Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

valla bilmiyorum bizim durumumuz mu karışık yoksa biz mi karıştırıyoruz hiç bilemiyorum ama ben artık iğne kullanmaya basit gözüyle bakıyorum kendi açımdan. hani bebişimin duracağını bilsem güle oynaya vuracağım iğneleri ama benim malesef şimdiye kadar tutmadı. hayırlısı rabbim neyleye güzel eyleye

Evet dogru soyluyorsun.o halde agustos. Tugce dogurmus oluyo sanirim o zamana.yeni dogurmus olur.
bizim hamilelikler riskli olunca evde yatisla geciyo malesef.ben de raporluydum o yuzden gelememistim cok oncede plan yaptigimiz halde dimi.senin dr kontrolune ayarlamistik.plan yapmayalim bence:) belki bu kez de vildan ve sen ayni nedenle gelemezsiniz insallah mi desem ne)

İğneye rağmen tutmaması çok kötü ( Allah gönlüne göre versin inşallah en kısa sürede sende anne olursun ..

Kızlar, bir buluşmamı ayarlanıyor:)))) Bensiz olur mu hiç:)))Hamile olsam bile gelirim(İnşallah)Elifle görüşemedim tek Antalyaya gittiğimde fırsat bulamamıştık. Valla siz isteyin yeterki bir buluşma ayarlarız ama bebekler olacak, herkesin rahat etmesi lazım. Eşli falan mı yapsak şöyle piknik gibi. Ya da ev buluşması olur. Oh oh biz yakında gün bile yaparız.

hayırlısı diyim bu duaya ne denir:) inş. tam tarih belirlemeyelim ama allahtan mani olmazsa ağustosta görüşelim inş. bebişleri de buluştururuz böylece:)
valla vildan bu gidişle pıhtılılar altın günü falan olur gibi geliyor bana:) burada kurduğumuz dostluğumuz inş. hiç bitmez. bence de asıl bebişliler önce kararlı olmalı ne de osa onlar kalabalık olacağından onların müsait olduğu ve rahat edebileceği şekilde buluşma gerçekleşir:) ayyy ne güzel yaaaa. vildan biz de keşke hamiş olsak o zamana hayırlarla.

İnşallah Şenaycım, nasipse eğer bizde hamile olarak katılırız buluşmaya:) Ne güzel olur. Maşallah hamileliklerde hiç sıkıntı çıkmadı. Hep böyle olur inşallah. İçim rahat aslında ama bazen umutsuzluğa kapılıyorum kötü düşünmemeye çalışıyorum aslında iş kafada bitiyor. Güzel düşünelim güzel olsun canım.

Sensiz bulusma mi olur sekerim:)sen ki bulusnalarin vazgecilmez ismisin:)
valla gun gibi birsey iyi olur aslinda.ben lise arkadaslarimla ayda bir girysuyirum.her ay birimizdeyiz.tabi altin gunu gibi degil.maksat bir arata gelmek.hepimizin de cocugu var.en cok da onlar icin iyi oluyor.milket netten oyun gruplari bulup tanimadiklariyla bir araya geliyir cocuklari icin.bizim durumumuz daha farkli.daha iyi taniyoruz birbirimizi ve ortak noktalarimiz da var.cocuklarin yaslari da yakin.siz de yetisceksiniz insallah.valla bu yaz bu ise baslayalim kizlar.yeni doguranlar bi toparlansin.kimler katiliyo kimler katilmiyo kararlastiralim.ayda bir bulusalim bence.

Umutsuzluga kapilacak birsey yok vildancim.buraya yeni basladigimizda biliyirsun ne kadar kalabalikti forum ve her gecen gun biri katiliyordu aramizda dusuk yapip.kimse kalmadi bak hepsi hamile kaldi dogurdu.sana umut olacak o kadar cok kisi olduki burda biliyirsun.neticede pihtilasmanin caresini ogrendik.igne olacaz bu kadar.bir tek hamile kalmak geliyo.zaten hamile de kalabiliyorsunuz.allahin izniyle sizin de dogurdugunuzu gorecez.senin de soyledigin gibi cok sukur hic bir hamilemizden kotu haber gelmedi.dualarimizin gucu bu da.dyaya inandik topluca buraya gectik dua etmeyi birakmadik.aylardir her hafta birimiz hepikiz icin dua ediyoruz cani gonulden.allah goruyor bu cabamizi, istegimizi ve teker teker birimizin yuzunu gulduruyo.sizin de zamaniniz gelecek...

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim hakkınızı helal edin biz geçen ay deneme yaptık gene negatif sonuç emine Şenay nasılsınız Şenay doktor ne dedi

selam kızlar. oohh bakıyorumda yine buluşma planlanıyor ne güzel. herkes iyidir umarım. biz 2 hafta önce hastaneye yattık. oğluşum bronşit oldu yine çok sıkışıktı 4 gün yatırdılar bizi. 3. atağını geçirdi. astım tedavisine başladık. yavrum güler yüzü soldu 2 gün hiç gözünü açamadı. şükür şimdi iyi ama korkudan ne yıkıyabiliyorum ne dışarı çıkabilyoruz. 1 ay sonra işe başlayacağım. artık annemden ve kayınvaldemden rica ettim gelin evde dönüşümlü bakın diye sağolsunlar kırmadılar. ayarlayacağız artık. giremiyorum netede aklım hep burda ama. geçen ceylin soruyor dua ettiğim arkadaşlarının bebekleri oldumu diye. eminenin bebeği doğmuş dediğimde nasıl sevindi allah dualaırmızı kabul etmiş ozaman diyor:) rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin inşallah. neyse kızlar benden bu kadar görüşmek üzere öpüyorum

ooo süper vallaa kızlarr yınee bulusuyoo desenıze:) kıskandımm valla, benım taraflarda olsaydınızz keşkee:) buluşun buluşunn bebişlerlee ne guzell olurr vallaa:))

kızlar iyi günler.. 9 haftalık bebişimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.. özelde protein c ve s testi yaptılar ve protein c düşük çıktı.. bu sonuçları araştırma hastanesine götürdüm ve benden başka testler istedi.. trombofoli paneli, hemosistem vs. çalıştığım için henüz kan vermeye gidemedim.. bir de beni kan tutuyor.. bu testler için kaç tüp kan alınıyor acaba?..

canım çok geçmiş olsun oğluşuna inş. bir daha hastalanmaz. astım tedavisine kadar gitmesi kötü olmuş bizlerden bazıları malum bıraktığın gibi değil. maşallah bebişleri oldu kimisi hamile. malesef azınlıkta olan bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlısı bakalım. öptük cnm. seni arada sırada da olsa bizleri bırakma daha sık bekliyoruz cnm.

cnm. öyle çok fazla kan akınmıyor. sanırım 3-4 tüple hallolur. çok geçmiş olsun rabbim bir daha düşük yaşatmasın inş.

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim hakkınızı helal edin biz geçen ay deneme yaptık gene negatif sonuç emine Şenay nasılsınız Şenay doktor ne dedi

canım ben 3 farklı dr.a gittim 3'üde farklı şeyler söyledi. hatta tolga hoca yumurtlamadan sıkıntı olduğunu bundan da düşük olabileceğini söyledi. hatta tüp bebek dedi. sonra başka dr.a gittim o da yumurtlama sıkıntı yok dedi:) hamile kalacaksın ve mümkün olduğunca çabuk öğrenip bana haber vereceksin ilaçlarını vereceğim dedi. iğnenin dozunun da anti fxa testi ile belirleneceğini söyledi. ama işin kötü tarafı şu ki ben erken kaybediyorum hamile kaldıktan sonra belirli dozda başlayım 5-10 gün sonra kan testi ile asıl dozu belirleyim gibi bir şeye pek şansım kalmıyor. o yüzden korunmayı bırakırsam allah izin verirse bu sefer 1 ay öncesinden 0,6 kullanmaya başlıycam ona kararlıyım. ama sonrasındaki doz ne olur orasını bilemiyorum.
sinan hoca her zamanki gibi diyete dikkat edip etmediğimi sordu kan tahlili istedi. o da yumurtlamam da muayene anında bir sıkıntı olduğunu söyledi geçici bir durum olabileceğini söyledi ve nitekim öyle oldu çok şükür. bu ay adetim normale döndü. son iki aydır gerçekten sıkıntı yaşıyordum. sinan hoca yine haklı çıktı.
sinan hocaya verdiğim kanlar haftaya perşembe belli olacak allahın izniyle. inş. iyi olur. pek umudum olmasa da allahtan ümit kesilmez. düzelirse zaten hemen korunmayı bırak der. ama düzelmezse ne diyecek bilemiyorum. muhtemelen diyete devam diyecek.
bende durumlar böyle cnm. sana da üzüldüm denemenin olmamasına. hayırlısı cnm. allah bilir tabi belki olsa düşecek belki doğru zamanda hamile kalacaksın inş. rabbim çok aratmasın hepimiz tez zamanda hamile kalıp sağlıkla bebişlerimizi doğuralım inş.

ooo süper vallaa kızlarr yınee bulusuyoo desenıze:) kıskandımm valla, benım taraflarda olsaydınızz keşkee:) buluşun buluşunn bebişlerlee ne guzell olurr vallaa:))

inş. gerçekleştirebiliriz. ben çok istiyorum. tuğçe ve vildanla tanıştık. ama emine, serap, selvi, berna, neşe ile tanışmadık. doğrusu bana bu kadar destek olan ve dua eden arkadaşlarımla tanışmayı çok isterim hem de bebişlerini görmeyi de. sen de buyur ankaraya gel diyeceğim ama hamişsin:) neyse sağlıkla devam etsin de inş. nasipte varsa görüşürüz inş.

bugün doktora gittim.malesef doktor eşimin sperm tahlilini beğenmedi.konsey yapcaz sana haber vercez dedi.tüpbebek diyebilirler.tüpbebeğin kalpatışlarının durmasına etkisi varmı dedim evet var dedi.benim gibi düşükleri olup tüpbebekle bebek sahibi olanlar varmış.artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum.bakalım konseyden ne çıkacak.

canım bu yumurtlamadaki sıkıntı düşük yapa demişya tolga bey acaba benim düşüklerin nedeni tamamı pıhtılaşma değilde eşimden kaynaklanan sorunmu diye aklımdan geçti bana böyle bir yaklaşımda bulunan hiç olmadı bu zamana kadar bu kadar kapsamlı araştırılması güzel ama

kızlar blışma ne zaman yaza ise bende gelebilirim.bu arada emne buluma ayını bana görürsen whatsappdan yazsana bu aralar kız fırsat vermiyor.sütümde azaldı doymuyor,mama veriyorum yemiyor offf diş var bide işin içinde.offf ki ne offf halim...

neden eşinden şüpheleniyosun cnm.tahlillerinde sorun mu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…