Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Oyle cnm.hep aklimdasiniz hep dua ediyorum sizin icin hepsinden haberiniz olmasa da.onceden de ederdim ama kizimi kucagima alinca duygu yogunluguyla daha da cok etmeye basladim.biz kuzim zaten vardi ama bu daha farkli oldu.insan zor kavusunca boyle oluyormus demekki.benim oldugu halde bu kadar cok istedigime gore sizleri daha iyi anliyorum.2014 sizin yiliniz olsun insallah.

haklısın canım bu acıyı yaşamayan bu hasreti bilmeyen anlayamaz bizi. iyiki bu topik var. iyiki tanımışım sizi. karşılıksız çıkarsız en safi duygularla buradayız en güzeli de bu.
:))) ilahi eminecim. doğru diyosun hoca namazı terketme sakın :))) burada senin yorumlarını görünce çok mutlu oluyorum. içten içten üzülüyordum doğumdan sonra giremezsin diye. neyseki öyle olmadı. inşallah ben de doğumdan sonra fırsat buldukça girerim. bu arada ipek nasıl oldu sarılığı atlattı demi kilo aldımı. sütün bol bebişinin de gazı az olsun inşallah.
cnm ben akşam 5 gibi yapıştırırım cnm. listeyi allah şimdiden kabul etsin. hadi kızlar ben çıkıyorum 5'te görüşürüz.
tamam canım

ben de aynı fikirdeyim eminecim. ama bu dualar hürmetine topikteki tüm arkadaşların sağ salim sağlıklı bebişlerinin olacağına inannıyorum. yakında hamişlik haberleri alıcaz inşallah.

Cok sukur selvicim atlattik sariligi.iki saatte bir besledm.oyle toparladik.simdi emme sikintimiz devam ediyo.emerken uyuyo.doymuyo.artik sagip veriyorum napiyim.ac kalcak yoksa.bir nemw bir biberon yapiyorim.sen de safak sayiyorsun.kac gunun.kaldi.bi dakka 26 si nisan tarihindeydi dimi um.cok az kalmis.siranin sana gelmis olmasi cok guzel bir duygu dimi.o kadar bekledik bu duygu guzel.oluyo.

Son düzenleme:
Şenaycım ben 100 tane okuya bildim rabbim kabul etsin..
Kızlar bı arad nizde eğey ilerledik çok şüküt 16-17 hafta oldu. Raporumda devam ediyor evde oldukça fazla sıkıntı olmuyor. Sitemizdeki herkeste doğum yaptı hamile olanların sayısına azaldı selvi irem aslı ve ben kaldık herhalde rabbim nizlerede sağlıklı bir şekilde yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş. Bekleyen arkadailarımızada tez zamanda nasip etsin inş sağlıkla hayırlısıyla....

çok sevindim canım çooook geçmiş olsun tekrar. benimde 12 gün kaldı.evet nişan yıldönümümüz unutmamışsın eminecim. sancılar yorulmalar kasılmalar başladı inşallah hayılrsıyla 12 gün daha durur da oğluş.bize yıldönümü hediyesi olur Rabbimden. sıranın bana gelmes de gerçekten çok güzel. yıllardır hamileymişim gibi geliyor. çok uzun geldi stresten belki de korkudan bişey olcak diye. elhamdülillah bugünleri gördük darısı bekleyen herkese şenaya vildana elife emele.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]İhlas suresi[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]240[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]250[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD="align: right"]150[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]1.334[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ: 07/02/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 13/02/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar dua sayımızı yapıştırdım. inş. kimseyi atlamamışımdır. allah kabul etsin şimdiden. herkesin ağzına yüreğine sağlık.

ilahi selvi çok güldürdün beni. emineye ettiğin dua çok güzel sütün bol bebişinin gazı az olsun. valla aklıma gelmemişti. evet bundan sonra doğum yapanlara böyle dua edelim bari. çok güzelmiş:)

Şenaycım 200 ihlas okuyabildim Allah kabul etsin dualamayı yapacak arkadaştan kızlarıma özel dua istiyorum sağlıkla küvezden çıksınlar inşallah cümlesîyle
amin cnm. inş kısa zamanda çıkarlar. senin bebişlerin daha bir özel. herkes bir tanenin sıkıntısını çekersen sen iki tane birden bebişin sıkıntısını yaşadın. allah bundan sonra sağlık, sıhhat ve kolaylıklar nasip etsin inş.

senemcim allah böyle dert versin demek en doğrusu bizim gibiler için. hayırlarla bebişimizi kucağımıza alalım da aç kalmaya razıyız. cnm olsun maşallah sen de bizi hiç bırakmadın az olması öenmli değil önemli olan duamıza bir nefes de senin katıyor olman. rabbim gönlüne göre versin inş. bebişin sağlıklı mutlu büyüsün

senay cnm ben dua sayımı yazmamışım oğluşum ağlayınca acele acele yazmıştım şimdi baktım duamı yazmamışım sen yapıştırmışsın ama kusura bakma cnm ya bende 300 tane okudum rabbim kabul eylesin inşallah haftaya değil sonraki hafta yani benim sıram allahtan bir mani gelmezse yaparım bende o zaman öpüyorum hepinizi.

yaa hiç sorma vildancım valla kaygılanmaya başladım doğuran giderse biz burada yapayalnız kalırsak diye neyse rabbim hepsine sağlık versin napalım biz bize kalmaya razıyız. inş. biz de tez zamanda hamişlik haberi veririz vildancım.

oy minnoş ben kıyamam oğluşuna allahım esirgesin. olsun cnm. tekrar yapıştırmayım tabloyu önemli olan okumuş olman. allah kabul etsin inş.

geç oldu ama ancak girip yazabiliyorum, şenay duamızdan 80 tane okuyabildim canım
daha fazla okumak isterdim ama gerçekten hiç vaktim olmuyor.

Kızlar merak etmeyin yaşadıklarımızı unutmuyoruz tabiki de bizi biz anlarız.ben inanıyorum dualarda adı geçen herkes hamile haberini yazacak buraya burası bereketli bi yer.hep dualarımdasınız Rabbim tez zamanda size de gazlı emzirmeli süt kokulu günler geceler yaşatsın inşaallah.amin.

Selvicim sana birsey soyleyim mi ben bebisimin karnimda oldugu hallero de ozledim:) delimiyim neyim:) insan iki yildir surekli hamile olunca dogunca bu yeni duruma zor adapte oluyo.bu da benim icin son olsun istedigim icin bir daha hamile olmuycagim icin ozledim sanki:) tuhaf dimi.
yani demem o ki tadini cikar hamileliginin son zamanlarinin.tabi.kasilmalar, agrilar olur.bwbegin dogunca baska dertler basliyo.emme problemi, gaz problemi, kaka problemi vs..tadini cikar ve surekli uyu bence.uyku depola:))

ilahi selvi çok güldürdün beni. emineye ettiğin dua çok güzel sütün bol bebişinin gazı az olsun. valla aklıma gelmemişti. evet bundan sonra doğum yapanlara böyle dua edelim bari. çok güzelmiş:)
Selvi biliyo bu isi:)
Su siralar serabin da problemleri var bebisle.emme ve kaka vyapamama problemi.ona da ozel dua edelim.
ay bir de emerken uyuyup kalmasinlar diyebilir miyiz mumkunse:))

Son düzenleme:

cnm bu hafta dua çok güzeldi ama katılamadım.ama haftaya telafi etcem inşallah.haftaya dualamayı ben yapabilirim Allahın izniyle.p.be müsait olmazsam cuma yaparım haftaya.şimdiden randevuyu alim:) silme konusuna gelince aylardır girmeyen dua okumayanı silebilirsin.bazıları arada girip dua edebiliyor.kimseyi kırmayalım.

Son düzenleme:

cnm belki bahsetmişsindir ama ben aşırı unutkan oldum.tekrar soruyosam kusura bakma.eşinde sperm sayısında yada morfolojide bir sorun varmı.acaba oyüzdenmi tüpbebek dediler diye soruyorum.benimkinde sorun var çünkü.belkide sperm kalitesi düşük o yüzden kalpatışları duruyodur.sperm kalitesi nasıl öğreniliyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…