tek ayriliyo.canan ve sen terketmediniz ama.
henuz yemek yapmaya baslamadim.temizlik de.annemler yapiyolar sagolsunlar.ben de kizkm uyuyunca burdayim:))

canım ben yaparım dualamayı. sıra bana gelince bebişle zor olabilir belki de lohusa dönemime gelir yapamam en iyisi ben yapayım bu hafta.
tamam cnm. bu hafta sende o zaman

cnm seni biliyorum her zaman katıldın doğum yapmana rağmen. canım bu hafta selvi yapacak, ondan sonra irem sen de istersen 3. haftaya yapabilirsin. oh valla rahatladım. bu dualama işinde en çok sıkıntı. yoksa niye çıkarayım dua allahın duası herkese dua ediyoruz zaten. ne olur darılmayın. bana sıksık girmeyince bu hafta sıra sende dendiğinde sanki görmeyecekmiş gibi geliyor o kişi o yüzden öyle dedim. kusura bakmayın tmam o zaman kimseyi çıkarmayalım ben de mümkün olduğunca o hafta kimdeyse dualama önceden yazmaya çalışırım. allah birbirimizin dualarında olmayı nasip etsin hep.

evet dualar çok güel hem de birbirimizin duasında olmak hiç tanımadan rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inş.

cnm sen haftaya yap dualamayı ya ben silmeyi dualama karışır diye dedim. ne olur küsmeyin. hatta şöyle düşünmüştüm bu liste dursun dualama sırası için ayrı bir sıralama listesi yapıyım diye ne olur üzdüysem sizi hakkınızı helal edin. kimseyi silmeyelim ben çıkmak istiyorum demedikçe tamam:)

cnm ben akşam 5 gibi yapıştırırım cnm. listeyi allah şimdiden kabul etsin. hadi kızlar ben çıkıyorum 5'te görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…