Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

doğrudur eminecim bu aralar çok uyuyorum zaten. bebiş uyku konusunda bana çekse keşke. ben gece çok uyurmuşum annem emzirmek için uyandırımış. gündüzleri uyanık geceleri uyurmuşum. ben de özlerim herlade eminecim bebişimin hareketlerini insan bi tuhaf oluyor. mucize bişey.

elifcım aradım senı gecen aradıgın numaradan ama ulasamadım haber verıırsen sevınırım gorusecekmıyız bugun?

bugün sizlerden biriyle tanıştım.çok mutlu oldum.nazifeyle nekadar yakınmışız meğer.kısmet işte.kendi doktorunu tavsiye etti.en yakın zamanda gitcem.keşke hepinizle tanışma imkanım olsaydı.nazifenin oğluşuda kendisinin kopyası maşallah 5aylık olmuş.Allahım en yakın zamanda ikincisinide nasip etsin.

Son düzenleme:
kzılar dualamamızı dilim döndüğünce yaptım. yasin,tebareke,amme, fatiha,ayetel kürsi, asr, inşirah,fil, kureyş, tebbet, kevser, ihlas, felak ve nas surelerini okudum. önce hamile olmayan arkadaşlarımıza isim isim dua ettim en kısa zamanda hayırlı hamilelikler istedim. sonu hayır olan hayırlı sağlıklı bebişlere ulaştırıcak hamilelikler diledim Rabbimden.

hamile arkadşlara hayırlı sıkıntısız hamilelik süreci ve sıkıntısız doğumlar diledim. tek tek isim isim...

doğum yapmış arkadaşlara da isim isim özel dualr ettim. sağlıklı uzun hayırlı ömürler diledim bebişlere. analı babalı büyütmek nasip olsun diye dua ettim. serapın, eminenin, senemin,aycanınve neşenin küvezdeki bebklerine de dualr ettim Allah ne sıkıntıları varsa gidersin diye.

hepimizin ölmüşlerine hediye ettim Allah kabul etsin.

oyüzden cnm tüm gittiğim doktorlar sürekli deniceksin.mücadeleyi bırakmıcaksın birinden biri olcak diyor.gittiğim bir doktorun hastası 12kürtajdan sonra 13.hamileliğinde bebeğnii kucağına alabilmiş.ama okadar zorki.4kürtajım var.12kürtaj ne demek ama hiçbişeyi büyük görmiceksin.insanın başına herşey geliyor.yaş 37oldu.4kürtajda yapışıklık rahim duvarı inceliği oldu.bu garip rahmim nekadar dayanabilir ki

ağzına sağlık cnm ne güzel dualar etmişsin rabbim kabul etsin inş.

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:13/02/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 20/02/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayy cnm benim sağolasın.inşallah ogünleri yakın zamanda görürsün.bizim hayırlısıyla doğurmamızı yani.bugün nazifeyle tanıştım.bebişi 5aylık.şimdiden öyle yaramazki.hiç vaktim olmuyo diyor.oyüzdende topiğe giremiyor.biz sizi mazur görüyoruz.bebiş bakmak kolay değil.ama bizi bırakmanızıda istemeyiz.deneyimlerinize ihtiyacımız var.

cnm haftaya ve ondan sonraki haftaya allahtan bir mani olmazsa dua yapacaklar var. inş. sen ondan sonrasına hazırla kendini olur mu? artık silme işinden vazgeçtim cnm. ben kendimi kolaylığımı düşündüm haksızlık ettim. kafam karışıyor diye. ama onlar da haklı bebişleri var. ve kendileri doğurmuş olmalarına rağmen bizi bırakmadılar çok şükür. hamişlerimiz de bazen sıkıntı yaşayabiliuorlar o yüzden zaten birbirimizin dualarındayız listede de olmasında bir sakıncası yok.

allah seraba da yardım etsin inş. cnm işte o dediğin mümkün değil en çok anne kokusuyla emerken uyumayı seviyorlar galiba. o da ayrı bir güzel duygu sen de bugünlerin zor da olsa tadını çıkar bence büyüyünce başka sıkıntılar malum sen daha iyi bilirsin aramızda en tecrübelilerdensin ne de olsa.

ooo süpersin cnm.ağzına sağlık.Allah razı olsun.Allahım kabul etsin inşallah.

tamam cnm.ama bir sıkıntı olursa ben hazırım.bide ogün değilde enazından bir günceden dualama yapan kararlaştırılırsa sıkıntı çekmezsin.malüm doğuranlar ve hamişler çok giremeyebiliyolar.ona göre sorun yaşamamış oluruz.ama şükür ogün şunlar şunlar müsaitse dualama yapabilirler deyince hemen çıkıyo dualama yaparız diye.ben şimdiye kadar daha bir defa dualama yapabildim.çok kişiyizki sıra gelmiyor demekki.aman öyle olalım.doğuranları bizi unutcaklar sanıyodum ama Allah razı olsun okadar yoğunluklarının içinde bizede zaman ayırıyolar.sağolasınız arkadaşlar.

canım dogum bell mi hangi gün ve nasıl olacagı.

ağzına sağlık canım...

elif nazifeyle oturup muhabbetiniz nasıl geçti...aynı doktora mı gidiyorsunuz.

emine bende elimden geldiğince girip okuyup çıkıyorum.yorum yazabilirsem yazıyorum.bu aralar kız huysuz uykusundan ağlıyarak uyanıyor.kulağını çekiştirip yanağını sıkıyor.galiba dişimiz geliyor.yarın kontrolu var.
göz nezlesi olmustu tekrar nüksetti.aman taile gitmesem çok daha iyiydi...

Estağfurullah Şenaycım.. Ben de seni üzmek istemedim. Sakın öyle düşünme.. Asıl sizler hakkınızı helal edin.. Ne zamandır girip duaya katılamadığım için çok rahatsızım ben de zaten. Sen söylememiş olsaydın bile ben söyleyecektim. Bir kaç haftadır çeşitli yoğunluklarım olmuştu. Misafir, iş, hastalık vs. Ama bundan sonra sanırım daha rahat olacağım. İnşallah elimden geldiğince okumaya çalışacağım. Rabbim bu duaların yüzü suyu hürmetine hepimizin yüzlerini güldürsün, yar ve yardımcımız olsun inşallah.. Senden de ayrıca Allah razı olsun canım.. O kadar emek veriyorsun.. Rabbim senin de emeklerini ve dualarını boşa çıkarmasın inşallah..

canım 26 şubatta saat 12.00 de spinal anestezi ile ılucak inşallah. tabii bunlar planlanan şeyler. şu aralar biraz sancım var erken de gelebilir.

ezgi sareye de çok geçmiş olsun. inşallah kontrolü iyi geçer yavrucukununun :)

Agzina saglin cnm.cok guzel ozel dualar yapmissin.
Ne mutlu size.istanbul bulusmasi da gerceklesmus.ankarada da iki kez bulusma oldu.birinde vardim.vildan ve serapla bulusmustuk.super oluyo.dwrtler ortak olunca muhabbet uzun suruyo insan birbirinden ayrilamiyor.ama sizin bulusmaniz daha bir ozel olmus. Bir de erken varmis aranizsa:) insallah bir sonraki ankara bulusmasinda biciriklar olur bizlerin de yaninda.
Ben elimden geldigince birakmam burayi.dualari da insallah.
Senaycim kendini kotu hissetme.dua takibi yapan herkes birara bu silme konusunu gumdeme getiriyo.bunun sebebini de cok iyi anliyorum tecrubeli biri olarak.en zoru da dualama yapacak.kisiyi ayarlamak. Manevi olarak zor bir gorev bu biliyorum.kimsenin hakkina girmemek.lazim.sen de layigiyla yapiyirsun zaten.kendini kotu hissetme sakin.talebinde haklisin.

Cok gecmis olsun elifcim.ezginin 8 aylikken cikmisti disi.daha erken cikanlae da oluyor.evet galiba disleri kasinmaya agri yapmaya baslamis kucuk ezginin.kolay atlatir insallah.ilk dis zor oluyor.gerisi kolay olur insallah.bir de azilarin ilk cikisi zor olur.biz hastanede yatmistik azida.allah kolaylik versin.gecmus olsun.zaten cocuklari bir yere gidince ya da biri gelince hemen huy degisturir duzenleri degisir.

Son düzenleme:

Ağzına sağlık Selvicim. Sanada kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

Of Allahım bizi böyle zorluklarla sınamaz inşallah. 2 kayıpta insanın psikolojisi bu kadar etkileniyorsa o ne yapmıştır. Nasıl bıkmadan denemiş. Güzel sonuç almış çok şükür. Herkes bir şeyle sınanıyor işte. Sabır sabır ve denemeye devam vardır bi vakti zamanı.

Emine bu topiğin sahibi olmayı her anlamda hakediyorsun gerçekten:)))
Her tür yoğunluğa rağmen hiç bırakmadın. Herkesi tanıyorsun ismen ve herşeyiyle. Valla helal olsun... Hakkımızda dileklerinde gerçekleşir hepimiz bu mutluluğa erişiriz inşallah. Sonraki buluşmalarda bebekli olur inşallah:)

Son düzenleme:

vildancım ne de güzel söyledin. duygulandım valla. ankara buluşması yapsak bebişlerşmizle ne güzel olur. Allah o günleri göstersin inşallah.

onun doktoruna hiç gitmedim cnm ama gitcem inşallah.eşim bugün sperm tahlilini yaptı.salı gününe randevu aldım göstercem sonucu.bilmiyorum ne dicekler artık.konumuz bebekti.onunda birçok geninde sorun varmış.en acısıda 8aylık bebeğini kaybetmesi.odasını bile hazırlamış.ben fasulye kadar bebeğime ne acılar çektim.onu düşünemiyorum.sakın ümidini yitirme dedi.ben çocuğum olcağna inanmıyodum ama oldu dedi.stres ve sıkıntıdan hamile bile kalamamış.doktorunun sayesinde ilaçlarla hamile kalmış.görseniz oğlu öyle tatlıki.nazifenin kopyası.maşallah yarabbim.banane bende istiyooom:)

Insallah dedigin gibi bir sonraki bulusma bol bebisli olur bulusmalarin vazgecilmez ismi:) ankarali cok kisi var burda. Selvi ve senay da ankarali byrda baglari var.bir daha bulusma geeceklestirsek iyi olur.aslinda yazin yapalim bunu.sizler de hamis olursunuz o zamana insallah.ayarlayalim bunu.bir gorustuk oyle kaldi.bizler evde yatisa gectik disari cikamadik.aslinda oyle cok isterdim ki burdaki herkesle bir gun bir yerde bir araya gelsek dimi.cogunuzun resmini girdum ama hic gormediklerim var. Aslibarlikli, selma, aycan, senem,67 elif, emel, zehra..senayla da cok konustuk ama o da beni hic gormedi:) ben onu face de gordum.tanimadigimiz gormedigimiz kisiler icin dualar ediyoruz.gecenin bir yarisi aklina geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…