Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

Aptt, protrimbin zamani gibi kanin.pihtilasma zamanini gosreren.degerker var.ayda bir bunlara bakilarak igne dozu ayarlaniyor.ama genelde 4000 verilir.senin de 3500 iyi.merwk etme.bazi dr lar hic aptt bakmadan sonuna kadar 4000 le bitiriyo sorunsuz.burda bu sekilde cok arkadas var.kanin fazla sulanmasi gibi bir problem olmaz merak etme.tam tersi olur ama o olmaz.hamile olmadan.kullansan.belki dedigin olur ama hamilelikte durum degisiyo.

Son düzenleme:
Pıhtıcanlar 69 adet dua okuyabildim herkes hakkını helal etsin. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.amin.yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz pıhtıcanlar.vakit bulduğum ilk anda burada olacağım.sağlıkla kalın.

Hastayim senin dua sayilarina kiz:)) her hafra sabirsuzlikla bekliyirum bu hafta senem kac dua okudu acaba diye:))))

Son düzenleme:
Şenay duamızdan 300 tane okudum.

Bir de dualamayı bu hafta ben yapıyorum değil mi? İnşallah bu gece bitmeden yapmış olurum. Bir de bazı arkadaşlarımız için özel dualar ediyorduk ya da edelim diye konuşmuştuk galiba. Ben tam olarak hatırlayamıyorum, onları da hatırladıkça yazarsanız onlara da ayrıca dua ederim inşallah..

Şenay duamızdan 100 tane okuyabildim Allah kabul etsin Gül neva ben özel dua istiyorum küvezdeki ikizlerimin sağlıkla çıkmaları için şimdiden teşekkürler Allah razı olsun

canım allah yardımcın olsun. içini ferah tut. bebek büyüdü ya yeri daralmıştır o yüzden fazla hareket edemiyodur. korkma. bu zaman geldin canım. inş. sağlıkla doğacak miniğin.
seni çok iyi hatırlıyorum ama umarım yanlış değildir. bir çok düşüğün vardı. ilerleyen dönemlerde olan düşüklerdi. vaktin olur da yazarsan seviniriz tabi. neler yaptın merak ediyoruz. çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş.
evet cnm. bu hafta dualamayı sen yapacaktın. haftaya canan yapacaktı ondan sonra da elif. selvi özel dua istedi. sağlıkla doğum yapsın inş. zaten yukarıda neşe ve vildan da söylemiş. bir de serap'ın oğlu için yanlış hatırlamıyorsam astım tedavisine başlanmıştı (yine pot kırmıyorum umarım isimleri şaşırıyorum ya. yanlışım varsa düzeltin kızlar)

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD="align: right"]200[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD="align: right"]650[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD="align: right"]100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD="align: right"]69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD="align: right"]300[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD="align: right"]1.419[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:13/02/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 20/02/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="width: 630"]
[TR]
[TD]Duamıza katılmak isteyen arkadaşlar gerçek isimleriyle, kaç adet okuduklarını yazabilirler[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1-Hangi dilek için okunuyorsa niyet edilir. (aşağıdaki duamız okunur).[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2-Euzu besmele çekildikten sonra duaya başlanır.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAMIZ[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yerleri ve gökleri yaratan Rabbim, senin her şeye gücün yeter sen diledikten istedikten sonra her şey ama her şey olur. Ya hayyu ya kayyum, ya zel celali vel ikram kapına geldim, senden diliyor ve dileniyorum, hakkımızda hayırlısıysa, sağlıklı ve hayırlı evlatlarla sağ salim doğum yaparak anne olabilmemizi, eşlerimizi baba yapabilmemizi, evlerimizin evlatlarımızla şenlenebilmesini ve evlatlarımızın ana baba sözü dinleyenlerden ve senden korkanlardan olmasını Peygamber efendimiz HZ:MUHAMMED MUSTAFA(S:A:V)hürmetine, ............................................(okuya nların isimleri) ve isteyen herkese nasip etmeni senden diliyor ve dileniyorum. İnşallah nasip edersin Ya Rabbim AMMMMİİİNNNNNN[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]dua[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ya Latif[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ya-LATİF;Lutuf ve keremi bol olan,lütfeden,inayet ve ihsanı sınırsız olan.kulun istek ve ihtiyaçalrını yumuşaklıkla ve kolayca ulaştıran.En ince nasıl yapıldığı bilimiyan işleri bilen,derinliklere ve bilinmezlere nüfuz eden.Akla hayale gelmeyen yollardan ve yerlerden kuluna nimetler ,hayırlar ve faydalar çıkaran,sürekli lütfeden. Her türlü sıkıntıya maruz kalanlar, dualarının kabul omasını isteyenler,her türlü isteğe cevap veren bir esmadır[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NICK GERÇEK İSİM [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Şenay079-Şenay:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eoe-Emine:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap06_06-Serap:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]muco509-Emel:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nazka86 -Nazife:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umud40-Vildan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eylül_ 06 -Berna:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Slmeng-Selma :[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06 kelebek-Neşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Atis-Senem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Adalet 1990-Tuğçe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gül_neva-İrem:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cbdefne-Canan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ayşe_23-Ayşe:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]67elif-Elif:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]slvy1987-Selvi:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mayd-Aycan:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aslıbarlıklı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01as-aslı[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]TOPLAM:[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUAYA BAŞLAMA .TARİHİ:20/02/2014[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DUA TOPLAMA TARİHİ: 27/02/2014 Perşembe[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zikirler ve dualar abdestsiz okunabilir. Eğer bir murat için okunacaksa dua ve zikirleri abdestli okumaya çalışılmalıdır denir. Ama hayızlı kadın Besmele, selavat-ı şerif, kelime-i tevhid, istigfar dualarını okur ve tesbih çekebilir. Sorun yoktur denir. Dua niyetiyle okunarak Rabbena, Fatiha, Rabbenagfirli gibi dualarda ezberden okunabilir.[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar merhaba. Fırsat bulup yazamıyorum dize. Aklım hep sizde ama bebegimin hala emme problemi devam efiyor. Kilida almamış mama takviyesine badladik. Memeyle Mamayi bir arada götüreceğiz bir urinlahmemdn akamaz. Dua efin bizefe. Ihlas okunduğu için duaya katılmadım ben malum henüz okuyamiyorum onları. Ama inşallah okuyabildiklerimde katılırım.. dimdiki duaniz ne bakamadim. Sezeryan sırasında bebegimin sesiyle birlikte hepinize tek tek tekrar dua ettim. Rabim bu duyguyu hepinize yasatsin inşallah. Evlatlarimizida bizlere bagisladin. Forumaa cok girmiyorum ama en kisa zmnda tekrar aranizdayim insallah. Hepinizi opuyorum

cnm iyi olmanıza sevindim. allah yardım etsin cnm. her zaman bekliyoruz cnm seni aramıza. bu hafta ya latif okuyoruz cnm. buna katılabilirsin herhalde. rabbim dualarını kabul etsin inş.

Tamam ben duzeltiyim:) zehranin ogluydu.adini da yanlis hatirlamiyorsam muhammed emir di.yasak hayal de ayni ismi koymus ogluna.onun gecmisini hatirkayamadim ama nickini cok iyi hatirliyorum.

Tamam ben duzeltiyim:) zehranin ogluydu.adini da yanlis hatirlamiyorsam muhammed emir di.yasak hayal de ayni ismi koymus ogluna.onun gecmisini hatirkayamadim ama nickini cok iyi hatirliyorum.

sen olmasan naparız biz cnm yaaaa. valla şaşırıyorum kafamın yoğunluğundan allah esirgesin serabın bebişini de zehranın kini de.

kızlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış. nst de sancı çıkmadı dr çrş günü gel dedi programda bir değişiklik yok. bebiş büyüdüğü için hareketleri kısıtlanmış biraz da aşağıya inince farklı hissetmişim. çok rahatladım muayneden çıktıktan sonra hepinize dua ettim hamiş kalmak şsteyenlere özellikle neşenin küvezdeki bebklerine... aklıma ne geldiyse dua ettim Rabbim kabul etsin
serapçım inşallah bebeğinin emme problemi düzelir. ama mama vermekten korkma. benm yeğenim de mama ve meme birlikte götürdü şimdi tosuncuk nasıl emiyor.

cnm çok az zamanın kalmış.Allah yardımcın olsun.hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah.

cnm ya seni çok merak ediyodum.demek hamile kaldında sesin soluğun çıkmamış.çooook sevindim ya.muhammet emirine hayırlı sağlıklı uzun ömür dilerim.umarım beni hatırlamışsındır.anlatsana cnm.bu sefer hangi tedavileri yaptın.ayrıntılı bir şekilde yazarsan sevinirim.tabi zaman bulabilirsen::)

Arkadaşlar dilim döndüğünce dualamamızı yapmaya çalıştım. Önce Kur'an-ı Kerim'den çeşitli sureler okudum. Ardından hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımıza hayırlı haberler alabilmeleri, hamilelerimize hayırlı doğumlar yapabilmeleri, doğum yapmış olanlara da yavruları ile hayırlı ve sağlıklı bir ömür geçirebilmeleri için dua ettim. Ayrıca özel dua bekleyen arkadaşlarımızın her biri için de ayrı ayrı dua etmeye çalıştım. Rabbim inşallah katında makbul olanlardan eyler. Hepinizden Allah razı olsun...

canım ağzına sağlık allah kabul etsin. allah senden de razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…