- 18 Ekim 2012
- 2.872
- 405
- 173
- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.421
amin inş.bugun üniversiteye gittim oradaki hoca 3500 hibor verdi onu kullancam artık.bebeğine cok üzüldüm.umarım isteyen herkes bebişlerine kavusur.bu clexan yada hibor kullananlar kanın ne kadar cıvık hale geldigini hangi test ile takip ediyorlar..hergün vurulucam igneyi ama a bu defa fazla sulanırsa.bunu nasıl anlıycaz
Pıhtıcanlar 69 adet dua okuyabildim herkes hakkını helal etsin. Rabbim herkese sağlıklı ve hayırlı evlat versin.amin.yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz pıhtıcanlar.vakit bulduğum ilk anda burada olacağım.sağlıkla kalın.
canım allah yardımcın olsun. içini ferah tut. bebek büyüdü ya yeri daralmıştır o yüzden fazla hareket edemiyodur. korkma. bu zaman geldin canım. inş. sağlıkla doğacak miniğin.kızlar ben bu hafta duamızdan okuyamadım hakkınızı helal edin. hatmim vardı yetiştirmek için uğraştım temizlik falan derken bayağı yorucu geçti bu hafta. bebeğimin hareketleri de azaldı( canım çok sıkkın. bugün kontrolüm var dr bugün alalım dese tmm dicem dua edin nolur. geceleri uyuamıyorum hareket ediyo mu kordon dolandı mı falan diye. son zamanlar iyice panik oldum lütfen dua edin. ve hakkınızı helal edin bu hafta katılamadım duaya.
seni çok iyi hatırlıyorum ama umarım yanlış değildir. bir çok düşüğün vardı. ilerleyen dönemlerde olan düşüklerdi. vaktin olur da yazarsan seviniriz tabi. neler yaptın merak ediyoruz. çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş.meraba kislarins.unutmamissinizdir taniyaniniz vardir halen beni benimde kan pihtilasma sorunm vardi ve 5 hamileligimde bu yüzden devam etmemisti.. ama rabbime sükürler olsunki bu defa oldu ve suan 4 günlük muhammmed emir adinda bi oglum var rabbim bu illetle ugrasipta yavrusu olmayanlara bana nasip ettigi ettigi gibi nasip etsin nolur olmayanlar mücadele edenler bikmayin pes etmeyin eger rabbim erecekse hic bi hastalik engel degil sadece sabir dua ve zamanini beklemek lasim her nekadar zor olsada:26:cünkü aynilarini bende yasadim anliyorum szleri...su an cikmak zorundayim ama sorulariniz olursa firsat buldukca cevaplarim tedavimi ne kullandigimi oglum agliyo cünkü suan rabbim yardimciniz olsun
evet cnm. bu hafta dualamayı sen yapacaktın. haftaya canan yapacaktı ondan sonra da elif. selvi özel dua istedi. sağlıkla doğum yapsın inş. zaten yukarıda neşe ve vildan da söylemiş. bir de serap'ın oğlu için yanlış hatırlamıyorsam astım tedavisine başlanmıştı (yine pot kırmıyorum umarım isimleri şaşırıyorum ya. yanlışım varsa düzeltin kızlar)Şenay duamızdan 300 tane okudum.
Bir de dualamayı bu hafta ben yapıyorum değil mi? İnşallah bu gece bitmeden yapmış olurum. Bir de bazı arkadaşlarımız için özel dualar ediyorduk ya da edelim diye konuşmuştuk galiba. Ben tam olarak hatırlayamıyorum, onları da hatırladıkça yazarsanız onlara da ayrıca dua ederim inşallah..
cnm iyi olmanıza sevindim. allah yardım etsin cnm. her zaman bekliyoruz cnm seni aramıza. bu hafta ya latif okuyoruz cnm. buna katılabilirsin herhalde. rabbim dualarını kabul etsin inş.Kızlar merhaba. Fırsat bulup yazamıyorum dize. Aklım hep sizde ama bebegimin hala emme problemi devam efiyor. Kilida almamış mama takviyesine badladik. Memeyle Mamayi bir arada götüreceğiz bir urinlahmemdn akamaz. Dua efin bizefe. Ihlas okunduğu için duaya katılmadım ben malum henüz okuyamiyorum onları. Ama inşallah okuyabildiklerimde katılırım.. dimdiki duaniz ne bakamadim. Sezeryan sırasında bebegimin sesiyle birlikte hepinize tek tek tekrar dua ettim. Rabim bu duyguyu hepinize yasatsin inşallah. Evlatlarimizida bizlere bagisladin. Forumaa cok girmiyorum ama en kisa zmnda tekrar aranizdayim insallah. Hepinizi opuyorum
canım allah yardımcın olsun. içini ferah tut. bebek büyüdü ya yeri daralmıştır o yüzden fazla hareket edemiyodur. korkma. bu zaman geldin canım. inş. sağlıkla doğacak miniğin.
seni çok iyi hatırlıyorum ama umarım yanlış değildir. bir çok düşüğün vardı. ilerleyen dönemlerde olan düşüklerdi. vaktin olur da yazarsan seviniriz tabi. neler yaptın merak ediyoruz. çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş.
evet cnm. bu hafta dualamayı sen yapacaktın. haftaya canan yapacaktı ondan sonra da elif. selvi özel dua istedi. sağlıkla doğum yapsın inş. zaten yukarıda neşe ve vildan da söylemiş. bir de serap'ın oğlu için yanlış hatırlamıyorsam astım tedavisine başlanmıştı (yine pot kırmıyorum umarım isimleri şaşırıyorum ya. yanlışım varsa düzeltin kızlar)
Tamam ben duzeltiyim:) zehranin ogluydu.adini da yanlis hatirlamiyorsam muhammed emir di.yasak hayal de ayni ismi koymus ogluna.onun gecmisini hatirkayamadim ama nickini cok iyi hatirliyorum.
Son zamanlar hareketler azaliyo selvicim korkma.yerleri dar geliyo bebislerin korkma.kordon dolanmasini da benden dolayi taktin kafaya anlasilan:) dusunme bunlari herkesin ayni olmaz.hem beni kordon dolanmasi konusunda wn cok eahatlatan ksi sen olmustun gelininizi anlatarak.benimki nasil durdu inca zaman iki kordon dolanmasiyla.birsey olmaz.koedon kaygan ve esnekmis.sen cok hareket etme.tolga hoca bana son haftalar oyle demusti.soluna yat ve cok harejet etme hep dinlen kendini yorma demusti.sen de oyle yap.cantani hazirla gerisini bosver.kontrole cantanla gidersin sanirim.umit hoca alalim derse dert etme.benimle ayni haftadasin.korkma artik.dyalarim seninke.allah yarfimcin olsun.seni de kolayca kurtarsin.ebu bekirimiz de dogsun guzel adiyla yasasin.
kızlar kontrolden geldim çok şükür herşey yolundaymış. nst de sancı çıkmadı dr çrş günü gel dedi programda bir değişiklik yok. bebiş büyüdüğü için hareketleri kısıtlanmış biraz da aşağıya inince farklı hissetmişim. çok rahatladım muayneden çıktıktan sonra hepinize dua ettim hamiş kalmak şsteyenlere özellikle neşenin küvezdeki bebklerine... aklıma ne geldiyse dua ettim Rabbim kabul etsincanım allah yardımcın olsun. içini ferah tut. bebek büyüdü ya yeri daralmıştır o yüzden fazla hareket edemiyodur. korkma. bu zaman geldin canım. inş. sağlıkla doğacak miniğin.
seni çok iyi hatırlıyorum ama umarım yanlış değildir. bir çok düşüğün vardı. ilerleyen dönemlerde olan düşüklerdi. vaktin olur da yazarsan seviniriz tabi. neler yaptın merak ediyoruz. çok sevindim allah analı babalı büyütsün inş.
evet cnm. bu hafta dualamayı sen yapacaktın. haftaya canan yapacaktı ondan sonra da elif. selvi özel dua istedi. sağlıkla doğum yapsın inş. zaten yukarıda neşe ve vildan da söylemiş. bir de serap'ın oğlu için yanlış hatırlamıyorsam astım tedavisine başlanmıştı (yine pot kırmıyorum umarım isimleri şaşırıyorum ya. yanlışım varsa düzeltin kızlar)
serapçım inşallah bebeğinin emme problemi düzelir. ama mama vermekten korkma. benm yeğenim de mama ve meme birlikte götürdü şimdi tosuncuk nasıl emiyor.Kızlar merhaba. Fırsat bulup yazamıyorum dize. Aklım hep sizde ama bebegimin hala emme problemi devam efiyor. Kilida almamış mama takviyesine badladik. Memeyle Mamayi bir arada götüreceğiz bir urinlahmemdn akamaz. Dua efin bizefe. Ihlas okunduğu için duaya katılmadım ben malum henüz okuyamiyorum onları. Ama inşallah okuyabildiklerimde katılırım.. dimdiki duaniz ne bakamadim. Sezeryan sırasında bebegimin sesiyle birlikte hepinize tek tek tekrar dua ettim. Rabim bu duyguyu hepinize yasatsin inşallah. Evlatlarimizida bizlere bagisladin. Forumaa cok girmiyorum ama en kisa zmnda tekrar aranizdayim insallah. Hepinizi opuyorum
kızlar ben bu hafta duamızdan okuyamadım hakkınızı helal edin. hatmim vardı yetiştirmek için uğraştım temizlik falan derken bayağı yorucu geçti bu hafta. bebeğimin hareketleri de azaldı( canım çok sıkkın. bugün kontrolüm var dr bugün alalım dese tmm dicem dua edin nolur. geceleri uyuamıyorum hareket ediyo mu kordon dolandı mı falan diye. son zamanlar iyice panik oldum lütfen dua edin. ve hakkınızı helal edin bu hafta katılamadım duaya.
meraba kislarins.unutmamissinizdir taniyaniniz vardir halen beni benimde kan pihtilasma sorunm vardi ve 5 hamileligimde bu yüzden devam etmemisti.. ama rabbime sükürler olsunki bu defa oldu ve suan 4 günlük muhammmed emir adinda bi oglum var rabbim bu illetle ugrasipta yavrusu olmayanlara bana nasip ettigi ettigi gibi nasip etsin nolur olmayanlar mücadele edenler bikmayin pes etmeyin eger rabbim erecekse hic bi hastalik engel degil sadece sabir dua ve zamanini beklemek lasim her nekadar zor olsada:26:cünkü aynilarini bende yasadim anliyorum szleri...su an cikmak zorundayim ama sorulariniz olursa firsat buldukca cevaplarim tedavimi ne kullandigimi oglum agliyo cünkü suan rabbim yardimciniz olsun
Arkadaşlar dilim döndüğünce dualamamızı yapmaya çalıştım. Önce Kur'an-ı Kerim'den çeşitli sureler okudum. Ardından hamile kalmayı bekleyen arkadaşlarımıza hayırlı haberler alabilmeleri, hamilelerimize hayırlı doğumlar yapabilmeleri, doğum yapmış olanlara da yavruları ile hayırlı ve sağlıklı bir ömür geçirebilmeleri için dua ettim. Ayrıca özel dua bekleyen arkadaşlarımızın her biri için de ayrı ayrı dua etmeye çalıştım. Rabbim inşallah katında makbul olanlardan eyler. Hepinizden Allah razı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?