- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.321
Selvicim
Allah razı olsun canım, dualarında olduğumuz için. Birbirimizin halinden ancak biz anlıyoruz. Başka kimse anlamıyor. Güçlü durmaya çalışıyoruz ondan sanırım. Ama sizlerin dualarıyla Rabbim sabır veriyor. Eminede her emzirişimde sizin için dua ediyorum bu duyguları onlarda yaşasın diye demişti. Çok duygulandırmıştı beni, çok ince çok samimi bir dilekti. Hepinizden Allah razı olsun, gönlünüze göre versin inşallah.
haklısın canım bu acıyı yaşamayan bu hasreti bilmeyen anlayamaz bizi. iyiki bu topik var. iyiki tanımışım sizi. karşılıksız çıkarsız en safi duygularla buradayız en güzeli de bu.Selvicim
Allah razı olsun canım, dualarında olduğumuz için. Birbirimizin halinden ancak biz anlıyoruz. Başka kimse anlamıyor. Güçlü durmaya çalışıyoruz ondan sanırım. Ama sizlerin dualarıyla Rabbim sabır veriyor. Eminede her emzirişimde sizin için dua ediyorum bu duyguları onlarda yaşasın diye demişti. Çok duygulandırmıştı beni, çok ince çok samimi bir dilekti. Hepinizden Allah razı olsun, gönlünüze göre versin inşallah.
:))) ilahi eminecim. doğru diyosun hoca namazı terketme sakın :))) burada senin yorumlarını görünce çok mutlu oluyorum. içten içten üzülüyordum doğumdan sonra giremezsin diye. neyseki öyle olmadı. inşallah ben de doğumdan sonra fırsat buldukça girerim. bu arada ipek nasıl oldu sarılığı atlattı demi kilo aldımı. sütün bol bebişinin de gazı az olsun inşallah.:))topik benimya sekerim ben girmezsem kimse girmez:))hoca namazi terkederse cemaat ne yapar sonra:)))
Saka saka tabi.
ben kendi kendime soz verdim burdaki dort arkadas da dogurunca terk edecem burayi:) onlarin da yuzunu guldugunu gormeyi cani gonulden istiyorum.o yuzde konularda uzam kalmamak icin girio okuyorum yorum yapmasam da. Zate cok az kisi kaldik doguranlar tek tek ayriliyo.canan ve sen terketmediniz ama.
henuz yemek yapmaya baslamadim.temizlik de.annemler yapiyolar sagolsunlar.ben de kizkm uyuyunca burdayim:))
tamam canımcnm ben akşam 5 gibi yapıştırırım cnm. listeyi allah şimdiden kabul etsin. hadi kızlar ben çıkıyorum 5'te görüşürüz.
Oyle cnm.hep aklimdasiniz hep dua ediyorum sizin icin hepsinden haberiniz olmasa da.onceden de ederdim ama kizimi kucagima alinca duygu yogunluguyla daha da cok etmeye basladim.biz kuzim zaten vardi ama bu daha farkli oldu.insan zor kavusunca boyle oluyormus demekki.benim oldugu halde bu kadar cok istedigime gore sizleri daha iyi anliyorum.2014 sizin yiliniz olsun insallah.
haklısın canım bu acıyı yaşamayan bu hasreti bilmeyen anlayamaz bizi. iyiki bu topik var. iyiki tanımışım sizi. karşılıksız çıkarsız en safi duygularla buradayız en güzeli de bu.
:))) ilahi eminecim. doğru diyosun hoca namazı terketme sakın :))) burada senin yorumlarını görünce çok mutlu oluyorum. içten içten üzülüyordum doğumdan sonra giremezsin diye. neyseki öyle olmadı. inşallah ben de doğumdan sonra fırsat buldukça girerim. bu arada ipek nasıl oldu sarılığı atlattı demi kilo aldımı. sütün bol bebişinin de gazı az olsun inşallah.
tamam canım
ben de aynı fikirdeyim eminecim. ama bu dualar hürmetine topikteki tüm arkadaşların sağ salim sağlıklı bebişlerinin olacağına inannıyorum. yakında hamişlik haberleri alıcaz inşallah.
Cok sukur selvicim atlattik sariligi.iki saatte bir besledm.oyle toparladik.simdi emme sikintimiz devam ediyo.emerken uyuyo.doymuyo.artik sagip veriyorum napiyim.ac kalcak yoksa.bir nemw bir biberon yapiyorim.sen de safak sayiyorsun.kac gunun.kaldi.bi dakka 26 si nisan tarihindeydi dimi um.cok az kalmis.siranin sana gelmis olmasi cok guzel bir duygu dimi.o kadar bekledik bu duygu guzel.oluyo.
amin cnm. inş kısa zamanda çıkarlar. senin bebişlerin daha bir özel. herkes bir tanenin sıkıntısını çekersen sen iki tane birden bebişin sıkıntısını yaşadın. allah bundan sonra sağlık, sıhhat ve kolaylıklar nasip etsin inş.Şenaycım 200 ihlas okuyabildim Allah kabul etsin dualamayı yapacak arkadaştan kızlarıma özel dua istiyorum sağlıkla küvezden çıksınlar inşallah cümlesîyle
senemcim allah böyle dert versin demek en doğrusu bizim gibiler için. hayırlarla bebişimizi kucağımıza alalım da aç kalmaya razıyız. cnm olsun maşallah sen de bizi hiç bırakmadın az olması öenmli değil önemli olan duamıza bir nefes de senin katıyor olman. rabbim gönlüne göre versin inş. bebişin sağlıklı mutlu büyüsünPıhtıcanlar oğlum Rabbime şükür 1 aylık oldu bugün darısı tüm isteyenlerin başına.kusura bakmayın çok yoğun geçiyor günler gazı çok oğlumun o yüzden sürekli kucağımda İnternet'e girmeyi bırakın yemek için bile vakit bulamıyorum.yanlış anlamayın şikayet değil sadece 44 dua okuyabildim onun açıklaması:) Rabbim kabul etsin dualarımızı tez zamanda herkes sağlıkla ve hayırlısıyla alsın evlatlarını kucağına.amin.bu arada Emine seni de tebrik ediyorum maşaallah nasıl vakit buluyorsun bu işin formülünü
bana da ver:) sağlıkla kalın kızlar
Şenaycım,50 tane okudum canım. Allah kabul etsin.
Doğum yapanlar artık gaz problemi emzirme problemiyle uğraşıyolar pek giremiyolar tabi.
Hamilelerde sanırım izindeler ya da çok girmek istemiyorlar bi biz kaldık burda hamilelik bekleyen, doktorlara gidip görüş alanlar, tedavilerini karşılaştıranlar:))
Kızlar tüp bebekle ilgili konuşuyordunuz yazayım dedim pgt henüz etkileri bilinmeyen bir yöntem olduğu için doktorlar anne ve babanın kromozomları normalse embriyoya müdahaleyi pek tavsiye etmiyorlar. Sadece para tuzağı diyorlar. Bu yüzden ben bazı doktorlara devam etmedim. Ayrıca dediğiniz gibi tüp bebekte tüm kromozom anomalileri tespit edilemiyormuş. Yani PGT yapılsada tüm kromozomlara bakılmadığından olumsuz sonuçlanma ihtimali varmış. Yani kalbi durabilir yine sağlıklı değilse. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Yani kısmetse eğer tüm olumsuzluklara rağmen yaşıyor sonuçta. Bende bu yüzden eskiden tüp bebeğe sıcak bakmama rağmen şimdi kendiliğinden olsa keşke diyorum ama nasip. Vardır Rabbimin bildiği.
senay cnm ben dua sayımı yazmamışım oğluşum ağlayınca acele acele yazmıştım şimdi baktım duamı yazmamışım sen yapıştırmışsın ama kusura bakma cnm ya bende 300 tane okudum rabbim kabul eylesin inşallah haftaya değil sonraki hafta yani benim sıram allahtan bir mani gelmezse yaparım bende o zaman öpüyorum hepinizi.
geç oldu ama ancak girip yazabiliyorum, şenay duamızdan 80 tane okuyabildim canım
daha fazla okumak isterdim ama gerçekten hiç vaktim olmuyor.
Selvicim sana birsey soyleyim mi ben bebisimin karnimda oldugu hallero de ozledim:) delimiyim neyim:) insan iki yildir surekli hamile olunca dogunca bu yeni duruma zor adapte oluyo.bu da benim icin son olsun istedigim icin bir daha hamile olmuycagim icin ozledim sanki:) tuhaf dimi.çok sevindim canım çooook geçmiş olsun tekrar. benimde 12 gün kaldı.evet nişan yıldönümümüz unutmamışsın eminecim. sancılar yorulmalar kasılmalar başladı inşallah hayılrsıyla 12 gün daha durur da oğluş.bize yıldönümü hediyesi olur Rabbimden. sıranın bana gelmes de gerçekten çok güzel. yıllardır hamileymişim gibi geliyor. çok uzun geldi stresten belki de korkudan bişey olcak diye. elhamdülillah bugünleri gördük darısı bekleyen herkese şenaya vildana elife emele.
Selvi biliyo bu isi:)ilahi selvi çok güldürdün beni. emineye ettiğin dua çok güzel sütün bol bebişinin gazı az olsun. valla aklıma gelmemişti. evet bundan sonra doğum yapanlara böyle dua edelim bari. çok güzelmiş:)
günaydın kızlar. malum bugün dualama günümüz dualama sırası listeye göre gülneva iremde, ondan sonra canan, elif yada ayşe de. ama bu arkadaşlarımızın çoğu zaman duaya katılmadığı ya da devamlı girmedikleri için dualamayı yapabilirler mi bilmiyorum. onlardan sonra da elif geliyor. elif de bu hafta hasta olduğunu söylemişti. eğer bu arkadaşlarımızdan ses çıkmazsa da sıra selvi de olacak.
bir de ben listede kimseyi silmek istemedim ama böyle de çok karışık oluyor dualama açısından devam etmeyenleri silsem mi kızlar ne dersiniz?
elif ben hiç tüp bebek yaptırmadım 3 kere hamile kaldım hepside doğal yolla oldu..2 sinin kalbi durdu kürtaj oldum 1 i kendisi düştü boş gebelik gibi bişeydi o.bende şaşırdım kaldım arkadaşım bazen rüyamda doktorlar görüyorum bana ilaç söylüyorla şu ilacı iç şu dozda iğne kullan diye...onlarımı dinlesem diyorum rüyamdakileri:)) çünkü gittiğim 2 prof tamamen zıt tedavi şekilleri öneriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?