- Konu Sahibi melodysilk
-
- #4.461
merhaba kızlar... hatimimi dualadım hepimize isim isim dua ettim. hamile kalmak isteyenlere, hamilelere, doğuranlara herkese dua ettim. çarşamba günü 12. 00 de spinal anestesi ile doğuma girecem inşallah orda da dua ederim. hepiniz hakkınızı helal edin. istemeden de olsa kırmış olabilirim ya da hakkınıza girmiş olabilirim. benim hakkım varsa helal olsun. Allaha emanet olun. duanızdan ayırmayın.
bu arada duamızdan 250 tane okdum Allah kabul etsin
merhaba kızlar... hatimimi dualadım hepimize isim isim dua ettim. hamile kalmak isteyenlere, hamilelere, doğuranlara herkese dua ettim. çarşamba günü 12. 00 de spinal anestesi ile doğuma girecem inşallah orda da dua ederim. hepiniz hakkınızı helal edin. istemeden de olsa kırmış olabilirim ya da hakkınıza girmiş olabilirim. benim hakkım varsa helal olsun. Allaha emanet olun. duanızdan ayırmayın.
Cok gecmis olsun zehracim.oglun astim tedavisine baslamus
soylemistin bir daha bronsit olursa tedaviye baslanacagini.allah yardim etsin sifa versin tekrarlatmasin.bu aralar ozel dualarimiz cok.ogluna da ozel dua ederiz yarin insallah.
ben senin akilli kizini yerim yaa:) masallah zehra ne akilli kizin var.nasil hatirliyor dua ettigini.nerdeyse bir sene oldu.demek sevindi benim bebegim oldugunu duyunca.opuyorum onu kocaman:)
canım çok geçmiş olsun oğluşuna inş. bir daha hastalanmaz. astım tedavisine kadar gitmesi kötü olmuş bizlerden bazıları malum bıraktığın gibi değil. maşallah bebişleri oldu kimisi hamile. malesef azınlıkta olan bizler de sabırsızlıkla bekliyoruz hayırlısı bakalım. öptük cnm. seni arada sırada da olsa bizleri bırakma daha sık bekliyoruz cnm.
teşekkür ederim arkadaşlar. zor zamanlar geçirdik şükür şimdi iyiyz ama her gün nebülizatörle ilaç veriyorum. hasta olmasın diye dua ediyorum. daha iyi olacak inşallah. eminecim senin kızlar nasıl. bebişimiz büyüyordur.
şenay canım sende canını sıkma eninde sonunda bebişine kavuşacaksın inşallah. dualarım sizlerle arkadaşlar. öptüm hepinizi
canan cnm bu hafta dualama sırası sende.
elif cnm canan yapamayacak olursa da bu hafta sen yaparsın cnm oldu mu?
arkadaşlar kafayı yicem.bugün hastaneyi aradım.bir haftayı geçti.konsey olmadımı daha dedim.doktorların boş zamanı olmuyomuş.nezamanda olur bilemem dedi.histeroskopi için 6ay bekledim.şimdi konsey içinmi beklim.2hafta sonra kürtaj olalı bir sene olcak.çok bekledim.aklımada kurt soktular eşimde sorun var mı?tüpbebeğe gerek varmı acaba diye.beklemesemde nazifenin doktoruna mı gitsem acaba.bekle bekle ağaç oldum:)aklım allak bullak oldu.yada tüpbebek uzmanına gidip tüpbebeklik işim varmı diye muayenemi olsam.imdaaaattt yangın var diye bağırmak istiyorumAllahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip et.
sevindim yemeklik soğan olduğna nerden bulcaktım beyaz soğanı.adetim bittikten 5gün sonra başlicam bir hafta yapıp ara vercem.adetten 10gün önce bir hafta daha yapcam.internette öyle yazıyodu.soğan kürü bitince incir kürü yapcam.şu konsey bir belli olsunda.
elif cnm sakin ol hayırlısıyla sende güzel haber paylaşacaksın bizimle beklemek belkide hayırlı olan zamanı sana yaklaştırıyodur böyle düşün eğer aklına kurt düştüyse eşinle ilgili sperm analizi yaptırın en azından tek taraflı yoğunlaşılıpta diğer taraf atlanmasın bizde ilk başlarda eşime hiç bakılmadı son gittiğimiz doktor dedi hep bu kızın üstüne gidilmiş birde eşe bakalım dediler ve nitekim problem çıktı ve onun tedavisi üzerine ben sağlıklı bir gebelik yaşadım ve çok şükür oğlumu kucağıma aldım darısıda hayırlı olan en tez zamanda sana olsun inşallah arkadaşım.
cnm canan yapacakmış bu hafta sen surelerini oku cnm. bize de dua et.cnm bana pazartesiye kadar ibrahim süresini 7kere suya oku dediler.ibrahim süresi 3,5sayfa ama 7kere okuyunca 2,5cüz oluyo.türkçedende okuma dediler ve aşırı ağır okuyorum.allahım günah yazmasın ama darlık geliyo .okuyamıyorum yabugün dediler.4günüm var.10gün verin dedim ama benim için okudukları için bişey diyemedim.ben kuran kursuna gidiyorum.kurstan ablaya ibrahim süresini 7 ayrı kişi 7kere suya okuyup çocuğu olmayan kadın bu suyu içiyomuş.kadın tanıdığı için yaptırıyo ama kursta benimde çocuğum olmadığı için suyu ikiye bölcek.sağolsun.bide hocamız 41gün boyunca hiç ara vermeden meryem süresini okumakta işe yarıyo dedi.mesela hasta olursan ara veriyorsun bitince kaldığın yerden devam edip 41i tamamlıyosun.hamile kalmak isteyenlere duyurulur.uzattım dicem şu ki ben haftaya yapsam olur mu:)
cnm. inş. hakkında hayırlısı olur. bu zamana kadar bekledin belki 1 hafta daha süre verebilirsin ondan sonra daha da olmazsa bakarsın cnm başka dr.a allah yardım etsin.arkadaşlar kafayı yicem.bugün hastaneyi aradım.bir haftayı geçti.konsey olmadımı daha dedim.doktorların boş zamanı olmuyomuş.nezamanda olur bilemem dedi.histeroskopi için 6ay bekledim.şimdi konsey içinmi beklim.2hafta sonra kürtaj olalı bir sene olcak.çok bekledim.aklımada kurt soktular eşimde sorun var mı?tüpbebeğe gerek varmı acaba diye.beklemesemde nazifenin doktoruna mı gitsem acaba.bekle bekle ağaç oldum:)aklım allak bullak oldu.yada tüpbebek uzmanına gidip tüpbebeklik işim varmı diye muayenemi olsam.imdaaaattt yangın var diye bağırmak istiyorumAllahım hakkımda hayırlısı neyse onu nasip et.
kızlar slm hepinize uzun zamandır giremedim poyraz grip oldu onunla uğraşıyodum canım çok sıkkındı küçücük çocuğu hasta ettim diye annem kaldı bende çok şükür ateşi ilk gün 1 kez oldu sonra olmadı bir daha ama burnu hala tıkanıyo sürekli temizliyorum okyanus suyu sıkıp arkasındanda aspiratörle çekiyorum küçük burnundan nasıl sümükler çıkıyo sıpanın :) aksi gibi bugünde ben grip oldum gibi burnum tıkanıyo tekrar çocuğa bulaşmaz inşallah, dualama bugün bende ben yapıcam kızlar ama saat 5 ten önce yapıcam bilginiz olsun annem 5 gibi kendi evine geçicek annem burdayken yapabilirim ancak akşamı bekleyemem duamızdan da 1200 tane okuyabildim rabbim kabul eyler inşallah öpüyorum hepinizi.
elif incir kürünü dikkatli yap incir kürü prolaktin hormonun yükselmesinede neden oluyo ben yapmıştım ve gögsümden süt gelmişti sonrada prolaktin tedavisi oldum 1 ay ertelemek zorunda kalmıştım hamileliği allahtan erken fark etmiştim ama soğan kürünü yap hatta kürle uğraşamam diyosan her yemeğinde soğan salaktası yap ye birde eşine keçi boynuzu kürü yap suyunu içir sabah akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?