Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Nazifemiz de cok cekti.hamilelikte de baya dikkat etti kendine.tuzsuz yedi.
onun dr u da cok iyi.ben daha once de soylemistim sana onun dr una git diye.insallah senin de derdine derman olur.
sizin bulusmaniz bizi tekrar gaza getirecek galiba.cocuklari az buyutup bir araya geliriz biz de insallah.

Dedikodum mu yapilmis)
Elifcigimle tanistik bol bol sohbet ettik pek gzl agirlayamasamda elimden geleni ypmaya clstim nolur kusura bakma
Kim bilir belki gun gelir hepimiz bulusuruz hersey kismet

buraya resim konulmuyomu bacılar.koysakta birbirimizi görsek.yüzyüze görüşemiyoruz.bu şekilde görelim bari birbirimizi.

evet söyledi tuz,şeker,un yasaktı dedi.hamileliğinde sadece 3kilo almış.kızkardeşim 18kilo aldı.nazifeninkide sağlıklı kızkardeşiminkide.çok yemek çocuğa fayda vermiyo demekki.73kiloyum.boyda kısa.kesin doktor zayıflaman gerekli decek.doktor demese bile bende çok istiyorum ama yapamıyorum ben ya.iştahıma dur diyemiyorum.en sonunda yemin etcem yemek yemicem diye.öyle hale geldim.ben böyle değildim.kaynanama taşınınca çok kilo aldım.bekarkende kaynanamlara taşınmadan önce böyle iştahli değildim.çoğu insanlar sıkıntıdan yemeden içmeden kesilir ben tam tersi homide gırtlak.sonum iyi değil.plates topu gibi olcam.gitceğim yere yürüyerek değil yuvarlanarak giderim artık

Dedikodum mu yapilmis)
Elifcigimle tanistik bol bol sohbet ettik pek gzl agirlayamasamda elimden geleni ypmaya clstim nolur kusura bakma
Kim bilir belki gun gelir hepimiz bulusuruz hersey kismet

nazifecikkk niye öyle diyosun şekerim.daha nasıl ağırlicaktın ki.ben inan çok memnun kaldım.oğluna bayıldım.maşallah ona.hem doğum günü pastandanda yedim:)daha ne olsun.pasta yemicem bidaha diye en sonunda yemin etcem.hüüüü kendimden nefret ediyorummm

cansınız valla yaaa hepinizi çok seviyorum. her bir zor zamanımızı beraber atlattık hele ben herşey bir arada üstüme gelince dert ortağım oldunuz. sizin dualarınız sayesinde bir çok şeyi aştım. şu ara bebiş kaldı inş. o da dualarımız sayesinde olacak. inş. hepimizin. inş. görüşürüz ben zaten yaz döneminde muhakkak ankaraya geliyorum. senin, selvinin, serabın bebişleri kısmetse o zamana büyür. irem de o zamana doğurur. tuğçe de herhalde son zamanlarında olur onu bilemiyorum o yüzden. vildan ve benimle ilgili birşey söylemiyorum ama inş. ikimizde hamiş oluruz o zaman daha bir tatlı olur buluşmamız. siz bebişlerden biz hamilelikten falan baya güzel olur.
cnm öyle söyleme ben tam 10 kilo verdim cnm. ve ben yemezken kilo almış biriydim metabolizmam inanılmaz yavaştı. ama azmettim spor bir de üstüne bu metionin diyeti sayesinde zayıfladım. sen de yapabilirsin.

benimde metobolizmam çok yavaş cnm.evlendikten sonra 11kilo aldım.aslında doğuştan hep kilolu biriyim.hiç zayıf olmadım.ama bana 62kilo çok yakışıyo.boyum kısa olduğu halde 60kilodan aşağı düşünce yakışmıyodu bana.oyüzden 65bile olsam göbek atcam.sen kaç kilosun cnm.sende yapabilirsin diyosunya.işte o azim yok bende.sorunum bu.istiyorumki hem yiyeyim hem zayıflayayim:)

eşimin sperm sayısı ve morfolojisi tamamen normal cnm...benim dediğim normal tüp bebek değil genetik ayıklamadan geçirilmiş tüp bebek yani görünmeyen bir kromozom bozukluğu varsa onları ayıklamak için

Iyi olur valla.yaza muhakkak.bir bulusma ayarlayalim.nese ve berna da var ankarali.bizim ufakliklar pes pese oldu zaten.alti aylik falan olurlar.rahatca girusuruz.kalabalik bir bulusma olur artik bu seferki.insallah herkes cifter cifter gelir bu kez:)

eşimin sperm sayısı ve morfolojisi tamamen normal cnm...benim dediğim normal tüp bebek değil genetik ayıklamadan geçirilmiş tüp bebek yani görünmeyen bir kromozom bozukluğu varsa onları ayıklamak için

Allah Allah çok ilginç.eşinde hiçbir sorun yok.sende kanpıhtılaşması çıkmış.normal yoldan hamile kalabiliyosun.kalmasan anlicamda.ozaman burdaki tüm arkadaşlarada doktorları o şekilde tüpbebeği niye önermemişler.hele benim eşimde sorun varken hiç bahsetmediler ama bir kaç profösöre gitmek istiyorum.fikir almak için.ama nekadar doktora gidersen insanın aklı okadar karışıyo.tüpbebek merkezine gidince sırf para için tüpbebek derler diyede korkuyorum.

Yaparsin elif yaa.kendini inandir once kilo verecegine yaparsin.hem guclu bir sebebin de var bunun icin.yanlis anlama da gebelik oncesi kilo vermek iyi oluyo.zaten kilo alacagin cin oncedem kilo vermek iyi olur.ayrica kilo gebe kalmayi da engelliyo diyim de iyice gaza gel.kizma sakin bana tamammi.sen.kiloluyum dedigin icin oyle diyirum.
zeytin yagi meselesini ne yaptin.zor tabi evde mutfaga giren iki hanim olunca anlasmak zor olur yemekler konusunda.agirligini koyup ona gore yemek yap.

valla ne güzel olur. biz kucağımızda bebişlerle siz de karnınızda bebişlerle gelirsiniz dertleşiriz. ben kırıkkaleden gelriim haftasonu olursa eşim getirir beni. ne güzel olur Allahım o günleri hayırla göster bize aminnnn....

kızarmıyım hiç.ben kendime çok kızıyorum zaten.zayıflık herzaman çok iyi.giydiğin yakışıyo.genç gösteriyosun.eşimle aynı yaştayım.yakında teyzesi gibi durcammutfağa ben girersem yemekleri kesinlikle zeytinyağla yapıyorum.okadar başka yaptığım bişi yok.sırf yemim diye pasta börek yapmıyorum.eve bişi almayın dayanamayıp yiyorum diyorum.tatlıydı cipsti falan.biliyorum elif sakın sakın öyle şeyler yeme dediğni duyar gibiyim.ağzımı iğne iplikle dikecem yada fermuarmı taksam:)

ben 63 kiloya çıkmıştım şu an 53 kiloyum. benim de kemiklerim zayıf ve o yüzden 63 kiloyken sanki 70 gibi duruyordum. şu an ideal kilodayım. gerçi arkadaşlarıma göre 1-2kilo alsam iyiymiş ama ben istemiyorum. eşim de bu halimden memnun. eşler için de kendimize dikkat etmemiz lazım
bak ben onları unuttum doğru baya kalabalığız yaaa. çok iyi olur. temmuz ayı ramazan o yüzden olmaz ama okullar açılmadan ağustos ayında olabilir. ayarlayalım muhakkak.

Simdiden ayarlayalim.evet agustos ayi bir haftasonu sanirim cumartesi olur. ankaralilar kimseye randevu vermeyin:)gerci bizim.planlar genelde tutmuyor ama gene de bir adim atalim bakalim bulusma icin.aslinda haziran da olur mu? Okullar ne zaman.kapaniyir.biz cocuklarla disarida nasil yapcaz onu da dusunuyorum bir yandan.ev ortami daha iyi olur sanki.biri acikir, birinin altini degistifmek gerekir, birinin uykusu gelir.netsr o hun gelsin.dusunuruz bunu.

Merhabalar,, bende 3 düşükten sonra genetik testlerim sonucu heterozigot olduğu anlaşıldı ve 4. Gebelikte doktorum hemen iğneye başlattı. Çok şükür oğlum şimdi 4,5 yaşında ve ben tekrar hamileyim.. En büyük korkum hamile kaldığımı anlamayıp iğnede geç kalmaktı ama çok şükür adetim 1 gün geçince hemen doktora gittim kan tahlili sonrası gebelik 3 haftalıktı ve hemen iğneye başladım tekrar.. Şimdi 6. Haftadayım .. Inşallah bu evladımızda sağlıcakla doğurabilirim..
Bunları anlatmamın sebebi birilerine umut olmak.. Biliyorumki tekrarlayan düşükler kadar yıkıcı birşey yok..
Darısı tüm bu yolda evlat sahibi olmak için uğraşanlara olsun.. Hamile arkadaşlarada Allah yardım etsin sağlıcakla kavuşsunlar bebeklerine..

ne mutlu sanaki iğne fayda verip oğlunu kucağına almıssın.iğneye rağmen düşük yaşayanlarda çok.inşallah bunuda hayırlısıyla kucağına alırsın.

aramızda 20kilo var senden 10kilo fazla olmaya bile razıyım.boyum 1,57olmasına rağmen.normal kilo boydan 10eksik oluyomuş.yani ben 47olmam lazım.25kilo fazlam var.ama ben 47kiloya inersem şimdi kilodan çirkinim ozamanda zayıflıktan çirkin olurum.ben 10kilo versem yeter.

yok cnm kendine çirkin yapıştırması yapma. her halukarda güzeliz ama tabi fizik de önemli. kendimize de bakmamız lazım. 10 kilo verirsin birşey yok gözünde büyütme bence ancak biran evvel başlamalısın ben 6-7 ay gibi bir sürede vermiştim kiloyu. sabırlı olmak lazım.

aynen hele bi o zamana gelelim allahın izniyle. inş. görüşürüz. okullar haziran 15 gibi kapanıyor sanırım ama bizler temmuz 1'e kadar okuldaymışız. eh malum temmuz ayı da ramazan bu sene. o yüzden ağustos dedim. valla siz bebeklerle nasıl gelirsiniz orasını hiç bilemiyorum:) viladan ve tuğçeyle görüşmemizde de yeni hamileydin evdeydin o yüzden gelemiştin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…