Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Aynen senaycım cok ıyı yaparsınız bende gelmeyi cok ısterdim ama cok zor belki bır gun bende hepinizle tanışma fırsatı bulurum:)

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim hakkınızı helal edin biz geçen ay deneme yaptık gene negatif sonuç emine Şenay nasılsınız Şenay doktor ne dedi
Emelcim hosgeldin.ipek bocegimle ugrasiyorum cok sukur.yaramaz birsey.yok.senin bu deneme de olmamis.olsun umudunu yitirme canim allah buyuk.allahim sana da en.kisa zamanda hayirli saglikli bir kiz versin insallah.abisinin erkeklerden kiskanacagi bir kardesi olsun insallah.

Cok gecmis olsun zehracim.oglun astim tedavisine baslamus
soylemistin bir daha bronsit olursa tedaviye baslanacagini.allah yardim etsin sifa versin tekrarlatmasin.bu aralar ozel dualarimiz cok.ogluna da ozel dua ederiz yarin insallah.
ben senin akilli kizini yerim yaa:) masallah zehra ne akilli kizin var.nasil hatirliyor dua ettigini.nerdeyse bir sene oldu.demek sevindi benim bebegim oldugunu duyunca.opuyorum onu kocaman:)

Hakkinda hayirlisi olsun elifcim.hepiniz ugrasip duruyorsunuz.emel sen vildan senay.dr dr gidip dogru tedaviyi bulmaya calusiyirsunuz.seni de okuyirum hep yorum yapamasam da.insallah allah hepinizin emeklerinin karsiligini verecek.tuo bebek belki senin icin daha iyi.olur.bekliycek zaman kalmadi artik cunku.insalah hayirli sonuc cikar konseyden.

Tabi haber veririm canim.senin gelebilecehini hic dusunmemistim.burda akrabalarin vardi dimi.
o halde gelebilecek baska arkadaslar da varsa genel duyuru olsun bu.agustosta ankarada bulusuyoruz kizlar.gelmek isteyenler simfiden ayarlasin kendini:)

Iyiki telefonlar var wats app var bir nebze merakimizi gideriyiruz boylece.

iyi günler.. bende geçtiğimiz cuma günü 6+6 da kalp atışı olmadığından kürtaj oldum.. bu cuma kontrolüm var, doktora gidince kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlil mi istemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen bana yol gösterin

Son düzenleme:

amin canım ne güzel dua etmişsin öyle kızını öp kokla benim içinde

cnm üzüldüm diyeceğim ama şöyle bir durumda var ki bir şey varsa ortaya çıksınki ona yönelik tedavi yapılsın. o yüzden ben teşhisin konulmasına üzülmem. tabi ki derman allahtan ama biz elimizden geldiğince tedavimizi sürdürmeye çalışıyoruz. o yüzden bence üzülme hayırlısı belki tüp bebek. nasıl olduğu önemli değil öenmli olan netice inş. neticede hepimiz hayırlarla bebek sahibi olabiliriz.
cnm her konuda olduğu gibi bu konuda da görüş ayrılığı var. tolga hoca yumurta kalitesi düşüklüğünden düşük olabilir dedi. mustafa hoca da hayır yumurta kalitesi düşük olsa zaten hamile kalamazsın dedi. sen hamile kalmışsın düşüklerinin nedeni belli pıhtılaşma dedi. bilemiyorumki canım. ama en azından elimden geleni yaptım canım artık zamanı geldiğinde hamile kalıp devam etmesi için dua edeceğim balka birşey diyemiyorum elimden geleni yapıp allaha tevekkül edeceğim.
canım ne demek sen gelecek ol yeter ki biz bizzat seni davet ederiz. seninle de tanışmayı çok isterim canım hele tatlı kızını görmeyi. inş. hepinizle görüşebiliriz. ağustos ayı dedik ama tam olarak tarih belli değil. daha çoook var. muhtemelen bir ay öncesinden falan belirlemeye çalışırız. merak etme inş. o zamana da zaten senin tatliş büyümüş olur diş problemi falan azalır.

cnm çok geçmiş olsun. allah tekrar yaşatmasın inş. ilk düşükte pek önem vermiyorlar dr.lar ama imkanın olursa tiroid hormonlarına baktır. ayrıca kan pıhtılaşması için de trombofili paneli denen testler var ondan yaptır. homosistein, protein c activitesi, protein s activitesi testlerini de yaptır. inş. sorun çıkmaz ve bir dahaki hamileliğin sağlıkla devam eder.

mrb arkadaslar ben sitee yeni üe oldum.pıhtılaşma bozuklugu ile güzel paylaşımlar olmuş.bende 1 bebegimi 3 aylıkken pıhtılaşma bozuklugundan dolayı kaybetti.çok üzüldüm.ama dün yeniden hamile oldugumu ögrendim 9 ay aradan sonra.çok sevinim hemen doktora kostum bana 0.2 clexan verdi.bu sitede yazılanlara baktım genelde hep 0.4 kullanmıslar.kafam çok karıstı 0.2 dozu az mı acaba ..bendeki mutasyon söyle. mthfr c677t allel 1 : heterezigot
mthfr a1298c allel 2 mutasyon :heterozigot
faktör 5 leiden :heterozigot
PAİ 1: Hhomozigot
f2 protrombin g20210a :wildtpe
aktive protein c rezistansı :0.5 (referans aralık 0.8-1.6)
faktör 2 : 146 (referans aralık 70-120)
AT 3 akivitesi : 97 (referans arlık 75-125)
protein c: 95 (referans aralık 70 - 140)
protein s : 92 (referans aralık 50 -130)

yorum olarakda BİLEŞİK MTHFR C677T/MTHFR A 1298C MUTASYONU MEVCUT OLUP HOMOZİGOT İLE BENZER KLİNİK GÖSTERİR YAZIYOR.
benim tahlillerime benzer durumda olanlar clexan dozunu kactan alıyor acaba gerci yarın baska bi doktora daha gidecem inş bu defa sağlıkla kucagıma alırım bebişimi

benim gibi evliliğin ilk aylarında kürtaj olmuşsun.Allah bidaha yaşatmasın.ilk kayıpta pek bakmıyolar ama genede söylersin insaflı bır doktora denk gelirsen tahlillerini yaptırabilirsin.inşallah temiz çıkar sonuçlar.geçmiş olsun.

evet canım hareket ve morfolojide sorun var

cnm geçmişine baktım.ben pek aklımda tutamıyorum malesef.senin bir oğlun var Allah bağışlasın.oyüzden eşinde sorun olduğunu ben düşünmüyorum.bu kendi fikrim tabi.ondan sonra yaşadın galiba düşüklerini.benim eşimin sperm sayısı düşük ve morfoloji normal %2 ve hamilelikte 8haftalığı geçemedim.clexan 0,4 kullandığım halde.bana büyük ihtimalle tüpbebek dicekler.aramalarını bekliyorum.coraspirinle beraber 0,6 clexanı sabah akşam kullandığın halde 9.haftada bebeğini kaybetmene çok üzüldüm.yapılması gerekeni fazlasıyla yapmışsın çünkü.napalım takdir Allahın.

bende sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.bir tarafım normal yoldan çıksın diyor.eşim belki ilaç tedavisiyle düzelir.umut işte.bir tarafım da 4kere denedim olmadı belki tüp bebekle olur.iki emriyo koydururum ikiz olur:)hayal işte.o yüzden hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum.

tahlillerine göre 0,2çok az geldi bana.perinotoloji uzmanına gidersen iyi olcak gibi.ama 9haftalığa kadar gelmişsin maşallah.kendini fazla üzme.iyi bir doktor bulursan aklındaki soru işaretleri yok edersin en azından.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

Son düzenleme:

Pıhtılaşma var sende de. Bu testleri yaptırman ve iğneye başlaman iyi olmuş. Pıhtılaşmada factor 5 mutasyonu önelmiymiş.Benimde mthfr lerin ikisi heterezigot. Sonuç ne olursa olsun tedavi aynı o da kan sulandırıcı iğneler. Bazı doktorlar aspirinle iğne veriyor ve belli bir haftaya gelince aspirini kesip iğneyle devam ediyorlar. Bazılarıda hiç aspirin vermiyo kanama yapar diye. İğne dozunuda bazı doktorlar bazı tahlillerle belirliyor ama o konudada standart bir uygulama yok malesef. Ben cleaxene 0,4 kullandım öğrendikten sonra ama bebek sağlıklı olmadığı için kaybettim. Bence sana 0,4 kullandırırlar. İyi bir doktor bul ve iğneni kullan. Merak etme bu sayede çok arkadaşımız anne oldu.Darısı isteyen herkese.

Son düzenleme:

amin inş.bugun üniversiteye gittim oradaki hoca 3500 hibor verdi onu kullancam artık.bebeğine cok üzüldüm.umarım isteyen herkes bebişlerine kavusur.bu clexan yada hibor kullananlar kanın ne kadar cıvık hale geldigini hangi test ile takip ediyorlar..hergün vurulucam igneyi ama a bu defa fazla sulanırsa.bunu nasıl anlıycaz

kızlar ben bu hafta duamızdan okuyamadım hakkınızı helal edin. hatmim vardı yetiştirmek için uğraştım temizlik falan derken bayağı yorucu geçti bu hafta. bebeğimin hareketleri de azaldı ( canım çok sıkkın. bugün kontrolüm var dr bugün alalım dese tmm dicem dua edin nolur. geceleri uyuamıyorum hareket ediyo mu kordon dolandı mı falan diye. son zamanlar iyice panik oldum lütfen dua edin. ve hakkınızı helal edin bu hafta katılamadım duaya.

Son zamanlar hareketler azaliyo selvicim korkma.yerleri dar geliyo bebislerin korkma.kordon dolanmasini da benden dolayi taktin kafaya anlasilan:) dusunme bunlari herkesin ayni olmaz.hem beni kordon dolanmasi konusunda wn cok eahatlatan ksi sen olmustun gelininizi anlatarak.benimki nasil durdu inca zaman iki kordon dolanmasiyla.birsey olmaz.koedon kaygan ve esnekmis.sen cok hareket etme.tolga hoca bana son haftalar oyle demusti.soluna yat ve cok harejet etme hep dinlen kendini yorma demusti.sen de oyle yap.cantani hazirla gerisini bosver.kontrole cantanla gidersin sanirim.umit hoca alalim derse dert etme.benimle ayni haftadasin.korkma artik.dyalarim seninke.allah yarfimcin olsun.seni de kolayca kurtarsin.ebu bekirimiz de dogsun guzel adiyla yasasin.

Son düzenleme:
meraba kislar ins.unutmamissinizdir taniyaniniz vardir halen benibenimde kan pihtilasma sorunm vardi ve 5 hamileligimde bu yüzden devam etmemisti..ama rabbime sükürler olsunki bu defa oldu ve suan 4 günlük muhammmed emir adinda bi oglum varrabbim bu illetle ugrasipta yavrusu olmayanlara bana nasip ettigi ettigi gibi nasip etsinnolur olmayanlar mücadele edenler bikmayin pes etmeyin eger rabbim erecekse hic bi hastalik engel degil sadece sabir dua ve zamanini beklemek lasim her nekadar zor olsada:26:cünkü aynilarini bende yasadim anliyorum szleri...su an cikmak zorundayim ama sorulariniz olursa firsat buldukca cevaplarim tedavimi ne kullandigimioglum agliyo cünkü suan rabbim yardimciniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…