- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.401
maşallah aslıcım 12 hafta oldu demek. zaman ne çabuk geçiyor gerçi senin için zaman hiç geçmemiştir. hareketlerini hissedene kadar sürer bu durum. emineye katılıyorum artık risk çok azaldı. iğne saatlerine dikkat et. bol bol dua et. Allah tamamına erdirsin inşallah.
neşecim geçer inşallah 1 ay çabucak. sende kızlarına kavuşursun doya doya seversin kızlarını.
Allah kabul etsin ağzına sağlık
canımmm. oğluşunun resmini gördüm maşallah çok tatlı. ilk 40 gün zor olur diyorlar canım. Allah kolaylık versin yardım eden birileri varsa rahat edersin . inşallah en kısa zamanda emmesi de uykusu da gazı da düzene girer.
elifçim allah en kısa ve hayırlı zamnada size de bu duyguları yaşatsın inşallah doğumdan önce de sonra da dua edicem sizlere. şenay sen vildan ve emel aklımdasınız.
inş. gerçekleştirebiliriz. ben çok istiyorum. tuğçe ve vildanla tanıştık. ama emine, serap, selvi, berna, neşe ile tanışmadık. doğrusu bana bu kadar destek olan ve dua eden arkadaşlarımla tanışmayı çok isterim hem de bebişlerini görmeyi de. sen de buyur ankaraya gel diyeceğim ama hamişsin:) neyse sağlıkla devam etsin de inş. nasipte varsa görüşürüz inş.
Emelcim hosgeldin.ipek bocegimle ugrasiyorum cok sukur.yaramaz birsey.yok.senin bu deneme de olmamis.olsun umudunu yitirme canim allah buyuk.allahim sana da en.kisa zamanda hayirli saglikli bir kiz versin insallah.abisinin erkeklerden kiskanacagi bir kardesi olsun insallah.selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim hakkınızı helal edin biz geçen ay deneme yaptık gene negatif sonuç emine Şenay nasılsınız Şenay doktor ne dedi
selam kızlar. oohh bakıyorumda yine buluşma planlanıyor ne güzel. herkes iyidir umarım. biz 2 hafta önce hastaneye yattık. oğluşum bronşit oldu yine çok sıkışıktı 4 gün yatırdılar bizi. 3. atağını geçirdi. astım tedavisine başladık. yavrum güler yüzü soldu 2 gün hiç gözünü açamadı. şükür şimdi iyi ama korkudan ne yıkıyabiliyorum ne dışarı çıkabilyoruz. 1 ay sonra işe başlayacağım. artık annemden ve kayınvaldemden rica ettim gelin evde dönüşümlü bakın diye sağolsunlar kırmadılar. ayarlayacağız artık. giremiyorum netede aklım hep burda ama. geçen ceylin soruyor dua ettiğim arkadaşlarının bebekleri oldumu diye. eminenin bebeği doğmuş dediğimde nasıl sevindi allah dualaırmızı kabul etmiş ozaman diyor:) rabbim hepinize hayırlı evlatlar versin inşallah. neyse kızlar benden bu kadar görüşmek üzere öpüyorum
Hakkinda hayirlisi olsun elifcim.hepiniz ugrasip duruyorsunuz.emel sen vildan senay.dr dr gidip dogru tedaviyi bulmaya calusiyirsunuz.seni de okuyirum hep yorum yapamasam da.insallah allah hepinizin emeklerinin karsiligini verecek.tuo bebek belki senin icin daha iyi.olur.bekliycek zaman kalmadi artik cunku.insalah hayirli sonuc cikar konseyden.bugün doktora gittim.malesef doktor eşimin sperm tahlilini beğenmedi.konsey yapcaz sana haber vercez dedi.tüpbebek diyebilirler.tüpbebeğin kalpatışlarının durmasına etkisi varmı dedim evet var dedi.benim gibi düşükleri olup tüpbebekle bebek sahibi olanlar varmış.artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum.bakalım konseyden ne çıkacak.
kızlar blışma ne zaman yaza ise bende gelebilirim.bu arada emne buluma ayını bana görürsen whatsappdan yazsana bu aralar kız fırsat vermiyor.sütümde azaldı doymuyor,mama veriyorum yemiyor offf diş var bide işin içinde.offf ki ne offf halim...
Aynen senaycım cok ıyı yaparsınız bende gelmeyi cok ısterdim ama cok zorbelki bır gun bende hepinizle tanışma fırsatı bulurum:)
Iyiki telefonlar var wats app var bir nebze merakimizi gideriyiruz boylece.
emelcim hosgeldin.ipek bocegimle ugrasiyorum cok sukur.yaramaz birsey.yok.senin bu deneme de olmamis.olsun umudunu yitirme canim allah buyuk.allahim sana da en.kisa zamanda hayirli saglikli bir kiz versin insallah.abisinin erkeklerden kiskanacagi bir kardesi olsun insallah.
Cok gecmis olsun zehracim.oglun astim tedavisine baslamus
soylemistin bir daha bronsit olursa tedaviye baslanacagini.allah yardim etsin sifa versin tekrarlatmasin.bu aralar ozel dualarimiz cok.ogluna da ozel dua ederiz yarin insallah.
Ben senin akilli kizini yerim yaa:) masallah zehra ne akilli kizin var.nasil hatirliyor dua ettigini.nerdeyse bir sene oldu.demek sevindi benim bebegim oldugunu duyunca.opuyorum onu kocaman:)
neden eşinden şüpheleniyosun cnm.tahlillerinde sorun mu var.
cnm üzüldüm diyeceğim ama şöyle bir durumda var ki bir şey varsa ortaya çıksınki ona yönelik tedavi yapılsın. o yüzden ben teşhisin konulmasına üzülmem. tabi ki derman allahtan ama biz elimizden geldiğince tedavimizi sürdürmeye çalışıyoruz. o yüzden bence üzülme hayırlısı belki tüp bebek. nasıl olduğu önemli değil öenmli olan netice inş. neticede hepimiz hayırlarla bebek sahibi olabiliriz.bugün doktora gittim.malesef doktor eşimin sperm tahlilini beğenmedi.konsey yapcaz sana haber vercez dedi.tüpbebek diyebilirler.tüpbebeğin kalpatışlarının durmasına etkisi varmı dedim evet var dedi.benim gibi düşükleri olup tüpbebekle bebek sahibi olanlar varmış.artık hakkımda hayırlısı neyse o olsun diyorum.bakalım konseyden ne çıkacak.
cnm her konuda olduğu gibi bu konuda da görüş ayrılığı var. tolga hoca yumurta kalitesi düşüklüğünden düşük olabilir dedi. mustafa hoca da hayır yumurta kalitesi düşük olsa zaten hamile kalamazsın dedi. sen hamile kalmışsın düşüklerinin nedeni belli pıhtılaşma dedi. bilemiyorumki canım. ama en azından elimden geleni yaptım canım artık zamanı geldiğinde hamile kalıp devam etmesi için dua edeceğim balka birşey diyemiyorum elimden geleni yapıp allaha tevekkül edeceğim.canım bu yumurtlamadaki sıkıntı düşük yapa demişya tolga bey acaba benim düşüklerin nedeni tamamı pıhtılaşma değilde eşimden kaynaklanan sorunmu diye aklımdan geçti bana böyle bir yaklaşımda bulunan hiç olmadı bu zamana kadar bu kadar kapsamlı araştırılması güzel ama
canım ne demek sen gelecek ol yeter ki biz bizzat seni davet ederiz. seninle de tanışmayı çok isterim canım hele tatlı kızını görmeyi. inş. hepinizle görüşebiliriz. ağustos ayı dedik ama tam olarak tarih belli değil. daha çoook var. muhtemelen bir ay öncesinden falan belirlemeye çalışırız. merak etme inş. o zamana da zaten senin tatliş büyümüş olur diş problemi falan azalır.kızlar blışma ne zaman yaza ise bende gelebilirim.bu arada emne buluma ayını bana görürsen whatsappdan yazsana bu aralar kız fırsat vermiyor.sütümde azaldı doymuyor,mama veriyorum yemiyor offf diş var bide işin içinde.offf ki ne offf halim...
iyi günler.. bende geçtiğimiz cuma günü 6+6 da kalp atışı olmadığından kürtaj oldum.. bu cuma kontrolüm var, doktora gidince kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlil mi istemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen bana yol gösterin
iyi günler.. bende geçtiğimiz cuma günü 6+6 da kalp atışı olmadığından kürtaj oldum.. bu cuma kontrolüm var, doktora gidince kan pıhtılaşmasıyla ilgili tahlil mi istemeliyim ne yapmalıyım bilmiyorum lütfen bana yol gösterin
evet canım hareket ve morfolojide sorun var
cnm üzüldüm diyeceğim ama şöyle bir durumda var ki bir şey varsa ortaya çıksınki ona yönelik tedavi yapılsın. o yüzden ben teşhisin konulmasına üzülmem. tabi ki derman allahtan ama biz elimizden geldiğince tedavimizi sürdürmeye çalışıyoruz. o yüzden bence üzülme hayırlısı belki tüp bebek. nasıl olduğu önemli değil öenmli olan netice inş. neticede hepimiz hayırlarla bebek sahibi olabiliriz.
cnm her konuda olduğu gibi bu konuda da görüş ayrılığı var. tolga hoca yumurta kalitesi düşüklüğünden düşük olabilir dedi. mustafa hoca da hayır yumurta kalitesi düşük olsa zaten hamile kalamazsın dedi. sen hamile kalmışsın düşüklerinin nedeni belli pıhtılaşma dedi. bilemiyorumki canım. ama en azından elimden geleni yaptım canım artık zamanı geldiğinde hamile kalıp devam etmesi için dua edeceğim balka birşey diyemiyorum elimden geleni yapıp allaha tevekkül edeceğim.
canım ne demek sen gelecek ol yeter ki biz bizzat seni davet ederiz. seninle de tanışmayı çok isterim canım hele tatlı kızını görmeyi. inş. hepinizle görüşebiliriz. ağustos ayı dedik ama tam olarak tarih belli değil. daha çoook var. muhtemelen bir ay öncesinden falan belirlemeye çalışırız. merak etme inş. o zamana da zaten senin tatliş büyümüş olur diş problemi falan azalır.
mrb arkadaslar ben sitee yeni üe oldum.pıhtılaşma bozuklugu ile güzel paylaşımlar olmuş.bende 1 bebegimi 3 aylıkken pıhtılaşma bozuklugundan dolayı kaybetti.çok üzüldüm.ama dün yeniden hamile oldugumu ögrendim 9 ay aradan sonra.çok sevinim hemen doktora kostum bana 0.2 clexan verdi.bu sitede yazılanlara baktım genelde hep 0.4 kullanmıslar.kafam çok karıstı 0.2 dozu az mı acaba ..bendeki mutasyon söyle. mthfr c677t allel 1 : heterezigot
mthfr a1298c allel 2 mutasyon :heterozigot
faktör 5 leiden :heterozigot
PAİ 1: Hhomozigot
f2 protrombin g20210a :wildtpe
aktive protein c rezistansı :0.5 (referans aralık 0.8-1.6)
faktör 2 : 146 (referans aralık 70-120)
AT 3 akivitesi : 97 (referans arlık 75-125)
protein c: 95 (referans aralık 70 - 140)
protein s : 92 (referans aralık 50 -130)
yorum olarakda BİLEŞİK MTHFR C677T/MTHFR A 1298C MUTASYONU MEVCUT OLUP HOMOZİGOT İLE BENZER KLİNİK GÖSTERİR YAZIYOR.
benim tahlillerime benzer durumda olanlar clexan dozunu kactan alıyor acaba gerci yarın baska bi doktora daha gidecem inş bu defa sağlıkla kucagıma alırım bebişimi
mrb arkadaslar ben sitee yeni üe oldum.pıhtılaşma bozuklugu ile güzel paylaşımlar olmuş.bende 1 bebegimi 3 aylıkken pıhtılaşma bozuklugundan dolayı kaybetti.çok üzüldüm.ama dün yeniden hamile oldugumu ögrendim 9 ay aradan sonra.çok sevinim hemen doktora kostum bana 0.2 clexan verdi.bu sitede yazılanlara baktım genelde hep 0.4 kullanmıslar.kafam çok karıstı 0.2 dozu az mı acaba ..bendeki mutasyon söyle. mthfr c677t allel 1 : heterezigot
mthfr a1298c allel 2 mutasyon :heterozigot
faktör 5 leiden :heterozigot
PAİ 1: Hhomozigot
f2 protrombin g20210a :wildtpe
aktive protein c rezistansı :0.5 (referans aralık 0.8-1.6)
faktör 2 : 146 (referans aralık 70-120)
AT 3 akivitesi : 97 (referans arlık 75-125)
protein c: 95 (referans aralık 70 - 140)
protein s : 92 (referans aralık 50 -130)
yorum olarakda BİLEŞİK MTHFR C677T/MTHFR A 1298C MUTASYONU MEVCUT OLUP HOMOZİGOT İLE BENZER KLİNİK GÖSTERİR YAZIYOR.
benim tahlillerime benzer durumda olanlar clexan dozunu kactan alıyor acaba gerci yarın baska bi doktora daha gidecem inş bu defa sağlıkla kucagıma alırım bebişimi
Pıhtılaşma var sende de. Bu testleri yaptırman ve iğneye başlaman iyi olmuş. Pıhtılaşmada factor 5 mutasyonu önelmiymiş.Benimde mthfr lerin ikisi heterezigot. Sonuç ne olursa olsun tedavi aynı o da kan sulandırıcı iğneler. Bazı doktorlar aspirinle iğne veriyor ve belli bir haftaya gelince aspirini kesip iğneyle devam ediyorlar. Bazılarıda hiç aspirin vermiyo kanama yapar diye. İğne dozunuda bazı doktorlar bazı tahlillerle belirliyor ama o konudada standart bir uygulama yok malesef. Ben cleaxene 0,4 kullandım öğrendikten sonra ama bebek sağlıklı olmadığı için kaybettim. Bence sana 0,4 kullandırırlar. İyi bir doktor bul ve iğneni kullan. Merak etme bu sayede çok arkadaşımız anne oldu.Darısı isteyen herkese.
kızlar ben bu hafta duamızdan okuyamadım hakkınızı helal edin. hatmim vardı yetiştirmek için uğraştım temizlik falan derken bayağı yorucu geçti bu hafta. bebeğimin hareketleri de azaldı( canım çok sıkkın. bugün kontrolüm var dr bugün alalım dese tmm dicem dua edin nolur. geceleri uyuamıyorum hareket ediyo mu kordon dolandı mı falan diye. son zamanlar iyice panik oldum lütfen dua edin. ve hakkınızı helal edin bu hafta katılamadım duaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?