Kan pıhtılaşması yüzünden bebeğini kaybedenlerin sohbet ve dua paylaşımı

G:2:
Cnm ağzına sağlık hayırlı doğumlar olur inşallah sağlıkla al bebişini kucağına dualarım seninle

Selvicim, Allah kabul etsin inşallah, kolay doğumlar olsun. Bebişini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bizimde dualarımız seninle.

Selvicim ne guzel bir sey yapmissin.hamileligini kuran okuyarak gecirmissin.hatmini de yapip hamileligini tamamlamissin.allah kabul etsin canim.allah gonlune gore versin.ne guzel helallik de istiyorsun cok hosuma gitti.benim ne hakkim varsa helal olsun.
sen helallik isteyince benim de aklima getirdin.asil ben helallik istemeliyim.biraz sivri dilliyimdur.aklimdaki sey dilimdelir.ben de istemeden kirmis olabilirim birilerini.kirdiklarim olduysa ozur dilerim.hakinizi helal edin kizlar.burda kardes gibi olduk artik.

teşekkür ederim arkadaşlar. zor zamanlar geçirdik şükür şimdi iyiyz ama her gün nebülizatörle ilaç veriyorum. hasta olmasın diye dua ediyorum. daha iyi olacak inşallah. eminecim senin kızlar nasıl. bebişimiz büyüyordur.
şenay canım sende canını sıkma eninde sonunda bebişine kavuşacaksın inşallah. dualarım sizlerle arkadaşlar. öptüm hepinizi

Zehracim insallah hasta olmaz oglun.az kaldi havalar da isinacak bir ay daha idare et aman hasta olmasin.
biz de iyiyiz cnm.ugrasiyoruz.kizlar iyi cok.sukur.

canan cnm bu hafta dualama sırası sende.
elif cnm canan yapamayacak olursa da bu hafta sen yaparsın cnm oldu mu?

cnm bana pazartesiye kadar ibrahim süresini 7kere suya oku dediler.ibrahim süresi 3,5sayfa ama 7kere okuyunca 2,5cüz oluyo.türkçedende okuma dediler ve aşırı ağır okuyorum.allahım günah yazmasın ama darlık geliyo .okuyamıyorum yabugün dediler.4günüm var.10gün verin dedim ama benim için okudukları için bişey diyemedim.ben kuran kursuna gidiyorum.kurstan ablaya ibrahim süresini 7 ayrı kişi 7kere suya okuyup çocuğu olmayan kadın bu suyu içiyomuş.kadın tanıdığı için yaptırıyo ama kursta benimde çocuğum olmadığı için suyu ikiye bölcek.sağolsun.bide hocamız 41gün boyunca hiç ara vermeden meryem süresini okumakta işe yarıyo dedi.mesela hasta olursan ara veriyorsun bitince kaldığın yerden devam edip 41i tamamlıyosun.hamile kalmak isteyenlere duyurulur.uzattım dicem şu ki ben haftaya yapsam olur mu:)

arkadaşlar kafayı yicem.bugün hastaneyi aradım.bir haftayı geçti.konsey olmadımı daha dedim.doktorların boş zamanı olmuyomuş.nezamanda olur bilemem dedi.histeroskopi için 6ay bekledim.şimdi konsey içinmi beklim.2hafta sonra kürtaj olalı bir sene olcak.çok bekledim.aklımada kurt soktular eşimde sorun var mı?tüpbebeğe gerek varmı acaba diye.beklemesemde nazifenin doktoruna mı gitsem acaba.bekle bekle ağaç oldum:)aklım allak bullak oldu.yada tüpbebek uzmanına gidip tüpbebeklik işim varmı diye muayenemi olsam.imdaaaattt yangın var diye bağırmak istiyorum Allahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip et.

kızlar slm hepinize uzun zamandır giremedim poyraz grip oldu onunla uğraşıyodum canım çok sıkkındı küçücük çocuğu hasta ettim diye annem kaldı bende çok şükür ateşi ilk gün 1 kez oldu sonra olmadı bir daha ama burnu hala tıkanıyo sürekli temizliyorum okyanus suyu sıkıp arkasındanda aspiratörle çekiyorum küçük burnundan nasıl sümükler çıkıyo sıpanın :) aksi gibi bugünde ben grip oldum gibi burnum tıkanıyo tekrar çocuğa bulaşmaz inşallah, dualama bugün bende ben yapıcam kızlar ama saat 5 ten önce yapıcam bilginiz olsun annem 5 gibi kendi evine geçicek annem burdayken yapabilirim ancak akşamı bekleyemem duamızdan da 1200 tane okuyabildim rabbim kabul eyler inşallah öpüyorum hepinizi.

Son düzenleme:

elif cnm sakin ol hayırlısıyla sende güzel haber paylaşacaksın bizimle beklemek belkide hayırlı olan zamanı sana yaklaştırıyodur böyle düşün eğer aklına kurt düştüyse eşinle ilgili sperm analizi yaptırın en azından tek taraflı yoğunlaşılıpta diğer taraf atlanmasın bizde ilk başlarda eşime hiç bakılmadı son gittiğimiz doktor dedi hep bu kızın üstüne gidilmiş birde eşe bakalım dediler ve nitekim problem çıktı ve onun tedavisi üzerine ben sağlıklı bir gebelik yaşadım ve çok şükür oğlumu kucağıma aldım darısıda hayırlı olan en tez zamanda sana olsun inşallah arkadaşım.

elif incir kürünü dikkatli yap incir kürü prolaktin hormonun yükselmesinede neden oluyo ben yapmıştım ve gögsümden süt gelmişti sonrada prolaktin tedavisi oldum 1 ay ertelemek zorunda kalmıştım hamileliği allahtan erken fark etmiştim ama soğan kürünü yap hatta kürle uğraşamam diyosan her yemeğinde soğan salaktası yap ye birde eşine keçi boynuzu kürü yap suyunu içir sabah akşam.

Duamızdan 2500 tane okudum Allah kabul etsin. Selvi ne yaptı acaba, dün doğum yapacaktı. Herşey yolundadır umarım.

Kızlar nasılsınız. Ben uzun zamandır giremiyorum ama biz iyiyiz çık şükür.
Şenaycım duamıza 1600 tane okudum rabbim kabul etsin

cnm arkadaşım eşinde ne problem çıktı.nasıl bir tedavi olundu.benim eşim 14şubatta sperm analizi verdi.doktor düşük dedi.konseye alıncaksınız dedi.o günden beri konseyi bekliyom.eşime bu aydan beri E vitamini,çinko ve keçi boynuzu pekmezi yediriyorum.dün internette selenyumuda duydum hemen bugün gittim aldım.hergün aklıma soru geliyo giriyorum internetten araştırıyorum.eşimin umrundaydı.bukadar takma kafana diyo.ilaçları içmeyi unutuyo.çocuğum olursa kendi soyismimi vercem.bütün mücadeleyi ben yapıyorum diyorum eşime.gülüyo yeterki çocuğumuz olsunda senin soyismin olsun diyo.işin şakası tabi.artık dalgaya vuruyorum.bir 10gün daha bekleyip konsey olmazsa ya perinotoloji uzmanına yada tüpbebek uzmanına gitcem.

cnm canan yapacakmış bu hafta sen surelerini oku cnm. bize de dua et.
cnm. inş. hakkında hayırlısı olur. bu zamana kadar bekledin belki 1 hafta daha süre verebilirsin ondan sonra daha da olmazsa bakarsın cnm başka dr.a allah yardım etsin.

cnm. çok geçmiş olsun sana ve oğluşuna. inş. hemen iyileşirsiniz. tamam cnm. sen ne zaman istersen o zaman bizim için uygundur. allah şimdiden kabul etsin cnm.

vay arkadaşım sağol uyardığın için.benim kızkardeşim incir kürü yapmıştı hamile kalamıyodu.onu yaptı hamile kaldı.şimdi 2aylık oğlu var.işin kötü tarafı eşim yemeklerde soğan yemiyo.onun yüzünden yemeklere soğan koyamıyorum.dur bakalım suyunu içemezsem yemeklerde bir soğanı diler.çiğ çiğ çatur çutur yerim:)bunuda eğer iltihabım varsa akıp gitsin diye istiyorum.eşime keçiboynuzu pekmezi yediriyorum.oda olur demi?

Kızlar malum bugün sonuçlarım çıkacaktı ve tahmin ettiğim gibi düzelmemiş. lupus antikoagülan orta düzey bilmem ne imiş? ilaç ekledi prednol 4 mg. 3 ay kullanacakmışım sonra kan vermeye gidecekmişim. bilemiyorum kızlar ne diyorsunuz. bu ilaca başlasam mı?

Şenay duamızdan 1000 tane okudum Allah kabul etsin bu arada kızlarım iyi teyzeleri kilo almaya başladılar çok şükür geçende büyük kızı kucağıma verdiler beş dk durdu hiç bitmesin istedim doğum yapıpta doya doya kucağına alamamakta kötü neyse bunada şükür diyorum yeterki sağlıklı olsunlar ben anneliği gıdım gıdım yaşarım napalım Rabbim isteyen herkese bu duyguları bi an önce yaşatsın hepiniz dualarımdasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…